Războiul împotriva Umanității

Războiul Psycho-spiritual și electrochimic

de Zen Gardner
Probabil că cea mai bună expresie a sistemului nostru de izolare și control (psihic) indus este „invazia electro-chimică a atmosferei noastre prin intermediul programului chemtrail”. Început cu zeci de ani în urmă, acest program a dus la alterarea și modificarea radicală a mediului atmosferic prin împrăștierea de nano-particule încărcate electric și multe toxine chimice, nu numai ca să limiteze legătura noastră cu puternicele energii naturale, dar totodată să creeze și să mențină puternice distorsiuni la nivelele psihic, spiritual și stare generală de sănătate.
Acesta este doar unul dintre programele lor rele, dar unul foarte relevant. Rețeaua electromagnetică de control (sau Voalul – câmpuri EM artificiale care înconjoară planeta) este un altul…lista este lungă. Ei se tem în mod clar de capacitățile și puterea noastră și își dau seama că suntem o forță de luat în seamă. Fără o imagine de ansamblu a Agendei lor, nu vom fi niciodată în stare să luptăm în mod eficient și să scăpăm de acești paraziți, invadatori ai planului existenței noastre. În timp ce, aparent, își consolidează Agenda fascistă și criminală, fiecare dintre programele lor de control expuse public cu o rată din ce în ce mai mare contribuie ulterior la trezirea în masă a conștiinței umanității.
O totală inversare de situație. De ce? Pentru că acum putem percepe (realitatea) și stăm cu ochii pe ei…și așa după cum o revelație duce la o alta, putem să ne trezim complet și să ne eliberăm, lăsând mașinațiunile lor să se năruie peste ei și să-i îngroape.
Un pericol mereu prezent – conștientizând amenințarea la adresa existenței noastre
Comportamentul psihicului uman este fundamental reactiv, prin urmare, docil și relativ pasiv. Atâta timp cât ne lăsăm conduși, reacționând la stimuli cu supunere sau chiar plângându-ne ocazional, vom rămâne în defensivă. Expunerea este imperativă și asta duce la trezire. Dar atâta timp cât oamenii nu-și dau seama că sfârșitul jocului (lor) reprezintă în cele din urmă anihilarea noastră, nu vom putea fi pe deplin conștienți de gravitatea situației, acționând ca atare.
Atunci când un virus ataca un organism, sunt trimiși „anti-viruși” pentru a distruge această amenințare…nu există altă opțiune decât eliminarea lui. Acesta trebuie să fie exterminat, altfel viața organismului este în pericol. Nu este nevoie de o „distracție”, înțeleasă ca o permisiune de a co-exista cu gazda care este atacată.
Cu toate acestea, în zilele de astăzi, amenințările împotriva omenirii sunt tratate/privite ca „controverse” și „probleme geopolitice” care urmează să fie dezbătute (și de cele mai multe ori „rezolvate” prin forță), ca și când rezolvarea acestora prin forță ar oferi vreodată o soluție nevoilor noastre. Acest lucru se datorează faptului că gazda (umanitatea) nu înțelege natura extrem de invazivă și mortală a invadatorilor săi, acești paraziți invizibili.
Agenda sionistă – activarea purtătorilor de gene „Supune și Distruge”
Un alt fenomen ilustrat și afișat clar pe ecranul conștiinței umane este însăși natura rea, criminală, a acestei supremații a Sionismului mondial. Nu mă refer la cei care, cu mult timp în urmă, au conceput și programat cu mare atenție falsa poveste a „săracilor evrei lipsiți de apărare” pe care însuși Dumnezeu se presupune că i-a numit „poporul ales”. Infecția psiho-spirituală numită acum Sionism a deturnat această identitate religioasă și s-a ascuns (în spatele ei) precum un lup în blană de oaie. Pentru cineva care încă nu s-a trezit și nu a observat deja: sioniștii reprezintă în mod clar o forță inumană, abuzivă, maniac-criminală.
Un ultim exemplu clar este războiul din Gaza: acest asalt asupra celor lipsiți de apărare și chiar „închiși” nu ar putea indica mai bine această invazivă, non-umană stare de spirit. Și asta se întâmplă chiar în fața ochilor noștri. În timp ce lumea a fost îmbrobodită să creadă că aceste persoane nu pot fi criticate (prin așa-zisul anti-semitism), ei au preluat controlul țărilor, mass-media, divertismentului, afacerilor și cartelulului bancar mondial și manipulează armatele lumii după voința lor. Și au fost pentru o lungă perioadă de timp în diferite forme: unii se nasc în această stare de spirit non-umană, alții sunt îndoctrinați și ating această stare spirituală, iar mulți alții sunt acum infectați cu ea. Majoritatea acestor stări de spirit non-uman provine de la „un antrenament spiritual” aproape hipnotic, dar toți cei care reprezintă un pericol prezent și evident la adresa umanității nu mai pot fi tolerați pe planeta noastră. Co-existența (pașnică) nu face parte din agenda lor…fie suntem transformați într-o formă sub-umană pentru a lucra ca sclavi, fie dispărem! Oricum, umanitatea este mâncată de vie de această forță parazitară.
Se spune că această rasă archonică a oferit această nesățioasă linie de sânge războinică…acest lucru este în mod clar exemplificat de Agenda americano-sionistă, o afacere prin care ei (sioniștii) ar putea „moșteni pământul” în cazul în care ar urma programul archonic, prin venerarea „Dumnezeului” introdus de ei și acționând conform „datoriei” pe care o au: aceea de dominare a lumii și/sau anihilarea acesteia. Se pare că sioniștii au acceptat oferta și au grijă ca acest program criminal să se desfășoare într-o aparentă notă de eleganță. Toate acestea, în timp ce o mare parte a populației de pe pământ parcă e vrăjită: privește, acceptă și chiar aplaudă.
Nu poate fi mai clar decât atât. Scenariul e aici, în fața noastră. Mai ales că, în același timp, alți Sioniști și forțe de influență similare lor fac același lucru în Ucraina și în alte teatre de război, împingând lumea către un conflict global de proporții, alături de o serie de alte programe de reducere a populației. Destul de evident, dacă mă întrebați pe mine.
Lumina străpunge Întunericul – mentalitatea războinicului
Noi nu suntem neputincioși câtuși de puțin. Sarcina noastră principală este aceea de a ne trezi și de a trăi în adevăr, adevărata noastră natură. Până la conștientizarea deplină o să treacă ceva timp, dar acest lucru poate fi atins de toți și se poate întâmpla destul de repede. După ce vom conștientiza aceste adevăruri simple și vom începe să conectăm toate aceste aspecte, vom fi pe drumul cel bun pentru a începe să ajutăm la înlăturarea acestei amenințări periculoase, fiecare în felul său.
Nu suntem obișnuiți să luptăm pentru supraviețuirea noastră, mai ales împotriva unui inamic aparent puternic, înrădăcinat în poziții de conducere, care a putut crea o întreagă realitate alternativă în scopul de a înrobi și de a distruge specia noastră. Este cert că așa stau lucrurile.
Dar nu vor reuși. Așa după cum am spus, de fapt ei se bat pentru a împiedica trezirea conștiinței noastre, privită ca o amenințare finală. Atât cei din sistemul public de conducere cât și controlorii ascunși în spatele lor sunt câțiva dintre cei din prima linie care impun (pe ascuns) acest sistem criminal de control. Ei nu sunt dintre noi, ci au fost (im)puși de către aceste influențe (entități) parazitare, indiferent cum le numim: draci, demoni, djinni sau archoni. Această forță invadatoare trebuie să fie în mod clar recunoscută, confirmată, respinsă, și în final eliminată (de aici).
Care pe care
Cel mai bun lucru pe care îl putem face este să permitem să fim de deplin cuprinși de adevăr și de pasiunea pentru dreptate, ceea ce va determina să facem tot ceea ce este necesar pentru a ne aduce contribuția la pacea, protecția și supraviețuirea semenilor noștri. Dacă vom reuși modificarea sistemulului actual suficient de mult, ar însemna să modificăm „regulile jocului”, ceea ce ar aduce mari victorii. Cu toate acestea, schimbarea imediată de care avem nevoie este cea la nivel personal, mult mai profundă și intensă…și se cere o acțiune concertată. Pentru cei mai mulți, deplina trezire a sufletului presupune o chemare clară către conștientizarea adevărului. Nu vom putea crea o lume nouă fără a fi complet treziți și fără o înțelegere pe deplin conștientă unde suntem și unde ar trebui să fim. După ce vom crea această nouă lume, fiecare va ști ce are de făcut…zi de zi, minut de minut.
Țineți ochii deschiși și rămâneți în alertă. Suntem aici pentru a lupta fiecare în felul propriu, în diferite moduri minunate. Doar fă-o atunci când vine timpul. Războiul nostru spiritual se bazează pe (pre)luarea inițiativei; crearea nu funcționează. Nu este timp pentru „a aștepta”. Suntem într-un moment unic în istoria omenirii și avem o oportunitate uimitoare în fața noastră…dar totul depinde de noi. Trezirea Conștiinței se apropie de masă critică și este nevoie să punem umărul la învârtirea roții, spiritual și informațional, în mod activ și din toată inima.
Amintiți-vă: lumina străpunge întunericul, în timp ce întunericul nici nu poate atinge lumina!
Cu iubire, Zen
Sursa articolului
PS: pentru cei care nu cred în „chemtrails”, iată 2 fotografii ale unui avion „special” care s-a prăbușit în anul 2011. A se remarca simbolul Omega de pe coadă (simbol al distrugerii) și „marea pată lichidă” din jurul epavei.

 110518_mugu_plane_ss_11

110519_mugu_plane1_600

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s