Creaționism și Evoluționism

Fiind convins și știind că Viața se datorează unei Surse Primordiale pe care o mai numim Dumnezeu sau Creator, consider că teoria evoluționismului se poate încadra perfect în Marea Creație.
Originea speciilor, teoria lui Darwin privind evoluția vieții (prin selecția naturală – supraviețuirea celui mai bun) de la organismele unicelulare până la cele mai evoluate forme de viață se înscrie perfect în ceea ce putem numi evoluția Inteligentă a Vieții pe Pământ. Totuși, există un totuși! Această teorie este valabilă până la apariția primelor primate și/sau a primelor hominide…asta în ceea ce privește evoluția ulterioară a umanoizilor și pentru a face o diferență între ceea ce reprezintă evoluția celorlalte regnuri din biosferă și specia umană de astăzi.
Sursa Primordială prezintă 2 aspecte complementare și inter-dependente în care Energia ESTE și se transformă neîncetat, sub aspectul unui proces reversibil (ciclic), continuu și fără de sfârșit:
1. Energie în stare latentă (Matricea Primordială sau Vidul) DIN care se creează permanent
2. Energie deja creată (Câmpul Unificat sau Conștiința Unificată) ÎN care se creează permanent.
Din/În Energia Creată creează tot ceea ce înseamnă Conștiință/Inteligență în acest Multivers…la fel creăm și noi, specia umană. Energia Creată reprezintă o Matrice de Lumină și Sunet („La început a fost Cuvântul”, nu-i așa?!) cu o plajă (infinită?) de frecvențe vibratorii care dă naștere unor planuri dimensionale, fiecare cu frecvențe de vibrație specifice. Matricea Creației „conține” un Program informațional Inteligent care stă la baza tuturor formelor de Viață din Creație: roiuri de Galaxii, Galaxii, Stele, Planete, Corpuri cerești (precum Cometele și Asteroizii), Entități inteligente și non-inteligente, atomi, particule subatomice și Singularități – Unicități Infinitezimale (Puncte de Singularitate – teoria lui Nassim Haramein). Una dintre caracteristicile fundamentale ale Matricii Creației este aceea că Viața Creată „auto-evoluează” trecând prin transformări repetate și succesive care au ca scop evoluția Inteligenței. De asemenea, Energia Creației se și „(auto)dizolvă* (Supernovele, de exemplu – ultima formă de existență a unei Stele), revenind în starea de Energie latentă a Matricei Primordiale. Acest proces continuă la infinit, dincolo de veșnicie, precum un perpetuum mobile.
Revenind la apariția și evoluția vieții pe Pământ (o Ființă multidimensională, cu o Conștiință aflată într-un plan dimensional cu o frecvență de vibrație foarte înaltă), putem lua în calcul 3 aspecte (conform Genezei, cap. 1.2-1.9, la început a fost un ocean primordial):
1. Viața a „apărut” ea însăși în oceanul primordial, conform Programului informațional Inteligent al Matricei Creației.
2. Viața a fost „adusă” de către meteoriți și/sau asteroizi (Entități Inteligente din Creație) care s-au prăbușit în oceanul primordial, așa după cum afirmă teoriile oamenilor de știință.
3. Viața a fost „plantată” de către o civilizație primordială galactică (Entități Inteligente din Creație).
Teoria darwinistă susține că viața a luat naștere în mediul acvatic. Un organism unicelular „s-a născut”  în ocean și a evoluat pe parcursul sutelor de milioane de ani până când o formă de viață acvatică a ieșit pe uscat, începând cucerirea acestuia. Trecând peste etapele evolutive ale Vieții pe uscat, ajungem la maimuță (primate) și, foarte probabil, la următoarea formă evoluată inteligentă, hominidul.
De la acel prim organism unicelular și până la hotarul dintre maimuță și hominid teoria lui Darwin „se pupă” perfect cu Programul informațional Inteligent al Creației, al evoluției Vieții…mi-e greu să concep ideea că toate speciile de mamifere de pe această planetă au fost aduse aici „gata-făcute” (nemaivorbind de regnul vegetal, insecte, etc). De ce? Pentru că condițiile biosferei terestre, unice și în același timp specifice (succesiunea zi-noapte, gravitație, climă, etc), nu permit implantarea unor specii aduse de pe alte planete (fiecare cu condiții de viață specifice).
Oricum, intervențiile genetice succesive în dezvoltare primatelor și/sau a hominidelor au dus la apariția celor mai înalte forme de viață inteligentă pe Pământ, respectiv speciile umanoide. Folosesc pluralul deoarece există date că pe parcursul milioanelor de ani au avut loc câteva extincții ale acestora. Ultima intervenție genetică în AND-ul uman se presupune că ar fi avut loc cu câteva zeci de mii de ani în urmă…dar acest aspect nu reprezintă subiectul acestui articol.
Concluzionând, evoluționismul darwinist este parte integrantă a Creației, conform Programului informațional Inteligent al Câmpului Unificat creat din Matricea Primordială.
PS: ideea publicării acestui articol mi-a venit ca urmare a faptului că aspectul întrupat acum pe Pământ al unei Înalte Ființe Celeste, deținător și administrator al unui respectat blog, nu a dorit să promoveze acolo ideea unei alte Ființe Celeste întrupate în 3D.
Comentariile pro și contra și dezbaterile de idei ne duc pe toți către dezvoltarea propriilor conștiințe individuale și către extinderea orizontului cunoașterii umane, ca parte integra(n)tă a Evoluției Sinelor Individuale și a Sursei Însăși!

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s