Cartea Albastră JP Morgan sau Cartea Secretă a Răscumpărării

Una dintre dezvăluirile adânc îngropate în Cutia Pandorei se consideră a fi (și) textele scrise de către JP Morgan Bank în Cartea Albastră (Cartea Secretă a Răscumpărării – 1934, și edițiile ulterioare). Câteva imagini din ediția 1934 a acestei cărți sunt ilustrate în acest articol.
Partea de sus a primei pagini este formulată după cum urmează: „Acțiunile Departamentului de Finanțe, pe baza instrucțiunilor din REZUMATUL STATUTULUI. Prin Autoritatea Actului JP MORGAN BANK ȘI COMPANIA. Legislație aprobată de către Secretarul Trezoreriei.”
JPMorgan Bank - Blue Book - The Secret Book of Redemption-1
JPMorgan Bank - Blue Book - The Secret Book of Redemption-2
JPMorgan Bank - Blue Book - The Secret Book of Redemption-3
Se spune că Cartea Albastră JP Morgan reprezintă, la nivelul „Autorității Mondiale”, înscrisul ascuns (ochiului public) care stabilește liniile genealogice umane cărora le aparține întreaga avere a planetei. Câteva dintre aceste linii genealogice sunt așa-numitele „Linii de Origine/Descendență Regală”…multe nu sunt.
Numele celor mai proeminente familii care apar în texte sunt binecunoscute: Rothschild (Bauer sau Bower), Bruce, Cavendish (Kennedy), De Medici, Hanovra, Hapsburg (Habsburg), Krupp, Plantagenet, Rockefeller, Romanov, Sinclair (St Clair), Warburg (del Banco) și Windsor (Saxa-Coburg-Gotha).
Aceste elite, precum și liniile genealogice reptiliene exclusive (dinastiile „Illuminati”), au (de)rulat pe ascuns finanțele și sistemele de înrobire ale planetei pentru multe milenii, înapoi în timp până la ceea ce istoricii lor (cei care stabilesc „cursul oficial” al istoriei) numesc „pre-istorie”. Observați lipsa numelor ASIATICE din această listă.
Foarte puține informații mai sunt disponibile (încă) pentru accesul liber la site-urile web despre Cartea Albastră JP Morgan. Imaginile ediției 1934 au fost postate de către Neil Keenan, într-un e-mail către Drake Bailey, sâmbătă, 18 august 2012.
În acel e-mail Keenan scrie: „Cartea Albastră a stabilit liniile de sânge. Regina E și Bill C apar acolo…cele mai multe dintre Familiile Regale apar în ea. Ele au păstrat banii în sânul familiilor încă de la început.”
Din motive cronologice, în special ediția 1934 a Cărții Albastre JP Morgan din care Neil Keenan oferă imaginile, nu se pot numi în mod explicit numele Regina Elisabeta a II-a a Angliei (Elizabeth Windsor) sau Președintele SUABill Clinton. În 1934 Elizabeth Windsor avea doar opt ani iar criza din 1936 care a dus la abdicarea lui Edward Windsor/Wallis Simpson nu avusese încă loc. Deci, în acel moment, drumul lui Elizabeth Windsor către tronul Angliei era departe de a fi bine definit, cu toate că linia germană (nazistă) de sânge era bine stabilită, prin descendența ei din familia Saxa-Coburg-Gotha. De asemenea, în 1934, Bill Clinton nu era încă născut. Trebuie să presupunem că ambele persoane figurează în edițiile recente ale Cărții Albastre JP Morgan.
Deseori, oamenii se întreabă cine este acest Neil Keenan. Keenan este un american în vârstă de 61 de ani care lucrează alături de Monaco Colloquium (un grup de 150 de națiuni – inclusiv țările BRICS și Mișcarea Țărilor Nealiniate), Asian Dragon Family, Swiss Financial Authorities și reprezentanții președintelui Sukarno al Indoneziei. El îi asistă pe toți aceștia pentru eliminarea cartelului privat bancar occidental G5 și schimbarea actualului sistem financiar mondial (condus de Illuminati), sistem bazat pe caracterul discreționar al caruselui datoriei (dobânda) rezultat din crearea de bani „din  neant”, către un sistem cu o monedă garantată cu aur, care s-ar baza pe echitate și egalitatea tuturor persoanelor și națiunilor, indiferent de linia genealogică.
Un indiciu important privind eficacitatea lui Keenan, și cum anume este el perceput de Cabală, a venit la sfârșitul lunii august, în anul 2012. O echipă de scufundători italieni (care lucra pentru fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi) a încercat să-l asasineze, în casa sa din Bulgaria. Printre altele, o armă biologică (virus) a fost desfășurată. Keenan și familia sa au supraviețuit dar au fost spitalizați timp de mai multe zile, toți prezentând o infecție pulmonară.
Cartea Albastră JP Morgan Bank se mai numește și „Cartea Secretă a Răscumpărării”. Cuvântul „răscumpărare” are mai multe înțelesuri, unele fiind ocult(at)e. În lumea comerțului bancar și de afaceri, „răscumpărare” înseamnă rambursarea unei datorii sau obținerea prin cumpărarea înapoi a unui bun ce a fost vândut în prealabil (sau pierdut), recuperarea unui bun amanetat sau ipotecat, sau plata unei obligații – la fel ca plățile pentru valoarea obligațiunilor pe care le face un guvern suveran. O serie de obligațiuni a fost emisă de Banca JP Morgan în 1934. În ultimele decenii, metoda prin care s-a realizat răscumpărarea acestor obligațiuni a fost una mascată.
Cartea Albastră JP Morgan Bank este numită și „Cartea Secretă a Răscumpărării” deoarece detaliază mașinațiunile ascunse prin care administrarea datoriei globale poate fi manipulată în beneficiul descendenței genealogice a elitelor bancare și în dezavantajul goyimilor (marea turmă de oi).
Sursa articolului
Reclame

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s