Portalul 11:11

De Simone M Matthews
Luni, 10 noiembrie 2014
În ultimii 9 ani am avut plăcerea de a facilita cursuri și am fost pasionată de discuțiile avute cu privire la potențialul energetic 11:11. Cu atât mai mult cu cât mâine este 11 noiembrie, zi cunoscută sub numele de Portalul 11:11.
Începând cu mijlocul anilor ‘90 am văzut numerele 11:11 peste tot…pe ecranele ceasurilor digitale, CD-playere, smartphone, contoare auto, etc…un lung șir de aparate și obiecte. În numerologie, numărul 11 ​​este un număr maestru. Acesta este numărul cel mai intuitiv și reprezintă un canal clar către subconștient. Este numărul conducătorului, al puterii personale și adevărurilor spirituale. „Isus” în numerologie este numărul 11, iar „Îngeri” (plural) este numărul 22 (11+11) – în limba engleză.
Numărul 11:11 este un cod simbolic care trezește în noi memoria celulară profundă, o trezire a sacrului și divinului din noi, a puterii înnăscute a Sufletului nostru. Atunci când vedem 11:11 inima noastră se deschide către natura eternă a Spiritului, suntem îndrumați către adevărurile noastre cele mai profunde și ni se relevă semnificația scopului nostru aici, pe Pământ.
11:11 și ADN-ul nostru
11:11 este un cod genetic, un limbaj al luminii sacre imprimat în ADN-ul nostru, care potențează expresia lui, trezește darurile noastre psihice și intuitive și ne ajută să ne reamintim originile Sufletului, la cel mai profund nivelul al său.
În 2003, „Proiectul Genomul Uman” a declarat că folosim doar 5% din ADN-ul nostru, restul de 95% fiind menționat ca „ADN reziduu”, afirmându-se că acesta nu are nicio funcție în corpul uman deoarece este un „produs-nefolositor” al evoluției noastre. Cu toate acestea, o echipă de cercetători ruși condusă de Dr. Pjotr ​​Garjajev și alcătuită din biologi, fizicieni, embriologiști și lingviști a descoperit că „ADN-ul rezidual” de 95% reprezintă, în realitate, „O combinație extrem de inteligentă de secvențe de codoni care „vorbesc o limbă”. Acest limbaj biologic explică nu numai originea limbajului uman, dar este în același timp „un text” care poate fi modificat. Cu alte cuvinte, ADN-ul este reprogramabil și secvențele de codoni pe care le conține pot fi inter-schimbate și activate.
Atunci când „vedem” 11:11 în jurul nostru, ne „trezim” și ne activăm așa-numitul ADN „rezidual”. Pe măsură ce ADN-ul nostru se activează, eliberăm Sinele nostru din iluzia lumii fizice și devenim conștienți de domeniul sacru al Creației, frumusețea Divină și IUBIREA Sursei care este în noi toți – Unitatea Divinului Feminin cu Divinul Masculin. Corpul nostru fizic începe să se vindece deoarece debordează de vitalitate, emoțional și mental transcendem fricile bazate pe separare, luptă și durere, și evoluăm din punct de vedere spiritual într-un Suflet conștient și luminat care-și savurează experiența umană aici, pe Pământ. Suntem pe deplin o ființă centrată în inimă, fiind un participant activ în Marea Conștiință, Conștiință bazată pe valori colective de compasiune, respect pentru viață și iubirea unuia pentru celălalt.
Primul „11” din „11:11″ reprezintă cele două componente ale dublei spirale a ADN-ului nostru, iar cel de-al doilea „11” (11:11) reprezintă cele 11 corpuri energetice sau câmpurile aurice care înconjoară FIECARE dublă spirală a ADN-ului din fiecare celulă a corpului nostru. Atunci când „vedem” 11:11 rezonăm cu câmpul auric al ADN-ului nostru și, prin urmare, activăm „expresia materială” a ADN-ului fizic.
Diagrama de mai jos, ca rezultat al studiului în timpul cursurilor Crystal Light Healing®, prezintă dubla spirală (Helix) a ADN-ului precum și cele 11 Corpuri Energetice care înconjoară fiecare Helix ADN. Această diagramă este reprezentarea codului nostru genetic 11:11 (care mai este cunoscut, de asemenea, ca cele 13 nivele ale Conștiinței ADN, prin Cubul lui Metatron).

Slide1

Sursa articolului
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s