Ce vrăji a mai făcut nevasta mea

Pentru cei care își mai amintesc serialul de succes care rula la TV pe vremea lui nea Nicu, titlul pe care l-am ales nu reprezintă o ficțiune.
Realitatea de astăzi pare ea însăși o ficțiune: soțul suntem noi, nevasta (Samantha) sunt bancherii sioniști, iar vrăjile reprezintă impunerea volens-nolens a dictaturii lor financiare…pentru început, țărilor super-dezvoltate (G20), apoi, întregii lumi. Iată!

Banii din contul tău bancar au fost furați în această dimineață

16 Nov 2014 Dave Hodges
Titlul nu este o greșeală. Da, poți merge în continuare la bancomat și retrage fonduri. Poți lua mici sume de bani din bancă fără ca IRS să-ți confiște tot ce ai. Cu toate acestea, din cauza noilor reguli care au intrat în vigoare în această dimineață, depozitele bancare nu mai au asigurare și este o chestiune de timp până când acestea vor fi furate chiar de sub nasul tău.
G-20 tocmai a furat contul tău bancar
Odată cu întâlnirea G-20 din acest week-end (Brisbane, Australia), ar putea fi oportun să te întrebi dacă ai putea avea prea mulți bani în bancă sau dacă ar trebui să nu mai ai deloc! Asta, pentru că începând din această dimineață toate națiunile care fac parte din G-20 vor adopta imediat legislația care va însemna un nou program de investiții. Acest nou program creează o paradigmă cu totul nouă și un set de norme prin care băncile nu-ți vor mai recunoaște depozitele ca fiind bani.
Russell Napier  a declarat ziua de 16 noiembrie ca fiind „ziua în care banii au murit.” Potrivit lui Zero Hedge, Napier spune că G-20 va anunța „că depozitele bancare sunt doar o parte a structurii de capital a băncilor comerciale” și, de asemenea, că acestea „nu mai reprezintă secțiunea cu cel mai înalt rang din această structură.” Fii atentă, America…acest lucru înseamnă că în urma unui faliment bancar „un depozit bancar nu mai înseamnă bani ci înseamnă un înscris(se face referire la faptul că pe bancnota de 1 dolar american este înscrisă mențiunea Federal Reserve Note…semnificația FRN, aici).
Această legislație a G-20 va „decădea” în mod oficial conturile bancare din intermediul structurii de capital, într-o postură de a fi un simplu risc de capital material în orice instituție financiară „falimentară”. În ultima criză financiară depozitele au fost de facto garantate de stat, dar începând cu ziua de 16 noiembrie deținătorii de depozite de mari dimensiuni vor fi doar „un alt creditor care luptă să-și recâștige bunurile din activele unei bănci aflate în faliment”, potrivit Zero Hedge. Cât de mult va mai valora fostul depozit bancar atunci când vei face cererea de restituire? Din motive care vor deveni evidente în timp ce parcurgi acest articol și concluziile sale, dacă ai 100.000 dolari într-un cont bancar vei lua acasă mai puțin de 1.200! Acesta este motivul pentru care, în ultimele 18 luni, am spus națiunii să nu-și mai depună salariul în bancă. Cel mai prudent lucru este de a pune în bancă doar banii pentru plățile facturilor, iar cu restul de bani să se achite ipoteca sau creditele auto. Dacă nu ai făcut încă acest lucru, acum nu prea mai ai timp deoarece bancherii tocmai au inaugurat practica furtului contului tău bancar.
Rezerva Federală și Banca Angliei au simulat deja furtul contului tău bancar
Furtul banilor populației a fost deja simulat de către puterile din industria bancară. Autoritățile de reglementare din Statele Unite și Marea Britanie s-au reunit într-o celulă de criză pentru a vedea cum vor proceda atunci când următoarea mare bancă va falimenta.
Lunea trecută, pe 10 noiembrie, Secretarul Trezoreriei SUA, Jack Lew, și Cancelarul Fiscului din Marea Britanie, George Osborne, au condus un exercițiu comun în care s-a simulat modul în care acestea ar sprijini o mare bancă (Bank of America, de exemplu), cu operațiuni desfășurate în ambele țări, care a dat de necaz. De asemenea, au participat la această „săpare a eșecului bancar”, Janet Yellen din partea Rezervei Federale a SUA, Guvernatorul Băncii Angliei, Mark Carney, dar și șefii multor alte autorități de reglementare, într-o întâlnire găzduită de U.S. Federal Deposit Insurance Corporation.
Contul tău bancar nu mai este protejat
FDIC, care este mandatat prin lege să păstreze un echilibru, are doar aproximativ 25 miliarde dolari în fondul de asigurare a depozitelor, echivalentul a 1,15% din depozitele asigurateÎn cazul în care un colaps bancar ar apărea la orizont bancherii nu au de gând să vă anunțe pentru că nu doresc să determine luarea cu asalt a băncii. Cum doar 1,15% din suma totală a depozitelor este asigurată de FDIC, banii voștri ar fi vulnerabili și numai elitele ar fi avertizate să-și transfere în liniște banii într-un depozit mai sigur, cum ar fi aurul. De unde știu eu acest lucru? Vă rog să citiți mai departe.
Banca Goldman Sachs a deschis porțile iadului
Prețul argintului a scăzut dramatic, scădere care acoperă o perioadă de 18 luni. Panica de a vinde a dominat piața, astfel încât investitorii și instituțiile financiare nu au putut arunca pe piață depozitele lor de aur și argint destul de repede. Piața a aratat în mod clar semne de masivă manipulare a ei de către globaliști. Globaliștii au pus în circulație depozitele lor în valută fiat (bani creați din nimic) și au cumpărat aur, în primăvara anului 2013. Prețul aurului a fost manipulat în mod artificial (în jos) de către Banca Goldman Sachs, pentru ca cei care dețin puterea să cumpere ieftin. Vezi tu, ei știu că foarte curând nu va mai exista monetar în bănci. Vrei dovezi? Cea mai bună dovadă că globaliștii manipulează prețul aurului a venit de la Goldman Sachs, care, în primăvara anului 2013, a declarat pentru cei din interiorul sistemului că ei (banca) „recomandă inițierea unei perioade scurte COMEX pentru aur„. Acest lucru a fost propus acum 18 luni!
Vă rog să rețineți că este aceeași Goldman Sachs care și-a vândut stocurile pe 9/11. Este aceeași Goldman Sachs care a plasat opțiuni pentru Transocean, pe stocul de petrol, în dimineața zilei exploziei din Golful Mexic. Este aceeași Goldman Sachs care a fost descoperită vânzând acțiuni fără valoare pe piața imobiliară, înainte de explozia bulei imobiliare. Practic, atunci când Goldman Sachs începe să vândă din acțiunile sale fără valoare ar trebui să fim foarte atenți, în special în cazul în care investițiile noastre individuale sunt plasate în zona tranzacțiilor legate de aceste vânzări. Atunci când Goldman Sachs începe să vândă rapid acțiuni neacoperite este timpul să îți iei banii și pleci. Acel moment ar putea fi chiar acum.
De ce ar prăbuși Goldman Sachs prețul aurului?
În afară de comerț și barter, în cazul în care dolarul și euro s-ar prăbuși mâine, ce altă monedă de schimb ar rămâne? Evident, cel mai simplu răspuns ar fi: în primul rând aurul, apoi argintul. Pune-ți această întrebare: dacă ai ști că banii de hârtie din întreaga lume vor dispărea ce altceva ar reprezenta cea mai bună opțiune? Răspunsul ar fi acela că dacă cineva ar avea capacitatea de a prăbuși din timp prețul aurului și argintului ar cumpăra apoi cât de mult aur ar putea. Goldman Sachs are capacitatea de a face acest lucru utilizând infama lor strategie de vânzare de acțiuni fără valoare…și este exact ceea ce au făcut.
Încă o conexiune
În plus, contul tău bancar a fost garantat cu ipoteci față de datoriile derivate (necotate la bursă).  Prin urmare, în 2008, fostul CEO al Goldman Sachs și Secretarul Trezoreriei, Hank Paulson, spunea într-o ședință a Congresului (ținută cu ușile închise), că dacă acesta nu autorizează planurile de salvare ar putea ieși tancuri pe stradă și, în cele din urmă, ar putea izbucni o REVOLUȚIE! Planul de salvare a fost impus prin schimbarea creditelor cu instrumente derivate, într-o schemă Ponzi…și a urmat dezastrul.
Mai mult, reforma legilor falimentului bancar provine din Reforma Legii Falimentului, din 2005, care decretează că schimbarea creditelor în contra-partidă cu  instrumentele financiare derivate are prioritate asupra tuturor celorlalți creditori și clienți ai instituției financiare în stare de faliment, inclusiv deponenții asigurați de FDIC. Acesta este modul prin care G-20 v-a furat efectiv banii în această dimineață!
În acțiunile întreprinse de către națiunile G-20, în această dimineață, contul bancar nu mai este considerat a fi bani. Prin urmare, reglementările care prevăd ca banii să fie asigurați de către FDIC nu mai sunt în vigoare! Acest transfer al banilor în altceva decât bani înseamnă ceea ce experții numesc „super-prioritate„, în ceea ce privește pașii pe care-i vor face cei care vor colecta sumele de bani din falimente. Ia-ți banii din bancă! Începând de astăzi, banii tăi sunt ca și dispăruți. Acțiunea G-20 va pecetlui această nouă realitate prin care tu, munca ta și tot ceea ce deții reprezintă furtul capitalului de către bancheri. Valoarea ta, ca ființă umană, a fost monetizată!
La prostit oile Americii
Am descoperit recent că JP Morgan se află în aceeași barcă, exact ca Bank of America și Wells Fargo. Oh, ei n-ar face asta, n-ar fura banii, ai spune tu…nu-i așa?! Am vești proaste pentru oile neavizate ale acestei țări: ei au făcut deja acest lucru. Ovine americane, amintiți-vă, mâine, în timp ce munciți: faceți asta nu pentru a câștiga bani ci pentru a avea privilegiul de a-i dona Goldman Sachs, Bank of America, Wells Fargo și JP Morgan Chase.
Concluzie
Pe scurt, ceea ce contează este că, începând din această dimineață, banii nu mai sunt bani cu adevărat și contul bancar nu mai este sub controlul vostru.
Sursa articolului
Reclame

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s