Se Profilează Un Crash Financiar – Lucrurile se complică

de Georgi Stankov, 25 noiembrie 2014
www.stankovuniversallaw.com
Lucrurile se complică cu fiecare oră care trece, așa după cum arată știrile de ultim moment de pe piața aurului. Banca Centrală Olandeză a anunțat vinerea trecuta că dorește repatrierea unor rezerve de aur din SUA, ceea ce înseamnă că este ultima bancă central-europeană care este preocupată în mod public de siguranța depozitelor sale de aur, în urma crizei datoriilor din zona euro.
În dezbaterea cu privire la faptul dacă Elveția ar trebui să mențină cea mai mare parte a rezervelor sale de aur pe teritoriul său, se atinge punctul culminant: un referendum are loc duminică, 30 noiembrie. Se spune că olandezii au anunțat vineri că au repatriat, în secret, 122 de tone din rezervele suverane de aur pe care le dețineau la New York.
Aurul, în valoare de 5 miliarde de dolari la prețurile de astăzi, reprezintă 20% din totalul rezervelor Olandei. Acum, Olanda păstrează 31% din rezervele sale în Amsterdam. Un alt procent de 31% este presupus a fi la New York, restul fiind răspândit între Ottawa și Londra – aceleași locații în care cea mai mare parte a aurului elvețian este pretins a fi păstrat.
Tendința mondială de repatriere a aurului a început cu Hugo Chavez, acesta aducând aurul venezuelean înapoi la Caracas, în 2011. Chavez a fost urmat de mișcări similare ale altor națiuni care dețineau mari cantități, precum și de anumite Bănci Centrale, cea mai faimoasă fiind cea a Germaniei. Aceasta din urmă a renunțat la eforturile sale de a repatria aurul, sub presiunea SUA care a declarat fraierilor săi vasali că FED nu mai are aurul nemțesc – acesta a fost vândut cu mult timp în urmă, așa după cum afirma, în luna iunie, blogul ZeroHedge: „La câteva luni după ce s-a descoperit că Germania a fost în stare să recupereze doar un mizilic de 5 tone de aur în tot anul 2013 (sub 10% din cele 84 de tone programate pentru repatriere), aceasta pare să fi renunțat definitiv în încercarea sa de a recupera ceva care pur și simplu nu mai există!
De asemenea, puteți citiți aici ultimele noutăți despre cel mai mare jaf al aurului din acest secol, jaf comis de către FED.
În același timp, rezervele de aur ale Ucrainei au fost transportate cu avionul în afara țării, în secret, și confiscate de către Rezerva Federală din New York, înainte ca războiul din zona estică să fi fost demarat de către regimul nazist al păpușilor de la Kiev, la ordinul stăpânilor lor din SUA. După câteva zile, junta de la Kiev a fost nevoită să recunoască că ar fi a vândut rezervele de aur ale țării în scopul de a „optimiza” rezervele valutare naționale…toate acestea, într-un moment în care prețul aurului atinsese un minim istoric al ultimilor cinci ani. Acest lucru dovedește că această țară este guvernată de imbecili și sonați foarte periculoși. (În articolul respectiv se specifică și faptul că înainte cu câteva zile de a scoate pe furiș aurul din țară, prim-ministrul Arseni Iațeniuk a declarat public că fostul președinte Ianukovici ar fi furat tot aurul țării).
Toate aceste mișcări de repatriere a aurului au fost determinate de suspiciunea că Rezerva Federală și alte Bănci Centrale ar fi arendat sau vândut lingourile pe care le dețineau în numele altor țări, și că aceste mișcări ar fi putut fi folosite pentru a suprima prețul aurului în ultimii ani.
Ceea ce este însă foarte bizar, este faptul că rezervele de aur ale Rezervei Federale nu au fost auditate de peste 50 de ani!
Ultimul audit precum și ultima vizită oficială la FED au fost făcute în anul 1953, imediat după ce președintele american Dwight Eisenhower a preluat mandatul. Auditul nu a fost făcut de către experți independenți, echipa respectivă verificând aproximativ 5% din rezervele de aur. În concluzie, nu a existat un audit major la Fort Knox de peste 60 de ani (mai multe informații citiți aici).
Referendumul de duminică din Elveția privind repatrierea aurului din SUA și Canada este deosebit de important deoarece va reprezenta o probă de foc: vom vedea dacă FED mai are aur în depozitele sale. În timp ce nemții au renunțat la cererea lor de repatriere deoarece Merkel și guvernul său sunt niște pioni în mâinile SUA, așa după cum au demonstrat recent în privința crizei dintre Rusia și Ucraina, FED nu va putea să neglijeze decizia suverană a elvețienilor exprimată printr-un vot direct…va trebui să repatrieze aurul independentei Elveția, așa cum a făcut-o vinerea trecută cu Olanda. Repatrierea aurului olandez a fost făcută în schimbul suprimării adevărului cu privire la cei care s-au făcut vinovați de doborârea avionului malaezian MH17 deasupra Ucrainei: regimul nazist de la Kiev, cu sprijinul explicit al SUA.
Astfel, referendumul elvețian este axa centrală a crizei actuale a aurului și va avea repercursiuni imense pentru întregul sistem monetar Orionian, așa după cum Paul Craig Roberts specifică în ultimul său articol „Referendumul aurului elvețian: Ce înseamnă cu adevărat„.
Lovitura finală pentru prăbușirea sistemului monetar Orionian tocmai a fost dată astăzi de către influentul lider al extremei-dreapta franceze, Marine Le Pen, președintele partidului Frontul Național, câștigătorul ultimelor alegeri europarlamentare din Franța. Aceasta a cerut Guvernatorului Băncii Centrale, printr-o scrisoare deschisă, repatrierea aurului francez din SUA. Știrea despre această scrisoare nu o veți găsi căutând știri (în limba franceză) pe Google, ci numai pe site-ul Frontului Național.
Marine Le Pen, care ar fi putut fi președinte al Franței (în ipoteza unor alegeri parlamentare), dorește să aibă aurul francez auditat, și înapoi, acasă.
Da!…media oficială din Franța, la fel ca în SUA, preferă să tacă în această problemă crucială. În Franța, marioneta de la putere s-a schimbat (Sarkozy cu Hollande) dar schimbarea n-a presupus nimic bun. Prin urmare, nu există nicio știre despre această scrisoare importantă a celui mai influent politician francez independent care, de asemenea, se opune războiului Cabalei occidentale împotriva Rusiei, în estul Ucrainei…acest politician are o poziție vehementă împotriva planului NWO.
Marine Le Pen a cerut auditul complet al tuturor rezervelor franceze de aur, inclusiv testul de puritate, valoarea, și locul în care sunt stocate. Ea ar dori ca 20% din rezervele valutare ale Franței să fie păstrate în aur, exact ceea ce cer și elvețienii. De asemenea, ea consideră acest aspect ca fiind decisiv pentru viitorul Franței și, spre deosebire de olandezi, este pe deplin conștientă de faptul că războiul rece se duce, în prezent, între țările occidentale și țările BRICS.
Prin urmare, toate aceste evenimentele indică declanșarea unei crize financiare începând de luna viitoare. Această tendință este întărită și de deschiderea celui de al doilea portal din 22-25 noiembrie, care este de fapt continuarea celui mai puternic: Portalul Adevărului, 11-21 noiembrie.
Unul dintre adevărurile dureroase este faptul că băncile occidentale nu au aur pentru că l-au vândut cu mult timp în urmă membrilor clubului privat al cabalei întunecate care guvernează planeta. Descoperirea acestui adevăr poate avea loc numai printr-un „infarct brusc ” al piețelor financiare la nivel mondial și închiderea tuturor băncilor, conturilor de economii private și cele ale populației. Nu există nicio altă cale de trezire a acestei populații adormite decât luându-i cele mai iubite jucării: banii de hârtie și cardurile de credit din plastic…aceste jucării reprezintă cel mai puternic instrument de hipnoză (somnifer) care a împiedicat până acum trezirea maselor.
După aceea, orice este posibil și multe se vor întâmpla în privința acestor stări de paranoia colectivă și teamă de sărăcie. Acesta va fi punctul de declanșare pentru ascensiunea noastră…problemele nu pot fi rezolvate prin mijloace convenționale și parvin tocmai din această zonă a umanității adormite. Ascensiunea poate fi declanșată doar în urma unor asemenea evenimente cataclismice. Cu toate acestea, noi, noile Logosuri, nu ar trebui să experimentăm această realitate îngrozitoare (adică aceste stări de angoasă și teamă) pentru că deja am urcat și, în prezent însoțim umanitatea, cu dragoste și compasiune, pe drumul extrem de dificil și de educativ al sfârșitului său.
Sursa articolului
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s