Oare se apropie „sfârșitul timpurilor”?

Așa după cum mai toate profețiile fac referire la „un Armaghedon militar în timpurile din urmă”, iată cel mai recent articol pe care l-am tradus imediat ce l-am primit pe mail și care prezintă o realitate despre care foarte multă lume nu are habar!
Războiul mondial se apropie: mâine, Congresul SUA va vota pentru începerea războiului cu Rusia
de GEORGI STANKOV postat pe 03 DECEMBRIE 2014
Georgi Stankov, 02 decembrie 2014
Tocmai am scris ieri că Rusia este deja în stare de alertă în eventualitatea declanșării unui nou război mondial. Având în vedere situația politică și cea economică extrem de instabile la nivel mondial, nu există nicio modalitate de a evita acest război decât în cazul unei intervenții divine care să aibă loc înainte de a fi declanșat. Știm acest lucru și știm și ce fel de intervenție va fi.
Orice ar fi, să nu credeți că doar rușii se pregătesc pentru un nou „război patriotic”…și guvernul întunecat orionian mondial (cel american) lucrează cu disperare pentru declanșarea războiului nuclear împotriva Rusiei, singura șansă de supraviețuire a acestui Imperiu al Răului. Motto-ul lor este: „mai bine să fiu distrus de un atac nuclear masiv din partea Rusiei decât să mor ștrangulat economic” (prăbușirea dolarului și a guvernului SUA, colapsul tuturor piețelor vestice de capital și de mărfuri și oprirea completă a datoriei (dobânzile), calul de călărie al sistemul bancar vestic. Și asta, în pofida faptului că Rusia are arme nucleare strategice mai bune si mai eficiente. Elitele întunecate din SUA sunt turbate și se comportă precum lemmingul (o mică rozătoare) care țopăie de colo-colo.
Mâine, Congresul american va vota Rezoluția 758 care, dacă va fi aprobată, va permite regimului criminal Obama să poată declanșa un război împotriva Rusiei, fără a mai cere permisiunea acestuia. Cu alte cuvinte, mâine, cea mai importantă instituție legislativă din SUA va vota pentru auto-eliminarea sa în luarea acestei eventuale decizii și îi va oferi lui „Bombama” o nelimitată putere imperialistă cu care ar putea chiar să-și distrugă țara în scopul implementării NWO – nici mai mult, nici mai puțin.
Pentru a înțelege cât de avansate sunt pregătirile pentru un nou război mondial între cele două mari puteri nucleare, citiți apelul de astăzi al lui Dennis John Kucinich (fost congressman american de Ohio între 1997 și 2013 și fost candidat pentru nominalizările democraților la președinția Statelor Unite în alegerile prezidențiale din 2004 și 2008) pentru respingerea Rezoluției 758. Fiind un pacifist sincer, el știe ce se pregătește.
Această scrisoare deschisă a lui Dennis J. Kucinich adresată poporului american se potrivește perfect în cadrul noului Portal al Adevărului pe care noi l-am deschis luna trecută și ale cărui roade se vor culege în această lună.
________________________
„UNDĂ VERDE” PENTRU RĂZBOIUL CU RUSIA, INIȚIATIVĂ LEGISLATIVĂ ÎN CONGRESUL SUA: SPUNEȚI NU RĂZBOIULUI CU RUSIA –  H. ​​RES. 758 „AGRESIUNEA RUSEASCĂ”
Rep. Dennis John Kucinich, 02 decembrie 2014
Congresul SUA
Relațiile SUA-Rusia s-au deteriorat mult în ultimul deceniu și sunt pe cale de a se deteriora și mai mult în cazul în care Camera adoptă H. Res. 758.
Încercuirea NATO, lovitura de stat din Ucraina sprijinită de SUA, încercarea de a utiliza un acord cu Uniunea Europeană pentru a aduce NATO în Ucraina, la granița cu Rusia, politica americană a primei-lovituri nucleare, toate acestea sunt politici care încearcă să înlocuiască diplomația cu forța.
Răspunsul Rusiei la teroarea dezlănțuită în Crimeea și Odessa de neo-naziștii sprijiniți de Vest a venit după ce populația locală a apelat la Rusia pentru a o proteja de violențe. Apoi, Rusia a acceptat ca Crimeea să adere la Federația Rusă, o reafirmare a unei relații istorice.
Presa occidentală își începe știrile aruncând o privire la situația anexării Crimeei dar ignoră complet provocările Occidentului și alți factori cauzali care au determinat această anexare. Această denaturare a realității creează în mod artificial o isterie în ceea ce privește agresivitatea Rusiei, o altă denaturare care ar putea pune lumea într-o situație extrem de periculoasă în cazul în care își va face efectul. Congresul SUA ia act de aceste distorsiuni, nu de realitate.
Distorsiuni similare sunt dezvoltate acum în prezentarea evenimentelor din partea de est a Ucrainei, în regiunile Donețk și Lugansk.
Tensiunile dintre Rusia și SUA sunt alimentate în fiecare zi de jucători care ar beneficia din punct de vedere financiar de o reluare a Războiului Rece care, între 1948 și 1991, a costat contribuabilii americani 20 TRILIOANE dolari (la valoarea din 2014), o sumă care depășește cele 18 trilioane dolari, datoria noastră națională. (Notă: 1 trilion înseamnă 1.000 miliarde)
Cu războaie re-aprinse în Afganistan și Irak, și Siria ca un teren de luptă pentru un viitor război între marile puteri, fondurile Trezoreriei sunt drenate către aventurile militare, datoria noastră națională crește, iar noi ne aflăm, într-un mod care se poate demonstra, în tot mai puțină siguranță.
Mâine, Camera va dezbate și vota H. Res. 758, ceea ce echivalează cu o „Declarație a Războiului Rece” împotriva Rusiei, reiterându-se o serie de nedreptăți împotriva Rusiei, nedreptăți vechi și noi, declarații că Rusia s-ar putea situa împotriva Statelor Unite având în vedere cele mai recente acțiuni militare ale națiunii noastre: violarea integrității teritoriale, încălcări ale dreptului internațional, încălcări ale acordurilor privind armele nucleare.
Notă, Georgi – Kucinich se înșeală: este o Declarație a unui război nuclear foarte cald, deoarece timpul pentru un nou și prelungit Război Rece s-a scurs și nu există niciun mecanism politic sau diplomatic de siguranță pentru evitarea unui nou astfel de război, așa cum a fost cazul în timpul celuilalt Război Rece.
Soluția Congresului? Reporniți Războiul Rece!
Rezoluția cere izolarea Rusiei și cere ca „Președintele, consultând Congresul, să reanalizeze poziția de forță, pregătirea și responsabilitățile Forțele Armate ale Statelor Unite ale Americii și Forțelor NATO, pentru a stabili dacă contribuțiile și acțiunile fiecăreia sunt suficiente pentru a îndeplini obligațiile colective de auto-apărare [sublinierea mea], în temeiul articolului 5 din Tratatul Atlanticului de Nord, precum și pentru a specifica măsurile necesare pentru remedierea deficiențelor…”. Cu alte cuvinte, să ne pregătim pentru un război cu Rusia.
Aceasta este exact tipul zdrăngănitului de săbii care a dus la inițierea și escaladarea Războiului Rece. Este timpul să cerem ca SUA să folosească diplomația și nu expedițiile militare în ceea ce privește ordinea internațională.
Este timpul ca SUA să iasă din această dialectică costisitoare a conflictului, să încerce să reconstruiască relațiile diplomatice cu Rusia și să părăsească acest aventurism riscant, în numele NATO.
Dacă sunteți de acord, vă rog să vă contactați astăzi reprezentanții din Congres, 202-224-3121, și să le cereți să voteze împotriva H. Res. 758.
Cu sinceritate,
Dennis
@Dennis_Kucinich
www.facebook.com/Dennis. Kucinich
Sursa articolului
6 Decembrie: Rezoluția a fost adoptată cu o majoritate de 411 voturi pentru și doar 10 împotrivă. Calea către unui război cu Rusia a fost deschisă: http://www.globalresearch.ca/breaking-adoption-of-house-of-representatives-resolution-provides-de-facto-green-light-to-obama-to-declare-war-on-russia/5418022
Reclame

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s