Viitorul pozitiv

Viitorul pozitiv = Linie Temporală Pozitivă + Unitatea în Conștiință
08 Decembrie 2014, ALFRED LAMBREMONT WEBRE
Editorial NewsInsideOut.com
NewsInsideOut.com este un portal de știri online condus de un colectiv de jurnaliști care caută să deconspire ideile și valorile promovate ca adevăruri de către mass-media oficială, cu misiunea de a demasca rețeaua de minciuni construită de aceasta și promovată împotriva interesului public. NewsInsideOut.com reprezintă o încercare deliberată care va asigura că adevăratele știri jurnalistice vor acoperi o zonă tot mai largă din arena publică a mass-media oficială.
Acest jurnalist al colectivului NewsInsideOut.com a descoperit o perspectivă temporală a realității obiective, bazată pe știință, pe care dorește să o dezvăluie.
Din 21 decembrie 2012 (alții iau în considerare o altă dată), pe linia temporală pe care umanitatea se deplasa în holograma spațiu-timp (pe care o cunoaștem ca “Universul nostru”) a intervenit o schimbare. Ne-am mutat pe o altă linie temporală, pozitivă, bazată pe Unitatea în Conștiință („Împreună suntem Unul”), diferită de cea de până atunci, o linie temporală catastrofică, bazată pe Dualitatea în Conștiință („Eu câștig, Tu pierzi”).
Cele mai multe dintre știrile prezentate de mass-media oficială ca fiind reale sunt atribuite unei linii temporale care acum nu mai există. Prin urmare, ceea ce mass-media prezintă acum nu mai corespunde noii realități.
Perspectiva Liniei Temporale Pozitive poate fi cel mai bine exprimată în următoarea ecuație:
Viitorul Pozitiv = Linie Temporală Pozitivă + Unitatea în Conștiință
Dezvăluirea este importantă pentru cititorii NewsInsideOut.com deoarece, la ora actuală, se cunoaște faptul că 90% din mass-media SUA este deținută de șase societăți: General Electric; NewsCorp; Disney; Viacom; Time Warner; CBS. Toate sunt controlate de către Rețea și promovează obiectivele și ideile sale.
Ecuația Viitorului Pozitiv a înlocuit și a schimbat vechea formulă de alimentare a Rețelei, care nu mai este de actualitate: Problemă + Reacție = Soluție
Ecuația Viitorului Pozitiv
Ecuația Viitorului PozitivLinie Temporală Pozitivă + Unitatea în Conștiință – sugerează că în sinergia dintre Linia Temporală Pozitivă și Conștiința Unității, o masă critică a umanității (atât la nivel individual cât și colectiv) este activată pentru una sau mai multe acțiuni și politici propuse pentru un viitor pozitiv. De asemenea, actorii și resursele sunt sincronizate și aduse laolaltă în procesele universale, multi-dimensionale, pentru ca să se manifeste rezultatul dorit.
Paradoxul Pozitiv
„Paradoxul Progresului” sau „Paradoxul Pozitiv” al timpului nostru actual rezidă în faptul că, deși dimensiunea în care se află Pământul este pe o linie de timp pozitivă, Elitele pământene (ale căror linii genealogice provin din entități dimensionale negative) care alcătuiesc instituțiile Rețelei (forme de guvernământ, religii, Bănci Centrale, industriile de război și cele care creează dependența) continuă să pună în aplicare planuri operaționale care aparțin unei linii temporale bazată pe negativitate și fals sau pe o actuală linie temporală catastrofică, care există într-o dimensiune temporală, alta decât cea în care Pământul se află acum.
Deși omenirea are toate motivele pentru a fi optimistă cu privire la viitor, mase largi ale ei acordă încă putere acestei false și catastrofice linii temporale a Rețelei.
Unul dintre principalele motive pentru această susținere a falsei linii temporale a Rețelei îl reprezintă mass-media oficială. Un exemplu: mass-media corporatistă (deținută de Rețea) este o componentă esențială a tuturor operațiunilor de tip steag-fals. Războaiele, bolile, crimele, sărăcia reprezintă esența a ceea ce este difuzat de către mass-media oficială corporatistă. Prin urmare, nu este de mirare că umanitatea (cu anumite excepții) consideră că Pământul este o planetă dominată de război, boală, crimă și sărăcie, principalii factori care produc și aduc bani Rețelei!
Linia Temporală Pozitivă în sinergie cu Unitatea în Conștiință
Dacă rezonezi cu Linia Temporală Pozitivă în sinergie cu Unitatea în Conștiință împărtășește aceste adevăruri cu alte persoane, în privat și în public, cu familia ta, cu prietenii, pe rețele de socializare.
Împreună putem construi acea masă critică a umanității trezite, ale cărei cunoaștere și schimbare a liniei temporale într-o realitate a Unității în Conștiință („Împreună suntem Unul”) reprezintă noua realitate a existenței.
Tot ceea ce trebuie să faci și tot ceea ce trebuie să facem este să ne schimbăm modul de a gândi…și Linia Temporală Pozitivă ne va urmări, așa după cum ne spune știința.
Mulțumesc!
Alfred Lambremont Webre
Sursa articolului
Reclame

3 comentarii

  1. EU CRED,CA OMENIREA VA DEPASI SI SE VA DEPASI PE SINE …..GANDIREA COLECTIVA AL UMANITATII FUNCTIONEAZA .DE SI ESTE NECESAR,…. AM OBSERVAT MASS MEDIA, MA FACE SA MA SIMT RAU….SI O STARE DE DISCONFORT… STIRI CU EFECT NEGATIV.SI NENOROCIRI COMPRESSAT IN TIMP MINIM. CARE NE BOMBARDEAZA CREERUL VERBAL SI ILUMINIC.,PRACTIC TOT CE SE INTAMPLA E INERENT…CRIZA …ACCIDENTELE.. REUSITELE SI ESECURILE, NU AI CUM SA OCOLESTI NICI CA OM NICI CA LOCUTORI AI PAMANTULUI IN TOTALITATEA LOR. EU CRED CA OAMENII SANT BUNI, CEI CATIVA CARE CRED ,CA .CONDUC LUMEA ….CONDUC NUMAI ECONOMIC….NIMIC NU TINE O VESNICIE ,NIMENI NU MOSTENESTE, NICI PAMANTUL…..OMENIREA SA TREZIT SI E VIGILENT CEI CATIVA CARE FAC VALURI ,VA TREBUI,SA SCHIMBE POLITICA CU VROIA SAU FARA ……SA MERGEM IMPREUNA INAINTE….SPRE O LUME BUNA..,EU ASA GANDESC. 100 DE OAMENI POT INTERPRETA IN O SUTA DE FELURI….DAR REALITATEA NU POTI SCHIMBA CA ESTE VIZIBIL

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s