Mesajul Illuminati pentru anul 2015

The Vigilant Citizen, 8 Ianuarie 2015
Revista The Economist a publicat o ediție numită „Lumea în 2015”. Pe copertă sunt imagini ciudate: o ciupercă atomică, Rezerva Federală într-un joc numit „Panică” și multe altele.

leadeconomist

În mod normal, nu aș dedica un articol întreg pentru analizarea copertei unei publicații, dar această revistă nu este o publicație oarecare. Este The Economist și este direct legată de elita mondială. Este deținută de familia de bancheri Rothschild și redactorul-șef, John Micklethwait, care a participat de mai multe ori la Conferințele Grupului Bilderberg. Prin urmare, pot să afirm că cei de la The Economist știu lucruri pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc.
Coperta, sumbră și sinistră, prezintă figuri politice, personaje fictive și figuri populare care, cu siguranță, vor fi capete de afiș în 2015. Pe lângă aceste personaje, foarte importante sunt toate aceste desene (mai mult decât simbolice), aluzii la elemente importante ale Agendei Elitei. Iată coperta:
 Economist2014_cover_“üeol
În prim plan apar actualele figuri politice proeminente și ‘omul-păianjen’. (De remarcat și suprafața lucioasă și șlefuită, tip marmură, pe care stau toate personajele de pe copertă…o suprafață foarte alunecoasă, desigur – n. tr.)
Globul cu 2 fețe

glob

Partea vestică a globului, cu o privire destul de îngrijorată, în timp ce cealaltă parte pare destul de iritată, privind cu coada ochiului spre Vest. Poate reprezenta această imagine o realitate a a confruntării Est-Vest? Coperta prezintă și alte câteva simboluri referitoare la „creșterea Estului”. Ceea ce este însă neliniștitor este că, imediat sub acest glob supărat, sunt expuse un nor în formă de ciupercă atomică alături de o lansare a unei rachete în spațiu. (Asta poate simboliza (și) plecarea elitelor către Marte – cei care cunosc planurile secrete privind colonizarea planetei știu despre ce este vorba – după sau înaintea unui posibil conflict atomic – n. tr.)

mushroom

Culorile fețelor

faces

Aruncați o privire atentă la fețele personalităților prezentate pe copertă. Unele dintre ele sunt “naturale”, în timp ce altele sunt în alb și negru. De ce așa?! Printre cei în alb-negru sunt: Putin, Merkel, Obama, Hilary Clinton, Hollande, premierul chinez, cel indian și David Cameron. Printre cei “naturali”, sunt David Blaine, un tânăr care deține un banner „Singapore” (Singapore este gazda jocurilor SEA din 2015) și un tip oarecare, care poartă un echipament simbolizând realitatea virtuală. O comparație rapidă făcută acestor fețe arată că cele alb-negru par a fi parte a Elitei (inclusiv tipul ISIS care, probabil, lucreaza pentru ei), iar cele colorate sunt „outsideri”. Este modul în care Elita percepe lumea?
Flautistul

piper2

Prezența Flautistului este de-a dreptul tulburătoare. Flautistul din Hamelin este o legendă germană despre un om care a folosit sunetul flautului său magic pentru a răpi toți copiii din sat, drept pedeapsă pentru că locuitorii acelui târg nu și-au respectat o promisiune.
piper-1
Se spune că această legendă (care datează din Evul Mediu) reprezintă fie o moarte (în masă) provocată de ciumă, fie o catastrofă, fie o mișcare de imigrare în masă. De asemenea, reprezintă perfect tinerii de astăzi, „ispiți” și manipulați de „muzica” din mass-media. Sugestivă este reprezentarea băiețelului de sub Flautist.
Băiatul cu o privire uimită

boy

Chiar sub Flautist vedem un băiat cu o privire uimită, care privește către un joc numit „Panic”. În partea de sus se observă cuvintele „Federal Reserve” și „Chi” (cel mai probabil de la China), în timp ce în partea de jos se observă cuvintele „green light – lumina verde” și „SIS” (cel mai probabil de la „Isis” sau „Crisis” – Crize). Băiețelul privește uimit la acest joc de cuvinte, în același mod în care masele privesc uimite și neputincioase diferitele evenimente prezentate în mass-media. Așa după cum și numele jocului o spune, scopul este de a provoca Panică în întreaga lume, prin crizele generate de către cei care controlează Jocul. Și asta, pe coperta revistei deținute de Rothschild! (De asemenea, se poate observa și un cerc cu o stea în mijloc care ar putea reprezenta prăbușirea monedei emise de FED (cade chiar de sub Federal Reserve), sau căderea unui meteorit (steaua din centru) pe Pământ – n. tr.)
Elicopterul

elicopter

În fața lui Putin este un mic elicopter pe care este scris Crop-O-Dust. Această expresie se referă la „procesul de pulverizare cu insecticide sau fungicide peste culturile agricole, dintr-o aeronavă”. Chiar sub elicopter este un copil care mănâncă ceva (spaghetti, în ambalaj tip fast-food…acest tip de hrană provine, în cea mai mare parte, din culturi modificate genetic – n. tr.). Neliniștitor.

kid

China

china

Un urs panda poartă un slip imprimat cu drapelul Chinei, în timp ce-și încordează mușchii…mod destul de clar de portretizare a faptul că China câștigă putere. Lângă urs este un luptător Sumo care ține în brațe o uriașă baterie, pe care polaritățile (+ / -) sunt indicate în mod extrem de clar. Sunt aluzii în ceea ce privește schimbarea polarității de putere la nivel mondial, de la Vest către Est?
Fantoma

ghost

Ieșind din spate piciorului lui Obama, avem o fantomă care citește o revistă intitulată „Holiday”. De ce această fantomă, simbolul unei persoane decedate, își planifică o vacanță? Asta semnifică faptul că masele vor fi atât de sărace încât singura dată când vor avea o vacanță va fi după ce vor muri? Sau semnifică oamenii care au murit în ultimele luni, în timp ce călătoreau cu avionul? Foarte straniu.
Țestoasa

turtle

În fața tuturor și privind direct în ochii noștri este desenată o broască țestoasă cu niște linii în jurul carapacei. Ce reprezintă ea? O broasca țestoasă supărată este simbolul Societății Fabian, o organizație extrem de puternică, care lucrează de peste un secol la formarea guvernului mondial unic.

testoasa-tare

Filozofia din spatele socialismului Fabian este, în principiu, planul a ceea ce numim astăzi Noua Ordine Mondială.
Societatea Fabian este un grup foarte vechi, constituit în Anglia, în 1884, al cărui scop este de a forma un singur stat socialist, la nivel mondial. Și-au luat numele de la generalul roman Fabius, general care a planificat și folosit strategii pe termen lung de slăbire a forțelor inamice, pentru obținerea victoriilor. „Socialismul Fabian” folosește schimbarea treptată, întinsă pe o perioadă lungă de timp, pentru a transforma o stare, spre deosebire de utilizarea revoluției violente care determină o schimbare imediată. Acesta este, în esență, socialismul ascuns. Emblema lor inițială a fost un scut cu un lup în blană de oaie care ținea în labe un steag cu literele F și S. Actualul simbol al Societății Fabian este o broască țestoasă, cu următorul motto: „Atunci când lovesc, lovesc puternic” – Societatea FabianThe Weather Eye
Societatea Fabian susține în mod deschis o societate planificată științific și sprijină eugenia (eugenismul) prin sterilizare. Logoul inițial a fost un lup în blană de oaie…dar cred că nu a fost cel mai inspirat mod de a ascunde lupul de ochii publicului.

Fabian_Society_Logo

Modificarea sistemului social la nivel global, prin mici schimbări făcute treptat, este exact ceea ce elita mondială face în prezent. Acesta este, probabil, motivul pentru care o broasca țestoasă supărată apare pe coperta acestei publicații cu conexiuni Bilderberg, în fața haosului din spatele ei.
11.3 și 11.5

11

Partea din dreapta jos a coperții prezintă unele simboluri mai criptice. Există o grămadă de murdărie (nisip, mai degrabă – n. tr.) și două săgeți pe care sunt înscrise numerele 11.5 și 11.3. Reprezintă oare date calendaristice de reținut (11 martie și 11 mai sau 3 și 5 noiembrie – n. tr.)? De ce sunt săgețile lângă o grămadă de murdărie? Dacă privim aceste cifre ca și coordonate terestre, ele indică Nigeria. Cert este că aceste numere pot fi cu adevărat înțelese doar de către „cei care știu”…și ăsta este unul dintre hobby-urile preferate ale elitei oculte.
În fața grămezii este Alice în Țara Minunilor privind în sus, spre pisica Cheshire.

cat

Cunoaștem ca această pisică dispare cu totul, rămânând vizibil doar rânjetul ei înfiorător. Prin urmare, avem o altă reprezentare a unei lumi a fanteziei, iluziei și înșelăciunii, așa cum este percepută ea de către Alice, un reprezentant al maselor. Să ne amintim de prezența lui David Blaine pe copertă…un magician. Coperta amestecă evenimentele din lumea reală cu o lume a iluziei.
Alte simboluri notabile de pe copertă: un porcușor-pușculiță care zboară din buzunarele lui James Cameron; un model care poartă o creație Alexander McQueen (designerul favorit al elitei, cel care a murit în circumstanțe ciudate), precum și un ofițer din Asia, purtând o mască care-l protejează de o boală mortală.
Anul 2015 pare a fi un an deosebit, nu-i așa?!
Concluzie:
The Economist nu este un ziar oarecare, care publică previziuni ciudate pentru anul 2015 pentru a vinde câteva exemplare suplimentare. Acesta are legături directe cu cei care modelează politicile globale care, fiți siguri, sunt și aplicate. Cu alte cuvinte, The Economist este conectat la cei care au mijloacele și puterea de a face din „previziuni” o realitate.
Coperta cu tema „Anul 2015” reflectă, practic, Agenda globală a Elitei și este presărată cu simboluri criptice care par să fie incluse pentru „cei care știu”. Masele se vor concentra asupra „iluziilor” (la fel ca Alice care privește cum dispare pisica Cheshire), în timp ce lupul în blană de oaie va lovi…și va lovi puternic.
Alte „semne” observate de mine:
Forma norului din spatele globului cu 2 fețe aduce cu forma României.
„Teroristul înarmat” din spatele tuturor pare a fi un „intelectual” (poartă ochelari) iar intelectualii sunt asimilați „elitelor”…foarte interesant!
Interiorul palmei lui Winston Churchill prezintă o entitate care aduce parcă cu un extraterestru…semnul pe care-l arată Churchill este cel al victoriei.
În spatele lui Alice este o sferă care pare a simboliza Pământul înlănțuit.
Peștii printre corali (Era Peștilor?).
Pe lentila dreaptă a ochelarilor lui Putin este un simbol care aduce cu calul din fața aeroportului din Denver – puternic simbol masonic.
Forma pe care o realizează palmele Angelei Merkel: un pătrat (simbolul esoteric al Pământului) în mijlocul căruia se poate distinge unul dintre nasturii sacoului…imaginea simbolizează “ochiul atotvăzător”.
Printre fețele colorate apare și Napoleon Bonaparte. În 1815 a avut bătălia de la Waterloo, iar Napoleon a abdicat. Pe tronul Franței a revenit Casa de Bourbon…de atunci au trecut exact 200 de ani.
Sursa articolului
Reclame

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s