Nanosecunda pro-Creării

Discutând (pe viu) în seara aceasta cu un prieten și abordând diverse subiecte cu conotații ezoterice și spirituale, la un moment dat, „am atins” și subiectul „momentul creării unei noi vieți umane”. Și mi-a “venit” așa, instinctiv, o idee pe care, apoi, am dezbătut-o împreună:
Dom’le, exact în momentul în care spermatozoidul „sparge” membrana celulară a ovulului, ia naștere o nouă viață, nu-i așa?! “Așa, și?!”, ar spune mulți…păi da, dar EXACT în acel moment, în acea nanosecundă, se întâmplă ceva EXTRAORDINAR: “O SCÂNTEIE” a ENERGIEI INTELIGENTE INFINITE sau a INTELIGENȚEI ENERGIEI INFINITE APARE ÎNTR-UN CORP FIZIC UMAN. Dar Ea, Scânteia, nu apare…de fapt, Ea Există peste Tot și în Toate…inclusiv în spermatozoid, în ovul, în corpul mamei și al tatălui, două ființe umane.
Ce se întâmplă de fapt atunci când Scânteia care apare se va transforma într-o nouă ființă umană (un nou Tipar de Energie), după una dintre “schemele” Programului Inteligent al Creației, schemă “adaptată” Vieții pe Pământ?
Păi eu zic așa: dom’le, în acea nanosecundă SE CREEAZĂ UN NOU UNIVERS! În TOT CEEA CE ESTE, din NEMIȘCAREA INTELIGENȚEI INFINTE sau a INFINITULUI INTELIGENT, din SURSĂ se CREEAZĂ! SURSA SE RE-CREEAZĂ PE SINE ÎNSĂȘI!
În acea nanosecundă, “Lumea de Dincolo” este UNA ȘI ACEEAȘI cu “Lumea de Aici”…sunt întrepătrunse, una este în cealaltă și reciproc…CO-EXISTĂ AICI ȘI ACUM, într-un spațiu fizic (corpul uman al mamei) dar, de fapt, CO-EXISTĂ ÎN INFINITUL ATEMPORAL ȘI NONSPAȚIAL al acelei nanosecunde.
Acum, să ne gândim că pe această Planetă, în FIECARE SECUNDĂ a acestei linii temporale în care noi existăm alături de, și împreună cu Ea, se nasc mii de copii. Întorcându-ne la nanosecunda Scânteirii, adică la momentul T-zero al conceperii fiecărui copil, să ne imaginăm SIMULTANEITATEA MIILOR DE INFINITURI sau/și MII DE INFINITURI SIMULTANE ÎN CARE SURSA SE AUTO-RE-CREEAZĂ PE SINE ÎNSĂȘI prin doi dintre co-Creatorii Săi!
Și asta, în FIECARE SECUNDĂ a vieții pe Pământ, o planetă în acest Multivers…CE MINUNĂȚIE A CREAȚIEI!
Reclame

8 comentarii

 1. Oare este ceva diferit de intalnirea (miliardele de intalniri) din lumea plantelor sau animalelor? Cred ca nu. Creatia este continua, intr-o varietate infinita de „momente”. De aceea spuneam ca miracolele sunt pretutindeni in jurul nostru. Iar cand le observam si traim, ajungem constient, sa facem parte din ele. Si e fain! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 2. Eu… nu stiu daca este asa cum spui. Si ma refer la momentul intruparii gandit de tine. Iti explic: eu stiu ceva diferit, dintr-o meditatie facuta cu un maestru reiki si praning healing terapeut din Oradea, un tip capabil, insa dual: fusese ofiter in armata comunista si era bun colaborator cu actualii sefi ai Ro, iar eu fiind nascuta intr-o familie de fosti, inca si azi sunt in vizorul lor.Specific pt acuratetea info oferita voua. In acea medftatie de purificare a karmei stramosesti, fiind ghidata m-am reintors in timp la momentul intruparii mele. Am constatat ca eram energetic in dormitorul parintilor indemnandu-i sa se iubeasca pt a putea veni. De venit am venit insa numai prin samanta tatalui meu.Asta am vrut sa stiti si voi. Despre meditatie nu va spun mai multe decat daca imi cereti pt ca v-ar interesa. Dar o recomand tuturor care vor si pot sa o faca, eu una am facut-o prea tarziu, eram si asa entuziasmata si povesteam unor elevi de la clasa de reiki a unui amic, elevi care erau deja pe Karuna 2 si profesorul lor era deja maestru de grad 8 din 12 pe reiki la doar 18 ani, elev in ultimul an de liceu. Surprinderea mea a fost ca elevul tanarului maestru de reiki la nici 16 ani deja isi facuse acea meditatie de purificarea karmei stramosesti, iar eu aveam peste 50 de ani, 50 de ani irositi pt ca se putea si altfel ! Sa invatati din experienta mea si sa va duceti copii sa o faca pt ca majoritatea sunt spirite mari intrupate expre in aceste timpuri si o pot face, dar si s ale deschideti cai de reala spiritualitate din adolescenta.

  Apreciază

  1. Perspectiva naturală a întrupării fizice pe această planetă este aceeași pentru toate ființele umane…fără nicio îndoială.
   Ceea ce am vrut să subliniez este faptul că odată ce o nouă ființă umană se naște se creează un nou Univers…chiar dacă unul mai *mic*, raportat la marele Univers.
   De ce un nou Univers? Deoarece această nouă ființă umană va urma să creeze propriile evenimente, în decursul propriei vieți, evenimente ce vor cauza crearea de alte și alte noi evenimente datorită interacțiunilor viitoare cu celelalte ființe umane (și nu numai cu ele).
   Așadar, Marea Creație se va îmbogăți cu o multitudine de Mici Creații…de fapt, cu o infinitate de potențiale Mici Creații ce pot apărea în (foarte) limitatul parcurs temporal al unei vieți umane.
   De fapt, toate aceste Mici Creații reprezintă co-Crearea tot atâtor Universuri, funcție de alegerile făcute de către o singură ființă, numai aici. pe Pământ.
   Dacă tu nu te-ai fi născut pe această planetă, această potențialitate de a co-Crea noi Universuri nu ar fi fost posibilă, nu-i așa?! 🙂

   Apreciază

   1. Stii ca mare importanta are totusi nu sosirea aici, ci spre ce ne invrednicim sa fim/ajungem dupa destrupare. Unii coboara, altii urca. Ce zici, pt un suflet o ideea mai batranel, care sa aiba asa intre 4 si 5 miliarde de ani unde i-ar fi locul dupa iesirea din trupul utilizat in aceasta viata? Sau poate cu trup cu tot. Poezia infinitelor lumi ce se intrepatrund in nanosecunde o vad ca pe un poem viu perpetuu. Spectacolul este insa pt privilegiati celesti. Si vad ca ai privit numai partea plina a paharului. Te intreb, cum arata lumea privind intruparile din Intuneric? Aceasta fiind partea goala a paharului… predomina…? 70% contra 30% Ghici?

    Apreciază

    1. A. Timpul liniar nu există, deci nu trebuie cuantificat conferindu-i-se (o) valoare. Există, totuși, un „timp circular”…”sferic” sau „toroidal”. Asta înseamnă „evoluție ciclică, continuă”, conform „Programului sau Codului” ce este „(în)scris” în fiecare Matrice-Fractal ce alcătuiește „Întregul”.
     Drept urmare, cele 4-5 miliarde de ani de existență la care faci referire pot fi, făcând trimitere la „timpul circular”, 4-5 miliarde de cicluri de existență.
     B. În cazul în care „Programul/Codul Existenței” nu presupune „numărarea/numerotarea” Ciclurilor este logic că nici „timpul circular” nu este cuantificat/cuantificabil. Putem admite, în acest caz, că tot ceea ce presupune Existența înseamnă doar „a experimenta starea de A Fi”.
     La rândul ei, starea de A Fi poate însemna cvasi-experimentare dar și non-experimentare. Dacă o Matrice-Fractal Individuală, un „Spirit”, alege să nu experimenteze atunci putem admite că este doar un „Observator”. În acest caz, experiența acestui Spirit „bătrân” presupune doar „culegere de informații” de la „alții” („cei care experimentează”). Și acest mod de A Fi ar presupune că „poți dobândi Înțelepciune”, dar este un „mod pasiv” al „cunoașterii”.

     Apreciază

   1. pOT SA ITI DAU UN NUME SI UN NR DE TF AL MAESTRULUI DIN ORADEA. DL E SI SAMAN SI STIE F MULTE PT CA SE PENSIONA IUTE DIN CADRUL ARMATEI, DECI ARE TIMP EMIL MARTIN 0724504892. Stabiliti impreuna, poate merge si prin skype, eu locuiam atunci in Oradea

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s