Au mai rămas doar trei țări…

Familia Rothschild dorește băncile Iranului
de Pete Papaherakles, American Free Press
Obținerea controlului asupra Băncii Centrale a Republicii Islamice Iran (CBI) poate reprezenta unul dintre principalele motive pentru care Iranul este vizată de puterile occidentale și israeliene? În timp ce se dorește escaladarea evenimentelor către un război (de nedorit) cu Iranul, se analizează valoarea sistemului bancar iranian comparativ cu cele ale SUA, Marii Britanii și Israelului.
Analiști ai sistemului bancar mondial subliniază că Iranul este una dintre cele trei țări din lume ale căror Bănci Centrale nu se află încă sub controlul familiei Rothschild. Înainte de 11 septembrie 2001 erau șapte țări: Afganistan, Irak, Sudan, Libia, Cuba, Coreea de Nord și Iran.

http://humansarefree.com/2015/02/the-rothschilds-want-irans-banks.html

Până în 2003 însă, Băncile Centrale din Afganistan și Irak au fost înghițite de caracatița Rothschild, apoi, până în 2011, cele din Sudan și Libia. În Libia, o bancă Rothschild a fost înființată în Benghazi chiar în timp ce țara era în stare de război.
Islamul interzice perceperea de dobânzi, ceea ce reprezintă o problemă majoră pentru sistemul bancar Rothschild. Până acum câteva sute de ani perceperea de dobânzi era interzisă și în lumea creștină și chiar era pedepsită cu moartea…era considerată ca fiind o formă de exploatare și înrobire.
După ce familia Rothschild a preluat Banca Angliei, în jurul anului 1815, și-a extins imperiul și, implicit, controlul bancar asupra tuturor țărilor din lume. Metoda folosită a fost aceea de a-i determina pe politicienii corupți să accepte împrumuturi mari de la băncile Rothschild (împrumuturi care nu mai pot fi rambursate), cu dobânzile care apoi curgeau. Dacă vreun lider refuză să accepte împrumutul este fie demis, fie asasinat. În cazul în care demiterea sau asasinatul nu reușesc, urmează invazia militară…apoi, este înființată o bancă Rothschild, pe bază de camătă.
De asemenea, familia Rothschild exercită o puternică influență asupra marilor agenții de știri ale lumii. Prin prezentarea în mod repetat a știrilor false, masele sunt păcălite să creadă toate poveștile de groază despre niște ticăloși malefici.
Familia Rothschild controlează Banca Angliei, Rezerva Federală, Banca Centrală Europeană, FMI, Banca Mondială și Banca Reglementelor Internaționale. De asemenea, ei dețin cea mai mare cantitate de aur din lume, precum și Bursa aurului din Londra, cea care stabilește zilnic prețul aurului. Se spune că familia Rothschild deține peste jumătate din bogăția planetei (estimată de Credit Suisse la 231 trilioane dolari – 231 x 10¹² USD), în prezent fiind condusă de către Evelyn Rothschild.
Articol asociat: Uitați de tot altceva! JFK a fost ucis după ce a închis Rezerva Federală a Rothschild; Lista președinților americani uciși de către Cartelul Bancar Rothschild.
Analiști politici obiectivi susțin că Iranul nu este încă distrus deoarece reprezintă o amenințare nucleară, spre deosebire de talibani, de Irakul lui Saddam Hussein și Libia lui Muammar al-Gaddafi.
Atunci, care sunt motivele reale? Trilioanele de dolari ca profituri de pe urma petrolului, sau trilioanele de dolari ca profituri de pe urma războiului? Falimentarea economiei Statelor Unite, sau declanșarea celui de-al treilea război mondial? Distrugerea inamicilor Israelului, sau distrugerea Băncii Centrale a Iranului, astfel încât nimeni să nu mai sfideze fabrica de bani a familiei Rothschild?
Ar putea fi oricare dintre aceste motive…sau, mai rău, ar putea fi toate.
Sursa articolului
Notă: conducerea Băncii Centrale a Rusiei a fost schimbată de Putin pentru că era controlată de familia Rothschild. Această schimbare a reprezentat unul dintre principalele motive pentru pedepsirea Rusiei, prin adoptarea ulterioară a sancțiunilor economice. SUA au negociat un acord tacit cu familia Regală Saudită pentru ca Arabia Saudită să crească extracția petrolului pentru da de pământ cu prețul acestuia, în detrimentul producătorilor și exportatorilor…ținta principală: Rusia. Apoi au urmat sancțiunile economice, apoi încercarea de prăbușire a rublei, apoi alte sancțiuni economice…și tot așa!
Reclame

5 comentarii

 1. Pai bine omule dar….astia , au finantzat inclusiv Revolutia Bolsevica din Noiembrie { care-a avut loc in Octombrie } si vrei sa nu-i finatzeze si pe altii …. unde aveau oarece interese financiare si nu doar financiare ? Tipii au origini evreiesti si…ca orice evreu ….merg pe stanga 😉 ! C e , cumva Isus Cristos ti-a parut un tip ce-avea idei de centru sau macar …cat de cat liberale ? N-ai vazut cum i-a luat p’aia de schimbau bani la templu….ziceai ca-i o razie a Militiei pe Covaci cu…..niste ani in urma !?! Imi plac unele din postarile dumitale si….cu permisiunea dumitale fireste , te voi mai vizita .

  Apreciat de 1 persoană

 2. Bine ca-mi adusei aminte : chestia aia cu ” mini explozia nucleara ” …chiar n-o pot crede !!! Pai , in secunda doi n-ar fi iesit aia din Casa Alba sau macar tipii din Langley / Virginia sa latre …la Luna ??? Sau macar suedezii asa…c-an ” cazul ” d e la Cernobal ? A fost vorba despre detonarea unei imense cantitati d e munitie si…inca nu se stie { pe dracu nu s e stie ….se stie deja !!! } daca a fost ” accidentala ” sau…cu buna stiintza facuta si mai ales cine a provocat-o ! C e , chiar crezi ca-i convine cuiva , sa stea departe un minim de douazeci d e ani {!!! } de un teritoriu pe care si-l doreste cu atata ardoare incat , a declansat un razboi …. asa cum stau unii si privesc spre Cernobal ca milogu-n traista ???? Ma repet : imi plac postarile dumitale si….te felicit pentru ele ! Deocamdata am intrat doar la ” D’ale carnavalului ” insa…si cand mi-oi face timp sa intru si la celelalte sectziuni….. Te anuntz d e pe acum ca , sunt un cusurgiu fara pereche 😉 si gasesc inclusiv pete in Soare daca-mi doresc neaaparat !!! Un week-end cat mai placut deoarece …asa s e anuntza a fi vremea in Bucurestiul nostru …atat d e ” iubit ” de unii incat…ar face orice doar doar sa ramana aici , daca s-ar putea pe viata …. 😦 in locatiile Parlamentului , ale Palatului Victoria si nu in ultimul rand al Palatului Cotroceni !!!!

  Apreciază

  1. Marian, este posibil să fi fost o explozie a unui depozit (conform mass-media oficială), dar cei din zonă au spus că nu exista așa ceva p-acolo (conform mass-media alternativă). Oricum, de ani buni au fost construite mini-bombe atomice…asta deja se știe! 🙂

   Apreciază

   1. Mai mult decat d e acord cu asta …cui dracu-i convine sa umble imbracat in cauciuc si avand in dreptul ” bijuteriilor ” o placa cat mai babana d e plumb ??? Insa….fara sa dau imresia ca-s vreun capos raman la parerea mea , aia cu depozitul . Pai daca ai sti matale cate depozite subterane sau chiar d e suprafatza PLINE OCHI CU MUNITZIE sant in jurul capitalei si ….chiar sub oras….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s