Evadând din „Închisoarea Lor”, și cum să devii un Spirit Liber

Extras din Nivelul Patru, Secțiunea Cincisprezece
de Wes Penre, prin In5D.com
Înțeleg că poate suna înfricoșător alegerea de a nu merge către Lumină, deoarece mulți dintre noi se tem de necunoscut. Oricum, Lumina reprezintă „siguranța”. Am fost acolo de atâtea ori…și se pare că și „toți ceilalți” care au mers acolo au procedat foarte bine.
Cu toate acestea, în fiecare noapte atunci când te duci la culcare și visezi amintește-ți că ești o ființă multidimensională. Visele reprezintă exact ceea ce ne așteaptă după ce murim…exceptând faptul că după ce murim suntem responsabili de „visele” noastre si putem crea conștient ceea ce creăm inconștient, în timpul somnului REM.
Oricum, aceasta oferă doar o imagine parțială…să intrăm un pic mai mult în detalii despre ceea ce am învățat recent, detalii despre evadarea din Capcana AIF (Alien Invader Force) a Vieții de După, o dată pentru totdeauna.
Cei care ajung să citească acestea, pe drumul nivelului lor de conștientizare, nu trebuie să își facă griji cu privire la „blocarea lor” în eter, devenind, astfel, un „suflet pierdut”. Cititorii acestui material sunt mult dincolo, datorită faptului că știu multe. De obicei, atunci când murim, suntem abordați de ghidul sau ghizii noștri, iar el sau ea vrea să ne ajute să „trecem” dincolo. Dacă permitem acest lucru, ne va conduce prin Tunel. În alte cazuri, nu există vreun ghid, iar Tunelul se deschide în față, la o anumită distanță. În mod normal, sufletele simt „atracția și gravitația” Tunelului și încep să se miște spre el, conștient sau inconștient…la fel ca o frunză aspirată de un aspirator.
Iată o listă al cărei scop este de a pune în ordine informațiile pe care le prezint:
 1. În loc de a vă lăsa „hipnotizați” de atracție întoarceți-vă și uitați-vă în direcția opusă (veți avea o perspectivă la 360° și încă vă veți putea concentra pe/într-o anumită direcție) și îndepărtați-vă de Tunel (faceți acest lucru „gândindu-vă” că vă mișcați – la acel nivel, totul înseamnă gând și intenție). Amintiți-vă că voi, ca Scântei/Flăcări Divine, sunteți mult mai puternice decât forța centrifugă care vă atrage spre Tunel. Nu încercați să vă luptați cu el, nu acesta este modul de a refuza intrarea în el…doar gândiți că stați deoparteTunelul cu Lumină la capăt este o hologramă sofisticată…tot ce trebuie să faceți este să vă gândiți în altă direcție, și acesta va dispărea.
 2. În curând veți vedea Rețeaua, ca o „barieră” neclară în față sau împrejur (nu există sus și jos sau stânga și dreapta în spațiu). Veți vedea, de asemenea, că prezintă niște goluri, precum un șvaițer. Treceți prin unul dintre aceste goluri.
 3. Acum, veți vedea Universul așa cum este…veți fi cu adevărat inter-dimensionali. Asta înseamnă că veți vedea un Univers cu mult mai mare decât aveați idee. Acest lucru este posibil pentru că vă aflați acum în afara Rețelei, scăpând de corpul programat. Vă întâlniți cu Universul, ca un spirit pur al Flăcării Divine cu un Avatar – Conștiința. Atunci când astronauții sunt în spațiu Conștiința le este încă restricționată de către organismele lor și vor rămâne tot în 3-D, dar pe o vibrație puțin mai înaltă, deoarece Pământul este înclinat și Rețeaua nu îi mai afectează. Ceea ce veți experimenta dincolo de Rețea, ca spirite neîncarnate, poate fi destul de copleșitor și impresionant. Pentru prima dată veți vedea Universul așa cum este el, cu KHAA (Sunetul, în arabă – n.tr.) și totul. Când citiți acestea, sunteți încă limitați, prin cele cinci simțuri, însă este o idee bună este să vă pregătiți mental pentru ceea ce este dincolo. Nu va fi deloc o experiență negativă, ci doar foarte diferită! Veți vedea, de asemenea, războiul care se desfășoară în sistemul solar, și veți observa soldații care luptă în alte dimensiuni, la care acum urmează să aveți acces.
 4. Ca Flacără Divină a unui Avatar, acum sunteți liberi să călătoriți oriunde în Univers. Am menționat mai devreme „Universitățile”, ca anumite sisteme stelare care au același scop ca și Universitățile de aici, de pe Pământ. Veți putea merge acolo pentru a explora ceea ce au de oferit, pentru a vedea dacă vă interesează ce oferă ele, dar cel mai bine ar fi să știți ce vreți să faceți sau ce vreți să învățați. Să presupunem că doriți să aflați despre cum se construiesc navele spațiale inter-dimensionale: gândiți-vă la o „Universitate” care predă acest lucru și veți fi instantaneu transportați acolo, imediat ce vă exprimați intenția-gând. Așa după cum văd eu lucrurile, trebuie să vă concentrați pe acest gând, astfel încât să devină dominant față de alte gânduri din acel moment…asta e tot ceea ce trebuie sa faceți. Am discutat cu câțiva oameni care sunt capabili să călătorească instantaneu. Unul dintre ei a dobândit această capacitate după un grav accident auto și mi-a spus că nu avem de ce să ne facem griji…odată ce ne-am eliberat de corpurile fizice, vom ști automat cum să facem acest lucru. La început, nu numai că vom fi uimiți, dar vom fi, de asemenea, foarte impresionați. Vom vedea că este foarte distractiv și probabil că vom dori sa ne jucăm puțin, în noua stare de A Fi. Frica și anxietatea au putut exista în timp ce eram în corpurile noastre fizice, dar vor dispărea odată ce vom intra în lumea spiritelor.
Atunci când veți ajunge la o „Universitate” veți întâlni ființe stelare care vă vor întreba ce vreți să faceți. În cazul în care aura și chakrele sunt deschise precum o carte, ele vor ști deja, pentru că veți comunica telepatic…dar dacă sunt închise (fie din cauza fricii, fie în mod intenționat, pentru a proteja gândurile), nu vor ști. Odată ce le veți spune, ele vă vor spune dacă vă calificați sau nu. Dacă nu, le puteți întreba unde ar trebui să mergeți mai întâi, pentru a vă însuși calitățile necesare pentru a explora dimensiunea lor.
Dacă vreți să mergeți în Orion, vă gândiți la sistemul solar respectiv și veți fi în fața „Porților Imperiului Orionian”…o procedură similară va avea loc. Este posibil să doriți să le spuneți că sunteți un suflet provenit dintr-un corp uman și că ați putea fi capabili de a intra în dimensiunile superioare ale KHAA…odată în „interior”, veți afla la ce „nivel universitar” ați ajuns, în funcție de cunoștințele dobândite ca și spirit, ceea ce vreți să faceți, și personalitatea voastră.
 1. Este posibil să doriți doar să călătoriți și să explorați Universul, ca un Suflet-Avatar, înainte de a vă decide să găsiți un nou „Acasă”. Veți observa că vă puteți gândi la orice, și veți ajunge instantaneu acolo. De asemenea, puteți crea propriul Univers așa cum îl doriți (similar cu ceea ce a făcut Q, în Star Trek). Este posibil să doriți să vă distrați acolo, pentru un timp, înainte de a face orice altceva. Amintiți-vă că nu aveți cum să vă considerați „pierduți” pentru că „nu știți” unde sunteți…vă puteți gândi că sunteți oriunde. Chiar și înapoi, în sistemul nostru solar, dacă doriți.
 2. Cu siguranță vă veți întâlni și cu alte ființe, în clipa în care veți fi cu gândul „departe”. Aveți posibilitatea să le spuneți că nu sunteți interesat de ele (într-un mod politicos), sau vă puteți alătura lor. În primul rând, simțiți-le energiile și bazați-vă pe propria intuiție. Dacă sunteți încă nesigur, întrebați-le de unde provin și de ce vă doresc compania. Întotdeauna protejați-vă cu un scut energetic cu o nuanță aurie, doar gândindu-vă că el există în jurul vostru, și asigurați-vă că este întreg și uniform.
 3. De asemenea, amintiți-vă că doar pentru că creatorii voștri se întâmplă să fie Orionieni, asta nu înseamnă că trebuie să vă duceți acolo dacă nu vreți. Nimeni nu se poate pune împotriva voinței voastre…mai târziu, vă puteți duce mereu acolo, ori de câte ori doriți. Puteți alege chiar să vă alăturați unui grup de ființe asemenea vouă și co-crea o realitate inter-dimensională: în spațiu, pe o planetă, pe o stea, sau într-o nebuloasă. Opțiunile sunt infinite, limitate doar de propria creativitate. Veți observa că Universul se pliază voinței, gândurilor și intențiilor voastre.
Oricare dintre aceste posibilități sună mult mai bine decât cea de a fi reciclat în sclavie, din nou, nu-i așa?! Avem în noi Flacăra Zeiței Mamă, deci, în acest mod, suntem privilegiați…mult mai mult decât alte rase stelare. Toți cei de acolo care au acces la KHAA (cum veți avea și voi) pot crea fără ajutorul tehnologiei…dar, ca suflet uman, aveți acces automat la KHAA și în Imperiului Orion, cu excepția cazului în care ați făcut lucruri care sunt excesiv dăunătoare Imperiului, aproapelui tău, sau altor rase stelare. Celelalte rase stelare vor trebui să „dobândească” cunoașterea drumului spre Orion, în timp ce voi puteți intra și ieși de acolo fără nicio opreliște, cu excepția celor menționate.
Ceea ce se poate numi „o pierdere” (poate temporară), ar fi pierderea corpului uman…asta, în cazul în care nu vă decideți să vă reîncarnați pe Pământ, din nou. Într-un articol viitor, voi discuta mai multe despre acest acoperământ incredibil, numit corpul uman, de ceea ce este capabil să facă pentru noi, ca Flacără-Avatar.
Odată ce veți ști și veți dori să mergeți înapoi, pe Pământ, în încarnarea următoare, veți putea locui din nou unul dintre aceste corpuri, de data aceasta cu un nivel mult mai ridicat de cunoștințe. Nu trebuie să intrați în Tunel, în scopul de a vă reîncarna. Puteți să vă întoarceți pe Gaia fără „ajutorul” celor de la AIF, dar „amnezia” voastră ar continua. Cu toate acestea, ați opera de pe un nivel mai ridicat, aici, pe Pământ, decât ați făcut-o până acum și, cu timpul, vă veți extinde Conștiința si nivelul de conștientizare tot mai mult. Dacă alegeți această cale, veți ajuta la reconstrucția Bibliotecii (Library, în original – cu sensul de Istorie – n. tr.), iar răsplata va fi un organism despre care voi vorbi mai târziu. Alegerea este a voastră…și nu există alegeri bune sau greșite aici…totul depinde de voința fiecăruia.
Singurul sfat pe care l-aș da este să se facă în așa fel încât  se evite Tunelul și Lumina de la capătul lui!
Sursa articolului
Reclame

31 de comentarii

 1. Mama mea [ RIP ] a suferit vreo doua preinfarcturi si chiar un infarct miocardic dintr-ala baban d e tot . Norocul ei a fost ca fiind internata pe atunci in spital { cu alta boala fireste ….. doar traia in Romania } , s-au amarat medicii de-au readus-o la viatza . Oricum ar fi ….vreo trei sau chiar patru minute a fost moarta … dupa cam toate canoanele medicinii actuale . Culmea este ca dupa ce si-a revenit , dupa ce-au readus-o medicii la viata spunea cui vrea si cui nu vrea s-o asculte ca….a fost ACOLO !!! Sti care-a fost uimirea mea ? Faptul ca ei medicii , oameni scoliti , oameni care s e joaca cu moartea zilnic ….aia erau cei ce-o chestionau cel mai des despre ce-a vazut ACOLO . Mie mi-a spus ca ….nu-i mai este frica d e moarte , a fost ACOLo si….a vazut tot ce i-a fost drag sau apropiat in viata ei iar ACOLO….cica nu-i chiar atat d e rau . Cu toate acestea , atunci cand s-a indurat Dumnezeu s-o adune d e pe Pamant….cersea pur si simplu { dracu stie cui !!! } VIATA , inca putina viata , inca putina vreme de trait aici ! Fratioare { i-am spus chestia asta si lui Teonymus si nu doar lui } , ACOLO sa se duca cine vrea iar daca s e grabeste sa plece urgent ca eu….consider ca inca nu mi-am trait traiul si chiar nu ma intereseaza cum sa ajung mai repede ….ACOLO !!! Spui matale ca trebuie evitat cu orice pretz tunelul….acea emisie de lumina ce ne-atrage sufletele . Problema este ca noi suntem materie , sufletul este inmaterie iar daca materia din care suntem alcatuiti noi trebuie sa se transforme in c e s-o transforma …..inmateria sufleteasca TREBUIE sa se uneasca cu inmateria d e lumina deoarece , din lumina am venit si este normal s a ne intoarcem tot in lumina . Crezi in reincarnare ? Eu , sincer sa fiu nu si….chiar nu mi-asi dori o figura d e acest gen . Am trait mult prea chinuit pe acest Pamant , in acest corp incat sa-mi doresc sa ma reintorc ….doar pentru a ma putea razbuna pe careva care ….m-a suparat vreodata . Oricum interesanta postarea …chiar mi-a placut omule !

  Apreciat de 1 persoană

  1. Marian, cred că ai auzit de *falsa Lumină*, o sintagmă folosită destul de des în mediul spiritual. Eu cred că această falsă Lumină este taman frecvența sau frecvențele Luminii Originare distorsionate, parte din această realitate paralelă sau Univers paralel (poate fi DOAR sistemul nostru solar și atât…nu un întreg Univers) *prezentate* de Ei drept Lumina Adevărată.
   Cred că este posibilă *șuntarea* frecvenței Luminii Originare, chiar și prin anumite tehnologii, iar falsa Lumină să fie defazată numai și cu o zecime sau miime. Este suficient să fim păcăliți și să reintrăm în bula spațio-temporală infinită a acestei realități! 🙂
   Lupta care se dă acum în nivelele superioare de frecvență este taman destructurarea acestui mincinos Univers paralel…mulți dintre cei care au ales să se încarneze pe Pământ au ca misiune participarea la această acțiune, din perspectiva terestră a realității 3-Dimensionale.

   Apreciat de 3 persoane

 2. Omule….nu ma intereseaza dac-o suntez sau o fentez acea falsa lumina ci doar sa fie cat mai tarziu cu putintza , sa le halesc astora pensia ….macar atitia ani cat mi-au saltat ei gologanii din buzunare ….fara sa ma-ntrebe si mai ales fara sa-mi spuna la ce foloseau ei acei bani . Insa….cred in ea , cred in existentza acelei lumini { nu doar din ceea ce mi-a marturist mama mea } deoarece ….sa sti ca m-a interesat figura asta cu mult , cu foarte mult timp mai inainte sa te descopar pe dumneata si….chiar mi-au parut interesante cele spuse acolo . Intr-adevar , c e poate fi mai frumos atunci cand te duci pe topogan , decat sa vezi o Lumina care te atrage iar apoi , acel ….tunel d e tip vortex care ….ca orice vortex te atrage , te absoarbe ? Intrebare : oare aia care se autodetoneaza prin locuri publice strigand numele lui Allah mai au timpul necesar sa vada Lumina ? Eu cred ca , NU ! Mai tii minte ” La tiganci ” { nu iti mai reamintesc ” Domnisoara Cristina ” } , mai tii minte cum a intrat ala printr-o poarta si….s-a trezit in alta lume , o lume paralela ? Pana mai acum vreo ” cativa ani ” ….adica vreo treizeci 😉 credeam cu toata fiinta mea in acea lume paralela iar astazi ….. cred din ce in ce mai mult . Cred ca exista un Univers paralel unde cei ce traiesc acolo …..traiesc altfel decat traim noi p’acii , pe unde ne-a plasat si ne-a uitat Dumnezeu Tatal si gasca sa de ucenici . De fapt cunoscandu-mi parerile despre Creatie , nu-i prea greu sa-ti dai seama ca , am pus chestia asta pe seama faptului ca…..AU FOST MAI MULTI CREATORI IAR UNII DINTRE EI AU CREEAT O ALTA LUME , O LUME MAI BUNA SI POATE MAI DREAPTA !

  Apreciat de 2 persoane

   1. @ soimu Onorate domn …am incercat s-o citesc pe adresa data cu atata generozitate d e dumneata dar….m-a enervat pur si simplu !M-a enerveaza faptul ca , trebuie sa intzepenesc pe scaun pentru a-mi satisface curiozitatea de-a o citii . Sti cumva cum o pot achizitiona { sa stau frate lungit in pat sau tolanit in fotoliu si s-o citesc boiereste 😉 } , de unde si eventual…cam cat costa ? Nu d e alta dar bugetul meu pentru cultura este extrem d e limitat de cei doar 500 d e lei pe care-i am drept ” pensie ” 😦 deoarece …atat imi plateste deocamdata statul roman !!! Iti raman indatorat pentru raspuns si….multumiri anticipate .

    Apreciază

 3. de mult am simtit ca ceva nu e in ordine cu realitatea asta. intre timp am avut din ce in ce mai multe confirmari ca e o facatura. intr-un alt articol de pe acest site se mentiona ca aceasta facatura ne tine din treaba pina la dimensiune a 11-a. chiar n-am chef de temnita asta pina acolo. mi- s-au cam dat multe peste cap in ultima vreme aflind diverse lucruri care detaliaza ce se petrece in restul realitatii asteia dincolo de spatiul material. speram ca ipocrizia celor ce ne-au prins in plasa e doar pina la 4D si ca dimensiunile superioare sint pe bune. dar se vede treaba ca jucaria asta e perversa rau. ok, intrebarea mea este, din informatiile care au ajuns la dumneavoastra pina acum exista sanse sa parasim acest joc necinstit inainte de a „evolua” pina la dimensiunea a 11-a sau e musai sa trecem prin toate furcile lor caudine? dupa simtul meu ar trebui sa putem iesi din holograma lor oricind cu conditia ca sa sufletul sa fie trezit.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Ființele care conștientizează (și acceptă, desigur) că matricea în care existăm reprezintă „o făcătură”, deja au trecut dincolo de ea! În momentul în care mintea rațională individuală acceptă ceea ce conștiința individuală superioară (Sinele Superior) îi transmite, ființa este deja dincolo de „Voal”, la nivel inter-dimensional!
   Cunosc persoane care acceptă la nivel rațional că este posibilă existența acestei „Matrici Fantomă”, dar încă sunt prinse în frecvența ei.
   Exemplu (citez din memorie): „Cum adică, Arhanghelul Mihail face parte din Programul acestei Matrici?! Nu cred…pe mine, Mihail m-a ajutat și mă ajută!”
   Da, Mihail „ajută”! Dar ajutorul acelui Mihail este acordat pentru direcționarea energiilor către „cine trebuie”, nu către Aspectul Individual (Logos). 🙂
   Cred că se cunoaște faptul că evoluații din Matricea Fantomă își pot lua orice formă doresc, inclusiv prin apariția (și/sau comunicarea) sub forma unei amprente energetice (cu o „înaltă vibrație”) a lui Mihail sau a altui „Arhanghel”…depinde de cum „este setată” fiecare ființă.
   Chestiune de manipulare psihică individuală…și colectivă, desigur! 🙂

   Apreciat de 1 persoană

   1. fii sigur ca imi setez puternic sa ies din plasa. am avut intotdeauna o problema cu arhanghelii astia. nu am putut lucra cu ei din instinct. am urmat o multime de curente spirituale si intotdeauna eram cu „un picior afara”, si nici unul nu m-a prins in plasa. nu am avut tragere niciodata sa lucrez cu arhangheli. am preferat sa imi rezolv singura. ai mare dreptate, din moment ce poti observa un lucru, esti in afara lui 🙂 bingo!!!. m-am pomenit de cind eram copil mic cu o neliniste mare „cum ies eu de aici, cum ies eu din ciclul nesfirsit al incarnarilor aici” si abia in ultimul timp am inceput sa disting adevarul de minciuna.in momentul in care iti vine ideea sa iti ceri sa vezi adevarul in legatura cu problemele cu care te confrunti, batalia e deja cistigata. cu simplul fapt ca vrei adevarul te-au pierdut de musteriu 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    1. Sa stii ca mie in loc de arhanghelul Mihail imi vine o entitate animaliera urata foc! Si el nu vine. Nici nu mai il chem, dar recent i-am dorit sa aiba parte de Dz cum am eu de el cand il chem inutil si nu vine. Sau am mai avut o surpriza sa vina un ins ce este multi initiat in de toate si cam a ajuns s afie certat de slugile politrucilor pt mica lucrare de degajare facuta asupra fiintei mele si cum au stricat pe loc lucrarea sa ! Deci, iata ce poate veni in loc de realul arhanghel, care am inteles ca acum este mult mai inalt: Serafim. Dar sa iti lasi fratii asa, perle porcilor, nu e demn de nicio marire ingereasca! Nu stiu daca e ordin divin sa nu intervina, ori nu este, dar au o marja de libertate infernala asti rai oferita aici si cu concursul fratilor de Lumina… si dintre cei mai mari inca! NU E CORECT SI E EXTREM DE DUREROS si da un chin inutil din care tu de cer inalt nu ai ce sa inveti, pt ca eu una sunt mereu hipnotizata si setata sa am minte de copil de 4 ani si sa fac ce imi cer adultii… asa ca m-am pomnit cu curvistine de 18 ani ce fac pe adultii si eu execut! E o aberatie din care nu sunt lasata sa ies pt a fi folosita si uite ce karma ma asteapta apoi ! Iar ciresa de pe tort este ca toti au stiinta sa transfere pacatele comise contra fiintei mele altora si uiote ca si scapa de karma pasandu-o altora si tehnica asta este cu mine una folosita din anii 1430 cand a inceput urmarirea mea pt a putea fi inaltati ca nobili niste coate goale din Germania, ajunsi apoi regii Ro, si abdicatorii poporului.

     Apreciază

    2. Îngerii, Arhanghelii, Serafimii și Heruvimii biblici nu sunt ceea ce religia creștină ne lasă să credem…de fapt ne spune să credem și să nu cercetăm! De ce oare?! 🙂
     Toate aceste entități din *apropierea Dumnezeului Savaot* sunt *Îngerii Căzuți* sau creatorii noștri geneticieni…respectiv, Anunnaki!
     Evident că există entități înalte, de lumină-pură…dar, cu siguranță că toată șleahta angelică, ăștia la care face referire Biblia, nu sunt acele înalte entități.
     Mulți dintre noi am venit aici din Dimensiunile Universurilor Superioare (dincolo de Karma, după cum ai spus) ca să destructurăm Falsa Matrice creată de toți acești *reprezentanți serafici* biblici.

     Apreciat de 1 persoană

    3. Pai sa imi spui si mie dle C.A. daca ai facut pt dta vre-o determinare prin canalizare – ma refer la Sc. Kryon Germania unde stiu ca se fac, sau regresie hipnotica ca dta esti f. f. sigur pe ce spui acum. Cum ai reusit sa ai certitudinea aceasta?

     Apreciază

    4. Prea usor vorbesti :”Te-au pierdut de musteriu” O, poate daca esti de cer mic si nu ai zestre mai mare pe care sa o foloseasca neinzestratii planetei ce se viseaza cu trai bun ca cei de cer mare..
     Pai aici vin la intrupat fii intunericului, adica:
     a) samtamiile ce au doar o viata de trait si care vin ca stapani ai nostri aici, cu tehnici si cunoastre din pantecul matern si apoi au imediat de copii mici de totentitati de ros structurile noastre si scoala parintilor pt a profita de tot ce avem noi ca zestre;
     b) si cei ca noi ce sunt creati de Sus cu zestre ( atribute ale sufletului, sau cum stim noi talente ce ne sunt date din iubirea Dzlui nostru real ca sa traim bine aici, e un fel de grija parinteasca fata de noi pt a ne asigura o viata frumoasa si fericita), insa devenim prada pt acea zestre si culmea e ca sunt tiganii cei ce stiu tot, ei sunt samtamiile de fapt, ei in traditia creatiei lor recunosc ca sunt creati de Lucifer, acum sigur ca nue vb de L., ci de … caci misterul este dezlegat de acele spirite cazute din Lumina care sunt sefii iadurilor…
     Si cred in ce spun, am citit in cartea unui clavazator ce are acces dincolo de dimensiunea noastra si a vazut in timp efectul jertfei lui Isus asupra celor prinsi in iaduri, cate au mai ramas si ca dp au ramas 14, in care s-au refugiat sefii celor 50 parca si culmea este ca daca citesti Istoria Galactica vezi ca religiile au fost create de catre 14 fiinte multidimensionale ( adica constiente de fiecare scindare a scanteii lor divine prin fiecare dimensiune prin care au trecut plecand din D9, unele, altele din D6 si ajung pana in D3 la noi . Ei acestea au luat-o…inaintea lui DZ real si au elaborat o strategie de acaparare a noastra si probabil ei sunt responsabili ca avem ceakrasuri prin care ne sug de vlaga cu care fac piratii cosmici trafic intergalactic,apoi ne manipuleaza prin ele, ne dau boli sau interdictii, apoi tot ele precis ne-au manipulat sa avem deconectate cele 22 de catene de ADN din cele 24. Unii ca au terminat sc Misterelor sustin ca defapt avem 36 de catene de ADN… Pai daca eram grozavi creati, a trebuit sa ne strice ca sa ne poata prosti si subjuga… Despre matricea original divina, am inteles (de la un maestru reiki de grad 12 si altele pe initieri si hot de lumina si care este pehste la prostituatele VIP vazute la tvr si antene ca realizatoare de emisiuni… si e si saman si inforenenergetician si studen la Magul Negru nr 1 al systemului de jaf si distrugere al samtamiilor ce au pus laba pe Ro) ca ea poate fi modificata… Acum de la Mihaela Ashtara-Tristar am inteles ca exista in Universul de tenebre planete intunecate dotate cu o tehnologie foarte avansata si ca pamantenii nostri care au acceptat sa introduca in corpul lor – trecand la satanismul politico-economic – acei „demoni” defapt tot felul de animale evoluate pe intuneric si care-s inteligente si rele, ei cu acelea din politrucii romani sunt un fel de intermediari/garanti fata de balaurii de pe planetele lor si chiar oamenii – aparent, ca daca nu e inger intrupat si e balaur sau tantar biped sau porc sau magar- aia nu mai sunt oameni ci cei ce fie au coborat si sunt pe panta descedenta din om transformandu-se in animal, insa merge gradat, invers procesului evolutiv al lui Darvin care are doar meritul de a ne arata fara a explica cum se coboara omul cazut din Om, incet incet in animal gen maimuta, apoi si mai inferior pana ajunge la regnul mineral… sau este din animalele pregatite sa evolueze si sa fac incercarea corpului uman, insa mai este si o a treia categorie, a samtamiilor adica stim deja, apoi nai este o categorie a celor creati de creatorul numit de catre colegii sau creatori Creatorul Nebun pt ca a inversat codurile creatiilor atunci cand le-a introdus in… „masina de creat viata” si asa a iesit pleiada de insecte si animale ce vor sa domine omul… inca nu imi e clar, dar ar putea fi acestea samtamiile sau si dintre acestea..Candva puteam intelege tot si cand voia s astie ceva Magul Negru al Ro, la mine venea sa intrebe ca sa stie si el Asa au facut si cand a fost vorba de un mare fenomen ce aduna multimile parca prin Croatia si lumea venea la el si era dependenta de el si … fraiereala pe fata clasica si nesesizata ca de obicei si platea taxa de intrare pe langa cheltuieli de drum si cazare si efortul calatoriei… Si au venit la mine sa ma intrebe ce-i cu ala si dp ce nu am vrut s ale spun intai, dar au insistat si in scarba le-am spus, aproape ca maraiam de scarba – pt ca ma tin legata sa nu pot sa ma manifest deoarece spun adevarul si e foarte frustrant sa vina la mine oricand doresc si ii intereseaza sa afle orice de la mine si GRATUIT pe deasupra, apoi ei fac saci de bani – fir-ar ei cu tot neamul lor tiganesc-blonzi ai dreaq de jigodii- si iti dai seama cititorule, cum ma pot simti dp ce mi-au distrus sistematic toate sansele pe toate palierele vietii si nu le pasa ca traiesc in saracie fortata cauzata de imixtiunile lor, iar cand au interes ei vin si afla si in rest sa stau ca un caine rau, tot EU, cu botnita pusa si eu trebuie sa uit ca s anu stiu… Si pe urma te mai miri ca Ro si alte tari sunt conduse de niste nemernici? Abia cand scarbita de abuzurile ( schimburi intre mine si cine platea pe STAPANUL MEU – belestemat fie cel ce ma stapanea astfel – sa faca cu mine acele schimburi in care mi se prelua valoarea, onorabilitatea, si primeam nonvaloarea si tot ce era rau din tiganul respectiv motiv pt care am ales sa merg la cel din Croatia… atunci cand au vazut ca risca s ama piarda ca sursa de bine si lumina de sus, au venit imediat sa imi spuna ca el e cel care absoarbe lumina din oameni si ca aceea de dependenta si ca daca ma duc acolo o sa imi absoarba lumina… iar unde nu e lumina…. cred ca el era un instrument evident varcolac ceva mai avansat decat micii varcolaci, ei cei mici sunt oameni ce cauta Lumina pt ca si-au batut joc de ea, cred ca sunt tot in legatura cu tiganii ceva, pt ca ii vad ca niste pitici energetici foarte mici, pana in 20 cm si care asalteaza lampadarele de forma rectangulara, insa niciodata nu urca la coltul drept sus, rar au curaj de cel drept jos sa se atinga si navalesc la cele din stanga si sus si in special jos, guvernati de niste legi pe care noi nu le mai stim… Deci, acestia sunt varcolacii pe care ii vedeam dp ce ieseam de la beserica unde erau moaste d ela 26 de sfinti catolici si eu am invatata ca daca vreau sa obtin ceva rezultat, trebuie sa zic un TN si sa cer in NLE SF TReimi sa fiu ajutata, sa multumesc convinsa pt ajutor si cum consideram ca ei stiu mai bine ca mine de ce as avea nevoie, nu am precizat niciodata ce le cer, asa ca m-am pomenit ca mi s-a deschis al treilea ochi si mai tare si ca vad cu el ceva ce nu am avut in cunoastere ca ar exista, am fost ghidata sa citesc despre varcolaci si inca eram blocata sa cred ca NU exista asa ceva si asa au trecut anii, apoi am inteles ca defapt de aceea am fost ghidata sa ii vad pt ca erau pusi si in mine sa imi mance lumina undeva pe osul sacral inca si asta ca sa nu pot sa imi fac misiunea… Iata cata cunoastere au unii aici pe planeta si le da o betie a puterii si a faptelor rele pt ca apoi stiu sa isi extraga acele fapte si le depersonalizeaza si le personalizeaza cu energia altora si le introduc celor care nu le-au faptuit, ca s anu mai vb de magia prin care demonii sunt constransi sa faca ispasire in iad in locul stapanei care le ordona distrugerea ( mea, e caz concret, dragutza de prinipessa Maragreta a fost solul surorilor ei si a ei si mi-a cerut ca sa le permit sa se intrupeze iar din parintii lor si in viata aceasta ce acum or sa ceara s afie oligofrene ca sa nu ma mai impiedica in realizarea misiunii mele ca in alte vieti, si eu fraiera – xca-s prea buna la inima – am acceptat, crezandu-o, insa odata intrupata am si fost cerectata de demonul cuiva inca in ziua intruparii si mai mult au pregatit din vreme ca parintii mei s afie incarcati cu energii rele si fundatia casei la fel si deja am descoperit tot,l dar in meditatia purificarii karmei stramosesti am vazut ca aveam puse o serie de blocaje si toate erau pe raul stramosesc si un munte creat si o cariera d epiatra cu care turnau in el ca s ail intrerupa si… al cui demon a fost prins de Doamne-Doamne? Al principesei mincinoase si ticaloase, apoi si-a luat alti demoni , trei, mai mici si aia au venit la mine sa imi ceara socoteala ca de ce este Andras la smoala si foc la etajul 2 al iadului? Si ma considerau pe mine vinovata,, desi contract avea cu Margareta, el a acceptat sa lucreze pt ea… si le-am raspuns ca daca ma mai acuza pe mine pt ce face stapana lor, pt ce le cere ea demonilor ei, tot acolo or sa ajunga si ei.. Asta demonstreaza ca nu s-a limitat mincinoasa Maragreta la a actiona d ela distanta prin demon , ci si-a transferat culpele asupra mea, in strcturile mele, ca le-a depersonalizat si ca le-a repersonalizat cu energia mea ca sa par eu de vina, iar ea sa scape basma curata. Si ma intreb, ELOHIM GIBOR, aspectul Dreptatii Divine de ce ii lasa sa le faca astea de secole? Ma intreb cum functioneaza acest aspect al dreptatii Divine extrem de sever daca… nu e regretata fapta, iar daca e cred ca intervibe alt asp[ect al Divinului, cel milostiv… deci daca stii astea de la demoni uite ce avantaje ai… faci rele muulte ca esti printesa, nu conteaza nici ca esti redusa mintal, e destul sa fii ruda cu radacini in alte monarhii, nu conteaza ca esti cu „aptitudini” criminale- un mic exmplu, a candidat sotul ei si pt ca cei 80 de oameni de afaceri prosperi ai Ro nu au vrut sa bage mana in buzunarul propriu sa il sponsorizeze pe sotul prinipesei… aceasta a dorit in marea ei… lipsa de noblete si intelepciune demna de un lider capabil, asa cum se demonstra si abdicaul ce a generat-o in momentele cruciale, in incapabil si un serv rusilor, dar daca spui adevarul te pomenesti ca esti tratat cu scarba si dispret pt ca … :”lor li se cuvine sa regneze si … de-s incapabili, si de-s impostori si daca iau locul principilor romani iubitori de neam romanesc, doar pt ca ei stiu mg ng de maxim varf, deci distinsa prinipesa a dorit si a cerut moartea celor 80 de oameni de afaceri si ca s anu se stie a transferat asupra mea acest pacat si eu m-am pomenit intrebata de demonul popii intunecat de la Malini jud Suceava, parca, e pe granita intre doua judete ale Moldovei… si ma intreba numai pt ca incercam si nu eram lasata sa fac niste meditatii cu LOrd Sananda… Si pt ca El era pe langa mine in nereusita mea meditatie, caci mi-au trasnferat dublul spiritual – au zis ei – al unui tip ce avea imbacsit de medicatie creierul d ela 0 ani si acum avea peste 40 si poate era asa, dar poate mi-au pus din Prinipesa ca e si aia toanta si varza rau si doar au acoperit sau efectiv mintit ca e ala cu meningita medicata in exces.. De aceea nu puteam s ameditez, sa trec de lectia intai, insa ma vizita Lord Sananda care imi zicea ca Nu poate Maria Rusu sa imi faca mie rau, deoarece eu sunt printesa si nu are drept energetic si nici pe Legile Cosmice, insa ca cea care o pune este principesa Margareta si ca numai asa ea poate actiona asupra mea… Deci de la printesa imputernicita… Si asa a transferat pacatul printesei in mine, pe mine ma chnuia demonul in locul ei si numai pt ca era prezent Sananda a inceput demonul sa vb cu mine.. si sa ma intrebe cea ce el stia, ca nu era opera mea, si ma intereba daca eu am fost vreodata la Malini jud. S sau N parca si am zis ca in pelerianjul meu poe la manastirile din Moldova, paote ca druml ducea pe acolo, insa nu stiu, ca am fost in comuna Arbore, dar in rest numai la manastiri.. Si intrebarile s-au tot repetat poate -poate oi modifica adevarul, poate poate oi recunoaste, apoi s-a vazut de catre altii ca nu sunt eu autoarea crimei comandate de printea dementa si rea si batjocoritoare care era culmea de nemiloasa in putinattea ei mintala, nu s egande ca cei 80 au familii, copii de intretinut.. si ca ce facea o tara fara elita economica… nu a contata in cruzimea sadica si infantila a creierului ei de broscuta neevoluata dar tinuta pe palme nemeritat, si cand au aflat adevarul, pt ca precis a fost interogata Maria Rusu, serva ei si asta o fi spus adevarul… uite ca apoi au redus-o la ce era ea, adica i-au luat energiile mele de valoare si aparenta valorica si au facut-o asa cum era ea.. si i-au trimis o jurnalista s ao intervieveze si ea s-a dat de gol, atat de urat, au vazut toti si eu am fost ghidata sa vad pe net acel video, apoi ei au vrut pt ca le-am salvat viata se pare totusi cred ca am pledat pt vietile lor undeva in astral numai si pt ca m-am oripilat de cruzimea pe care nici nu o pot califica decat infantila, deci cea mai crunta, cruda, aspra, rea si peste toate astea dement-inconstienta… o creuzime feroce demna de fiare bestiale din pliocen… de starmosii reptilelor… ma intreb ce poate face ea ceva bun pt oamneni, atat de ne-evoluata cum e? Atat de barbara si primara in inima-i de stanca? NU poate oferi nimic… Acum partea a doua, cei 80 de oameni de afaceri au dorit sa ma recompenseze insa repede a decretat interdictie la bani, pt ca pt bani fac tot circul asta, fura cat pot de unde pot, desfac oameni si creaza dinb zestrea lor vedete, doua exmple Arnold Swarzeneger si CLaude Van Dame vedete de succes, cui credeti ca or cotizat sa isi intretina odraslele? LA… majesticii parintii oligofreni si prinipeselor oligofrene mincinoase ca parintii lor… Dar cei din lumea muzicii italiene, dar actritele mari vedete din filmele Holywoodului? Iata la ce se pricep majesticurile si fiicele lor prinipesele cu demon luat serv ce va ispasi el in locul lor… Dp interdictia la bani, nu a venit nicio suma de la oamenii de afaceri, insa din 2010 ajungem in 2015, final de an si uite ca ma manipuleaza regina Ana ( regina pe imparatia de Intuneric) sa comand si sa platesc ceva prin net, o mandala,o creatie pe datele mele de nastere si pe baza energiilor ceresti venite pt mine uite ca oamenii de afaceri vor sa imi dea mie acum niste bani ca recunostinta in ideea ca as putea intra in lumea lor, intre ei pe acesta intenti.. brusc vor sa imi dea, deci fusesem acoperita si pusa la pastrare pana cand aveau astia balbaitii vre-o nevoie… si uite care era nevoia…. sa vina marele politician frumos si barbat d efemei insurat si prea insurat, al de trebuia sa imi fie mie sot dharmic, dar care m-a donat in dar unuia care i-a facut sex oral, deci eu principesa sortita de sotie lui, am fost daruita de sortitul meu sot dharmic unui tigan smekeras care i-a facut sex oral. Cred ca si o camila, sau o vaca era platita cu bani sau aur, eu insa am contat cat …o desfatare demonica homosexuala… Si credti ca va ispasi careva aceste faradelegi si abuzuri NU, toti isi trasfera faptele in terti, defapt in tiogani care au rolul sa fie preuatori si trasferitori de pacate si asa se degreveaza de SECOLE DE TOATE FAPTELE LOR, DE ACEEA SI PERSEVEREAZA, PLATESC FRAIERII CARE SE TEM SI FAC PUTINE RELE SI DAU INAPOI, DAR CARE FACE MAI MULTE ADUNA MAI MULTA TRECERE, GLORIE SI FAC CARIERA, DECI URCA IERARHIC IN INTUNERIC APOI AU SI BANI MULTI SI POT PLATI FRAIERI SI TIGANI S ALE PREIA PACATELE, IAR ACUM ASTA SI CAUTA S ASTIE CUI CE AU GRESIT PT A TRASNFERA ABUZURILE IN STRCTURILE ALTOPRA… MA INTREB ELOHIM GIBOR CE ZICE, STIE FACE CEVA.. ARHANGHELUL SATI-EL,SAATHI-EL, AMABI-EL CE ZIC DESPRE? Caci, uite ce imi mai facura, dp ce am lucrat cu energiile mandalei a venit in astral la mine si brusc mi-a oferit asa cum stiau cei ce l-au manipulat ca voi refuza, facea sex cu mine cel ce ma cadorisise tiganului gay pt un banal oral si in timp ce ma uza asa fara preludiu, fara permisiune ca imi e foarte greata de el si e firesc sa nu imi provoace decat scarba pana la infinit si in toate vesniciile mele ticalosiile lui, pt ca mi-a interzis casatoria cu cineva si m-a spurcat apoi cu toate si toti, sunt prea multe ce nu pot fi aici descrise, dar acesta este Calin Popescu Tariceanu, atat pot sa spun, ca nu este mai mare tarf cu madular ca el, ca ce face ei sotiilor este groaznic, le foloseste ca tarfe si ca ma bucur ca eu totusi am scapat de aceasta, insa stiu ca razbunarea fostelor si actualei m-a distrus plus a courvelor ce l-au dominat intentionat, aici e multa jena si umilinta de descris, cruzimi inimaginabile, izvorate din pizma unui tip gay… Cand sotul tau te invidiaza ca femeie pt ca partenerul lui masculin ar putea sa te prefere pe tine, femeie partener sexual si sa renunte la el ca ins…. Nu stiu daca va dati seama ce dementa situatie mi-a creat acesta mie si nu va pot spune aci cu ce s-a soldat, vreau s arevin la bani, apare CPT si incepe sa ma abuzeze sezual asa innoapte in plan astral si imi zice ceva ce nu eram lasata sa inteleg, caci eram setata sa nu inteleg si asa a venit pe acesta intentie s afaca un joc dublu adica bani pe pielea mea impreuna cu regina Ana al carei serv devot este si cum el imi propunea sa intru intre cei 80 pe baza unei chete de 2 milioane euro de la fiecare, oameni despre care eu si uitasem si nu stiusem ca le-am salvat viata si am facut multe servicii de toate felurile multora si daca ei le-au remunerat cuiva, acela nu a binevoit sa imparta vreodata cu mine, asa ca era o lucrare intre altele si nu intelegeam ce imi zice asta, in plus am refuzat sa fiu sexata de nemernic si m-am referit cand refuza exact la asta,, nu am refuzat ceva ce mi se cuvenea si care m-ar fi scos din ghearele batjocoritare ale curvelor lui, caci mi-a facut atat d emulte miselii si m-au umilit inutil numai pt ca nu ma pot apara, caci eu nu ma pot apara din ordin mental implementat de la stapanul Calin Popescu |Tariceanu, caci acesta ma trateaza ca pe o sclava doar pt ca eram sortita lui, de sotie nu m-a vrut, in schimb turba sa ii fiu sotie altuia, eu l-am avut sortit pt perioada a doua avietii, inati trebui sa fiu cu Adrian si sa nasc copii si doar cand sunt mari copii sa ma recasatoresc cu Calin, insa el m-a vizitat la 16 ani ai lui, 9 ai mei si nu i-am placut si nu era convins ca-i nu-i plac sau ca ii plac… pai la noua ani, eram o fetita slaba, anemica si rahitica si incarcata cu crima uciderii mamei mele si eram atat de suparata la nivel de sine, incat eram surpata si abia mai respiram de prea greaua povara pusa in mine, ticmai crima prin mg ng a ucigasei mamei mele, ucigasa serva reginei Ana, asa ca surpata de vreo 3 ani, nu puteam sa plac cuiva si a abuzat insa sa ceara fetei ucigasei sa ne desparta, aia m-a despartit si de Adrian care a suferit sarmaul de toate, a dat in betie, nu are copii, astia ce ne-au incurcat s-au putut bucura de maternitate, au si nepoti, noi, nu ! Si inca ne tin in ghearele lor, eu una nu am scapare, oride cate ori merg s ama curat de pacatele lui Tariceanu, apare si vb cu maestrul resp[ectiv si il mine ca vrea sa ma ia de sotie, dar ca nu poate inca… Pai eu l-am refuzat cand a divortat de Ioana si nu il vreau niciodata nic sa il vad, asa ca nu are de ce sa intervina, eu vreau s ama casatoresc si el sa iasa din viata mea, dar imi interzice orice, numai ca sa imi ia banii, drepturile banesti caci asa a facut si acum cu banii stransi de cei 80, ca si cu chiria platita lui in loc s ane fie noua, eu nici bani de vata lunara nu a m avut din cauza hotiilor sale, am pierdut 15 case din care el are 13, una e la unul din Cluj si a mituit-o pe Ioana sa o scoata d epe lista si mai e una demolata in Bucuresti si pt aceea a primit mita Ioana si a construit un show-room cine a platit-o i el nici nu stia, dra cele 13 din Bucuresti, cladiri de epoca sunt cu acte false pe numele lui si le inchiriaza pe mii de euro lunar,a sa ca eu nu am ce manca pt ca nu m-a lasat sa fac cariera, casatorie si ma tine fortat in casa si acum e un aparat ce foloseste 55 criostale din cristal si ADN uman d ela mai multe persoane , e o tehnologie de manipulare si control si este data celui ce locuieste sub apartamentul acesta, iar eu nu am putut plati nici chiria pe luna aceasta si mi-am permis sa fac supa din oase pt caini… nu mai pot sa imi permit nici tigari si toate pt confortul lui, serv al reginei de tenebre Ana, care a primit prin arestata la domiciuliu E;lena Udrea 60 d emilioane eura din banii stransi pt mine d ela cei 80, insa mi-au arata ca i-a dat papei pt campania lui Jeff, insa Jef nu mai candideaza, iar apoi apare anuntul ca printul mostenitor a fost desprintait si ca a primit 60 de milioane euro zestre… Pai, asa am inteles si am si simtit pe loc ca erau cei 60 furati de Elena si am perceput si nemultumirea reginei Ana, ca nu a putut sa ii ia pe toti, ca doar ea ma trimisese la cumpar madala aceea scumpa la bugetul meu si ea l-a induplecat pe tip sa imi faca o reducere ca sa o cumpar, alftel nu o luam si aia regina sua nu nu putea sa mai rezolve 60 de milioane euro… acum ca fu ea, sau era doar imaginea ei proiectata, dar nemultumirea fusese a ei, asa cum o zarisem si cand am vb cu creatorul mandalei la un moment dat itindu-se luminta atoata in spatele acestuia ca sa se asigure ca s-a real;izat cumpararea mandalei, deci era pt ea, chiar dac nu ar fi fost ea, insa nu stia ca o pot zari, apoi sigur ca va spun din cat imi aduc aminte, elena udrea a luat banii de la sotia lui Tariceanu ( si asta a primit stacheta de la antecesoarea ei sa fie serva reginei si abalbaitului, as aca biuleandrul e un executant, un brend al carui nume il pot folosi ei ca s aimpresioneze si sa nu imi faca nimeni curatarea de ce mi-au pus ca sa pot trai civilizat si eu, nici asta nu conteaza la iubitul meu sortit, nu e asa? Mare ticalosenie poate sa zaca in el, dar cum nu e uman, nu ai la ce sa te astepti, habar nu am ce e, poate porc, poate balaur) Pt ca eelna a dat banii si-a oprit un comision de cateva milioane euro, alte cateva i-au ramas LOredanei si restul cred ca s-au impartit intre Base amantul sublim si Tari ca doar este camanie electorala si inca pot sa ma beleasca de bani. Dar asta cred ca a fost de Iliescu pusa la cale pt ca el avea interesul sa il debarce pe Nicolae si asta e afacerea lor de familie, nu ca merita ceva asta, ca nu merita, eu un nepot de bastard al regelui Carol, un nep[ot al unui hot de energii caci din tata si-a capatat misu energiile prin care a capatat valoare si a erediat Pelesul , el bastard fiind, nu trebuia s aurce pe tron, si nic sa devian rege ca era si incompetenet, oligofren fiind a si demo ca nu paote decat sa fie serv ca tac-su ofiterul…Iar din mama lui tata si-a luat energia buna smintita d eprintesa adulterina care l-a facut pe Misu balbal, asa ca pot s aspun indreptatita, ca in loc sa fie printesa adulterina prinsa si facuta d erusine a fost bunica mea divortata, tata a fost considerat bastard in locul lui Mihai si asta au realizat-o prin apa de curatatre ritualica pe care au pus-o in dulceata si siropul trimis famniliei mele in Baia Mare, cam pe la anul 1931, de fapt au trimis d edoua ori, da regina elena ne-a facut din prietenie acest dar noua nobililor din Maramures, ca sa ne demo prietenia si respectul ca de la nobili la nobili, insa asta era fatada, realiatea era ca servitoarea strabunicii era atrasa de ei si cu ajutorul ei a fost bunica despartita si servitiarea ca sa ajunga ea doamna in locul bunicii sigur ca i-a ajutat pe astia, tradandu-ne pe noi.
     In lumina a ce s-a faradelegiuit de la 1400 si inca ceva, acolo cineva a gandit o strategi prin care sa ma prinda, pe termen lung… si a reusit insa adistrus poporul si traiul lui aceste secole… adica, au introdus in familia mea de la anul 1400 i tipa printr-o casatorie cu o ruda indepartata, ace tipa a fost in viata aceasta mama lui Tariceanu, insa si pe ea a folosit-o ca ii o manipuleze fiind femeie, si a acceptat si ea sa ii preia din iubire o parte din pacate… Va dati seamna cine ma penetra? UN jeg infernal… acum intelegeti de ce am avut numai acel NU, NU VREAu, insa pe program de supunere nu aveam voie sa explic ce nu vreau, nu puteam sa ii spun ca nu ma atinge, puteam sa rostesc cat au avut ei interes, doar sa refuz fara sa pot spune clar ce nu vreau… Basescu era plin de bunavointa si supraveghea daca decurge totul bine, cum sa nu fie plin de bunavointa daca ma aranjau si ma foloseau ca in vremurile lor bune…Nu s-a ales cu munca perfecta din partea amantului Calin facuta asupra mea sotia perfecta( asa am fost creata), dar umilita si injosita tocmai pt acest mod de a fi creata de toate baragladinile toape politice ce nu puteau suferi sa fiu pretuita astfel, iar prin comparatie ele ar fi fost umilite de ce nu sunt decat curve, as aca mi-au plasat mie non valoarea lor si au dorit sa faca bani pe p[ielea mea, caci dp ce ma furase destul, avea d eunde s afie darnic cu fiecare tinichea aurita din mine, caci erau platite cu banii mei defapt si ele dadeau contributia mai departe stapanei regatului de intuneric…. Oare ce zice Elohim Gibor? De ce a trebuit eu s asuport pizma celor cu nivelde constiinta lipsa? Sau unde sunt banii promisi de cand aveam 8 ani si eram fetita minunata, toti pe care eu setata s aii ascult mi-au proimis ca atunci cand voi creste si ei vor face ceva pt mine…. De crescut am crescu, am si imbatranit si acei bani eu nu i-am vazut, or fi tot la regina ana de tenebre.. dute, fa, gloabo in FRanta si lasa Romania in pace… nu e nevoie de tine si de fiicele tale ologofrene aici, meregti in Grecia, in Franta, dar acolo nu aveti obraz de furat ca aici… Si aici tot ce furati, capatati pe trecerea furata de la familia mea, caci si parintii Elenei a Greciei, l-au santajat pe strabunicul meu Mihai ca sa o primesca sa faca ce vor cu bunica in anul 1916, cand era primul razboi mondial si strabunicul avea fii pe front si l-au agresat intr-o noapte dp ce si-a tinut cuvantul si a fost nas sau nuntas undeva unde a promis… deci asa l-au agatat ei, tipic tiganesc ! Si pt ca a promis fiind un om ce daca si-a dat cuvantul, apoi il respecta, desi au incercat spiritele ajutatoare sam il opreasca de amai merge la nunta, rupandu-i ( luxandu-i) un picior ca il impiedice, caci acesta era acceptul considerat ca sa il acceseze cu un snataj… Daca merge la nunta( erau siguri ca va merge pt ca intai l-au studiat caracterial biiine si, de aceea erau convinsi si stiau ca daca demareaza actiunea, vor merge pe caracterul sau onorabil la sigur cu incercarea aceasta, nu au bajbait ei si sa nu le iasa cumva ce vor sa insface d ela noi) daca mereg la nunta, atunci ei pot s ail acceseze cu o propunere neortodoxa, adica nelegiuita, care incalca drepturile si creaza profit necuvenit majesticurilor lor… Acum ca ma uita bine la chipurile lor ii vad ca sunt nobilime neagra, ei sunt cei mai mari vrajitori, cei mai bine serviti de cei ce sunt intunecati, mereu la curent cu totul pe mg, pe ce se mai poate descoperi azi si contracareaza imediat daca au intersul sa opresca pe careva s ale scape. Revenind la strabunica, imi spun spiritele ca ele au stiut ce vor aia din GRecia sa ii faca lui strabunul si de aceea au incercat sa il opreasca rupandu-i sau scarnatindu-i piciorul, ins apt ca era ata de serios cand isi dadea cuvantul, el tot s-a dus la acea nunta, apoi acolo nu s-a simtit bine,ar fi obosit si mai ales ca nu indraznea sa bea ceva si el, deci frustrare si boala accentuata, parac e si ceva coditza magica negativa ce accentueaza partea negativa deja bagata acolo, as aca spre dimineata cu greu pasind spre casa si ostenit si bolnav caci nu trebui sa suprasolicite piciorul stand in picioare in acea noapte, a considerat ca poate in sfarsit si el sa bea un pahar de tarie, palinca de pruna de Maramures, apoi din cauza oboselii sigura ca s-a pilit imediat si atunci au inceput jocul asupra sa majesticele grecesti… pt a-si aranja fata, pe destrabalata principesa Elena, oligofrena si destrabalata ii trebuiau multe energii de calitate de la nobilii albi, de la ai mei, asa ca santajul incepu, cu ne dai fata ca sa nu iti moara cei trei fii ca e razboi… Culmea e ca nu pe surorile mai mari le vrura, ci pe cea de 7 ani, pe bunica, doar ea a facut copii, cea mare nu aputut, urmatoarea nu a vrut, dar poate ca si asta era tot in acel pact, pioate ca le-a dat pe toate fetele lor pana la urma, cert e ca ca s ale reuseasca planul trebuia s amoara si sprijinul matern, vad ca e deja ceva clasic, in tiparul lor de actiune, as aca strabunica moare de la o epidemie de tifos doi ani mai tarziu, cand moasa fiind merge sa ajute o femeie ce chinuia sa nasca si uite asa si-a lasat fata de izbeliste. NU merita sa fii bun la inima mereu si fara d emasura, trebuie sa fii circumspect automat si sa te gandesti la ce obligatii ai tu in jurul tau si nu sa manifesti asa bunatate gratuita disponibila oricui te vede energetic, daca o manifesti asa te deschizi si se va profita de inima ta buna d ecatre cei specializati sa vada, caute si trimisi expre sa caute voluntari, ca si in cazul celor d ela Colectiv, au platit inima buna cu varf si indesat pt iadul ce li s-a pregatit acolo , parca ca razbunare ca sunt buni, eu cred ca afost o jertfa satanica evident planuita, ins anu ca pe un act politic salvator de popor, ci o jertfa data de o parte a systemului unui spirit sangeros care cerea si a actionat apoi cu ceva pt ei, poate l-au convins sa demisiuoneze pe prea cutezatorul ponta, nu era degeaba as acutezator, stia din cine avea energie de buna calitate, asa ca, cuteza, dar uite ca au gasit inimosii care sa plateasca cumplit de crunt inima lor buna si au fost ultrajertfiti… nu degeaba nu voiau popii sa mearga acolo si nu degeaba au zis ei ce au zis… ma intreb, insa de unde a aparut intunecatul cel sangeros, d eprin ce colt d eUniver intunecat a fost chemat da creierasele destepte care povestesc prin demonii lor cu demonii de pe planetele de unde le vin acei demoni…Cred ca si popii erau in pericol asa cum sunt azi, si cei care au mers, fiti siguri ca au facut transferuri de energii sfinte de la calugarii ce-s realmente curati si sunt rezervoare de sfintenie ambulanta pt uzul ierarhilor ce impart cu politrucii, de aceea l-am tot vazut onorabil si credibil pe x-gunoi, pe y- hotsi criminal, extrase pacatele, depersonalizate si pusa cosmetic valoare si sfintenie de popi si smekerii secu, Magul Negru devotat complet, nici in Isus nu crede ci in forte extaterestre, cica acolo este puterea… si imi zise de o creatie extraterestra descoperita undeva in Siberia unde era prabusita o nava cosmica… Insa nu putea vedea ca si aceia erau de cineva creati, vedea doar creatia in sine. Ei, daca are programe de supunere fata d eputerea intunecata sigur ca manifesta ceea ce putea din cauza lor.Dar cat rau a facut el si l-a transferat mie si altora… nu sunt eu responsabila ca nevasta lui i-a stiut intoarce canutza ca s aii aduca multi bani ei acasa, oricum avea clentela politica destula si nu era nevoie sa fie asa de impunatoare, ca l-a si nenorocit pe bietul ei sot, insa nu a vrut sa afle, iar daca a aflat prin mine, cine alta spune adevarul si vede la ordin 60 mii ani in trecut? Credeti ca nu a procedat ca o satanista adevarata vaca aia nerusinata? A, evident ca a ! Doar s-a razbunat pe mine imediat si a parat ca sotul sa nu stie si a aplanat conflictul, apoi iar a aflat sotul si euite cu ce ma aleg eu folosita in orb, niciun chior la buget, in plus o si iau pe cocoasa. Dar, imi trebuie mie s afie asa folosita? Evident ca nu. Dar daca ma pun adultii pe mine ce amicuta sa execut, iar eu trebuie sa ascult de ei, si inca am mai primit ordin sa nu cresc si am 4 ani undeva si inca 7-8 undeva si am si alte parti, cele cu frumusetea furate, si cu valoarea si am ADN la Calin popescu Tariceanu care ma cap[usa energetic cand mi-a indus sa imi fac terapie cu urina statea in mine cand o beam si el se infrumuseta si prelua valoarea mea si ce trecere avea el atunci, rupea gura tuturor, chiar si pe a mea ! Iar el ma sondase in tinerete mi-au ajuns brusc niste reviste de moda in maini cu casa de moda venus si el era manichinul acolo si cine mi le-a dat a dorit sa stie care tip imi place si nu erau pe gustul meu, dar asa dintre toti ceva a treebuit sa arat si nu era el. Atunci tipa a insusisstat si mi l-a aratat pe el cu degetul clar si oripilata ( atunci nu intelegeam de ce eram oripilata) am refuzat energia spurcata ce o emana de sub cureaua nadragilor si din zona ombilicala, era atat de spurcat si inegrit, incat ma scuturam de groaza si repulsie… Si acum ma intreb, cum il putea Zina adora si nevasta-sa, Livia cum a putut sa stea cu acel spurcacit colosal, caci era ceva atat de urat, ca energie, incat nu te puteai uita la el. Stiu ca l-a primit cadou cadm a calcat fara s avrea in dorinta de parvenire pe o caja urata de babana pe carea alunecat infiorator, infernal pana a devenit din cauza socului dat unui tip extrem de sensibil si profund marcat de o mare carenta afectiva de un anumit gen aparte, iar lui raul suprem i-a rezervat surpriza infernala care l-a facut apoi disociat… de la 20 de ani… pe o parte foarte bun d epus pe paine, pe de alta infernal de malefic si de rau, asa ca cine e cu el, are nevoie s ail tina in frau cu magie de iubire si imbunare artificiala, apoi le papa din palma iar partea rea trebuie sa o cxanalizeze asupra cuiva… Pai acui daca merg toate pe casatoria mea dharmica cu el? Asupra mea… iata de ce nu vrea s arenunte la mine, li se termina raiul astora caci el ma traieste pe mine pusa in tigancile alea si eu trebuie s aradb karmele lor stramosesti si pe cele ce si le fac ele cu mine inlocuindu-ma, ca ci altfel e dement, chiar si la cruzimea lui Vlad T|epes a avut una rautatea s ail conecteze si sa m-il puna in cao asa turbat, numai pt ca fiind PM cineva ii aratase adevarul dintre ea si mine ca e cu ea in locul meu, ca ea ceruse sa fie ajutata sa s emarite bine si cand a vsazut a vrut sa se desparta de ea, ea a cerut sprijin la politicianul pe care il debarcasera pt a fi el PM, acesta plin de pizma , dp ce ca-i luase locul uite ca avea sansa extraordinara sa se casatoreasca in inalta aristocratie si asta-i conferea drepturi masonice foarte mari in lume si uite ca incepea sa il incurce, apoi a mai apelat tinerica sotioara la alt om de afaceri care avea fiu de casatorit si ii voia averea in care erau si banii furati de la mine, apoi a divortat in secret si a primit si dispensa d ela Papa, dar nu a mai apucat sa o scoata vre-odata si pt ca avea aasa de multi bani l-au vrut ucide de 8 -9 ori, si eu eram pe program de fascinatie si ii salvam viata si el apoi scapat era resetat sa isi bata joc d emine impreunna cu ucigasa ratata si uite ce viata mi-a daruit shotzul dharmic (sutzul, hotul vietii mele si abuzatorul sef cxare a facut acriera pe pielea mea batjocorindu- ma pt ca in loc sa se casatoreasac cu mine a trewcut in intuneric si apoi a urcat ierarhic acolo multe treprte numai pt ca ma pedepsea pe mine si ma batjocorea, era si mai mare in grad cu cat depasea limite…. Intre timp, mai vine pe la mine si imi zice ca nu vrea sasufere pt ce mi-a facut, ins anu ii pasa cat sufar eu, cat sunt de abuzata si injosita si stie si el sa isi transfere pacatele in altii, mama era alta femeie ce treebuie abuzata, dp sotia perfecta pe care si-a dorit-o imens de mult si pe care a cautat-o in toate femeile toata viata lui – l-am citat. Apoi a fost setat sa aureasca toate gunoaiele din mine sa imi ia din energiile intime si s ale transfere lor si sa vada cum ar fi acelea sotia perfecta, apoi asta a fost doar o invitatie catre cardul de ciori oportuniste care daca imi faceau si mg ng s afiu imbolnavita, incarcata cu mizerii si ma abrutizau in astral cu comportamenul lor nejustificat de nimic doar ca sa ii faca lui placere, apoi pe acelea le iubea ca pe niste podoabe de soi si erau prtemiate cu favoruri si promovari pe la diverse tv si prezentau emisiuni si faceau bani garla si numai sume mari in euro… doar ma bruscasera si umilisera pt nimic atat d edur si m-au tratat ca pe un gunoi pur, as acum ele tiganci intre ele sau cand vad un tigan cersetor nu il desconsidera atat de mult….EU, AM FOST DATA PORCILOR MARGARITAR…

     Apreciază

  2. Din cate stiu si am priceput si eu citind Camerun Diaz am inteles ca noi facem niste concesii obligati cand venim la intrupare pe Terra. Ca aceste contracte ce le incheiem aici le facem cu Lorzii Karmei care sunt parsivi si ne obliga de multe ori ca noi sa venim din aceiasi parinti incapabili sa ne sustina in Misiunea Inalta luata in fata realului Dumnezeu pt a o indeplini aici.Ca aceste contracte exista si in copii la diverse entitati ce apoi sunt controlate de fratii nostri cazuti in intuneric, sau aserviti lor. Iar Divinitatea nu intervine si ne lasa asa de izbeliste la cheremul lor. Este amaraciunea mea. Eu sunt Elohim, vin din cer 9, etaj 3, dincolo de karma. Crezi ca am putut realiza misiunea mea? Sufletul meu cand se duce sus se aseaza pe trupul lui Isus in zona mijlocului, zona mangaietorilor; aceasta era si misiunea mea : Mangaierea Romaniei ! Este Romania mangaiata? NU. De ce? Simplu. Exista aspecte ale cerului ce arata la momentul intruparii cine vine la intrupat, adica dupa configuratia astrala citesc demonii/ingerii cazuti ce au stiinta multa ce atribute dau in acel moment astrele sufletului incarnat. Cum mai e si complicitatea cu Lorzii Karmei in functiune, se cam stie care ar putea fi parintii celui nou venit. Si cum am intrat prin hipnoza constienta in timp, am vazut ca acelasi demon Andras ma vizita iar- ca si in alte vieti – la cateva secunde dp intruparea de acum si ma investiga. Ideal ar fi fost sa nu vb cu el, insa au avut grija sa pregateasca capcana din timp, la fundatia casei parintesti fu presarat ceva ce intra in corpurile parintilor mei si care ma facura de atunci sa le fac voia: sa imi gresesc mie vb-ind cu demonul.Dp cateva luni imi era pregatit un cocteil de pacate ale altora – 14 la numar- care pus in hrana mamei mele a ajuns si in mine. In zadar am incercat sa ma destrupez constienta ca nu imi pot realiza misiunea asa incarcata. Au trecut anii, am 4 ani si vin parintii cosmici sa imi faca activari sa energizez planeta. Atunci s-a dezlantuit furia intunecatilor si au inceput sa ma viziteze dedublati aplicandu-mi in anul 1962 tehnici gasite scrise dp anul 2009 in cartea „Limbajul corpului” ! Si nu le ajunse, au mai avut „bunavointa” ca ajunga sperma informata in oala bunicii unde mancam eu atunci. Pe loc am facut ce au vrut ei, ne-am imprietenit si mi se parea foarte tentanta prietenia cu adultul ticalos ce ma vana la ordin (pt a avea trai bun cum ii cerea superiorul sau repetat acestuia), uitand ca numai de cateva zile parintii cosmici m-au gasit plina de programe pe sistemul limbic pe care le-au curatat imediatextrem de revoltata fiind Mama-Dumnezeu. Pacat ca atunci nu mi-au explicat mai multe parintii cosmici, as fi fost mult mai precauta daca intelegeam mai multe, iar capabila as fi fost sa inteleg. Dar… uite diferenta intre cei intunecati ce stiu totul despre ei si ce cauta aici inca din burtica materna si fac si asociatii creand grupuri de actiune cu altii ca ei, numai noi suntem total dezavantajati. Iar dp ce am primit piticii pe creier, nu am mai tinut cont de sfaturile parintilor cosmici si am vorbit cu „ala”, care m-a sfatuit sa nu le spun nimic, adica SA MINT; eu eram prinsa intre ai mei si „ala” pt ca imi emitea fluxuri energetice ce le captam gratie piticilor si nu ma puteam opune, caci ei stiau cum eram creata: foarte buna la inima si miloasa si asta a fost o alta capcana ce mi s-a intins de copil; apoi am gafat teribil, sfatuita de „ala” am cerut Tatii Elohim sa nu mai vina la mine. A fost atat de surprins incat nu a putut vb nimic, el trebuia sa imi respecte liberul arbitru.Nu a vb cu mine nici in 2009, si numai Mama-Dzeu a vb putin cu Tata si mi-a permis doar sa o aud si sa ii simt splendoarea maretiei Sale. De atunci le duc dorul, imi lipsesc teribil si, in loc de realii mei celesti parinti, astia mi-au dat tot felul de tigani jegosi cu nivel de constiinta lipsa care ma folosesc :ce mi-au facut astia rai mie este inimaginabil. Dar, uite ca au fost fentati si parintii cosmici, pt ca dp ce au stricat programele alora de pe sistemul limbic, ei au pus altele de protectie contra hipnozei, insa astia rai au stiut sa introduca in chiar acele programe de protectie energii de ale lor izolate spre a putea rezista in programele din Lumina introduse,apoi nu au vazut ca aveam pitici pe creier cand am vb cu ei si ca defapt nu mi-am manifestat eu liberul arbitru, ci au vb aceia. Sunt trimise destul de multe entitati la mine si cum fac ce pot pt iluminarea mea mai prind si ele din energia mea si pe care o captez pe mediatii si cum intunecatii stiu tot, incep sa imi spuna cum i-au fentat pe parintii cosmici si aflu si eu acum tarziu, dp o viata irosita in care m-au folosit pt a urca pe scaune inalte si au ruinat acest popor. Acesta le-a fost scopul, daca azi vedeti |Romania distrusa, sa stiti ca de aici se trage, folosirea inversa a energiilor de buna calitate sustrase mie, mamei( ucisa) si tatiii sluga pe genunchi la niste tigani, slugi ale politrucilor si ai popilor ce curvesc cu imparatii pamantului.Stiu si ce averi au adunat, le masoara in PIB-ul Ro inmultit cu cifre in numar de patru, deci mii.

   Apreciat de 1 persoană

   1. Foarte interesant!
    Cred că a sosit timpul să-i comunici lui Andras că victoria lui a fost temporară, și că a sosit timpul să te lase să faci ceea ce trebuie să faci…și nu are de ales, dacă îi vei transmite asta cu hotărâre și fermitate. Așa după cum i-ai cerut Tatălui Elohim să te lase să faci ceea ce vrei, așa îi vei cere și lui Andras…simplu! 🙂
    După ce vei scăpa de el, energia ta va lucra acolo unde trebuie, cum trebuie și când trebuie, în așa fel încât să *destupi* ceea ce este de destupat!
    Sunt alături de tine. Succes!

    Apreciază

    1. Multumesc frumos!
     Insa nu mai sunt sanse.
     Pt ca intre timp au stiut sa ma „desfaca” privandu-ma de acele daruri sau, corect numite atribute ale sufletului date de Parintii Cosmici. Si daca le-au desfacut din spiritul meu, le-au dus celor ce asa au devenit falsii lideri inca din 1964 si se impun in toate cele rele ce le fac contra poporului acesta gratie lor. Scoti osul din gura cainelui?
     NU poti.
     Au avut grija sa puna in mine o serie de programe de supunere si execut in orb tot ce mi se cere si nu am idee de nimic in plan fizic constient apoi pt ca la ordin de la balbaitul aservit lor m-au si intiganit. Cred ca nu stii ce inseamna si doresc tuturor sa nu aiba habar, dar sunt tehnici de intiganire folosite cu tot poporul roman inca din anul 1990 cand pt a le fi ales presedintele lor au cerut sprijinul etniei, care saraca fiind a cerut bani pt hrana, cum nu era o solutie sa le dea bani multi astora nelimitata in timp, au preferat sa le dea cunoastere avansata, adica sa ii invete cum pot manca dedublati in noi parazitandu-ne. Ca sa scapi, fie iti iee drac si tu fie mananci cate o faramitura pe care o mesteci atat de mult incat este dizolvata in saliva complet inainte de a inghiti. Apoi au invatat cum scapa de a face baie sau de a-si spala hainele jegosii etniei, sau cum transfera si sodorile de peste tot, cap axile, etc. tot in altii si uite ca scapa de costurile firesti spurcad romanii, care cred cu tarie in Sumnezeu, iar aici nu este eficienta nici protectia Sa si nici lucrarea Sa daca decide si El uneori la cazuri extreme sa intervina. In ce ma priveste a intervenit doar ca s anu mor cand dp ce m-au chinuit teribil mi-am cerut destruparea pt ca i se sfarseau zilele unui senator poet, atunci a intervenit Lord Sananda, m-a vindecat total, si m-a inconjurat cu grupul de ingeri personali ai Dlui Isus, grupul Eleua, insa dp cateva minute au plecat goniti de cei intunecati care m-au acoperit iar cu o gogoasa de intuneric, eu devenind in dispretul lor fata de realul Dz iar Sursa lor si uite ca nu pot singura sa fac nimic. Frica cea mare ce o au fata de mine este ca am un dispozitiv energetic cu care as putea vedea trecutul 60 mii ani si astfel as putea vedea toate averile lor adunate din economia romanesca si duse in afara. De aceea ma tin ca pe caine pe lant, practic sunt arestata la domiciliu si in apartamentul de sub mine este o aparatura sofisticata data de politie ( am vazut cand au venit 4 masini cu 5 politisti in parcarea blocului si l-au cautat pe cel ce locuieste sub mine si pt ca nu era acasa i-au lasat o citatie; a fost ceva de filme cu atacuri teroriste, asa au descins in parcarea blocului meu!) Mai vine cate un securist pensionat si imi ia ce am bun si nu ma intreaba vrei sa dai, poti trai daca iti iau asta, ai cu ce sa te intretii, ca nu te-am lasat sa ai sot cariera, afacere, servici, nu cumva ai vrea sa faci tu asta pt a-ti castiga traiul zilnic, ci insfaca noaptea zicand: „Ada ce nu folosesti in viata aceasta” si duce unei copile de-a lor scolita in universitati vestice si cocotata pe langa Iohanis. Astfel si acesta ramane in puterea lor, iar poporul cu intreg neamul romanesc ignorat. Cel mai mult sunt agresata de un fiu biologic al lui Iliescu, care este politician si fuse primul ministru si acum sunt iar alegeri si ma tine la pastrare prin interventia sa la orice tentativa de a scapa de programele si implanturile lor, apoi au mai cooptat si pe altii. Sa iti dau nume de politruci ce mi-au luat valoarea si sporul? Vacaroiu inca la nasterea mea desi era in traa vecina pe atunci; el mi-a anulat misiunea Mangaierea Romaniei in Mantuirea Romaniei, in acest caz Romania fiind doar un grup restrans de intunecati veniti la intrupare care au inceput sa isi puna in structurile mele pacatele si sa preia binle meu pt a face cariera; apoi Iliescu, asa a scapat de furia lui Ceausescu binevenita si motivata caci a facut mult rau acestui popor care nici nu stie ca a stat la cozi flamanzit in era Ceausescu din cauza aranjamentelor sale de culise cu Gorbi care a intervenit sa ne platim in termeni fortati si diferiti de intelegerea initiala datoria luata de C. contrar vointei rusilor din Vest; apoi cine vine la putere, e mereu sin mine alimentat cu energii bune pt a fi bine vazut mai intai in USA ca apoi acestia sa aiba incredere in ei. Si patriarhul care fu, accepta sa fie sluga lui Hohenzolern din Germania si facu cu mine serviciile de interventie pe langa Doamne-Doamne Planetar ( adica cu mine desi adult, doar cu o factiune a mea cu minte de copil ascultator de adulti) pt a fi modificata Legea Mono[polului in USA si astfel Bill Gates – karmic indreptatatit cu cei pe care nu-i lasa sa aiba muulti bani din IT pierdu monopolul, banii mersesera la Hohii din G., iar eu fui incarcata cu demonii pe care BG ii trimisese astora din IT-ul USA! Aflai dp zeci de ani la o citire inforenenergetica pe o foto a mea unde mi se vorbea de clientii mei din USA : nici nu-i stiu macar, ii stie insa HOhenzolern din G si care a mai fost implicat! IN 1992 am fost de popi cu blesteme grele data dincolo intunecatului si mi se lua tot ce avui mai bun, mi se dadu raul intunecatilor si pe langa ce se facu in biserica ortodoxa, mai actiona o tipa fiica de secretar de partid ce merge la biserica romano-catolica un ritual compus din 5 pasi: pas1; intuneric, pas2 lumanare rosie pt a lua iubirea, fericirea, frumusestea, pas3 lumanare verde pt a lua sanatatea si profitul, pas4 ardere lumanre maro pt a fi incarcata in schimbul acesta cu toate faradelegile astora din politica si a popilor si calugarilor ce facura darea, care se facu apoi si in 9 manastiri de maici si frati calugari intunecati si pas 5 intuneric, apoi fui manipulata sa le vizitez si asa sa imi mai ia si ce mai ramasese si evident s ama incarce si personal caci mama ei era induiosata ca sunt orfana de mama si era cica impresionata ca am exact varsta fetei ei; dar acestea erau duale cu mine si interesate chiar si s apuna mana pe casa mea si in plus erau coordonate prin preoti de o securista, profesoara ce era mama micilor cenusii dati in grija ei, tatal fiind mana dreapte in cele rele ale lui Iliescu sta in Bucuresti, e un fost tortionar in puscariile politice comuniste marele MAg negru al Ro, cu programe de supunere fata de puterea cea mare si intunecata a planetei. Ce sa iti spun, pana la primirea micilor cenusii – 3 bebe, cica orfanei care aveau nevoie de mama si tata – eu vedeam bine in astral ce se intampla, chiar si sosirea lor si cum s-au prezentat directoruluispitalului de psihiatrie, ce au discutat si teama si teroarea acestuia care dp ce a inteles de la ei ca tot asa au mai facut si cu anteriorul director le dadu permisiunea de care aveau nevoie : sa preia ( ziceau ca manca, se hranesc cu creierele oamenilor internbati acolo). Dp ce am vazut, au inteles ca stiu si a urmat blocarea mea totala, apoi monitorizarea totala… Crezi ca poti face ceva cand esti peste toate astea pazit ca un obiectiv militar zi-noapte de echipe care in schimb pot primi firimituri din zestrea ta energetica, din sporul tau? Cand sunt intelesi cine face de sevciu azi pe langa mine si care are o afacere primeste accptul sa ma foloseasca imediat si nu scap de ei? Apoi pot vedea nr la loto si cu sume mici realizeaza castiguri mari. Crezi ca ma scapa din mana astia?
     Pe meditatia purificarii karmei stramosesti Andras a fost prins de Doamne-Doamne si dus la etaj doi in infern sa arda pacatele fata de mine pt ca ma incarca cu karme straine, insa stapana lui lua alti trei mai mici si ii seta mental ca eu as fi de vina pt ce i se intampla lui Andras atunci si venira sa ma certe tot pe mine, le raspunsei ca stapana lui e de vina, pt ca il puse sa se atinga de mine si el pt ca accepta un astfel de contract in care el a preluat in locul ei culpele poftelor faradelegilor acesteia. Ea este principesa Margareta, care in vederea intruparii ei in acesta viata mi-a promis ca nu ma va mai opri sa realizez misiunea ca in altele si ca vor fi oligofrene si ea si surorile ei tocmai pt a nu ma impiedica sa o realizez. Nu s-a intamplat asa, caci atunci cand aveam 4 ani au intervenit cu mama, cu tata si apoi cu decedatii din familia lor- prin clasa a opta, dar mai intai l-au trimis pe |Andras la momentul intruparii sa se asigure ca-s eu. Dp ce se asigurara astfel, mama si tata fura invitati la niste oameni credinciosi, rude prin alianta la masa si acolo incepu incarcarea cu karmele regale si princiare ( prin ce trimisesera sa le puna parintilor in ceea ce se manca acolo) si peste a lor karma urata pusera de la stapanii casei si fii lor si, se constitui un fel de capac ca sa nu se vada cine sunt regalii implicati, pt ca la curatare se ia ce este deasupra intai, dar cum erau astia inlaturati si dadea veste stapanilor regali care din inalta pozitie primeau intelegere si totul ramanea cum cereau ei, reveneau pacatele celor mici inapoi, apoi fura un fel de gardieni ai mei si slugi astora in acest mod arata anterior, iar azi am karme de la tigani transferate, ei fiind intelesi sa nu se sfasie karmic intre ei, ci eu sa traiesc rau in llocul lor. Mai are draci pe la mine BORCEA tiganul fotbaliator si ca el altii, insa el este pus ca sa scape cei ce fura inaintea lui, caci asa au facut si in alte vieti, s-au curatat de raul comis pasand altuia cu acelasi nume; ascensiune politica avu si Cristian cu nevasta sefa Bancorex ce fu responsabila de devalizarea bancii si nu au dosar penal, cica m-ar fi platit in astral pt 5 ani din viata mea cu o bancnota ce nu exista in plan fizic, dar ura inversunarea ca sunt creat sotia perfecta a pus in capul meu trupa de curve a seniorilor kgb care m-au terfelit infiorator! Am incercat sa trec la cer atributele mele pt a nu mai fi astfel folosite de astia, nu stiu daca am reusit, poate o parte, apoi din tata este realizat in cariera politica Mircea Diaconu, primarul Bucurestiului, Oprescu, iar Base din 1973 si de aceea fu jonglat de el Oprescu, ca stiu B ase din cine se alimenta, ii lua si pica. Cand i s-a luat lui Ponta energia mea de lider, pica, insa nu statu la mine, ci trecu la urmatorul. Si asa fu mereu, de la unul la altul. Jumatatea mea, Adrian e tot descompletat si el, jefuit si economic ca mine, si mai are vreo 3% din energia sa originala.Sora mea cosmica fu prostita sa treaca in Intuneric ca sa ma poata ajuta pe mine, dar deveni cea mai mare dusmanca a mea apoi, pt ca i se facu mg ng de gelozie, a fost cucerita de Argeseanu, care nu sta cu ea, dar daca ma dezleg e primul ce vine la mine sa planga ca el ma vrea, nu conteaza ca eu nu il vreau, ii zic ca il pot accepta ca frate, sortitul meu fiind altul, atunci ma intreaba cum sa imi fie frate ca el are… pula ! Scuze pt vulgaritatea sa, l-am citat, nici macar in termeni medicali nu putea vb dl doctor, ci vulgar ca un incult.Apoi mai creaza tot felul de pricini de zazanie, tata are 85 de ani si ma pomenesc ca intra in el unii pe care nu ii cunosc macar si ala vb din tata – iar batranii sunt cei mai neajutorati – pt a face afirmatii despre o situatie lasa de tata asa cum este, chiar daca a pierdut un drept de mostenire in favoarea unor nepoti, dar scarba a inceput si atacurile au urmat dp cca o ora si nu a contat ca eu am explicat ca nu are sens, ca nu ne intereseaza, ca astia-s saraci si multi si disperati si rai, tata a inteles, ei nu si atacurile la care eu nu stiu sa ma opun/apar/parez ca asa am eu programe puse sa execut ce vor altii si sa vreau ce vor ei, nu ce doresc defapt au si inceput imediat! Apoi, s-a judecat numai pricina si asta intamplator atat de repede, a doua zi. Insa eu nu am voie sa inteleg, dac inteleg, sa nu pricep, obligatoriu fiind sa uit apoi. Vine la m,ine de multe ori Iliescu sa isi satisfaca ura de clasa si eu hipnotizata sunt inerta si el ma chinuie satisfacut ca poate, din pricina pizmei fata mine avute inca din viata de la anul 1430 cand a reusit sa ma doboare prin calomnii, vraji de ura si transfer de culpa, la ordinul Hohilor in G al acelor vremi. Crezi ca intamplator s-au intronat ei regi aici? NU ! Crezi ca ei nu sug bine economic din Ro? Base le manca din palma, altii manca din palma majesticurilor oligofrene, numai poporul e distrus si fara sansa d restituirea unui os domnesc la carma sa, acel soi lasat de Dzeu care sa nu poata dormi noaptea de grija binelui poporului sau drag. Nu exista asa ceva la putere… doar jumulit sa urce jigodiile jefuitoare in locul sau, care apoi dau tribut Hohilor si altora…Decizi daca publici sau cenzurezi, sau trimiti amicilor de incredere info in privat. Nu as vrea sa iti dispara accesul la net, sa te ia in furcile caudine, ca nu vei face fata si nici nu ai nevoie de complicatii.

     Apreciază

 4. Pfui , cum stau si ma uit la ” coala ” asta alba si goala si vad cum – parca – rade de mine . Mi-e ciuda pe mine de starea in care sant ……… ca stiu ce simt dar nu pot sa exprim . Cuvintele-mi topaie prin minte , stanga dreapta se duc iar la ” gura ” sa , si-apoi nu se revarsa ……. nimic . Precipitat sant ca un june cu educatiune si nu pot pentru ca sa zic cat de importanta este aceasta tema pe care tocmai am citit-o . Deseori ma surprind cum stau de vorba cu mine cum ma razboiesc cu El pt farsa pe care mi-a facuto mie ……. si nu numai . De ce tre sa particip la acest joc la aceasta piesa de teatru care nu ma mai incanta . Fatarnicia si ipocrizia Lui nu le mai accept demult si i-am declarat razboi deschis . Cate nopti dar dimineti ……. am ” visat ” cum ma intalnesc cu el . Prezenta mea si privirea …….. fac cate o mie de cuvinte . Ghizii\ ghidul ……. scoala , ” dusul ” de lumina , convalescenta fortata ……. toate astea sant directive lase care arata inca odata cat de pervers\ viclean este . El stie cu ce incarcatura vin \ venim si evita o infruntare directa fapt pt care , zic nu are cohones . La sosire , ghidul ma va lasa sa-mi aleg singur spatiul si timpul de care am nevoie ( sa ma ” vindec ” cica ) caci nimeni nu ma va deranja ( normal ) , doar el din cand in cand va trece sa-mi ia ” pulsul ” . Imi pare rau ca am avut alte vieti , ca o am pe asta …… si imi doresc cu toata fiinta ca sufletul meu sa dispara , sa nu mai existe . Chiar ma lasa rece toata scoala , toata invatatura , lectile , sa devin mai bun ……… bla bla bla . Nu mai am benzina , am ajuns la fundul sacului …… i-am vazut jocul , goliciunea . Nu vreau sa ma odihnesc , pt ca asta inseamna ca la un mom dat sa o iau iar de la capat , nu vreau nivelul cinci ca urmeaza sase si tot asa , nu se mai termina niciodata . Si toate acestea PENTRU CEE ?! Pentru pohta Lui , pt plictiseala , curiozitatea lui ….. ? Da-mi voie sa zic PAS : Daca am Liber Arbitru si mi-l respecti da-mi voie sa nu mai vreau , sa nu mai particip la jocul tau bolnavicios si sa ma topesc , sa ma evapor , sa nu mai exist niciodata . Si daca in prostia Ta vei vrea sa ma faci iara …….. Tu sa-ti aduci aminte ca EU NU TE VREAU , NU TE IUBESC si nu vreau sa-mi devi – IARA – ” tata ” ( my ass ) stapan si cioban \ pastor . Nu sant nici ” copilu ” tau , nici servitor \ sclav si nici OAIE . Crezi \ crede-ti ca am vreo sansa sa devin zero absolut ? Cum …..

  Apreciat de 1 persoană

  1. Interesant comentariul tău…aș avea o variantă de răspuns, referitor la ceea ce simți tu acum (o variantă plauzibilă), dar asta ar însemna să-mi dau cu presupusul despre o Experiență a Sinelui tău, sau o alegere a Ego-ului tău. 🙂
   *Zero Absolut* vom (re)deveni toți, cu siguranță…perspectiva mea asupra acestui subiect o poți citi aici!

   Apreciază

 5. Mare-i grădina Domnului. Dacă ar fi să dau replica la autorul articolului și la cei care au comentat pe post de ”cunoscători” mi-ar trebui luni de zile. O să mă opresc la spusele ultimul incult. Cum începe ăsta și ți-ai dat seama cu cine vorbești: ”… aș avea o variantă de răspuns, referitor la ceea ce simți tu acum (o variantă plauzibilă), dar asta ar însemna să-mi dau cu presupusul…”, omule ori este variantă plauzibilă, ori este datul cu presupusul. Cât de limitat poți fi și te dai citit.=)

  Apreciat de 1 persoană

  1. Adrian, ai dreptate…mare este grădina Domnului, da! Chiar și tu ești/reprezinți o parte a acestei plantații! 🙂
   Să-ți explic cum stă treaba cu logica răspunsului celui pe care l-ai numit „ăsta”:
   1. „Variantă plauzibilă” înseamnă un adevăr probabil…în cazul respectiv, o realitate personală ce poate reprezenta un adevăr propriu al acelei ființe (o trăire personală).
   2. „Datul cu presupusul” înseamnă că nu puteam exprima o părere obiectivă în ceea ce privește respectiva cauză, din moment ce nu o cunosc personal pe respectiva ființă.
   Conectând aceste 2 expresii (parte a răspunsului dat unei întrebări punctuale) cu esența mesajului lui Velher, ai fi putut să înțelegi logica frazei.
   Existând ca Individualități, fiecare dintre acestea cu propria-i perspectivă (mai mult sau mai puțin limitată) ce produce, la rândul ei, o paradigmă existențială proprie, este evident că și logica aferentă acestor perspective individuale diferă…de la o Individualitate, la alta.
   Conform logicii tale te consideri un cunoscător iar eu sunt un incult, un limitat…din punctul meu de vedere tu ești un ignorant!
   Care dintre noi deține „adevărul”?! 🙂

   Apreciază

 6. Suntem aici de buna voie? Nu stiu sigur…sutem sigur pt a invata dar posibil si pt a ispasi o pedeapsa -o lectie de luat /a experimenta planul acestea.Trageti si voi concluzia dupa o alta traire, a mea.Am trecut prin diferite incercari in viata, ispite, capcane, greutati, calatorii,multe si de toate.Am crezut mereu in Dzeu, m-am rugat uneori…am avut si vise in care zburam dar si unele in care raul ma urmarea si imi era tare frica….am citit si noul testament si apoi ….am vazut pe youtube marturia unor oameni …si AM FACUT LA FEL AM CERUT IERTATE LA DOMNUL IISUS si <>eliberare DIN TOATE VIETILE SI PLANURILE….dupa cateva saptamani…eram intre vis si veghe- o voce telepatica mi-a explicat ca sunt pregatita sa plec pt ca am inteles sensul vietii si legatura om-natura-animal…si in timp ce in cap auzeam un sunet-vibratie-ton in tot corul am simtit o lumina ceva sublim-dragoste-incredete-siguranta ce ma atragea….ca un aspirator dar pe care am refuzat, a fost alegerea mea…cand am decis sa raman…am intrebat ”copii mei?” Atunci am pasit inapoi…

  Apreciat de 2 persoane

  1. Maria, nimeni nu ne pedepsește…poate, doar noi înșine gândind așa!
   Cerând eliberarea din toate Planurile ai primit, iată, invitația de a-l părăsi (și) pe acesta. După opinia mea, trebuia să fi cerut eliberarea de toate atașamente ce produc limitări/bariere…ca drept dovadă că nu le-ai eliberat la nivel intim, personal, stă faptul că ai ales să rămâi aici pentru a avea grijă de copiii tăi.
   Numai de bine să ai și să avem parte!

   Apreciază

 7. …eu am nativ anumite abilitati . In vise sau vizualizari sunt constient ca sunt o sfera . Cumva , nu stiu cum ,pot accesa porti stelare si calatoresc pret de cateva secunde prin gauri de vierme . De cateva ori am fost pe o planeta cu atmosfera roz , ca si un abur . Dedesupt vedeam imense orase circulare sprijinite pe un fel de tulpini … Acolo am vazut fiinte translucide cu fete osoase si cranii f alungite . Printre EI erau altii cu cranii tuguiate . Nu stiu ce rasa sunt . Multi afirma ca ma percep a fi un siriusian . Chiar am visat o fiinta din Sirius A . Interesant e ca pot intra usor in stare de vizualizare. Am reusit sa accesez si tehn de proiectie astrala . Totusi nu retin decat franturi sau tiparul acestei realitati este prea limitat . Vad des chipul ET al oamenilor cu care socializez online . In ultimul timp , am vise din alta realitate . E ceva mai gri , dar mult mai evoluata tehn . O prietena astrala spune ca eu sunt deja multidimensional

  Apreciat de 1 persoană

 8. Buna! Ce va pot spune eu este ca am ‘murit’ de multe ori si niciodata nu am vazut un tunel spre lumina. In schimb am ajuns in campul de lumina infinit in care se gaseste toata creatia. Dupa aceste experiente am ajuns sa accesez campul mai des fara experienta mortii. Am facut si calatorii in universul acesta, dar nu se compara cu campul alb de lumina. Aici e intunecat si formele de lumina existenta sunt indepartate sau greu de accesat. Fiintele de lumina pe care le-am intalnit eu nu si-au dat nici un nume si nici o identificare inafara de energia pe care o emanau. Din experientele mele pareau foarte autentice, mai reale ca orice energie de pe pamant. Din toate experientele mele lumina alba sau aurie a adus intotdeauna energie buna, chiar daca nu a rezistat pe pamant f mult.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s