Modul în care oamenii sunt conductori de energie pentru Anunnaki

de Michelle Walling, CHLC Staff writer, In5D.com
În recenta Conferință Breakthrough Global Energy susținută în Boulder, Colorado, Michael Tellinger a reiterat teoria că sunetul este una dintre formele cele mai abundente de energie liberă de pe planetă. El a spus că sunetul este sursa primordială a tuturor lucrurilor și este numitorul comun al întregii Creații. Acestea fiind spuse, dacă o rasă extraterestră ar fi dorit să obțină energie de pe planetă, ar fi putut-o crea (și) cu ajutorul sunetului.
Există dovezi că anticii au folosit sunetul ca o sursă de energie
Michael Tellinger este un om de știință și explorator din Africa de Sud, fondator al Mișcării de Eliberare UBUNTU. Cercetările sale în domeniul arheologiei antice au început prin studierea vechilor situri circulare din piatră, din Africa de Sud. În prezentarea video a discursului susținut la respectiva conferință (atașat la sfârșitul acestui articol), Michael explică cum anume artefactele antice descoperite au fost utilizate pentru a genera sunete. El explică și modul în care utilizarea sunetelor a produs energia necesară pentru a levita diferite obiecte, creându-se astfel structuri megalitice ce au permis deschiderea vortexurilor prin care nave spațiale să vină și să plece.
Pietre dispuse în mici structuri concentrice, cu forme toroidale asemănătoare cu cea a unui cornet de înghețată au fost descoperite în multe zone ale Africii de Sud, dar și în întreaga lume. În acele vremuri, aceste pietre cristaline dispuse sub forma unor șiraguri de mărgele au avut o valoare comercială mai mare decât aurul, datorată capacității lor de a genera energie, prin sunet. Atunci când sunt lovite, datorită proprietăților specifice structurii lor cristaline, aceste pietre emit sunete care se propagă în forme circulare, concentrice, prin frecvențe armonice. Respectivele coloane din piatră au rol de antenă și se regăsesc în multe dintre siturile antice.
Articol asociatOrmus And Monoatomic Gold — The Manna Mystery
Anunnaki sunt recoltatori de energie
Conform mai multor surse, se vehiculează ideea că întrecerea dintre ființele care domină și controlează astăzi planeta (precum Illuminati) ar fi o întrecere la care participă mai multe rase extratereste, printre care și cea numită Anunnaki. Povestea prezintă faptul că Anunnaki au venit pe Pământ pentru a crea o ființă umană care putea fi ușor stăpânită și manipulată, în scopul extragerii aurului. Aurul era necesar pentru refacerea atmosferei planetei lor (presupusa Niburu).
Michael estimează că în Africa de Sud există peste 10 milioane de structuri circulare din piatră care au fost construite pentru a forma o mare rețea energetică de sunet, rețea care să deschidă o conexiune interdimensională prin care navele spațiale Anunnaki să vină, să încarce, și să ducă aurul către Nibiru. Această rețea a fost creată în timpul lui Enki, momentul în care s-a născut legenda lui Adam și Eva.
Odată ce s-a descoperit că cele mai multe dintre siturile antice cu structuri monolitice sunt amplasate de-a lungul unor linii care formează o structură planetară în formă de rețea, putem să avem o imagine de ansamblu a acesteia. Anunnaki au construit aceste prime rețele conductoare de energie (cum ar fi structurile circulare din piatră, din Africa de Sud), apoi au început să construiască alte structuri-rețea mai puternice de-a lungul liniilor câmpului electro-magnetic terestru. Stonehenge și piramidele de la Giza (Notă subsol – n.tr.) sunt exemplele cele mai cunoscute, dar ei au continuat să construiască structuri din ce în ce mai complexe și mai puternice, cu fiecare generație. O perspectivă aeriană a acestor rețele pe bază de siliciu de pe toată suprafața planetei arată asemănarea lor cu circuitele computerelor de astăzi.
Rețeaua planetară
Rețeaua cristalină planetară
Oamenii sunt conductori de energie
Alături de structurile din piatră cu proprietăți cristaline, oamenii sunt, de asemenea, conductori de energie. Oamenii vibrează pe o anumită rezonanță care generează sunete, iar stările emoționale umane sunt, pur și simplu, energie în mișcare. Vocea umană este un puternic generator de energie. În timp ce cerceta cele mai vechi situri care fac parte din această rețea planetară, Michael a făcut o descoperire uimitoare. În multe dintre aceste situri au fost construite amfiteatre. Se poate spune că aceste structuri sunt similare cu amfiteatrele epocii romane, sau cu stadioanele de fotbal din prezent. Atunci când o mulțime de oameni se adună laolaltă se creează o cantitate enormă de energie care poate fi recoltată prin starea colectivă generatoare de emoții, de surescitare, de teamă, de frică și, foarte important, prin sunetul vocii umane.
Acest principiu poate fi aplicat modelului arhitectonic al așezămintelor bisericești, în care turlele acestora sunt utilizate ca antene pentru recoltarea cântărilor și laudelor adresate Domnului. De asemenea, cele mai multe temple sunt modele de circuite de calculator. Modelului arhitectonic al marilor orașe (asemănător cu o placă electronică de circuit) se bazează tot pe recoltarea de energie…sursa de energie o reprezintă sunetele emise de oamenii adunați în diverse locuri, atent planificate, în aer liber.
Un alt fapt interesant despre aceste situri generatoare de energie
Iată o informație interesantă pe care Michael a adus-o în această prezentare: „Pietrele siturilor antice dețin înregistrările a tot ceea ce s-a întâmplat în respectivele zone. Într-o zi, în curând, omenirea își va aminti cum să acceseze acele informații și va folosi aceste cunoștințe pentru a-și trăi viața care i-a fost destinată.”
Cum putem folosi aceste informații acum?
Acest articol a prezentat câteva dintre punctele-cheie expuse de Michael Tellinger, în intenția sa de a prezenta omenirii câteva indicii cu privire la modul în care putem să îi blocăm pe acești recoltatori de energie. Articolul vă încurajează să cercetați și să vă gândiți cum pot fi schimbate lucrurile de acum înainte. Alături de orice altceva care implică ridicarea nivelului conștiinței umane, de acum avem mai multă muniție cu care putem să jucăm un joc cinstit.
Putem pune capăt acestor modalități prin care ni se recoltează energia, pentru a reuși să-i „ucidem” pe acești vechi controlori Anunnaki sau pentru a-i determina să plece de pe planetă?! Teoretic, ei se vor sinucide dacă mai rămân pe Mama Pământ în timp ce Ea continuă să-și înalțe frecvența, deoarece nu vor putea să rezoneze cu Ea fără a rezona și cu Lumina. Nu știm cât de mult timp va dura această ridicare a frecvenței. În schimb, AnunnakiIlluminati știu acest lucru și sunt puși pe o distrugere rapidă a planetei și a tot ceea ce există pe ea. Cunoașterea faptului că sunetul produce energie, împreună cu alte dispozitive de producere a energiei libere ar elimina nevoia de bani și, implicit, ar însemna sfârșitul gestionării și recoltării energiei noastre. Noile dezvăluiri referitoare la caracteristicile și abilitățile neștiute ale organismului uman vor permite tot mai multor persoane sa-și reamintească cum putem stopa, la nivel de umanitate, acest furt al energiei noastre.
Iată conferința lui Michael Tellinger despre sunet, ca energie liberă, cu prezentarea detaliată a modului în care oamenii au fost folosiți pe post de conductori de energie pentru Anunnaki și Illuminati:
Sursa articolului
Notă: în fotografie se poate observa cu ușurință faptul că zona energetică binecunoscută nouă, Platoul Bucegi-Vf. Omu este direct legată, spre sud, cu Marile Piramidele din Egipt și cu Munții Marrah din Sudan (i-am descoperit cu Google Earth Pro) iar spre vest, cu zona Scoției, posibil chiar cu Complexul Stonehenge. În cartea „Viitor cu cap de mort”, Radu Cinamar afirmă că din unul dintre cele 3 coridoare care pleacă din Marea Sală de sub Sfinxul din Bucegi are ca punct terminus o sală aflată chiar sub Sfinxul din Egipt…coincidență, SF, sau adevăr?! Poza „vorbește”! 🙂
Reclame

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s