OZN-uri alimentându-se din Soare – o civilizație ET de Tip II în vecinătatea noastră

Prin Locklip
Cu diferite ocazii, observatoarele solare au fotografiat structuri imense, cu un aspect solid, în imediata vecinătate a Soarelui nostru. Sunt aceste obiecte un semn că un Tip II de civilizație extraterestră a ocupat sistemul nostru solar?
Scala Kardașev clasifică civilizațiile și progresul lor tehnologic prin măsurarea consumului de energie. Pe măsură ce o civilizație evoluează, cerințele sale de energie cresc și determină căutarea altor surse de energie, mai puternice.
Drept urmare, o civilizație de Tip I pe scara Kardașev ar valorifica toate sursele de energie disponibile pe planeta de origine, concentrându-se asupra proceselor de producție reprezentate de energia regenerabilă, fuziune și, în cele din urmă, antimateria. Civilizația noastră are un indice în jur de 0,73 și este de așteptat să ajungem la Tipul I, în următorii 100 de ani.
O civilizație de Tip II ar avea capacitatea de a capta toată producția de energie a stelei/stelelor mamă (sau cea mai mare parte a ei). Nivelul ei tehnologic ar fi cu mult superior nivelului unei civilizații de Tip I.
Miile de ani diferență în progresele tehnologice conferă unei civilizații de Tip II producerea de materiale exotice sau alte stări ale materiei, precum și capacitatea de a se alimenta de la o întreagă stea sau o gaura neagră. De asemenea, oferă posibilitatea de a captura și a se aprovizionare constant cu protoni de mare energie, chiar în imediata apropiere a sursei.
Luând în considerare aceste aspecte, anomaliile fotografiate în imediata vecinătate a Soarele nostru pot căpăta un alt înțeles.

01 UFO Sun - Drawing energy

soho-ufo-update-aug-12-2011-high-activity
ufo-fires-energy-beam-into-sun-h
În acest videoclip, fizicianul japonez Michio Kaku explică cele 3 Tipuri de civilizații:
Sursa articolului
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s