Cronologia evenimentelor de la Tianjin, China

De Mike Adams, the Health Ranger
Natural News – EXCLUSIV
Dizidenți din China continentală au oferit Natural News următoarea poveste bombă
Explozia de la Tianjin a însemnat o acțiune de pedepsire „cinetică” a Pentagonului, ca răspuns la „războiul valutar” declanșat de China prin devalorizarea Yuanului, potrivit unor surse dizidente din China continentală. Guvernul chinez aplică o secretomanie fără precedent privind această explozie misterioasă făcând uz de tactici agresive, specifice unui stat polițienesc, pentru a controla fluxul de informații din jurul acestui eveniment.
Explicația oficială a guvernului chinez privind explozia care a ucis până acum un număr de 114 de persoane reprezintă o mare foaie albă. Natural News a aflat că China va declara legea marțială în regiune, în următoarele 18 de zile, în scopul de a exercita un control total asupra informațiilor și circulației persoanelor. Guvernul a interzis accesul reporterilor în zonă și a început arestarea bloggerilor care promovează ceea ce el numește „teoria conspirației”, privitor la cauza acestei masive explozii.
Atât înainte cât și după explozie, guvernul chinez a trimis formațiuni de „elicoptere negre” deasupra Beijingului. (Actualizare: Acest articol a precizat că elicopterele au început survolul după explozie, dar am fost corectați. Există martori care au afirmat că au văzut elicoptere survolând cerul în zilele dinaintea exploziei). Dizidenții chinezi au numeroase fotografii ale acestor elicoptere și ne-au oferit aceste poze, în exclusivitate:
China-black-helicopters-2-500
China-black-helicopters-4-500
Un (foc de) avertisment din partea Statelor Unite: Nu prăbușiți dolarul, nu vindeți obligațiunile noastre financiare
Dizidenți chinezi au spus Natural News că au toate motivele să creadă că atacul asupra Tianjin reprezintă un mesaj de avertizare din partea SUA, îngrozite că China este pe punctul de a anunța garantarea în aur a propriei monede, simultan cu vânzarea masivă a obligațiunilor americane deținute.
Vânzarea obligațiunilor ar conduce la prăbușirea dolarului american și ar distruge economia SUA provocându-le o cădere economică abruptă. Ni s-a spus că „Rod of God”, arma desfășurată de Pentagon, a însemnat „lovitura de dincolo de cer” pe care America a trimis-o ca pe un puternic mesaj de avertizare, în timp ce a atacul  a fost deghizat într-o explozie a unor produse chimice dintr-un depozit local.
Tiajin-Exposion-Drone-Footage-500
Cronologia evenimentelor: China își devalorizează moneda, apoi, după câteva ore, Pentagonul lovește
Luați în considerare cronologia următoarelor evenimente:
11 august 2015: China devalorizează moneda națională, Yuanul, cu 1.9%, declanșând astfel o „undă de șoc” în lumea financiară, cu un impact care va fi „devastator” pentru economia Statelor Unite.
12 august 2015: Tianjin (capitala economică a nordului Chinei – n. tr.) este lovit de „Rod of God” (Toiagul Domnului), o armă secretă a Pentagonului…o armă spațială cinetică trimisă de pe orbita terestră înaltă, capabilă să lovească aproape orice țintă de pe uscat. Arma distruge instantaneu șase cvartale de la marginea orașului Tianjin, transmițând un mesaj similar (ce coincidență stranie) cu cel dat de Statele Unite odată cu utilizarea primelor bombe atomice din lume (Hiroshima și Nagasaki) în al doilea război mondial, obligând guvernul japonez să capituleze. (Da, SUA este dispusă să utilizeze armele de distrugere în masă asupra populației civile…a făcut-o deja de două ori!)
Observație (pentru cei care cunosc semnificația anului biblic Shemitah): bombardamentul atomic asupra Japoniei a avut loc într-un an Shemitah, tot în luna august, exact acum 70 de ani. Din 1945 și până în 2015 sunt exact ZECE cicluri Shemitah…un „Deca-Shemitah”. (Notă: vezi articolul despre Shemitah)
16 august 2015: Obama transmite o „atenționare severă referitoare la prezența unor agenți secreți guvernamentali chinezi care acționează pe teritoriul Statelor Unite”, după cum scrie The New York Times. Atenționarea vine într-un moment de creștere a tensiunilor dintre Washington și Beijing: de la furtul din computerele americane a milioane de fișiere ale personalului guvernului federal (furt pe care oficialii americani l-au suspectat că a fost regizat de China), represarea libertăților civile, și până la devalorizarea monedei”.
Notă adăugată de traducător
Referință Tianjin: Recenta explozie de la Tianjin, China, are legătură (și) cu războiul-electronic în curs de desfășurare, implicând comunitățile financiare și serviciile secrete din lume. Explozia a produs o undă de șoc sub forma unui impuls electromagnetic care a dus la dezactivarea supercomputerului Tianhe (Sursa)
Wikipedia (traducere): Tianhe-I, Tianhe-1, sau TH-1 este un supercomputer capabil de Rmax (interval maxim) de 2.566 Petaflops. Situat la Centrul National de Supercalculatoare din Tianjin, China, a fost cel mai rapid computer din lume (octombrie 2010 – iunie 2011) și este unul dintre puținele computere Petascale din lume.
În octombrie 2010, o versiune îmbunătățită a mașinii, botezată Tianhe-1A, a depasit ORNL Jaguar și a devenit cel mai rapid supercomputer din lume, cu o viteză maximă de calcul de 2.507 petaflopi (2.566 x 10¹⁵ operații pe secundă). În iunie 2011, Tianhe-1A a fost detronat de calculatorul K (detronat și el la rândul său, ulterior).
Armele spațiale secrete ale Pentagonului
„Rod of God” înseamnă o armă cinetică care lovește cu o energie cinetică incredibilă. O lovitură care degajă o energie mult mai mare decât cea degajată de o mini-bombă nucleară, prezentând caracteristici ale unei arme tactice.
Site-uri din SUA speculează că explozia de la Tianjin a reprezentat testarea unei arme spațiale americane, care a însemnat o lovitură tactică de pe orbita terestră, cu „Rod of God”. „Lacul (craterul) rezultat presupune o explozie de 5 kilotone, posibil nucleară sau, eventual, explozia armei spațiale „rod from God”, lovitură declanșată dintr-un avion, din spațiu”, spune The Unhived Mind.
CCTV-Crater-500
„După ce veți vedea imagini ale testelor nucleare sovietice, detaliile imaginii noului lac din China par a fi urmarea unei explozii nucleare de cca 5 kilotone, imediat sub suprafața terestră. Această explozie NU A FOST un accident, iar solul fracturat din jurul craterului dovedește o explozie subterană. Dacă a fost o explozie subterană, atunci detonarea unei mini-bombe nucleare (la suprafață) reprezintă probabilitatea cea mai mare…dacă detonarea ar fi avut loc în subteran, acea lumină orbitoare a exploziei nu ar mai fi fost văzută. O detonare subterană aproape de suprafață ar explica de ce senzorii camerei video nu a surprins și alte ciudățenii. Dacă nu a fost o mini-bombă nucleară, înseamnă că fost altceva, incredibil de puternic…în niciun caz o bombă cu combustibil-aer, deoarece explozia muniției cu combustibil-aer nu produce un crater”. (The Unhived Mind)
China-Blast-500
Principiul de funcționare și efectele produse de o armă spațială cinetică sunt explicate de revista „Popular Science” în acest articol din anul 2004:
După ce primește instrucțiunile de la sol, satelitul militar redirecționează comenzile către satelitul-partener, purtător al armelor cinetice, pentru lansarea unei lovituri. Racheta ghidată, protejată de un scut termic, intră în atmosfera terestră cu o viteză de 36.000 de picioare pe secundă (aprox 11.000 km/h – n. tr.), comparabilă cu viteza unui meteorit. Rezultatul: distrugerea completă a țintei, chiar dacă aceasta este situată adânc, în subteran.
Rod-of-God-Weapon-300
„Atunci când este cazul, aceste proiectile pot fi programate să lovească (individual, sau grupat) ținte aflate pe solul terestru, zdrobindu-se de acestea cu aceeași viteză cu care a plecat de pe orbită. Energia cinetică eliberată în urma impactului este echivalentă cu energia rezultată în urma exploziei unei bombe convenționale de mare putere”, explică Armaghplanet.com.
Sursa articolului
Notă: am tradus doar pasajele care prezintă informații relevante despre motivele reale ale exploziei de la Tianjin
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s