„Războiul din Septembrie”

Președintele Putin a semnat Ordinul „Războiul din Septembrie”, autorizând un atac nuclear asupra Forțelor NATO
De Sorcha Faal, 19 august 2015
Ministerul Apărării Rus a publicat astăzi un raport care precizează că președintele Putin a semnat un Ordin intitulat „Războiul din Septembrie”, care autorizează prima lovitura atomică asupra forțelor NATO, ca urmare a temerilor crescânde ale Kremlinului referitoare la faptul că regimul Obama este pe cale de a declanșa un atac masiv în Ucraina îndreptat atât împotriva Forțelor Separatiste cât și a Republicii autonome Crimeea.
Acest Raport dezvăluie că președintele Putin a semnat un Ordin de Război, în această dimineață, în Crimeea, în timpul întâlnirii sale cu înalții lideri militari ai Securității Federației Ruse, declarând public preocupările Kremlinului, astfel:
Este evident că există o amenințare din partea forțelor externe, în scopul destabilizării prin toate mijloacele posibile a situației din peninsulă: fie a juca pe cartea naționalistă, fie folosind greșelile, gafele, sau acțiunile ineficiente ale autorităților pentru a îndrepta preocupările populației către o cale distructivăUnele guverne vorbesc deschis despre acest subiect, subliniind necesitatea desfășurării unor activități subversive; structuri relevante sunt formate, personalul este instruit pentru comiterea unor acte de sabotaj, sunt recrutate și instruite persoane pentru a susține o propagandă radicală (anti-rusă).
După semnarea de către președintele Putin a acestui Ordin de Război, raportul spune că peste 9.000 de militari și 3.000 de vehicule de luptă ale Federației, împreună cu sisteme de baterii de rachete tactice balistice Iskander-M au început imediat marșul de 800 de kilometri către Regiunea Astrahan, acolo unde vor începe să opereze sub comanda Districtului Militar de Sud.
O altă mare îngrijorare a Kremlinului o reprezintă armata de 65.000 soldați ucraineni care s-a stabilit pe linia frontului, în apropiere de Donețk. Experți ai Ministerului Rus al Apărării avertizează ca ea va ataca simultan cu atacurile teroriste planificate de Occident în Crimeea, într-o „încercare nereușită” de a forța Federația să apere doar Crimeea, nu și estul Ucrainei.
putin
Pregătirea făcută de forțele armate SUA forțelor armate ucrainene împotriva atacurilor de artilerie a produs deja îngrijorare în cadrul Uniunii Europene, în ceea ce privește viitoarele focare de război, mai spune acest raport…în continuare, raportul prezintă că sunt programate discuții între Germania și Franța privind aspectele acestei crize, discuții la care, într-o primă fază, președintele Putin nu va participa.
În acest sens, mai spune raportul, pregătirile Federației au căpătat „o amploare mult mai mare„, respectiv cel puțin 50.000 de militari foarte bine antrenați fiind pregătiți să intervină imediat în Ucraina dacă începe războiul, în timp ce relocarea Armatei 20 de-a lungul frontul de vest continuă într-un ritm alert.
Raportul mai prezintă faptul că președintele Putin a prelungit durata de desfășurare a exercițiilor de apărare aeriană în curs de desfășurare în Ashuluk, până pe 15 octombrie. Ashuluk este situat la aproximativ 500 km de frontiera cu Ucraina, iar în cazul în care este nevoie, forțele armate din zonă pot ajunge imediat în zona de conflict.
Având în vedere și zecile de mii de trupe occidentale dislocate în Spania pentru Exercițiul Joncțiunea Tridentului 2015, exercițiu pe care NATO îl numește „cel mai ambițios din istoria sa modernă„, experții Ministerului Apărării spun că începerea acestuia (programată în ultima săptămâna a lunii septembrie) este privită ca o provocare fără precedent, și va reprezenta „trăgaciul” care va declanșa războiul în Ucraina.
NatoDeclarația Șefului Statului Major al Armatei SUA, generalul Ray Odierno, care a afirmat săptămâna trecută că „Rusia reprezintă principala amenințare militară pentru SUA” este cel puțin curioasă, mai spune raportul, din moment ce America cheltuiește pentru înarmarea militară și acțiunile din teatrele de război un buget mai mare decât suma bugetelor tuturor celorlalte țări de pe glob.
Ca urmare a manevrelor militare secrete pe care SUA le-a efectuat pe toată durata acestei veri, oficiali americani ai Ministerului Apărării și-au exprimat îngrijorarea că SUA nu este pregătită pentru un război de lungă durată împotriva Rusiei. Raportul citează în continuare analiști ai Ministerului Apărării Federației Ruse care afirmă că Regimul Obama este oricum hotărât să înceapă acest război, conștient fiind de iminenta apocalipsa economică căreia va trebui să-i facă față începând de luna viitoare.
Sursa articolului
Reclame

2 comentarii

 1. Unde este sursa de informare citata?
  Iata o informatie despre distractia asta cu speriat oamenii:
  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread304918/pg1
  „There is no such person as “Sorcha Faal, Russian academic” “Sorcha Faal” is actually David Booth, an American computer programmer “Sorcha” is alleged to be a Russian academic but there is absolutely no record of anyone with such a name in Russian academia.
  These periodic eruptions have absolutely no basis in any kind of fact or reality and are typical of the nonsense bespangling the internet. These reports, however, have a good deal of entertainment value. This idiocy is almost as funny as the Scientology cult babblings. „

  Apreciază

  1. Păi sunt postate linkurile către informațiile pe care articolul original le-a preluat, gheorghe…este postată însăși sursa articolului preluat și tradus!
   Am citit și eu, cu multe luni în urmă, că Sorcha Fall nu ar fi o persoană/entitate reală…este posibil să fie așa, este posibil să nu fie așa.
   Am ales să traduc și să postez articolul pentru că el prezintă informații reale…nu contează cine este în spatele numelui Sorcha Fall!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s