ADN-ul – Energie Multi Dimensională

Dr. Angela Barnett
CrystalMagicOrchestra.com
Atunci când atenția noastră este acordată Sinelui Înalt din Dimensiunea superioară (a 6-a Dimensiune), simțim că ne cuprinde o anumită moleșeală, o somnolență…intrăm într-o stare de transă. Acesta este rezultatul recalibrării structurii noastre moleculare, într-un Câmp de Energie mai puțin dens al Conștiinței noastre.
Energia subtilă înseamnă un ADN subtil, cu o densitate mai redusă. Suntem din ce în ce mai eterici deoarece ADN-ul nostru își schimbă structura.
ADN-ul nu este doar o structură chimică moleculară a corpului fizic…este o structură multi-dimensională a Divinității. Această structură moleculară denumită ADN este găsită peste tot în Galaxie. Este însăși Viața…este modul în care Viața ia forme. Este un Tipar…este Geometria Vieții.
În prezent au loc schimbări. ADN-ul se schimbă prin legi și mecanisme ale Fizicii Universale, nu prin legi și mecanisme chimice. Totul se transformă datorită fizicii. Câmpul magnetic al Pământului suferă modificări. Trebuia să se modifice deoarece este interconectat cu Conștiința Umană…nu întâmplător, desigur!
Așa după cum se modifică Câmpul, și Conștiința Umană îl urmează. În prezent, câmpul magnetic terestru se modifică într-un ritm accelerat. Această modificare înseamnă o repoziționare pentru a primi ceva. Se repoziționează pentru ceva care va veni…o Energie Evolutivă.
Asta este fizică…asta este Heliosfera. Pământul se va afla într-un loc, în spațiu, în care nu a fost niciodată înainte. Sistemul Solar iese dintr-o bulă de protecție și se deplasează într-o nouă Energie. Se pierde un înveliș protector. Sistemul Solar se rotește în mod constant.
Până acum am fost într-un anumit tip de Energie. Acum suntem într-o nouă Energie. Noua Energie afectează Soarele deoarece este special concepută pentru asta. Această nouă Energie Evolutivă afectează Heliosfera, care o redirecționează către câmpul magnetic terestru care a fost repoziționat pentru noua Conștiință Umană.  Această Energie a fost aici…ne aștepta. Această Energie Evolutivă știa că vom ajunge aici, acum.
Heliosfera se modifică. Soarele a trebuit să fie liniștit, pentru a primi această modificare. Pentru prima dată, Soarele a început să trimită pozitroni…pentru ca oamenii de știință să-i poată vedea.
Acum, Soarele este liniștit. Datorită acestei liniști, suntem într-un ciclu temporal în care manifestările vremii sunt conectate la Energia care curge, iar astronomii sunt îngrijorați cu privire la acest aspect.
Câmpul magnetic terestru a fost modificat cu un anume scop. Această modificare a avut loc atunci când, și tocmai pentru că Pleiadeenii, care știau de această schimbare, au fost cei care au influențat acest calendar, acest marker temporal, prin intenție. Nodurile câmpului magnetic terestru afectează toată rețeaua planetară. Această Grilă Cristalină Planetară afectează conștiința tuturor celor de pe Pământ.
Confluențele de Energie afectează ADN-ul. Schimbarea nu este vizibilă…ea se produce la nivel cuantic. ADN-ul păstrează în el multă Energie Dimensională, care este pregătită să primească informații de la Soare și de la Grila Cristalină Planetară.
Acesta ne va afecta structura genetică. Mai întâi o vor primi mamele care, mai apoi, o vor transmite copiilor lor. În termeni biologici, ADN-ul va fi transferat, într-un nou tipar, noilor născuți. Nou-născuții se vor naște cu această modificare genetică. ADN-ul uman s-a modificat cu un procent de 30% până în prezent. Se va modifica cu încă 35% în următorii zece ani, iar această modificare va fi una uriașă.
Sursa: mail
Reclame

4 comentarii

 1. Rataciri New Age…
  Fantezii pentru minti infantile, pentru cei ce fug de raspunderea propriilor fapte si … ganduri.
  Pentru materialisti care au „cazut” in religiozitatea umanista, a unui human care ar putea sa se faca singur nemiritor… crezand ca este un fel de super-masina.
  Asta asa, ca daca nu il vedem pe Dumnezeu el nici nu ar exista, asa este?
  Ar fi un pas mare inainte sa poata … cititorul sa depaseasca fanteziile astea atractive, sugerate de eretici si sustinute de forte reale nevazute dar demonice.

  Apreciază

  1. gheorghe, ai posibilitatea să te informezi, *slavă-domnului!*…ca să folosesc o expresie pe placul tău! 🙂
   ADN-ul este, așa după cum precizează și autoarea, mai mult decât o structură moleculară, observabilă cu microscopul. Nu are sens să-ți explic ce este fizica cuantică și cu se se ocupă ea, dar gândește-te că *dincolo* de celulă există atomul, cu a sa structură…dincolo de atom există forța atomică, care *ține* legate toate particulele ce *îl alcătuiesc*. Dincolo de atomul *vizibil* există *particule* sub-atomice și, evident, există o altă *forță*, sau o componentă subtilă a aceleiași forțe atomice, care înseamnă FRECVENȚĂ și VIBRAȚIE…astea înseamnă ENERGIE, gheorghe!
   Dacă ne gândim la ENERGIE, intrăm în sfera fizicii cuantice, fizica energiilor subtile…intrăm în Câmpul de Energie *Divină*, gheorghe!
   Și tot așa, până când ne apropiem de SURSĂ…de TOT CEEA CE ESTE!
   SURSA este *Dumnezeul* pe care-l știi tu…cel pe care nu l-ai văzut, pentru că nici nu ai cum să-l vezi…logic, nu?! Scrie cumva în articol că *Dumnezeu nu există*? Am afirmat eu așa ceva?! Cine este *infantil*, gheorghe?! 🙂

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s