Teoria Originilor Omului – „În afara Africii”

Este un fapt de necontestat din punct de vedere științific că „specia umană” conține o cantitate considerabilă de ADN (cel puțin 20%) provenind de la alte populații hominide care nu sunt clasificate ca fiind Homo sapiens: Neanderthal, Denisovan, African arhaic, Homo erectus și, mai nou, posibil chiar „Hobbit” (Homo floresiensis).
Dacă nu i se acordă medicamentația corespunzătoare, organismul unei gravide cu Rh negativ va ataca fătul încercând să-l respingă și chiar să-l ucidă, în cazul în care acesta are Rh pozitiv.

neanderblood-1

Câinele domestic (Canis lupus familiaris) este o sub-specie a lupului gri (Canis lupus), care produce hibrizi. Există numeroase alte exemple în care două specii distincte (de exemplu, cele cu un număr diferit de cromozomi) pot produce urmasi, care sunt considerați însă specii distincte. Acestea fiind spuse, a fost dovedit că omenirea este din punct de vedere genetic o specie hibridă, a cărei descendență africană nu este comună tuturor indivizilor ei.
Recenta secvențiere a genomului uman antic sugerează că încrucișarea inter-rasială a speciilor s-a făcut între membrii mai multor grupuri umane, începând cu mai mult de 30.000 de ani în urmă…inclusiv cu un strămoș uman încă necunoscut„Au existat mai multe populații hominide”, a declarat Mark Thomas, genetician la University College din Londra.
Noile descoperiri ale studiilor genetice ar reprezenta știri cu titluri șocante despre modul în care oamenii antici „s-au încrucișat în mod frenetic” în adevărate orgii inter-rasiale între mai multe sub-rase, într-un fel asemănător cu lumea diferitele creaturi din filmul „The Lord of the Rings”, inclusiv cu acel ADN misterios, încă neidentificat…nici uman, nici Neanderthalian (este vorba despre ADN-ul extraterestru – n. tr.).
Dovezile științifice care neagă teoria genezei Africane a omenirii moderne sunt cunoscute printre cei familiarizați cu cele mai recente descoperiri și lucrări științifice cu privire la genomul uman, ADN-ul mitocondrial și cromozomii Y.
Din păcate, mass-media oficială și mediile academice refuză deliberat să prezinte știri referitoare la aceste studii recente și să dezbată implicațiile pe care acestea le-ar produce.

neanderthalrobert72

Potrivit antropologului Robert Sepehr„Lista Regilor Egipteni arată că cronologia pe care toate aceste dinastii de Zei-Regi o acoperă înseamnă 36.525 ani. Acest interval de timp se potrivește perfect cu apariția bruscă a omului de Cro-Magnon, studiind fosilele umane descoperite.”
În cartea sa, Specia Amnezică, Sepehr îl prezintă pe „Manetho, un preot și istoric egiptean care a fost contemporan cu Ptolemeu. Acesta a scris celebra Aegyptiaca (Istoria Egiptului), care este adesea folosită de noi, antropologii, pentru a identifica cronologic domniile Faraonilor. Cronologia listei Faraonilor egipteni arată că numărul total de ani în care aceștia au domnit este de 36.525. În conformitate cu cronologia Manetho, în urmă cu aproximativ 36.525 ani, Zeii de pe Pământ au început sa conducă Planeta până când, acum aproximativ 22.625 ani, le-au succedat Semizeii. După Semizei, începând cu aproximativ 11.600 ani în urmă, au urmat la conducere numai muritorii. Acest interval de timp se potrivește perfect cu perioada în care a apărut omul de Cro-Magnon, potrivit descoperirilor arheologice.”

egypt11111111111111111111111111

Sursa articolului
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s