O poveste despre bani

Postat de sonofthewind
Luni, 31-Aug-2015
Oriunde te uiți, există „originalul” și există și „contrafacerea”! Istoria, medicina, dreptul, religia, economia, știința, energia, alimentele, chiar și divertismentul…și lista poate continua. Toate acestea au parte și de contrafaceri. Oriunde te uiți, există „gazda” și există și „parazitul”.
O știre mai veche: în Germania, în fiecare zi, erau cheltuite 1,1 miliarde de mărci pentru a plăti dobânzi. În al cui interes, vă veți întreba?! Un lucru este cert: nu al poporului german, ci de la poporul german.
Ați auzit până acum de Silvio Gesell?! Puțin probabil! Gesell a fost un economist neamț care a trăit nu cu mult timp în urmă, și care a dezvoltat un sistem economic bazat pe „bani gratis” pentru toată lumea…un sistem care trebuia să schimbe viața întregii rase umane, într-una mai bună.
Cu toate acestea, realitatea tragică, dar și dureroasă în același timp, este că sistemul economic Gesellian a fost suprimat cu succes și aproape eliminat de pe fața Pământului de către marxiștii acelor timpuri dar și de cei de azi. Știți cine sunt marxiștii? Toți aceia care te fac să crezi că sunt evrei, dar de fapt nu sunt.
În cazul în care sistemul economic Gesellian ar fi fost implementat pe glob, viața noastră ar fi fost alta acum. Dar marxiștii, cei care nu dorm niciodată, aplicând tacticile lor viclene, au câștigat…omenirii i-a fost oferită sărăcia. Sărăcia este unul dintre produsele marxismului care a fost impus populației…o populație credulă și ignorantă care a înghițit gălușca acestui sistem contrafăcut, brutal, inegal și demn de dispreț, care este atât de aproape de cel Gesellian.
Sistemele economice marxist și Gesellian sunt precum două linii de cale ferată parelele. Pentru un timp pare că destinația lor este aceeși, dar vine un moment în care vă dați seama că sunteți pe drumul greșit….este prea târziu. Unul dintre ele este autentic (Gesell), celălalt este contrafăcut (marxist). De asemenea, trebuie să se realizeze că o contrafacere „bună” este foarte aproape de produsul original, dar este aproape imposibil să se facă diferența între ele.
Apropos: a existat un motiv pentru care „marele” Karl Marx nu a menționat nimic despre sistemul bancar în celebra sa lucrare „Das Capital”. El a vorbit despre tot ceea ce există „sub Cerul lui Dumnezeu”, cu excepția sistemului bancar. Nici măcar despre cel existent, darămite de ceea ce ascunde aceasta!
În momentul de față faci parte dintr-un sistem monetar global marxist, în care lucrezi pentru bani. Datorită acestuia, banii au devenit stăpânul tău (Dumnezeul tău) și, prin urmare, ești sclavul lor.
Promovezi și răspândești „standardul aurului” sau un alt fel de „reforme” economice, altele decât „banii gratis”? Dacă da, înseamnă că nu știi ce faci! Și stăpânii tăi te iubesc pentru asta! Cum poți fi un „denunțător” al sistemului corupt, din moment ce TOT sistemul monetar este corupt și contrafăcut?! Exista vreo posibilitate să fii un „denunțător”?!
Oricine promovează standarde economice, altele decât sistemul Gesellian „bani gratis” pentru toată lumea, este, fie voit, fie ne-voit, ignorant…lucrează pentru dispariția și distrugerea întregii rase umane, distrugere care este deja aproape realizată de către marxiști. Unui parazit nu-i pasă dacă gazda sa moare.
Banii ar trebui să se acorde tuturor, GRATUIT! Vorbesc despre banii autentici, nu banii falși care au inundat întregul Pământ.
Veți găsi clipuri video interesante despre Silvio Gesell, aici:

https://www.youtube.com/user/spiritoftruth123/videos?shelf_id=1&view=0&sort=ddhttps://www.youtube.com/user/spiritoftruth123/videos?shelf_id=1&view=0&sort=dd

Stați liniștiți! Articolele despre istoria sistemului bancar și laturile ascunse ale acestuia reprezintă un pericol pentru ei, și sunt suprimate. Desigur, ceea ce ați citit aici este doar o parte foarte mică a înșelătoriei bancare ale cărei victime suntem.
Și da, să nu-i uitați pe toți cei care, prin familiile și membrii acestora (sistemul bancar – n. tr.), vă obligă pe voi, în mod direct sau indirect, cu sau fără consimțământul vostru explicit, să vă alăturați lui, Sistemului.
Cu alte cuvinte, nu lăsați „banul la saltea”, deoarece acest lucru vă va afecta. Dați-l înapoi expeditorului, acolo de unde a venit! Sensul, principiul și scopul acestui „lanț financiar” este chiar în fața voastră și vă spune ce să faceți, dar voi credeți că este un nonsens.
Fiecare Contract (nu se întâmplă nimic fără un Contract) trebuie să fie promovat de Ei…nu contează cum și în ce mod!
Sursa articolului
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s