Prima fotografie oficială a unui organism extraterestru viu

Oamenii de știință tocmai au anunțat că au capturat prima imagine a unei entități extraterestre vii! Nu e nicio greseală, ați citit bine! Aceste ființe nu seamănă cu omuleții verzi sau altceva de genul ăsta. Acesta este un organism viu din spațiu, complet străin de Terra, iar imaginea sa reprezintă, conform acelorași oameni de știință, dovada că extratereștrii sau viața extraterestră există în spațiu, în afara atmosferei planetei noastre!
Studiul a fost realizat de oamenii de știință de la Universitatea din Buckingham, Centrul de Astrobiologie (BCAB), sub supravegherea Profesorului Milton Wainwright.
Cercetătorii au declarat că imaginea oferă noi dovezi în sprijinul Teoriei Panspermiei, care spune că viața de pe Pământ își are originea în spațiu. Ei au mai declarat că această descoperire sprijină teoria că organisme vii din spațiu continuă să sosească pe Pământ.
Folosind niște magneți puternici, cercetătorii au izolat respectivul organism de resturile colectate de la limita stratosferei terestre. Resturile au fost colectate ca parte a unui proiect realizat în Derbyshire, proiect ce a implicat trimiterea unor baloane în stratosfera înaltă (30 km altitudine), chiar la limita cu spațiul cosmic.
alienorganisdiscovered
Microorganism în formă de cap de taur, prelevat din stratosferă…”o entitate complet vie”
Potrivit Prof. Wainwright, imaginea arată un bob cristalizat de sare, cu o „forma amorfă” a unei entități vii atașată la suprafața sa.
„Imaginea ilustrează ceea ce credem a fi microorganisme străine, în stratosfera înaltă. În ultimii doi ani, echipa noastră a produs ceva agitație declarând că microorganisme din spațiu sosesc continuu pe Pământ. Criticii noștri au respins această teorie dar nimeni nu a oferit încă o altă explicație, o alternativă viabilă la cercetările noastre.”
În compoziția acestor fragmente de sare au fost descoperite elemente rare: dysprosiu, luetit, neodim și niobiu, au declarat oamenii de știință.
Prof. Wainwright a mai declarat: „Putem afirma cu certitudine că particula nu are legătură cu nimic din ceea ce se găsește pe Pământ. Ultima lansare a balonului a reprezentat un fapt interesant, deoarece echipa a descoperit particule care conțin așa-numitele „pământuri-rare”, la o înălțime de aproape 30 km de la suprafața solului.”
„Aceste particule au o masă prea mare pentru a putea fi ridicate de la sol…așadar, aceste forme de viață trebuie să fi venit din spațiu.”
Nu este pentru prima dată când oamenii de știință au descoperit dovezi ale vieții extraterestre. Pe 30 ianuarie 2015 s-a anunțat că s-au găsit dovezi ale existenței microorganismelor străine (forme de viață extraterestră) ce cădeau spre Pământ, sub forma unor mici „sfere din titan”.
titanium2-670x379
Sfera din Titan, expulzând materialul său biologic
Conform cercetătorilor, sfera microscopică din titan, de aproximativ 30 microni diametru (lățimea unui fir de păr uman), conține material biologic.
„Este o sferă de lățimea unui fir de păr uman, alcătuită din niște „filamente-vii” la exterior, degajând un material biologic sub forma unei scurgeri lipicioase, din centru. Am fost uimiți atunci când, analizând-o cu raze X, am observat că sfera este alcătuită din titan și vanadiu (într-o cantitate mai mică). Una dintre teorii presupune că a fost trimisă de o civilizație necunoscută pentru continuarea însămânțării vieții pe Terra”, a declarat echipa de cercetători.
Cercetătorii au descris sfera microscopică din titan ca fiind „o sămânță de viață extraterestră” ce cade din spațiu, deschizându-se apoi în atmosferă și împrăștiind conținutul său, materialul genetic și biologic, spre Pământ.
Ei presupun că ambalajul sferei a fost proiectat de o specie extraterestră avansată tehnologic, care dorește să colonizeze Pământul cu forme de viață extraterestră.
În iunie 2014, cercetătorii au publicat într-o revistă de știință că au izolat o „prezumtivă bacterie fosilizată pe care au găsit-o într-o bucată de meteorit provenit de pe Marte.”
Într-un recent articol intitulat „Tranziția de la Biologia Pământeană la Viața Cosmică„, un celebru susținător al Teoriei Panspermiei, Profesorul Chandra Wickramasinghe, împreună cu alți cercetători, au susținut că schimbarea de paradigmă în favoarea Teoriei Panspermiei a avut loc de-a lungul ultimelor trei decenii.
Cu toate acestea, rezultatele acestor cercetări continuă să fie privite cu suspiciune de către oficialitățile științifice care afirmă că Wainwright, Wikramasinghe și colegii lor nu au prezentat dovezi prea convingătoare, în sprijinul Teoriei Panspermiei.
Sursa articolului
Reclame

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s