„Codul de Computer” din Țesătura Spațiului

Pao L. Chang
Ideea că trăim într-un Univers Holografic care utilizează un model cuantic „Cod de Computer” pentru a crea realitatea fizică nu este o idee nouă. În deceniul 1940-1950 câțiva fizicieni au sugerat că trăim într-un Univers „generat de un calculator”. În prezentarea video de la sfârșitul acestui articol, fizicianul James Gates vorbește despre această formă „Cod de Computer”, pe care o numește „adinkras”.
În cartea mea, Staradigm (publicată în 2011), am menționat despre această idee, și am explicat modul în care aceasta funcționează. Este minunat să auzi, în cele din urmă, că fizicienii de astăzi au descoperit dovezi că Universul este o hologramă gigant.
Iată un fragment din cartea mea, în care explic modul în care funcționează realitatea la nivelele ei subtile:
Atunci când se creează o imagine sau un model tridimensional folosind un program de computer, toate instrucțiunile sunt procesate de CPU (Unitatea Centrală de Procesare), prin componentele sale, înainte de a fi proiectate pe ecran. Acest proces se întâmplă aproape instantaneu, indicând că instrucțiunile sunt procesate de către CPU înainte de a fi utilizate pentru a crea obiectul generat de calculator. Într-un anume sens, imaginea sau modelul obiectului tridimensional nu este nimic mai mult decât ceea ce „percepe” Procesorul (CPU).
Dacă privim calculatorul din exterior opera noastră de artă pare solidă. Dacă am lua separat fiecare element component al calculatorului (inclusiv hardul său) și am privi la microscop, cu încetinitorul, modul de operare al acestora, vom observa multiple fluxuri de curenți electrici. Acești curenți electrici reprezintă de fapt o formă de energie.
La acest nivel (microscopic) opera noastră de artă va arata ca niște impulsuri de curenți electrici. Această perspectivă microscopică a modului în care funcționează calculatorul este similară cu modul în care conștiința umană, prin mintea noastră rațională, creează iluzia realității fizice externe…
Dacă am putea trece dincolo de timp și spațiu, privind realitatea noastră 3-Dimensională de pe un nivel superior, vom observa că ea este alcătuită din impulsuri de semnale electrice sau lumină (la fel ca atunci când privim un film, la cinematograf: o serie de cadre fixe dispuse secvențial pe o rolă de celuloid – n. tr.). Cu alte cuvinte: aceasta este starea de existență a realității noastre, înainte de a fi procesată de conștiința noastră rațională. Motivul pentru care percepem soliditatea materiei se datorează faptului că organismul și conștiința noastre codifică tiparele de energie din jurul nostru ca fiind un mediu solid. Iată, așadar, cum suntem „păcăliți” să credem că realitatea noastră este alcătuită din materie solidă.
Iată și un alt fragment, din articolul meu intitulat How Frequency and Vibration Create Sacred Geometry and the Structures of Matter and Life, care explică acest proces la un nivel mai profund:
Structurile de bază ale realității funcționează similar cu modul în care funcționează un computer. Un computer comunică și funcționează prin utilizarea codului binar, cod format din cifrele 1 (on) și 0 (off). Codul binar este foarte simplu…totuși, în combinațiile potrivite, el poate crea lucruri magnifice.
De exemplu, atunci când creăm un tablou folosindu-ne de un program de calculator, baza culorilor și formelor imaginii sunt, de fapt, realizate de cifrele 1 și 0. Noi nu vedem imaginea noastră în 1 și 0 deoarece CPU și componentele sale procesează codul binar în culori si forme. Atunci când ne referim la codul binar, cel mai important lucru este acela că nu există limite pentru combinațiile acestuia…
Acest proces simplu prin care utilizăm codul binar în diversele aplicații pe calculator este foarte similar cu modul în care Creația creează realitatea noastră externă sau lumea materială. Lumea materială funcționează foarte asemănător cu o realitate virtuală. În esența sa, lumea materială este realizată doar din lumină (energie) care pulsează, creând astfel coduri de energie.
Ideea că trăim într-un Univers Holografic este foarte reală. Odată cu inventarea calculatoarelor cuantice fizicienii ar trebui să fie capabili să dovedească acest lucru, dincolo de orice îndoială. Deci, ce înseamnă că trăim într-un Univers Holografic generat de un fel de computer cuantic? Asta înseamnă că Universul a fost creat de un Creator Inteligent…prin urmare, nu a fost creat în urma unui accident. Cu alte cuvinte, există un Prim-Creator!
Iată și un rezumat al videoclipul de mai jos:
Lucrând într-o ramură a fizicii numită Supersimetrie, Dr. James Gates Jr. a descoperit ceea ce el descrie ca fiind o prezență a ceea ce pare a fi un cod de computer pe care l-a numit corecția erorii codurilor, cod încorporat în (care rezultă din) ecuațiile Supersimetriei, ecuații ce descriu particulele fundamentale.
Gates (se) întreabă: „Cum am putea descoperi dacă trăim într-o Matrice?” Un răspuns ar putea fi acesta: „Încercați să detectați prezența codurilor, în legile care descriu fizica.” Și asta este exact ceea ce a făcut. Mai exact, în ecuațiile Supersimetriei el a găsit, în mod neașteptat, ceea ce denumim „unitate corectoare binară dublu-liniară de coduri de erori”. O definiție alambicată pentru codurile care sunt utilizate frecvent pentru a elimina erorile de transmisie din calculator. Un exemplu: corecția erorilor dintr-o secvență de cod binar, reprezentând un text care a fost trimis într-o rețea.
Gates explică: „Această conexiune nebănuită sugerează că aceste coduri pot fi omniprezente în natură, și ar putea fi încorporate în ceea ce denumim esența realității. Dacă așa stau lucrurile, am putea găsi ceva în comun cu filmul science-fiction The Matrix, care descrie o lume în care toată experiența unei ființe umane este produsul unei rețele de calculatoare ce generează o realitate virtuală.
Sursa articolului
Extras: Diferența dintre vibrație și frecvență
Dacă am privi Creația dintr-o perspectivă exterioară, frecvența și vibrația prezintă câteva diferențe. Frecvența reprezintă un model ciclic de unde scalare ce pulsează de la „on” (deschis) la „off” (închis). Rata de vibrație a frecvenței este determinată de viteza cu care se contractă și se dilată Unitățile de Energie – Partiki. În fizică, frecvența se măsoară prin numărul undelor care trec printr-un punct fix într-o unitate de timp.
Unitățile Partiki sunt cele mai mici particule ale materiei…mai mici chiar decât cele mai mici particule cunoscute de știința modernă. Partiki este format din Unități de Energie Conștientă care se comportă la fel ca Tiparul prin care Marea Conștiință intră în manifestare.
În fizică, vibrația este definită ca „mișcarea de oscilație periodică, sau o mișcare de oscilație periodică a unui corp sau mediu rigid/elastic care iese dintr-o poziție sau stare de echilibru”. În ceea ce privește oscilația, ea este definită ca fiind „un efect, expresie a unei cantități care în mod repetat și regulat fluctuează deasupra și dedesubtul unei valori medii, ca presiunea unei unde sonice, sau tensiunea unui curent alternativ”. Cu alte cuvinte, oscilația înseamnă mișcare ce se repetă.
În anumite învățături spirituale ale mecanicii energiei, procesul de contractare a energiei este cunoscut ca vibrație, iar procesul de extindere este cunoscut sub numele de oscilație…ambele procese se raportează unui punct neutru.
Combinația dintre vibrație și oscilație determină rata de frecvență de vibrație (modelul ciclic de unde scalare) a tuturor lucrurilor. Undele scalare sunt unde staționare ce pulsează de la „on” (deschis) la „off” (închis). Acest proces creează Tipare de Energie, care sunt procesate de conștiință și ADN pentru a crea realitatea noastră exterioară.
Acest Tipar de Energie „on-off” este unul foarte simplu, dar cu un potențial infinit: este însăși Puterea misterioasă și uimitor de Inteligentă a Creației.
Sursa articolului
Reclame

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s