Sunt diferitele facțiuni Illuminati în război una cu cealaltă?

De PL Chang
Unii afirmă că cea mai puternică societatea secretă, Illuminati, s-ar fi rupt în diferite facțiuni, iar unele dintre acestea sunt deja într-un război declarat. Acest lucru ar putea explica de ce Piața Bursieră este într-o stare de volatilitate atât de ridicată. Ce trebuie să știți despre Piața Bursieră este faptul că ea este controlată de către Illuminati. O facțiune sionistă a Illuminati controlează o mare parte a acestei piețe și a sistemului financiar global.
illuminati-all-seeing-eye
Prăbușirile Pieței Financiare și crizele economice sunt proiectate de către Societățile Secrete
Nu există nicio îndoială că în spatele scenei se desfășoară un război financiar între Societățile Secrete. Războaiele din Orientul Mijlociu sunt, de asemenea, războaie purtate între aceleași Societăți Secrete. Aceste Societăți Secrete se folosesc de militari naivi care fac toată treaba murdară în locul lor: fură de la oamenii de rând, ucid și distrug acele națiuni care reprezintă o amenințare pentru Noua Ordine Mondială (NWO).
Conform mesajului din clipul video, Societățile Secrete care controlează Brazilia, Rusia, India, China, și Africa de Sud (BRICS) au decis să rupă tratatul cu Illuminati și au creat propriul lor sistem financiar și propria structură de putere. Facțiunea sionistă a Illuminati nu este de acord cu acțiunile națiunilor care compun BRICS, și a declarat război acestora.
Sioniștii folosesc sistemul lor bancar, alături de un avansat soft financiar, pentru a distruge piața financiară din China. Astfel, ei încearcă să destabilizeze sistemul financiar global. Loja Francmasonică P2, Naziștii, Vaticanul, și alte facțiuni ale francmasonilor sunt, de asemenea, parte din aceasta luptă pentru putere. Cine va câștiga? Doar timpul ne va spune.
Ceea ce este demn de remarcat referitor la Vatican este faptul că acesta face parte din Vechea Ordine Mondială (OWO), și a fost infiltrat de anumite Societăți Secrete ale NWO (de exemplu, Illuminati). În cazul în care consensul Illuminati s-a destrămat este foarte probabil ca Vaticanul să fi revenit la vechea sa Agendă ascunsă, aceea de a-l propulsa pe Papă în postura de stăpân al acestei lumi. Acest lucru ar putea reprezenta și motivul pentru care Vaticanul susține națiunile BRICS, în detrimentul Sioniștilor, controlorii Noii Ordini Mondiale.
Dacă diferitele facțiuni ale Illuminati sunt într-un război real, atunci prăbușirea Piețelor Bursiere și a Sistemul Financiar Global sunt iminente, în viitorul apropiat. Chiar dacă un anumit miracol va împiedica acest colaps în următorii ani, atunci o schimbare drastică a Sistemului Financiar Global va avea loc foarte curând.
De ce trebuie să stopăm sprijinirea sistemului Societăților Secrete
Pentru a crea un viitor mai bun pentru rasa umană, noi, oamenii, trebuie să încercăm pe cât de mult posibil să nu mai acordăm sprijin acestor Sisteme de Societăți Secrete și să creăm propriile noastre Sisteme care să funcționeze în deplină armonie cu natura.
Odată ce vom face acest lucru, Sistemele noastre constructive vor înlocui Sistemele lor distructive și, astfel, sprijinirea planului lor de a subjuga rasa umană va fi complet stopat. Dacă nu vom putea opri sprijinirea Sistemelor lor corupte în viitorul apropiat, Societățile Secrete ale Noii Ordini Mondiale sau ale Vechii Ordini Mondiale ne vor înrobi sub un Unic Guvern Mondial. În realitate, cea mai mare parte a omenirii este deja înrobită. Totuși, asta nu-i mulțumește deloc…ei vor să ne înrobească pe toți.
Cele mai multe, dacă nu chiar toate Societățile Secrete sunt dependente de bani și putere și sunt controlate de psihopați. Atunci când acești psihopați dețin banii și puterea aceste atuuri sunt folosite, în special, în scopul controlului și înrobirii maselor. Asta este ceea ce s-a întâmplat cu rasa umană: civilizația noastră este controlată de psihopați!
Societățile Secrete au întotdeauna propriile agende egoiste și, prin urmare, interesul maselor nu reprezintă nimic pentru ei. Mulți membri ai Societăților Secrete cred că sunt mai buni decât restul lumii datorită poziției sau statutului lor în societate. Unii chiar cred că ei sunt „cei aleși” și, datorită acestui atribut, merită să conducă rasa umană. Fiți convinși de faptul că nu toți membri Societăților Secrete cred acest lucru.
Sursa articolului
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s