Comunicând cu ADN-ul nostru

Dr. Angela Barnett
Genele umane sunt aranjate în formă spiralată, molecule dublu-catenă ale ADN-ului numite cromozomi. La capetele cromozomilor există niște excrescențe ale ADN-ului, numite Telomeri, ce au rolul de a proteja informația genetică, făcând posibilă diviziunea celulară și păstrând anumite informații privind evoluția noastră biologică și declanșarea cancerului.
Telomerii au fost comparați cu capetele din plastic ale șireturilor deoarece împiedică fragmentarea și ciocnirea cromozomilor, ceea ce ar provoca destructurarea sau chiar distrugerea informațiilor genetice. Cu toate acestea, de fiecare dată atunci când o celulă se divide Telomerii se comprimă. În momentul în care comprimarea devine prea accentuată celula nu se mai poate diviza…devine inactivă sau moare. Acest proces de comprimare a Telomerilor este asociat cu înaintarea în vârstă, cu declanșarea cancerului, și prezintă un risc mărit al decesului.
Acum, în aceste timpuri în care se manifestă o nouă accelerare a Eternei Energii a Vieții, pe care o asimilăm pe măsură ce Conștiința Individuală este transferată în Conștiința Cosmică Merkaba ne putem transforma propriul organism, comunicând cu ADN-ul nostru. Comunicați cu celulele nervoase ale creierului. Spuneți-i ADN-ului să transforme celulele stem, pentru a comunica cu Telomerii.
Vizualizați și folosiți această imagine a Telomerilor:
DNA-telemere-img_29102013
Transmiteți celulelor stem să oprească comprimarea Telomerilor…rugați-le să re-creeze Telomeri lungi, pentru a vă prelungi durata de viață tot mai mult și mai mult.
Transformați modul în care organismul funcționează…o puteți face! Acum trăim timpuri noi…acum putem controla trupurile noastre, reprogramându-le, comunicând cu ADN-ul nostru!

Cell-div-illustration

Perspectiva medicală
Atunci când producerea enzimei telomerice încetează se declanșează procesul îmbătrânirii ireversibile. În mod ironic, activarea enzimei telomerice în celulele canceroase produce replicarea necontrolată a acestora, scăpându-le astfel de sub control. Noile descoperiri ale medicinei spun că dacă procesul de  producere a enzimei telomerice ar putea fi dezactivat s-ar putea vindeca cancerul. Cu alte cuvinte, noua descoperire medicală spune ca această celulă nemuritoare este responsabilă atât pentru îmbătrânire și declanșarea cancerului, cât și pentru prevenirea lor.
Perspectiva spirituală
Există o celulă nemuritoare…ea este Unitatea Divină sau Conștiința Infinită sau Omniprezenta Iubire. Este Scânteia Sursei care sălășluiește în centrul Inimii Cristaline și în fiecare atom al celulelor din organismul nostru. Atunci când gândurile noastre se concentrează în mod repetat înspre înțelegerea Sinelui nostru Etern, celula nemuritoare nu va mai degenera. Dacă mintea se concentreză doar pe paradigma inversă înțelegerii Sinelui nemuritor (mortalitatea sau moartea fizică), celula nemuritoare este adormită rezultând o amnezie a Dumnezeului din noi.
Aliniați-vă fiecare celulă cu Spiritul Divin, cu Unitatea Creației Divine. Simțiți Armonia Eternă…simțiți Infinita Iubire…simțiți Omniprezența. Asigurați-vă că umpleți fiecare atom al minții și corpului fizic cu această Iubire Pură, cu Armonia, cu Liniștea.
Plasați mintea și corpul înainte de începutul lumii, înainte ca omul să fi inventat aceste teorii ce ne-au transformat în ceea ce NU SUNTEM. Înainte ca oricare boală să fi fost denumită…înainte de orice boală creată de știința umană.
Sursa aticolului: mail
Reclame

3 comentarii

 1. NAMASTE ! TE SALUT CU DRAG CRISTIAN ! Dacă ar fi aşa cum afirmă medicina,automat cînd ordoni telomerilor tăi să prelungească durata de viaţă, ar fi de înţeles ca şi semnele de pe corpul fizic să suporte anumite schimbări,ori e cunoscut faptul că omul îşi poate aproxima durata vieţii în 3d după numărul de brăţări situate la rădăcina palmei,irisul ochiului uman are o întregă poveste despre biografia persoanei care-şi scanează retina,firul de păr sau un fragment de piele moartă ,de asemenea aduc o poveste interesantă despre cel căruia i se citeşte în respectivele eşantioane. e cam subţirică-dar nu incredibilă povestea asta. ar fi bine să o mai detaliem,de ex. cum pot eu să vorbesc cu telomerii,cu ADN-ul meu….. astea sînt doar informaţii superficiale. Doresc un weekend mununat !

  Apreciat de 1 persoană

  1. George, așa după cum noi ascultăm de mintea noastră, iar mintea noastră POATE asculta de noi, este cât se poate de clar că și celulele VOR ASCULTA (DE) INTENȚIA-RUGĂMINTE EXPRIMATĂ CONȘTIENT, CU FERMITATE ȘI INIMA DESCHISĂ…doar sunt ale noastre, nu?! 🙂
   Efectele nu se vor vedea imediat în plan fizic, de acord cu tine…gândește-te însă la acei călugări/pustnici (tibetani, în special…dar nu numai) care-și păstrează corpul fizic nealterat, de sute de ani. Cum or face-o, oare?! 🙂
   Nu mi s-a părut a fi informații superficiale, și de aceea am și dorit să-l traduc și să-l postez!
   Personal, lucrez cu celulele mele de câțiva ani și, te asigur, efectele sunt vizibile! 🙂

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s