Electrificarea cerului

10 lucruri pe care trebuie să le știm despre Geoinginerie
Susan Ferguson, Contributor Waking Times
Geoingineria, adesea menționată ca modificarea vremii, este una dintre cele mai importante probleme ale prezentului, despre care aproape nimeni nu este dispus să vorbească. Nu contează cât de multe informații sunt făcute publice cu privire la sponsorizarea proiectelor guvernamentale și corporatiste care schimbă natura cerului nostru…mass-media nu va sprijini nicio investigație în materie, și orice persoană care va comenta acest aspect va fi catalogată ca paranoică sau irațională. Cu toate acestea, unii nu sunt dispuși să ignore acest lucru.

Sattelite-Attack

Dane Wigington, fondatorul GeoengineeringWatch.org,, este un om curajos ce depune un efort imens pentru a-i face pe oameni conștienți de faptul că Geoingineria este cât se poate de reală și afectează vremea, mediul înconjurător și sănătatea noastră. Site-ul său a devenit cel mai important proiect independent online, cu o bază de date și informații privind Pulverizarea aerosolilor în atmosferă, proiectele de modificare a vremii, probe de aer, sol și apă, și alte date științifice ce documentează această crimă împotriva umanității.
Cercetările lui Dane au atras atenția și mass-media oficială, care pare să nu înțeleagă gravitatea acestei probleme.
Iată 10 puncte cheie ale cercetărilor sale privind proiectele de modificare a vremii:
  1. Programe privind pulverizarea de aerosoli la nivel global, în scopul modificării climei: se efectuează cu ajutorul avioanelor, zi de zi, în jurul planetei. Aceste programe sunt cunoscute sub denumirea de Geoingineria Aerosolilor în Stratosferă (SAG) și Gestionarea Radiației Solare (SRM). Cu fiecare inspirație a aerului inhalăm și un conținut toxic de nano-particule microscopice. Aceste mici particule sunt extrem de dăunătoare pentru Sistemul Respirator și cel Neurologic, și nu pot fi filtrate cu mecanisme de filtrare disponibile pe piață. Particulele nano sunt atât de mici, încât pătrund direct în mucoasa pulmonară și apoi ajung în fluxul sanguin. Prin sânge, ele sunt transportate și pot adera la celule, acolo formând o placă, care, încet dar sigur, va duce la deteriorarea funcțiilor Sistemului Imunitar ce asigură sănătatea corporală. De asemenea, nano-particulele reprezintă o platformă pe care proliferează rapid infecțiile fungice. Studii recente au demonstrat că peste 70% din recenta extincție a plantelor și animalelor este cauzată de infecții fungice.
  2. Straturile care protejează atmosfera terestră, în special stratul de ozon și ionosfera, sunt fărâmițate de aeronave ce pulverizează norii de aerosoli. Acest lucru face ca toată viața de pe Pământ să fie expusă la niveluri periculoase de radiații solare. Oamenii de știință care cercetează fenomenul „norii de particule și efectul lor asupra stratului de ozon” spun foarte clar: astfel de nori distrug ozonul…punct! Nivelul radiațiilor UV este în creștere dramatică în întreaga lume. Nu întâmplător, Monsanto a proiectat deja culturi rezistente la radiații UV.
  3. Programele SAG și SRM au fost, foarte probabil, factorii majori care au contribuit la actuala stare „de urgență planetară”, reprezentată de masivele emisii de metan ce apar acum pe Platoul Estic Siberian al Arcticii. Cercetătorii implicați în studiul fenomenului au declarat că aceste emisii înseamnă „o masivă expulzare a metanului de pe fundul mării.” Hidratul de metan a ajuns acum la o temperatură care nu va mai permite menținerea sa în actuala structură chimică, pe fundul mării. Această încălzire a oceanelor a fost determinată, în mare parte, și de fenomenul pulverizării chimice. Deși SAG și SRM pot induce anomalii semnificative de răcire a maselor de aer peste zonele marine, ele vin la pachet cu o încălzire globală…ceea ce e mult mai rău. De asemenea, Ingineria Climaterică cauzează schimbarea mișcării maselor de aer care, apoi, determină modificarea curenților oceanici…acum există curenți oceanici cu apă caldă ce curg în Zona Arctică a Oceanului Atlantic. Momentan, gravitatea acestor masive emisii de metan nu poate fi evaluată.
  4. Saturarea atmosferei terestre cu Chemtrails (Dâre chimice) diminuează și dispersează precipitațiile…punct! Dispersia în exces a nucleelor de condensare provoacă aderarea picăturilor de apă la ele…astfel, picăturile nu cad sub formă de precipitații ci formează nori artificiali. Acesta este unul dintre motivele pentru care Programele SAG și SRM reprezintă cauza secetei devastatoare în multe regiuni ale globului. Monsanto produce deja multe culturi rezistente la secetă, ca urmare a acestui dezastru planetar al capitalismului vestic. De asemenea, nucleele artificiale chimice formează și furtuni masive de zăpadă ce fac ravagii pe glob, provocând mari fluctuații de temperatură în perioade scurte de timp.
  5. Programele SAG și SRM provoacă diminuarea globală a intensității luminii solare sau reducerea treptată a valorii radiației solare directe primită la suprafața Pământului, la o scară care poate fi cu greu înțeleasă. Cifrele actuale indică o micșorare a radiației solare directe cu 20% la nivel global dar, în unele zone (Rusia, de exemplu), radiația solară ce ajunge acum la nivelul solului este cu aproximativ 30% mai mică decât în urmă cu câteva decenii. Această reducere a luminii solare (în creștere continuă) conduce la apariția secetei la nivel mondial. Radiația solară este o componentă majoră a procesului de evaporare a apei la nivel planetar.
  6. Programele SAG și SRM reduc considerabil fluxul circulației curenților de aer din atmosferă. Circulația curenților de aer este și ea o componentă majoră a procesului de evaporare a apei. Așadar, convecția maselor de aer fiind modificată și redusă, rezultă o schimbare la nivel global a fluxului circulației curenților de aer din atmosferă.
  7. Particulele SAG și SRM sunt materiale ce cauzează „împrăștierea luminii”. Aceasta modifică spectrul luminos, și va provoca multe efecte negative, încă necunoscute, asupra tuturor formelor de viață. Blocarea razelor solare prezintă un efect extrem în ceea ce privește fenomenul de fotosinteză…dacă luăm în considerare și faptul că lumina care ajunge la sol prin intermediul particulelor toxice este într-o formă de undă modificată, preocuparea este cu mult mai mare. Statistic, 98% din populația SUA are un deficit de vitamina D…încă un rezultat probabil al diminuării intensității luminii solare și al formei modificate a luminii ce ajunge acum la suprafața planetei noastre.
  8. Aerul, solul și apele ne sunt otrăvite sistematic, zi de zi…astfel, acestea sunt „sterilizate” de către toate aceste depuneri extrem de toxice provenite de la Programele de pulverizare SAG și SRM. Bolile și leziunile deja cauzate de aceste depuneri nu au putut fi încă cuantificate.
  9. „Bio-aluminiul” existent acum în aproape fiecare picătură de ploaie ce cade pe suprafața globului este foarte dăunător pentru viața plantelor. În cazul în care aceste organisme detectă contaminarea își blochează absorbția de nutrienți pentru a-și proteja ADN-ul. Acest lucru duce la o moarte foarte lentă a organismului. Efectele produse de „Bio-aluminiu” sunt, de asemenea, bine documentate. Din nou, demn de semnalat este faptul că Monsanto este angajată în producția de semințe „rezistente la aluminiu”.
Citiți și articolul Massive Global Tree Die-Off Linked to Geoengineering (Masiva extincție a pădurilor este legată de Geoinginerie)
  1. Aspectul global al vremii este direct afectat prin aceste Programe de pulverizare. În acest moment există puține fenomene meteorologice care ar putea fi considerate „naturale”. Momentan, nu există nicio modalitate de a cuantifica prejudiciul cauzat Biosferei prin aceste Programe. Actuala Rata globală de extincție a vieții este mai presus de „șocant”…statistic, acum ne aflăm în perioada celei de-a 6-a mari extincții pe planeta noastră. Pierderile zilnice se cuantifică ca fiind în jur de 200 de specii de plante și animale. Acest lucru înseamnă aproximativ de 10.000 ori mai mult decât fenomenul de „selecție naturală” (1.000.000% din normal). Este de-a dreptul imposibil să nu se facă conexiunea între aceste extincții și Programele SAG și SRM, odată ce impactul și gravitatea efectelor lor este bine cunoscută și înțeleasă.
Ingineria Climaterică la nivel global este nimic altceva decât un asalt împotriva întregii Biosfere terestre, a vieții însăși. Opiniile cu privire la motivele Programelor de Geoinginerie Planetară în curs de desfășurare pot varia, dar extincția masivă a speciilor, anomaliile climaterice și decimarea la nivel planetar reprezintă efectele ce se pot observa cu ușurință.
Dâre chimice – București
DSC_0012
Dâre chimice – București
DSC_0014
Dâre chimice – București
Sursa articolului
Notă: Geoingineria Climaterică face parte din Planul de Terraformare a Pământului…terraformarea nu înseamnă (doar) modificarea reliefului planetar (așa după cum cred mulți) ci, mai ales, modificarea Biosferei…a condițiilor de viață de pe Pământ. Terraformarea, alături de, și/sau împreună cu Trans-Umanismul sunt parte a Planului Lor.
Trans-Umanismul înseamnă modificarea genetică a structurii ADN-ului uman, prin implanturi nano-tehnologice și crearea de structuri organice artificiale. Acestea vor conduce la crearea Omului-Cyborg, capabil să viețuiască în noile condiții ale transformării Biosferei.
Reclame

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s