Inginerie socială, sau pregătiri de război?

Testele rachetelor balistice, după activarea Celulelor Teroriste în toată lumea: Inginerie  Socială (manipulare – n. tr.), sau pregătiri pentru cel de-al Treilea Război Mondial?

Țările BRICS ce posedă capabilități nucleare își testează sistemele de rachete balistice, la fel cum fac Japonia și SUA, aproape simultan cu atacurile teroriste de la Paris, Beirut și Mali.
Coincidenţă?!
China a raportat testarea sistemului său secret de rachete, capabil de a lovi sateliții militari de spionaj ai SUA, de pe orbita terestră. De asemenea, Iranul a testat sistemul său de rachete nucleare balistice, fapt ce a determinat SUA să protesteze. În ultimele zile, Rusia a testat împotriva Statului Islamic bombardierele sale nucleare cu rază lungă de acțiune și este pe cale să închidă spațiul aerian mediteranean, pentru un exercițiu naval de amploare.
Pe de altă parte, Japonia a testat și ea (în Poligonul White Sands Missile Range, New Mexico, SUA) rachetele sol-aer Chu-SAM Kai, raportând distrugerea cu succes a tuturor obiectivelor vizate.
Se poate admite că Alianța BRICS demonstrează capacitatea sa de descurajare nucleară împotriva adversarului său, iar Occidentul răspunde cu testele propriilor rachete balistice, și incursiunile navale și aeriene în Marea Chinei de Sud.
china-and-us-to-hold-naval-drills
Totuși, de ce Statele Unite organizează un exercițiu naval în comun cu China dacă, într-adevăr, sunt în conflict una cu cealaltă?! Lucrează cumva Casa Albă cu Alianța BRICS, în spatele scenei, în secret?!
Recentele atacuri de la Paris și doborârea Airbusului rusesc în Egipt au determinat reînnoirea cooperării dintre Rusia, SUA și UE în lupta împotriva Statului Islamic. Acest fapt indică posibilitatea ca UE să hotărască anularea tuturor sancțiunilor împotriva Rusiei (sau a unei mari părți a lor), cu condiția ca această colaborare să continue. În luna Decembrie, oficialii UE urmează să decidă cu privire la politica de sancțiuni îndreptate împotriva Rusiei.
Cine sunt adevărații dușmani ai Alianței BRICS dacă, într-adevăr, țările occidentale colaborează deja, sau sunt gata să colaboreze cu ea, după atacurile de la Paris?
Sau, nu cumva toate aceste țări luptă cu un inamic comun, inamic cunoscut sub numele de Guvernul din Umbră, ce are propriile sale forțe militare terestre, navale și aeriene sub acoperire, un Guvern puternic și omniprezent, principalul beneficiar al „Proiectelor Negre” (Black Projectsîn engleză) ce implică tehnologii ultra-sofisticate și agenți sub acoperire ai C.I.A. și Companiilor Private de Informații și Securitate ce finanțează și conduc grupări teroriste, cum ar fi Statul Islamic și Al-Qaeda?!
Se află cumva acest omnipotent și omniprezent Guvern din Umbră în spatele tuturor acțiunilor Celulelor Teroriste care lansează acum atacuri asupra țintelor civile din întreaga lume?!
Nu cumva toate aceste atacuri teroriste reprezintă avertismentele Mafiei Khazare (facțiunea criminală a Guvernului din Umbră) aflată în chinurile morții, pe măsură ce puterea și influența îi sunt subminate, în mod sistematic, de către Gulerele Albe (White Hats – în engleză) din cadrul Agențiilor Financiare și Serviciilor de Informații la nivel mondial, în ceea ce ar putea fi considerat un al Treilea Război Mondial Ascuns, deja în curs de desfășurare?!
Dar dacă toate aceste țări doar își coordonează exercițiile militare, coroborate cu atacurile teroriste de tip steag-fals pentru a crea iluzia unui conflict global, inducând astfel o frică generalizată menită să determine populația să nu mai iasă din case și să descurajeze protestele de stradă și toate celelalte forme de disidență populară?!
Dacă toate aceste țări pun în aplicare Agenda globală ONU, ce implementează o masivă Inginerie Socială pentru noi toți?!
Demn de remarcat este faptul că până în prezent nu s-a întreprins vreo arestare în masă împotriva Mafiei Khazare, în ciuda „dovezilor” deja puse la dispoziția publicului, prin intermediul internetului (mesajele repetate ale lui Benjamin Fulford, de exemplu – n. tr.). Un singur mandat de arestare împotriva unei Păpuși (Benjamin Netanyahu, de exemplu) ar putea fi privit ca un bun exemplu de P.R. (Public Relations), dar nu ar putea calificat ca fiind convingător.
„Israelul vrea să anuleze un mandat de arestare emis de către un judecător spaniol pentru Benjamin Netanyahu, în urma ataculului israelian ce a ucis zece persoane, în anul 2010, în Ghaza. Forțele Armate Israeliene au efectuat un atac asupra navei Mavi Marmara aparținând Flotilei Libertății, ce transporta ajutoare și provizii către Ghaza, încălcând blocada impusă de Statul evreu.
Astfel, Prim-Ministrul Netanyahu, alături de alți foști șase miniștri israelieni, vor fi arestați în cazul în care în care vor pune piciorul pe pământ spaniol. Judecătorul Jose de la Mata, cel care a întocmit mandatele, a ordonat Poliției și Gărzii Civile să le pună în aplicare în cazul în care oricare dintre cei șapte intră în Spania.
Considerăm că este o provocare„, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Israelian de Externe. „Conlucrăm cu autoritățile spaniole pentru anularea mandatului, și sperăm că asta se va întâmpla în curând.” (https://www.rt.com/news/322465-netanyahu-arrest-warrant-spain/)
Acum, guvernele occidentale caută să exploateze și să maximizeze efectele provocate de atacul de tip steag-fals de la Paris, prin implementarea unor măsuri tip „Stare de Urgență” îndreptate asupra populației.
1030417015
Pe de altă parte, privind toate aceste măsuri putem să observăm că ele seamănă cu metodele folosite în experimentele secrete efectuate de către Nazism, dar și Puterile-Aliate, pe soldații lor, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
Psychiatry: The True Shadow Government – Ron Paul
Human Resources: Social Engineering In The 20th Century
Psychiatry in the Military: The Hidden Enemy
Dacă așa stau lucrurile, atunci o realitate a unei lumi Post-Umană se desfășoară chiar sub ochii noștri.
Michael Tsarion – The Posthuman World
Evident, cei mai mulți dintre noi refuzăm să fim supuși oricărei forme de control și trebuie să ne opunem acestui lucru…dar, tot la fel de evident este faptul că există destui cei cărora chiar nu le pasă.
Prețul plătit pentru libertatea individuală este mare, într-adevăr…puțini sunt cei dispuși să-l achite. În același timp, știm că este nevoie doar de câțiva pentru a schimba, litralmente, lumea: „Niciodată nu m-am îndoit că un mic grup de cetățeni atenți și profunzi în gândire pot schimba lumea; într-adevăr, este singurul lucru care contează!” – Margaret Mead
Într-adevăr, există doar o mână de oameni ce fac ca viața pe această planetă să fie un iad, și ar fi nevoie numai de câțiva mai mulți decât aceștia pentru a fi anulat acest efect cauzat nouă, umanității.
Trebuie să fim conștienți că, chiar dacă inamicul nostru pare că este mare și puternic, adevărata putere va fi întotdeauna a oamenilor. Acest lucru nu necesită o demonstrație matematică, și nici publicitate…pur și simplu, tot ceea ce trebuie să facem este să facem uz de această Putere!
Sursa articolului
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s