Manifestul celor Treziți

sword-lion-heart-1
de Zen Gardner
Tuturor celor cărora le pasă.
Referitor la subjugarea deliberată a umanității și a planetei
În timp ce continuați să învinuiți omenirea pentru actuala situație dezastruoasă de pe planetă (și o faceți într-un mod absolut ipocrit), prin prezenta vă notificăm că suntem conștienți de faptul că voi, cei care sunteți mediul financiar, corporațiile, armata, agenți guvernamentali și oameni de știință, și toate forțele întunecate din spatele vostru, cele ce formează și alimentează rețeaua nefastă a dominației globale, voi sunteți cei responsabili pentru toate crizele mondiale induse și starea actuală a societății umane.
Ne-ați dus, pe noi și planeta, pe marginea prăpastiei. Dacă nu vă veți opri, înseamnă să vă pătați mâinile de sânge și să provocați suferințe nespuse…și toate astea, pentru un viitor eșec al proiectelor pe care le desfășurați. Voi înșivă vă veți arunca în lada de gunoi a istoriei, precum un parazit invaziv care nu a putut reuși în menirea sa, contrar tuturor stădaniilor sale.
Cunoaștem asta.
Prin prezenta, comunicăm tuturor celor implicați în acest mare program de control că:
Suntem conștienți de eforturile voastre de ne anestezia, a ne reduce la tăcere și a ne controla pe toți.
Suntem conștienți de programele voastre distructive prin care îmbolnăviți și modificați structura genetică a umanității cu ajutorul produselor sintetizate chimic, prin modificarea genetică a alimentelor, a plantelor, animalelor și chiar a omului înșuși.
Suntem conștienți de distrugerile inutile pe care le provocați planetei, atmosferei și oceanelor sale prin exploatarea resurselor, prin geoinginerie și modificarea vremii.
Suntem conștienți de multele evenimente de tip steag-fals și schemele mascate ale „strategiei de punere a presiunii”, intenționat concepute pentru a menține lumea într-o perpetuă frică și nesfârșite războaie împotriva unor dușmani externi, fabricate pentru profit și control.
Suntem conștienți de programele medicale fasciste (ale deja învechitului sistem medical alopat) concepute pentru împuținarea si distrugerea omenirii, ce asigură o sănătate precară și sunt bazate numai pe profit. Suntem conștienți de proliferarea produselor farmaceutice ce asigură tratamente debile, invazive, precum și de proliferarea vaccinurilor, în mod deliberat dăunătoare.
Suntem conștienți de planurile voastre pentru crearea unui stat polițienesc la nivel mondial, bazat pe o stare generală de frică (ce se tot accentuează), pe dezinformarea și manipularea omenirii în scopul de a obține un prototip uman umil și servil, care să se alinieze programului de subjugare și control.
Suntem conștienți de faptul că tot sistemul vostru politic este organizat și conceput pentru a distrage atenția de la problemele reale ale societății și a inocula populației sentimentul că participă activ la viața socială, în timp ce lucrați pe ascuns la programul vostru abject.
Suntem conștienți de sistemul fals de impozitare pe care l-ați impus, un sistem vampiristic ce finanțează continuu aparatul birocratic de control și agenda voastră de război, un genocid al oamenilor nevinovați. Suntem conștienți că a nu mai participa la acest joc reprezintă alegerea noastră suverană.
Suntem conștienți de faptul că doar câteva mari corporații cu interese în această agendă globală controlează acum aproape toată mass-media, iar mass-media nu este nimic altceva decât purtătorul de cuvânt al intereselor voastre.
Suntem conștienți de faptul că industria voastră „de divertisment” este, pur și simplu, un proiect social conceput pentru distragerea atenției individului de la realitate, pentru a crea haos și a degrada ființa umană.
Suntem conștienți de Inteligența Artificială construită de voi, de rețeaua electromagnetică prin care propagați programele de manipulare psihică, precum și de noile tehnologii pe care le impuneți pentru a extinde tot mai mult programul de control al societății.
Suntem conștienți de faptul că ați suprimat dezvoltarea acelor tehnologii care au reprezentat o amenințare față de cele existente, parazite și generatoare de profit vouă (de exemplu, cea petrolieră și periculoasa industrie nucleară), atunci când surse de energie alternativă și alte asemenea soluții au apărut, în urmă cu mai multe decenii.
Suntem conștienți de faptul că ați ascuns cunoștințe și informații dintr-o gamă largă de domenii menținând omenirea în întuneric, fără posibilitatea de a-și cunoaște adevărata istorie, în timp ce voi ați profitat de toate acele informații și ați făcut în secret cercetări avansate, doar pentru propriul folos.
Suntem conștienți de faptul că ați stigmatizat, marginalizat și ați cautat să interziceți orice formă de critică, întrebări incomode sau dizidență la adresa voastră, folosind orice fel de scuză pe care o puteați aduce.
Suntem conștienți de sistemul vostru de control financiar, opresiv și înrobitor…de escrocheriile voastre monetare și juridice…de sistemul vostru bancar privat prin care ne-ați jefuit…și de pofta voastră nesătulă pentru bani și putere, într-un sistem de control impus, sistem ce nu ar trebui să existe.
Suntem conștienți că ați creat o multitudine de false fundații, institute, organizații caritabile, organisme internaționale (cum ar fi așa-numita Organizație a Națiunilor Unite) și multe alte asemenea agenții, fiecare cu propriile agende pe care le folosesc pentru a dezvolta și implementa planurile și programele de control la nivel mondial.
Suntem conștienți de existența societăților voastre secrete, de alianțele voastre pe linie genealogică, cu rădăcini luciferice, babiloniene și francmasonice, ce promovează ticăloșia liderilor lor…lideri pe care tot voi îi impuneți. Suntem conștienți de sacrificiile ritualice pe care le faceți, de înclinațiile voastre către pedofilie și bestialitate, și alte practici sordide. Toate acestea sunt precum o anatemă pentru specia umană conștientă.
Toate acestea provoacă greață… (Ad Nauseam, în original – n.tr.)
Dar acest lucru nu va mai fi tolerat!
În plus…
Suntem conștienți de faptul că știți că existăm. Nu ne este frică de voi, și suntem pe deplin angajați pe drumul ce duce către binele umanității. Sunteți superficiali și vă urmăriți doar propriul interes, păcăliți fiind să munciți pentru un sistem de control ce a fost proiectat de către o Putere de dincolo de voi. O Putere care vă va devora, așa după cum voi încercați să faceți cu noi.
Suntem conștienți cine sunteți voi. Zilele voastre sunt numărate. Tiparele voastre ADN vor fi în curând revizuite, contrar dorinței voastre…asta, dacă nu vă veți schimba drastic comportamentul. Legile Universului sunt implacabile, și voi știți asta…și o știm și noi. Prin urmare, încercați necontenit să ascundeți și să negați comportamentul vostru ticălos, cel care vă caracterizează cel mai bine: permanenta încercare de a ne prosti. Această inutilă fixație a voastră va duce către aflarea adevărului, și lucrează în favoarea trezirii maselor.
Dacă cumva mai există o fărâmă de umanitate rămasă în oricare dintre voi, părăsiți sistemul și ajutați-ne să deconspirăm și să anihilăm toate acele forțe care luptă împotriva vieții. Voi, împreună cu copiii și nepoții voștri, și alături de toți cei dragi vouă veți suferi și veți pieri în catastrofa destinată nouă, dacă nu veți face ceea ce este necesar.
În final, un ultim avertisment:
Suntem conștienți…ne-am trezit și acționăm. Vom face tot ceea ce stă în puterea noastră pentru a vedea supraviețuind specia umană și planeta noastră, pentru a scăpa de această invazie parazitară. Planeta însăși nu va lăsa nepedepsită această tentativă a voastră. Sunteți conștienți de lucrul ăsta și, vă așteptați, ca și noi dealtfel, la repercusiuni din partea Ei…un tăvălug al adevărului sacru, peste care nu se poate trece.
Lipsa voastră de viziune, opoziția și rezistența la schimbare, alături de eforturile voastre îndreptate împotriva binelui umanității sunt depășite de ceea ce vă așteaptă.
Vă veți regăsi umanismul din voi?! Credem că mulți dintre voi ar putea s-o facă, iar aceia care o vor face vor fi bineveniți printre noi, cei treziți. Cu toate acestea, știm că mulți dintre voi sunt departe de această proprie salvare.
Dar nu mai încercați să ne păcăliți. Suntem mai mulți decât v-ați putea voi imagina.
Așteptați…și veți vedea. Veți avea parte de o surpriză…exact de ceea ce vă este vouă teamă.
Suntem aici…trăim. Nu ne veți putea opri, și nici contracara, orice ar presupune toate aceste eforturi inutile pe care le faceți.
Adevărul și Iubirea pe care le aducem vin peste voi. Adevărul și Armonia Cosmice nu pot fi negate, și orice abatere va fi sancționată.
Aceasta este Calea.
Gândiți-vă la asta…dacă aveți curaj.
Semnat,
Eternul Trezit
Sursa articolului
Reclame

7 comentarii

 1. Manifestul Celor care vad Calea
  ATENTIE:
  CATRE TOTI CEI CARE SPARG REGULILE SI CREATI PROBLEME
  , inadaptați și scandalagii – toate spiritele libere ,
  pionieri – toti vizionarii și non-conformiști …
  Tot ceea ce unitatea * sitemul * ti-a spus este în neregulă cu tine
  – Este, de fapt ceea ce e bine cu tine.
  Vedeti lucruri pe care alții nu pot.
  VOI sunteti programați să schimbati lumea.
  Spre deosebire de 9 din 10 persoane
  – Mintea ta este de nestăpânit – și aceasta amenință autoritatea.
  – Te-ai nascut pentru a fi un revoluționar.
  Nu poți sta in reguli, deoarece în inima ta știi că există o Cale mai bună.
  Trebuie sa fi foarte periculoas pentru sistem- și vrea să fi eliminat .
  Deci, tot ce ti s-a spus intraga viața , ca punctele tale forte au fost punctele slabe …
  – Acum îți spun altfel :
  Impulsivitate ta este un cadou – impulsurile sunt cheia pentru miraculos .
  Distractivitatea dvs. – este un artefact de creativitatea inspirat,
  Leaganul ( leganatul ) in starea ta de spirit – reflectă pulsul natural al vieții, iti da o energie de neoprit atunci când ești intr-o perspectivă sentimentala mare și profunda atunci când ești mic,
  Ai fost diagnosticat cu o “tulburare”?
  Asta este ultima modalitate de a societății de a nega propria boala arătând cu degetul la tine.
  Personalitatea ta de dependență este doar un simptom al
  Capacitatii mari , subutilizate pentru, exprimare creativă eroic și conexiune ta spirituala .
  Lipsa totală de represiune, idealism cu ochii largi si mintea deschisă fără cruțare – nu a făcut –o nimeni.
  Ai spus vreodată?! Acestea sunt trăsăturile comune de către cele mai mari pionieri și vizionari și inovatori, revoluționari, (procrastinators ?) și regine dramă, activiștii de pe scene sociale, cadeti spațiali și Mavericks, filozofi și cerșetori, oameni de afaceri , luptător de zbor , jeturi, stele de fotbal și dependenți de sex, celebritati cu ADD, alcoolici care caută noutate , în primul rând , raspuns…
  – Profeți și sfinți, mistici și agenți de schimbare.
  Suntem – toti – la fel – stii “vere suntem toti afectate de modul în care –
  Suntem – toti – la fel – stii “vere suntem toți atrași de Flacăra
  Știi în inima ta că acolo este o Ordine naturală a vieții, ceva mult mai suveran decât orice reguli sau legi artificiale ar putea exprima vreodată.
  Acestă ordine naturală este numită “Calea.”
  Calea este substratul etern al cosmosului. Se ghidează foarte, curentul de timp și spațiu.
  Calea este cunoscută de unii ca fiind voia lui Dumnezeu, providența divină, Duhul Sfânt, implica ordine, Tao, invers-entropie, forță de viață, dar pentru acum pur și simplu o numesc “Calea.”
  Calea este reflectată în tine, ca sursa de inspiratie ., sursa pasiunilor tale,
  înțelepciunea ta, entuziasmul, intuitia ta, focul spiritual – dragoste.
  Calea ia haosul din Univers și respiră viață în ea reflectând ordinea divină.
  Astfel:
  atunci când experienta e in minte, este geniu,
  atunci când e perceputa prin ochi , este frumusețea,
  atunci când o simți cu simțurile este harul,
  atunci când o permiti în inima … este dragostea.
  Majoritatea oamenilor nu pot detecta Calea direct. … Dar, apoi, există Wayseers (Cei care văd Calea ). Deținătorii al Flăcării.
  Wayseers (Cei care văd Calea ) au un talent inexplicabil doar știind Calea.
  O simt în însăși ființa lor. Ei nu pot să vă spuna de ce sau cum au ajuns la raspunsul corect.
  Ei doar se cunosc în miezul lor. Ei nu pot arăta munca lor. Deci, nu întreba. Mințile lor pur și simplu rezonează cu Calea.
  Când Calea este prezent, așa sunt ei.
  În timp ce altii sunt orbi să-l vada , și societatea imploră să-l ignore, “Way” mișcă înăuntru.
  Conștientizeaza blocuri de represiune neurologice, cei mai mulți oameni din Calea – cenzureaza toate gândurile și impulsurile de la inconstient , este cortexul prefrontal lor – Gestapo-ului creierului – nimic care încalcă programarea care chiar devine prin socializat, dar mintea ta este diferita. mintea ta a fost sparta si larg deschisă la Cale – de către unii genetic miraculoasa trăsătură, unele de produse chimice psihotrope sau poate chiar prin voința de sufletul vostru, creierul tau ca de recompensa a fost deturnat – dopamina angajata la răsturnarea dictaturii fasciste din cortexul prefrontal – acum creierul tău este liber de represiune, mintea ta gratuit de cenzură, conștientizarea expuse la mările tulburi ale inconstientului – prin această ușă deschisă lumina divina straluceste in constiinta voastra care vă arată Calea. Aceasta este ceea ce face un Wayseer (Cel care vede Calea ).
  90% din civilizației umane este populata cu cei care au creierele blocate la Cale.
  Creierele lor sunt programate să aplice programarea sociala , îndoctrinați de la naștere.
  Spre deosebire de tine ei nu pot ieși din această programare, pentru că ei nu au experimentat încă revoluția necesara de spirit. Acești oameni programati să ia instituțiile sociale și regulile foarte serios. Societatea este plin de jocuri programate pentru a păstra mintea oamenilor ocupata, astfel încât acestia nu se vor revolta. Aceste jocuri cauzează de multe ori fixații bolnavi pe protocoale specifice, structurile de putere, tabuuri și dominație – toate formele subtile de robie umane
  – Această formă distinctă de nebunie este tolerată, nu numai de către mase, dar s-a insistat chiar asupra ei . Cei programati cred în reguli atât de tare incat ei devin dispuși să distrugă pe oricine le încalcă.
  Wayseers sunt cei care se numesc cacealmaua lor.
  Din moment ce mintea Wayseers sunt liberi să respingă programarile sociale, Wayseers pot vedea ușor instituțiile sociale pentru ceea ce sunt – jocuri imaginare. Wayseers confort deranjat și deranjează confortabil. Ajuta pe cei care sunt pierduți în aceste jocuri și refuză să ajute ei înșiși sunt o chemare de multi Wayseers. Deoarece Wayseers sunt cei care țin Contactul cu Sursa Originală de Realitate – ei sunt capabili de a perturba societăți , convenții și chiar guverne pentru a realinia omenirea cu Cale.
  Cei care văd Calea Wayseers sunt un neam vechi.
  Un fel de preoției – purtători ai flăcării – Ones
  “În știu.” Nu trebuie să fie întotdeauna (Cei care văd Calea) Wayseers de reformare a filarii psihotice amețitoarei trepte ale societății – roți gigant de hamster fără minte sa ascunda cerul albastru pur, păstrarea omenirii încătușate într-o cușcă întunecata – așa (Cei care văd Calea) Wayseers sunt chemați – să clarifice nebunia din societate – să reînvie continuu Duhul transcendent atemporal al Adevărului ,
  (Cei care văd Calea) Wayseers dezvăluie aceste adevăruri divine prin ele însele dedicati de la nașterea unor creative sau acte perturbator exprimate prin arta sau filosofie, inovații pentru a zgudui din industrie, revoluții pentru democrație, lovituri de stat care răsturna ipocrizie, mișcările de solidaritate, modificări care părăsesc o moștenire, rebeliuni împotriva politicii, tehnologie spirit infuzat, momente de claritate, lucruri că provocare barbarie, bazine de sinceritate, drive-uri memorabile pentru caritate
  Suntem – toti – la fel – stii “vere suntem toate afectate de modul în care –
  Suntem – toti – la fel – stii “vere suntem toți atrași de flacăra
  Aceasta este chemarea ta, Wayseer. Ai găsit tribul tău.
  Bine ai venit acasă.

  Text adaptat dupa traducere online de Cristytepes
  Accept doar retusuri . Critica mi-o fac singur .Multumesc .

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s