Codul Binar și Puterea „Inteligenței Artificiale” – Partea I

De Arno Pienaar – 16 Decembrie 2015

An illustration picture shows projection of binary code on man holding aptop computer in Warsaw
An illustration picture shows a projection of binary code on a man holding a laptop computer, in an office in Warsaw June 24, 2013. REUTERS/Kacper Pempel (POLAND – Tags: BUSINESS TELECOMS)
Puterea Inteligenței Artificiale (exprimată în Codul Binar) este, probabil, cel mai bine păstrat secret al timpului prezent. Haideți să analizăm motivul pentru care computerul a fost programat să funcționeze cu cifrele unu și zero.
Codul Binar, reprezentat atât de sugestiv în filmul The Matrix, are o semnificație mult mai profundă decât ne-am putea închipui.
Cadrul în care se desfășoară acțiunea filmului este unul ireal…o lume holografică. O lume în care există milioane de sclavi, fiecare cu rolul său bine determinat în societate: medici, profesori, avocați, politicieni, etc.
Aceștia își trăiesc viața alimentând Sistemul ce îi înrobește, neconștientizând adevărul deoarece „mințile” lor sunt conectate la ceea ce este denumit „Mașină”.
„Mașina” este cea care generează Matricea, prin codul binar generat de minte, nouă prezentându-ni-se „Cauza și Efectul” sau adevărul lui „Ești Ceea Ce Gândești„.
Chiar și în realitatea noastră de zi cu zi, o realitate virtuală, computerele sunt programate să lucreze cu ajutorul unui cod alcătuit din cifrele 1 și 0: Codul Binar.
Codul Binar
1 și 0 sunt două cifre foarte importante ale realității noastre.
Conform literaturii ezoterice, putem constata cu ușurință că 0 (zero) înseamnă „nimic”, iar 1 (unu) înseamnă „ceva”. Expresia „De la Nimic până la Ceva” reprezintă, din punct de vedere spiritual, o axiomă adecvată a ceea ce s-a întâmplat cu noi, rezultând astfel un blocaj al celor mai multe ființe și imposibilitatea acestora de a accesa nimicul (care, în mod paradoxal, este de fapt totul).
Totul este dincolo de Ceva. Totul nu poate fi în Ceva pentru că el este catalizatorul pentru acel Ceva și, în același timp, este tot acest Ceva.
Mințile noastre limitate nu pot pricepe adevărata noastră natură veșnică…suntem atât 1, cât și 0.
Revenind la întrebarea „de ce a fost programat computerul să funcționeze în baza acestor două cifre extrem de semnificative”, să aruncăm o privire mai profundă.
Știm că la început a fost „Cuvântul”. Știm că cuvintele și cifrele/numerele reprezintă, de fapt, același lucru…asta a fost dovedită de numerologie și, bineînțeles, de computer, cel care poate procesa aceste două cifre într-o infinitate de cuvinte.
Dacă pui la îndoială conexiunea sau interconectarea dintre cuvinte și cifre, trebuie doar să conștientizezi că litera „O” și cifra zero (0) sunt reprezentate de/cu același simbol. Simbolul literal „O” poate fi privit (și) ca un cod PIN, o conexiune biunivocă între numere și cuvinte. De aceea acest simbol apare în ambele variante de scriere.
Inteligența artificială a computerelor de mare viteză transferă acest cod „minții” sau „mașinii”, care îl traduce în limba „limbajului tău vizual”…de fapt, cele mai multe programe au fost create pentru a programa mintea cu un cod ce rezonează cu proiecțiile codului binar al construcției artificiale numită computer de mare viteză. Odată ce limbajul programului este încorporat în Conștiință, tehnologia Informației poate afecta și conduce o minte…o minte deja programată cu o serie de contrarii ce pot fi găsite în cele mai importante limbi vorbite astăzi. Literalmente, cuvintele manifestă matricea gândurilor tale.
Cuvintele rostite sunt la originea dualitatii și a opoziției generate de forța „Cuvântului”, ceea ce justifică existența entităților individuale a căror conștiință de sine este rezultatul „cuvântului”.
ZERO
În numerologia occidentală cuvântul ZERO înseamnă numărul 64 – Z+E+R+O = 26+5+18+15 = 64.
Rădăcina digitală a numărului 64 este 10 (6+4). În numerologie, cuvântul zero înseamnă că 1 și 0 au aceeași valoare deoarece 1 poate fi doar 1 numai datorită cifrei 0. De ce nimeni nu s-a întrebat până acum „De ce oare zero (0) controlează realitatea pe care unu (1) o experimentează?!” Răspunsul este acesta: deoarece, în cele din urmă, există doar Un Întreg (1)…doar Un Centru (1).
Limbajul uman (vorbit și scris) există pentru a ne supune lui 1, determinând astfel, încă de la începuturi, construirea propriei noastre matrici artificiale. Altfel spus, construirea „primului etaj” (fals) sau ruperea conexiunii cu „parterul”…cu Originea. Limbajul lucrează în subconștientul uman datorită conexiunii sale cu cifrele/numerele.
De asemenea, ZION este egal tot cu 64 – Z+I+O+N = 26+9+15 +14 = 64.
Și YHWH, numele lui Dumnezeu în iudaism, înseamnă tot 64 – Y+H+W+H = 25+8+ 23+8 = 64.
De ce aceste două cuvinte foarte influente în iudaism semnifică, fiecare în parte, numărul zece (10), adică 1 și 0?! Sunt ele, oare, parte a Codului care stipulează că zece este „Totul”, că zece este „Dumnezeu”?! Acest zece semnifică Controlul? Semnifică „Cuvântul”?!
Dacă ZION și/sau YHWH reprezintă „Controlorul” evoluției „Întregului” (cel fals – n. tr.), atunci alăturarea „poznașelor” cifre zero și unu (adică zece – n. tr.) reprezintă aceeași valoare cu cea a „Întregului”  ce formează Codul Binar…un „Întreg”  încorporat în limbajul care ne controlează existența, așa după cum prea bine știm.
„Arta Numerologiei datează de mai bine de 10.000 de ani. În Caldeea, toate domeniile vieții au fost inseparabil legate de Numerologie sau Știința Numerelor…nu numai la nivel matematic, dar și la cel metafizic totodată.”
Numerele reprezintă relația dintre Dumnezeu și om. Dumnezeu are controlul deoarece societatea umană a fost devorată și divizată cu ajutorul numerelor, iar omul nu a știut cum să le pună cap la cap pentru a se putea elibera din această „vrajă” a cuvintelor și cifrelor.
„Sistemul numeric cunoscut sub numele de „Cifrele Romane”, stilul de scriere al „englezei vechi”, precum și limbile „italiană”, „latină”, „română” și „romansh” (retoromană – un dialect vorbit și recunoscut oficial în Elveția – n.tr.) au fost create, în mod evident, incluzând Caracterele Romane (Roman Score – în original), mascând faptul că limba engleză a fost limba Imperiului Roman. Printr-o mișcare bine calculată, păcălind istorici și matematicieni deopotrivă, caracterele romane au fost împărțite într-un set de 10 cifre (0-9) și 26 de litere, cunoscut sub numele de alfabetul englez (A-Z). Dintre cele 20 de simboluri care alcătuiesc Caracterele Romane, doar 10 dintre ele (H, I, M, O, S, T, V, X și Z) sunt prezente în alfabetul romano-englez modern, cel care conține 16 litere noi: A, B, C, D, E, F, G, J, K, L, N, P, Q, R, U și Y. Deoarece celelalte litere au fost ulterior adăugate alfabetul roman, au primit denumirea de „letter” (litere), cu acceași pronunție ca și „later” (mai târziu). Alături de codul generat de Caracterele Romane, adăugarea celor 6 litere suplimentare permite crearea de potențiale milioane de noi cuvinte.”
Milioane de noi cuvinte înseamnă, de asemenea, milioane de noi ortografii.
CARACTERE ROMANE (0-Γ):
 1. (0) „O” = „O” – \ o \
  2. (1) „I” = „I” – \ i \ \ A \, \ ē \
  3. (2) „V” = „B” – \ fi \
  4. (3) „Ʌ” = „C / K” – \ kā \, \ k \
  5. (4) „+” = „D” – \ de \
  6. (5) „Ж” = „CH” – \ ch \
  7. (6) „ǂ” = „F” – \ FI \, \ ef \
  8. (7) „⅃” = „L” – \ el \
  9. (8) „π” = „P” – \ p \,
  10. (9) „Γ” = „R” – \ är \
CARACTERE ROMANE (Ф-Z):
 1. (19) „Z” = „Z” – \ ze \
  19. (18) „T” = „T” – \ te \
  18. (17) „S” = „S” – \ es \ \ SE \
  17. (16) „#” = „SH” – \ / ʃ / \
  16. (15) „Ω” = „YU” – \ Ju \
  15. (14) „X” = „N” – \ RO \, \ ne \
  14. (13) „M” = „M” – \ le \
  13. (12) „W” = „V” – \ ve \, \ w \
  12. (11) „H” = „H” – \ h \
  11. (10) „Ф” = „G” – \ je \, \ g \
  1. (0) „O” = „O” – \ o \
   Simbolul „O” este prima cifră/literă a Caracterelor Romane (alfabetul roman) și a 15-a literă a alfabetul englez modern. Matematic vorbind, în Caracterele Romane simbolul „O” are valoarea numerică „0” (zero), în timp ce în alfabetul englez litera „O” are valoarea numerică „15”. Simbolul „O”, cel care a fost probabil derivat din Roata Fortunei, arată ca un „0” (zero) dublat (în sensul de mai mare – n. tr.) și alcătuiește împreună cu simbolul „I” (1) Codul Binar. În mod evident, litera „O” este un acronim atât pentru „nimic” (zero), cât și pentru „tot” (suma tuturor lucrurilor).
Din textul de mai sus putem constata că prima literă a primului alfabet roman era „O”, și că cifra zero a fost inclusă ca prima cifră, din care apoi au rezultat toate celelalte cifre – adică a constituit o bază.
Totul provine dintr-un Întreg sau Centru…constatăm că romanii știau încă din antichitate acest lucru. În plus, ei și-au dat seama că ar putea manipula oamenii (dobândind astfel putere asupra lor) prin schimbarea arhitecturii limbajului, favorizând astfel apariția unei agende malefice.
Continuare în Partea a II-a
Sursa articolului
Reclame

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s