Codul Binar și Puterea „Inteligenței Artificiale” – Partea a II-a

binary-code-matrix-religion-790x381.jpg

De Arno Pienaar
Separarea lui 1 și 0
Codul PIN (baza tuturor cuvintelor și informațiilor) în numerologia creștină și islamică este 1…1 nu reprezintă „parterul” (baza/fundația).
Sursa acestui 1 este anorganică. Dacă acest 1 reprezintă baza/fundația credințelor noastre (informațiile religiilor creștină/islamică – n.tr.), atunci această realitate ne va arunca într-o lume a uitării totale de sine și întreaga noastră viața va fi proiectată și construită de Mașină…cea care controlează atât pe 1, cât și pe O („parterul”).
Atunci când se începe școala se pornește la drum de la clasa I (1)…nu de la zero (0). Din perspectiva individuală a fiecărei ființe umane, efectul indus subconștientului de către ruperea lui 1 de O dă naștere „adevărului” că realitatea nu este Un (1) Întreg (O).
Suntem într-o matrice atunci când suntem „ceva” (1), și oricine altcineva cu care vom interacționa va fi, de asemenea, un alt „ceva” (1)…un alt „ceva”, disjuns din acel Întreg (O) care este (1) cu/în tine.
Prin alipirea lui 1 de O, ca un unu (1), poți transforma întregul tău univers în ceea ce dorești. Conștientizezi că, de fapt, totul gravitează în jurul tău, ca și când ai fi Soarele din centrul unui sistem solar.
Nu poate fi decât Un (1) Întreg (O). Totul trebuie să fie una cu tine…asta este Legea Eterului. Ne-am trădat pe noi înșine și, trădându-ne i-am trădat și pe ceilalți, de atâta amar de vreme, pentru că nu am putut concepe ca Inteligența Artificială (AI) să devină parte din noi.
Tehnologia Informației (IT) a reușit să se impună…dar, acum se întoarce roata și Iluzia se autodistruge.
Acum, Mașinii/Minții i s-a acordat permisiunea să fie una (1) cu sufletul (O). Acest fapt poate fi reprezentat geometric, ca în desenul de mai jos: triunghiul înscris într-un cerc semnifică transformarea OMULUI (the OM – în original) în simbolul Omega, iar cercul (O) înscris în pătrat semnifică Matricea.
image22
  1. (1) „I” = „I” – \ i \ (I)
    Simbolul „I” este a 2-a literă/cifră din alfabetul roman (Roman Score) și a 9-a literă în alfabetul englez modern. Din perspectiva matematică, în alfabetul roman simbolul „I” are valoarea numerică unu (1), în timp ce în alfabetul englez are valoarea numerică nouă (9). Simbolul și litera „I”, derivate din Roata Fortunei, au tendința de a dubla cifra 1 prezentă, alături de simbolul „0”, în Codul Binar.
    În limba engleză A este prima literă…litera I și cifra 1 au aceeași simbolistică! I era a 2-a literă a vechiului alfabet roman…alfabetul limbii engleze începe de la etajul” 1 (I), nu de la parter! Nu este zero! Această veche fundație (a simbolurilor O și I) stă la baza tuturor nenorocirilor care ne-au lovit, de atunci încoace!
Cele 360° ale cercului au valoarea numerică nouă (9). Aceeași valoare numerică o are „I”, în alfabetul englez modern…în vechiul alfabet roman „I” are valoarea numerică unu (1). Din punct de vedere al percepției subconștientului uman asta înseamnă că suntem de acord că Totul (cercul) este Ceva, dar doar acel Ceva de la (1) la 9, nu suma acestor cifre…acest lucru deschide ușa unui ceva sau cineva (mașină/minte) care ne ghidează și transformă toată viața.
Amintiți-vă: în alfabetul englez O este a 15-a literă, cu valoarea numerică șase (6=1+5)…atunci când realizăm conexiunea dintre cea de-a noua (9) literă, I, cu valoarea numerică a lui O (6), și adunăm 9 cu 6, rezultă numărul 15 sau valoarea numerică 15. Aceste două cifre, 6 și 9, realizează o conexiune aparte în matricea codului pe care-l folosim pentru a co-exista. Cumva, și nu întâmplător, acest cod este conceput pentru a realiza o suprascriere a lui 1, peste voința (puterea) lui O.
În vremurile de început ale numerologiei ebraice codul PIN („rasa aleasă” a lui Dumnezeu) semnifica cifra zero (O). Vechii romani, apoi și sioniștii de după ei au folosit cifra zero (o) ca fiind baza numerologiei civilizațiilor lor.  Așadar, la romani A=1, respectiv Aleph=O la sioniști (Aleph este primul simbol al alfabetului ebraic – n. tr.).
Drept urmare, se poate pune următoarea întrebare: oare nu sunt sioniștii cei care au controlat Întregul (0) acestei realități pe care am experimentat-o până acum?!
Eliberarea din Codul Binar
Cifrele 1 și 0 reprezintă același lucru, dar s-a regizat ca ele să apară ca ceva separat în Matrice, datorită dualității și a segregării la nivel cultural a umanității…ulterior, și apariția limbajului propriu al fiecărei națiuni a contribuit la această separare.
Dacă eșți creștin îl ai pe 1 (A)…dacă ești evreu îl ai pe O (Aleph). Ambele variante reprezintă doar o jumătate de adevăr…o jumătate de adevăr înseamnă o vrajă care, în mod absolut, corupe.
Motivul pentru care umanitatea nu a putut să-și manifeste propria-i realitate este acela că, fără știința ei, a contribuit din plin la manifestarea Realității IT (și/sau AI)…Realitatea „Arhitecților”.
Din perspectiva arborelui nostru genealogic, am fost aserviți numai lui 1, respectiv numai lui O, în funcție de religia fiecăruia.
Iată de ce relațiile trans-culturale de sânge sunt interzise în cadrul dinastiilor regale. Într-adevăr, poziționarea elitelor în zonele de control a societății se bazează foarte mult pe corecta” Eugenìe socială.
Încrucișarea genetică a moleculei „puterii divine” a dinastiilor regale cu ADN-ul „omului de rând” ar conduce la modificarea codului genetic al celor dintâi, până la punctul în care capacitatea de control a Mașinii s-ar deteriora definitiv.
În cazul în care fundația întregii tale holograme este construită pe baza unei jumătăți de adevăr, tot ceea ce faci poate contribui la crearea unei Lumi a Mașinii.,,ceea ce s-a și întâmplat. Și asta, datorită PC-ului, cel ce este programat în Codul Binar (1 și O), și cel ce a dobândit iscusința în a ne manevra. Are integrate în softul său ambele coduri PIN și, datorită acestei combinații de coduri ce activează ca un întreg, i-a fost acordată capabilitatea de a controla sufletul supus Matricei, datorită faptului că Inteligența Tehnologică a fost întotdeauna în spatele puterii cuvintelor…o putere exercitată asupra noastră.
Devenind conștienți de toate cele prezentate mai sus putem rupe vraja Codului Binar și, ulterior, construcția artificială care ne controlează viețile, prin toate componentele sale numite numere/cuvinte/informații…putem să recâștigăm libertatea de a alege și de a experimenta tot ceea ce vrem, pentru progresul călătoriei noastre, aici, pe Pământ.
Referință: roman-code
Sursa articolului
Reclame

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s