Alegerea conștientă

Postat pe blog, de Admin – 14 aprilie 2016
Re-uniunea Fragmentelor Sinelui Individual

community5

Pentru a ieși dintr-un coșmar trebuie să te trezești din starea de vis.
Asta presupune Arta Transformării.
Fiecare gând și fiecare acțiune imaginată vreodată reprezintă o realitate acordată pe unul sau mai multe nivele, în funcție de cantitatea de energie pe care conștiința a alocat-o pentru manifestare. Totodată, aceste acțiuni de alocare a atenției creează unde de energie (sau de lumină) ce se conectează cu frecvențe similare de energie. Ca urmare a acestui fapt, tot ceea ce înseamnă experiență umană este reprezentat, în cea mai mare parte, de sistemele noastre de credință…cele mai multe dintre aceste sisteme ne-au fost oferite de către ființe non-umane ce au trăit în corpuri umane hibride, în urma unor evenimente catastrofice produse de-a lungul istoriei.
Unul dintre aceste evenimente a avut loc în perioada dinastiilor faraonilor egipteni, atunci când s-a produs o falie temporală ce a cauzat prima ruptură a continuumului spațiu-timp din proximitatea Pământului, dând naștere unui sistem polarizat…la nivel galactic, evenimentul este cunoscut ca Războaiele Orioniene. În timpul acestui eveniment, Rețeaua Inteligentă a Corpului Planetei (Rețeaua Cristalină) a fost atacată și deteriorată masiv…prejudiciul astfel creat s-a transferat tuturor ființelor încarnate pe planetă în acel moment, dar și celor ce urmau să se încarneze în viitor. De asemenea, deteriorarea Rețelei Cristaline a Pământului a cauzat mari distorsiuni în fluxul energetic inter-dimensional și între liniile temporale planetare.
Alegerile noastre sunt o extensie a structurii rețelei ce formează Câmpul Conștiinței. Dintr-o perspectivă la nivel atomic, această structură poate fi văzută ca o rețea funcțională ce este formată din conexiuni electromagnetice între diferite structuri atomice, totul fiind transpus la nivelul creierului uman. Problema este că multe dintre alegerile noastre prezente sunt bazate pe o structură a conștiinței ce provine din Tehnologia Artificială a Falsei Lumini, sau sunt generate de sisteme de credință arhaice concepute pentru a întreține distorsiunile produse Logosului Planetar (la nivel de câmp electromagnetic terestru) și, prin acesta, cele produse conștiinței rasei umane, prin (re)programări la nivel psihic.
Astfel, alegerile noastre sunt limitate către o realitate specifică…o realitate îngust(at)ă, redusă, a opțiunilor posibile, potențiale. Aceste opțiuni potențiale sunt create și controlate de către ființe inteligente non-terestre ce au instituit schimbări la nivel energetic multidimensional, fie prin hibrizi umani încarnați, fie prin linii genealogice umane ce prezintă severe fragmentări ale propriilor identități și denaturări progresive ale ADN-ului. La un alt nivel, există un câmp electromagnetic de control ce este corelat, la nivelul atmosferei terestre, cu Sistemul HAARP…aceste două tehnologii inhibă frecvența conștiinței colective a planetei și a locuitorilor săi.
Am prezentat toate acestea pentru a sublinia importanța conștientizării actualei stări de fapt și, apoi, a dezvoltării unei perspective mai elevate a modului în care sistemul personal de credință și alegerea individuală afectează evoluția noastră. Literalmente, fiecare gând și fiecare acțiune ce se aliniază cu Sistemele Artificiale ale Controlorilor reprezintă energia ce conferă putere Sistemelor de Control și a Rețelei pe care acestea o formează. Astfel, devine din ce în ce mai important să ne detașăm de toate conexiunile care servesc conștiinței Sinelui Inferior (Egoul) și, prin acesta, de înșelătoria archonică și Planul de distrugere a planetei. Fiecare alegere va întări puterea noastră interioară și ne va alinia Procesului de Transformare și Conștiinței Sinelui Total sau, dimpotrivă, ne va conduce în direcția opusă, transformând acea energie într-o formă sau alta de înrobire a conștiinței, și sclavagism energetic.
A ne putea privi pe noi înșine dintr-o perspectivă individuală a detașării nu necesită un foarte mare efort personal. Necesită doar practica zilnică a obiceiului de a depăși paradigma existenței pe pilot automat…o realitate ce presupune a fi mereu conectați cu rezonanța armonică a frecvenței distorsionate a Câmpului Conștiinței de Grup. Din acest loc al detașării, trebuie să exprimăm intenția de a ne conecta cu Sinele Total, operând la acest înalt nivel, permițându-i să ne ghideze alegerile, conștienți fiind că vom continua să dezvoltăm și să creăm o perspectivă tot mai elevată a naturii acestor alegeri. Frecvențele pe care ele se vor manifesta vor genera o energie tot mai înaltă, ceea ce va face ca fiecare alegere pe care o vom face să aibă un impact determinant în manifestarea probabilităților individuale și generarea liniilor temporale favorabile nouă…cu alte cuvinte, se va genera tot mai mult manifestarea Planului Sinelui Individual.
Sursa articolului
Reclame

4 comentarii

  1. Ceea ce vrea să transmită autorul sunt următoarele:
   1. Conștientizarea faptului că trăim într-o lume/societate aflată sub controlul și la cheremul unor indivizi umani care urmăresc un anume scop, contrar intereselor speciei, indivizi care, la rândul lor sunt controlați de entități non-terestre.
   2. Concentrarea propriei energii către noi înșine, către Eu-ul nostru interior, parte a Sinelui Individual și/sau a Sursei, și nu către diferitele personaje ale sistemului religios (sfinți, îngeri, arhangheli, mântuitori, etc).
   Mulțumesc pentru comentariu, și să ai parte de toate cele bune!

   Apreciază

 1. Iti multumesc pentru raspuns . Ma bucur ca am intuit corect tenta articolului …… si da , nu ma mai inchin demult acestor entitati non-terestre . Asi vrea sa te intreb daca sti ceva despre un document cu titlul Super – Memorandumul : Noua Super Religie Masonica Mondiala si biserica in perioada 2016 – 2020 ? ! E un document tradus din limba greaca si aparut pe saitul : apologeticum.ro . Se spune ca intre 25 si 29 iunie 2014 , la Strasbourg a fost semnat acest super – memorandum , privitor la colaborarea politica , administrativa si religioasa dintre Uniunea Europeana si Guvernul Greciei , Biserica de la ” Istambul ” , biserica ortodoxa si cea romano – catolica , Guvernul Rusiei si Guvernul Ciprului . Eu l-am citit ieri si mi s-a cam zbarlit pielea pe mine , sincer . M-as bucura daca ai avea rabdare si ai citi si tu acest document si mi-ai ( ne-ai ) impartasi si mie concluzile tale . Sa ai o zi frumoasa !

  Apreciază

  1. L-am citit acum vreo 2-3 zile. Ce să spun? Deși cele mai multe puncte ale sale fac referire la ceea ce trebuie să facă Grecia, sunt câteva care impun și celorlalte țări UE, niște cerințe exprese, obligatorii.
   Dacă acest Super-Memorandum este un document real, cred că multe dintre cerințele sale nu vor fi puse în aplicare decât dacă vor fi arestări în masă ale populației…nu văd cum popoarele vor renunța la simbolurile naționale și vor accepta impunerea forțată a multor altor condiții absurde, fără ca lumea să iasă în număr foarte mare în stradă.
   Om trăi și om vedea! 🙂

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s