Arhoni și Arhangheli

de Gregg Prescott, M.S. – Editor, In5D.com
Există vreo diferență între Arhoni și Arhangheli, sau, în realitate, și unii și alții lucrează pentru aceeași echipă?!
Luând în considerare etimologia celor două substantive nu trebuie să ne limităm în a observa doar rădăcinile acestora, ci și fonetica lor. De exemplu, sintagma „ON” (din archon) sună exact ca „AN” (din Anunnaki – ON-unnaki sau arch-ONunnaki). În cazul Archon versus Arhanghel (archangel, în engleză – vezi articolul) ceea ce atrage atenția este următoarea denumire: arhan-ghel/i (archon-gels, în engleză).
Cine sunt Arhonii și ce urmăresc ei
Arhonii sunt parte a rețelei Demiurgului și, practic, se hrănesc din fricile noastre, stări emoționale generate de/prin diversele Sisteme de Control, cum ar fi: sistemul religios, sistemul  de guvernare, mass-media oficială și sistemul financiar. Potrivit lui Cameron Day, Iehova joacă un rol principal în această înșelăciune ce folosește frica ca pe un instrument de control…acest lucru este valabil pentru oricare dintre sistemele religioase ce se bazează pe frica de divinitate. În principiu, Arhonii impun o poziție de dominare asupra unei alte persoane (sau grup de persoane), prin încălcarea dreptului la manifestarea energiei personale.
Cine sunt Arhanghelii și ce urmăresc ei
Pare că Arhanghelii ar lucra în interesul omenirii…de fapt, aceștia reprezintă un alt nivel al aservirii, după cum se pare că ei controlează și ghidează gândurile și acțiunile noastre. Privind la numele tuturor acestor Arhangheli, se poate lesne remarca că fiecare dintre ele se termină în „EL”: GabriEL, Mihail (MichaEL, în engleză), RafaEL, UriEL, RaguEL, RemiEL și SaraqaEL. Din punct de vedere etimologic, „EL” înseamnă „Dumnezeu”. Aceștia sunt aceleași ființe cu cele menționate în Biblie sub numele ELohim, ceea ce ar putea răspunde la întrebarea „Cine sunt acei NOI și acea A NOASTRĂ„, conform descrierii din Geneza 01:26, unde se spune: „(NOI) Să facem omul, după chipul și asemănarea NOASTRĂ.
Așadar, în esență, putem considera „Arhanghel” (Archangel) ca fiind „Archon-ang-elohim„.
„Cuvântul” Arhanghelilor este adeseori canalizat prin/de diverse persoane ce transmit cât de dragi le suntem și cât de mult ne iubesc, dar rareori transmit informații viabile în ceea ce privește viitorul. Cel mai adesea ei fac promisiuni false oferind mai mereu speranțe deșarte, prevestind evenimente benefice ce pare că s-ar îndeplini într-un viitor apropiat, evenimente ce nu au loc niciodată.
Arhanghelii reprezintă cureaua de transmisie a Arhonilor, având rolul de a ne ține în continuare blocați în acest sistem al controlului total. Precum Arhonii, și Arhanghelii își impun dominația asupra unei alte persoane (sau grup de persoane), încălcând astfel dreptul unei ființe la manifestarea propriei sale energii (dreptul la propria voință)…în cazul canalizatorului, încălcând un drept al acestuia.
Trivia Arhanghelilor
Cuvântul „Arhanghel” este menționat în Biblie de (doar) două ori:
1 Tesaloniceni (4:16): Căci Domnul Însuşi, la un strigăt de poruncă, la sunetul vocii arhanghelului şi la sunetul trâmbiţei lui Dumnezeu, Se va coborî din cer şi, mai întâi, vor învia cei morţi în Cristos,  apoi noi, cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi împreună cu ei în nori, ca să-L întâlnim pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi întotdeauna cu Domnul.
Iuda (1:9): Însă nici arhanghelul Mihail, când i se împotrivea diavolului şi se certa cu el pentru trupul lui Moise, n-a îndrăznit să aducă împotriva lui o acuzaţie batjocoritoare, ci doar a zis: „Domnul să te mustre!“
Tradiția ebraică celebrează 7 Arhangheli:
Mihail, Gabriel, Rafael, Uriel, Raguel, Saraqael și Remiel.
Adepții New Age cred că anumiți Arhangheli controlează corpuri cerești, după cum urmează:
Mihail – Soarele
Rafael – Mercur
Uriel – Venus
Melchisedec – Pământul
Gabriel – Luna
Samuel – Marte
Zadkiel – Jupiter
Jophiel – Saturn
Canalizatorii
Mulți oameni au canalizat mesajele Arhanghelilor fără să conștientizeze că sunt înșelați de acești mincinoși incurabili. Mesaj după mesaj, se poate observa că sunt transmise canalizatorilor niște frânturi de adevăr doar pentru a fi convinși că respectivul „EL”, contactul fiecăruia, face parte dintre „cei buni”.
Transmisiile sunt reale, conținutul mesajelor pare a fi unul înălțător, în timp ce singurul lucru pe care ei îl livrează este, de regulă, un mare fâs. Motivul pentru care nu am menționat niciodată că am și eu capacitatea de a canaliza este acela că am știut că ceva nu este în regulă, mai ales după ce „Ei” mi-au spus de unde sunt și de unde transmit: din Zeta Reticuli.
„Convorbirea” se face pe cale telepatică, „Ei” începând să răspundă următoarei întrebări chiar înainte ca tu să o fi terminat de pus. I-am întrebat (pe „Ei”) cum a fost posibil să mă contacteze și mi-au spus că le este mai ușor să se conecteze cu canalizatorii atunci când creierul respectivilor este în starea Alfa…stare în care eu intru chiar înainte de a adormi.
Sunt sigur că există și transmisii canalizate ce parvin de la ființe benevolente dar, conform experienței mele, îmi pun un mare semn de întrebare atunci când un canalizator transmite expresii de genul „Dragii noștri” / „Iubiților”, deoarece „Ei” se adresează tuturor în felul acesta. Dacă veți urmări mesajele canalizate ce încep cu „Dragii mei” veți observa că „Ei” vor comunica tot ceea ce este de actualitate în lumea spirituală și metafizică abia DUPĂ CE noutățile au apărut. Pun pariu că într-un viitor nu foarte îndepărtat vor începe să transmită mesaje (și) despre Arhoni și falsul Tunel de Lumină.
„Legea lui Unu” este o serie de sesiuni canalizate de către o entitate numită RA, prin Carla Rueckert. În „Legea lui Unu” se face referire și la o anumită acțiune, denumită „recolta de suflete”.
Cred cu tărie că „Legea lui Unu” a fost canalizată cu intenție sinceră de către dna Rueckert, însă, Arhonii, cei ce doresc ca noi să trăim într-o continuă stare de frică, au folosit-o pe post de canal de recoltare. Cedând recoltării, fiind astfel subordonați unor forme/entități superioare ca conștiință, suntem încă prinși într-un sistem de control și de dominare chiar dacă respectivul sistem pare mai acceptabil decât actuala paradigmă socială în care trăim. Întrebările care s-ar putea pune sunt următoarele: „Ce reprezintă cu adevărat acest schimb energetic?”, respectiv „Ce înseamnă cu adevărat o recoltă?”.
În cazul în care sunteți contactați puneți-le întrebarea dacă sunt Conștiințe de Lumină. De asemenea, întrebați-i cât valorează pentru ei adevărul și iubirea. Puteți chiar să-i întrebați pe cine/ce reprezintă (sistem stelar, familie galactică, etc). Contactul telepatic este real, dar canalizatorul trebuie să știe cu care „EL” discută și care sunt intențiile acestuia/acestora.
Deconectarea de la Sistem
Vă sugerez să citiți articolele „How To Exit The Reincarnation System” (un articol pe această temă, aici) și „How To Break Archon Programming”…asta, dacă nu doriți să rămâneți în continuare în acest Sistem de Control, rotiță a mecanismului numit Ciclul reîncarnărilor. Un ciclu ce pare nesfârșit, și care presupune ștergerea tuturor amintirilor înainte de fiecare naștere în parte…astfel, se trăiește, viață după viață, numai pe post de hrană.
Pentru Arhoni hrana însemnă energia de care aceștia au nevoie, cea pe care ei și-o doresc și și-o și însușesc (un articol referitor la reîncarnare, aici).
Altfel spus, NU INTRAȚI în Tunelul de Lumină…în schimb, conectați-vă cu Suprasufletul Individual, singurul care vă va ghida către acea ușă prin care se iese din acest Sistem.
Următorul videoclip dezvăluie multe, referitor la acest subiect…vizionați-l!
Sursa articolului
Reclame

13 comentarii

  1. Despre alternativele în care s-ar înscrie și tunelul de lumină, am auzit într-o sesiune de hipnoză că ar fi vorba despre un număr de trei.
   Cel de lumină ar fi legat de ceea ce ar presupune religiile, ar mai fi altul în relație cu cel parental și atașamentele în general, iar varianta care te-ar elibera de Matrix ar fi acel tunel de o coloratură sau lumină griulie, nițel ciudat, nu-i așa? Care tunel începând să-l parcurgi cu timpul se va lumina cu adevărat.

   Apreciază

 1. scuze dar esti cam confuz, ori vorbesti de archoni ca fiind cum sunt, ori te duci si vb de elohimi si de arhangheli ca fiind buni, cred ca esti tare ……nesigur si cautator…daca sistemul de credinte e limitativ pai aceste credinte ce sunt? elohimii sunt numiti dumnezeii bibliei, si toti ceilalti, apoi vad ca iubesti treimea, care e dogma crestina…pffu un amalgam de amestecuri salata totala…adevarul e ca nimeni niciodata nu a putut si nu va putea explica vreodata explica si demostra aparitia universului nostru barem, darmite aparitia macrocosmosului, si a tot ce exista, ce se vede si ce nu se vede….totul e poveste, imaginatie, sau fantezie….ne place sa credem ca suntem ceva, altceva, ceva mai mult decat niste biete fiinte umane, care au un suflet inchis in aceste trupuri trecatoare, dar cine a putut dovedi vreodata reancarnarea? sau nemurirea sufletului, sau transcenderea lui in alte dimensiuni invizibile ochiului liber? ne imaginam ca sa avem o speranta iluzorie ca sa ne putem agata de ceva….cand colo totul e atat de pueril. cei ce spun ca fac chaneling, nu stim daca e adevarat…povestile lor nu se pot demonstra….daca noi putem sa ne modificam viata la vointa de ce nu si reusim, de ce traim vai de noi, inchisi in niste apartamente in datoirii unii fata de altii, lipsiti de iubire unii fata de altii, daca suntem atat de superiori de ce nu putem sa realizam orice ne dorim cu puterea gandului….cine ne blocheaza aceste capacitati? cine ne induce boile si saracia cel putin in acest popor vai de mama lui? si multe altele…

  Apreciat de 1 persoană

  1. Mulțumesc pentru comentariu!
   Sper că ai observat că articolul este tradus…nu îmi aparține. Ce ai înțeles din lecturarea acestui articol? Autorul prezintă un punct de vedere personal, dar pertinent (după părerea mea)…din aceste motive am hotărât să traduc articolul, în ideea ca și acei treziți spirituali, dar foarte religioși, să conștientizeze cine/ce sunt Arhanghelii.
   În altă ordine de idei, „treimea” la care faci referire nu este nici pe departe o invenție a creștinismului. Îți dau câteva exemple de „treime”: apa (2 atomi de H + 1 atom de O), expresia „minte-corp-spirit”, triunghiul, tridentul, tetraedrul, etc…

   Apreciază

 2. A propos de triada (treimea) “corp-minte-spirit”, cred ca ni s-a INDUS aceasta ca fiind ceea ce ne defineste ca fiinte umane. Mai corecta mi s-ar parea triada “corp-suflet-spirit”. Ni s-ar fi indus deci eronat (probabil de mii de ani!) ca slujitorul (mintea) ar fi stapanul (care de fapt e sufletul). Pervers “schimb de identitate”… Parerea mea… Poate gresesc…

  Apreciat de 1 persoană

  1. Din punctul meu de vedere sintagma „corp-minte-spirit” este corectă deoarece aici, pe acest Tărâm denumit Pământ, suntem o extensie întrupată a Spiritului…suntem „formă” sau model/tipar/matrice de energie densă sau densificată.
   Sufletul, extensia Spiritului, asigură condițiile propice, pre-setate prin/în ADN, a viețuirii corpului fizic…mintea, pe lângă rolul de interfață informațională între creier (corp) și Spirit conferă și „discernământul”, atât de necesar unei decriptări (cât mai) corecte a informațiilor prezente în mediul înconjurător – biosfera sau matricea energetică terestră.

   Apreciază

 3. Un mod cretin de a descrie fiintele anorganice prin propriile lor cuvinte … lasandu-ti impresia ca esti un idiot singur pe pamant si fara scapare… si il mai baga si pe Iisus in oala … sunteti hrana pentru pasari…

  Apreciază

 4. Despre alternativele în care s-ar înscrie și tunelul de lumină, am auzit într-o sesiune de hipnoză că ar fi vorba despre un număr de trei.
  Cel de lumină ar fi legat de ceea ce ar presupune religiile, ar mai fi altul în relație cu cel parental și atașamentele în general, iar varianta care te-ar elibera de Matrix ar fi acel tunel de o coloratură sau lumină griulie, nițel ciudat, nu-i așa? Care tunel începând să-l parcurgi cu timpul se va lumina cu adevărat.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s