Tehnologia care transmută structura atomică a oricărui element chimic

 – 14 iulie 2016

O altă provocare pentru Sistemul Mafiei Khazare și Cartelurile Multinaționale

Doi oameni de știință ruși au prezentat, într-o conferință de presă, o descoperire științifică revoluționară ce este de așteptat să schimbe radical Sistemul societății umane construit în ultimele milenii.
Transmutarea chimică ce implică transformarea plumbului în aur mai este cunoscută, în special în mediul științelor oculte, drept Alchimie. La nivel mondial, și făcând trimitere către conceptul de „Securitate națională”, ocultismul oficial continuă să suprime și să ascundă tot ceea ce înseamnă Tehnologia Energiei Libere…așa s-a întâmplat și cu John Bedini, cel care a transformat, cu succes, cuprul în aur, într-un cuptor încălzit la 5.000° C.
Și mai simplu spus, există mai mult de doar un singur mod de a produce aurul…atât în mod natural cât și artificial. Cu ajutorul tehnologiei, acestui element chimic foarte valoros i se pot da variate întrebuințări…nu numai în domeniul industriei electronice, de exemplu. De asemenea, aurul este o componentă activă în organismul uman, fiind unul dintre principalele elemente ce ne-ar asigura un mai bun echilibru biologic intern și o longevitate mult mai mare. Încă de acum câteva mii de ani, aceste deziderate au reprezentat o parte a căutărilor umane.
Așadar, de ce toate cunoștințele și tehnologiile avansate care sunt disponibile umanității nu au fost dezvăluite până acum?!
Răspuns: s-a dorit dezvoltarea unei Societăți Capitaliste orientate numai spre profit, odată cu dezvoltarea unui Sistem Economico-Financiar bazat numai pe bani, ce au încetinit la maxim progresul omenirii, inclusiv intrarea noastră în adevărata Eră Spațială! Societatea Capitalistă și elita ei conducătoare ne-au împiedicat accesul la tehnologii foarte avansate și, prin ele, atingerea întregului nostru potențial uman.
Toate tehnologiile avansate descoperite au fost suprimate, în mod deliberat, prin patentarea brevetelor și ascunderea lor în sertare. Acest aspect a condus la exercitarea unui deplin control al societății umane. Dacă dorim să accedem la următorul nivel al evoluției noastre, evoluție ce a fost amânată pentru mai mult de 100 de ani, este necesar ca cei care au făcut posibil acest lucru să fie neutralizați.
În ultimii ani, națiunile BRICS au încercat mai multe metode și strategii ce au ca scop schimbarea acestei paradigme care afectează nu numai propria lor populație, ci și întreaga planetă.
Pentru a putea slăbi influența dinastiei Rothschild, cea care promovează și protejează acest status-quo, Rusia și China au început să cumpere cantități mari de aur, disponibile pe piață. Acest lucru nu a determinat o creștere semnificativă și imediată a prețurilor aurului și argintului deoarece aceste prețuri erau sistematic trucate, în scopul de a proteja „integritatea” ofertei legale, moneda de schimb la nivel mondial: dolarul american al Rezervei Federale de Stat.
În prezent războiul nu ar reprezenta o opțiune viabilă, având în vedere posibilitatea unei nebunii nucleare…garantarea unei distrugeri reciproce. Singura opțiune rămasă ar fi distrugerea Sistemului Financiar.
În acest caz, ce anume ar trebui să facă țările BRICS?
În urmă cu câteva săptămâni, a avut loc la Geneva, în Elveția, o conferință de presă al cărei scop a fost anunțarea descoperirii unei metode de a transmuta orice element chimic din Tabelul lui Mendeelev într-un alt element chimic.
Această descoperire a fost făcută de doi oameni de știință, teoreticieni și practicieni ruși, care încercau să descopere un mod de a alimenta o navă spațială folosind orice element chimic ce se găsește în spațiu…din punct de vedere științific este o scuză acceptabilă, într-adevăr.
Procesul de transformare nu implică o reacție nucleară și nici utilizarea apei grea. Privind însă la o scară industrială, consecințele economice ale unui astfel de proces nu pot fi evaluate în acest moment, afirmă aceștia.
Înregistrarea conferinței de presă
Vladislav Karabanov: „Astăzi, aici, la Geneva, anunțăm public descoperirea unei tehnologii care, fără exagerare, ar putea fi de o importanță istorică. Esența acestei descoperiri reprezintă dezvoltarea unei metode industriale pentru transformarea elementelor chimice în alte elemente și izotopii aferenți. Ceea ce vă putem spune este că această transformare la nivel atomic se face fără a avea nevoie de reactoare nucleare, fără utilizarea apei grea, sau altceva ce ține de această metodă. Abordarea noastră înseamnă, în esență, biochimie. Este încă prea devreme pentru a înțelege pe deplin importanța economică a acestei tehnologii, la nivel de civilizație umană. Însă, nu ar fi o exagerare să spunem că această descoperire reprezintă o adevărată revoluție, ce va deschide un nou capitol în progresul nostru tehnologic. Deși poate suna cam bombastic, ăsta este adevărul.
Arhitecții acestei descoperiri, și tehnologia aferentă ei, sunt cei care conduc cercetările chimiștilor ruși, Tamara Sahno și Victor Kurashov…doi oameni de știință, teoreticieni și practicieni care conduc multe echipe de cercetători, toți aceștia având un rol determinant în descoperirea acestei metode de transformare.
Umanitatea, reprezentată de acești doi oameni de știință, a descoperit această metodă care, literalmente, poate schimba fața lumii…probabil, la fel cum s-a întâmplat atunci când a fost descoperită electricitatea, sau, poate, chiar mai mult de atât!
Efectele acestei revoluționare tehnologii vor fi resimțite în sectorul energetic, în medicină, în toate domeniile industriale și, foarte probabil, vor conduce la apariția de noi industrii, cu implicații enorme la nivel de societate umană.
Ceea ce este cel mai important de reținut, este faptul că vă prezentăm o tehnologie deja capabilă să producă produse în cantități industriale, într-o perioadă de doar câteva luni. În ceea ce privește aspectele economice ale acestei descoperiri, am de gând să vă informez despre asta mai târziu. . . „
Victor Kurashov: „Doamnelor și domnilor, munca depusă pentru dezvoltarea tehnologiei de transformare a elementelor chimice a început încă din anii ’90. Primele rezultate notabile au fost obținute în anul 1998, dar cea mai mare parte a acestui efort încununat cu succes, efort ce a însemnat sute de experimente, a fost făcut la sfârșitul verii și începutul toamnei anului 2013.
Eforturile ulterioare au fost îndreptate către patentarea muncii noastre și, până când brevetul nu a fost obținut, nu ne-am grăbit să publicăm concluziile. La data de 15 mai 2014 ni s-a rezervat Certificatul de Invenție, în timp ce Brevetul a fost emis la data de 25 august 2015.
Să vă prezint procesul în sine, foarte pe scurt: prima componentă utilizată în proces este minereul în sine, sau un deșeu nuclear. A doua componentă a procesului o reprezintă utilizarea metalelor cu valență ridicată, cum ar fi: vanadiu, crom, mangan, fier, cobalt, nichelu, cupru, zinc, etc. Oricare dintre acestea sunt conforme cu ceea ce se dorește a se face, dar avem tendința de a folosi fierul deoarece este elementul cel mai puțin costisitor. A treia componentă, factor esențial în acest proces, sunt bacteriile. De obicei folosim fierul și sulful, reductorul fiind anumite specii de bacterii alese după anumite criterii: trebuie să fie active, rezistente la radiații și adaptabile la o soluție puternic sărată de minereu suspendat în apă.
Acum, despre tehnologia în sine: minereul, sau deșeul nuclear (nu există vreo diferență între acestea) este procesat de către bacterii, în prezența unor elemente cu valență ridicată, într-un recipient etanș. Procesul de transmutație începe imediat, continuând etapă după etapă, timp de 2 sau 3 săptămâni, până când se obțin elementele dorite. Dacă nu este oprit la timp, acest proces va continua până când se obțin izotopi stabili, ca produs final.”
Producerea unui anumit element înseamnă ceva anume, pe când utilizarea lui într-un anumit scop este altceva. Coroborat cu această descoperire, Rusia a lansat producția primei sale imprimante 3D pentru metal.
Brevetul patentat de Tamara Sahno și Victor Kurashov, RU 2563511, este disponibil aici.
Consecința extraordinară a acestei descoperiri
Nu există îndoială că va exista o explozie creativă la nivel planetar, după ce toate aceste tehnologii și echipamente vor fi puse la dispoziția noastră, a tuturor.
Atunci când pe piață există o ofertă excedentară a unui anumit produs prețul acestuia va scădea până când va deveni accesibil oricui. Respectivul produs va deveni o anatemă a sistemului economic bazat pe profitul obținut din dobânzi și deficit, sistem în care suntem obligați să trăim în prezent.

Pe lângă semnificația sa științifică, demn de remarcat este și faptul că conferința de presă a avut loc la Geneva, capitala Sistemului Bancar mondial și un centru politic important al Occidentului, ceea ce înseamnă că nu este doar o simplă propagandă prin care rușii au dorit să prezinte lumii, într-un cadru oficial, această nouă tehnologie revoluționară.
Concluzie
Revelarea și utilizarea tuturor acelor descoperiri științifice avansate care au fost ascunse omenirii ar putea face ca toate sistemele convenționale ale societății, precum cel educațional, economic, financiar-bancar, religios, și chiar și cel polițienesc și militar să devină caduce.
Viitorul este la îndemâna noastră…trebuie doar să sprijinim acea parte a spectrului geopolitic care manifestă interes și acționează pentru dezvoltarea societății umane.

Sursa articolului

Reclame

10 comentarii

 1. ”Viitorul este la îndemâna noastră…trebuie doar să sprijinim acea parte a spectrului geopolitic care manifestă interes și acționează pentru dezvoltarea societății umane.”
  Asa sa fie si asa va fi.Asa de mult imi doresc.Multumesc Cristian pt postarile tale care aduc numai noutati foarte foarte interesante si foarte necesare de stiut.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Buna ziua,
  Inteleg ca viitorul nu este roz. Cei rai se hranesc cu noi iar cei buni se fac ca ploua.
  Nu putem riposta, pentru caci ne fac din telecomanda…nu vine nimeni sa ne salveze…
  Multe as avea a ma plange Creatorului meu de suflet, nu cel de trup, dar nu ii pasa nimanui asa ca o las balta. As vrea sa cunosc persoane care citesc >prostii> asemenea, sa discutam pe mail , pentru ca am nevoie de prieteni, sotul meu este convins ca net-ul mi-a spalat creierul. El se hraneste cu telejurnale, emisiuni de divertisment si fotbal. ( si bere )
  Eu nu gasesc nicio solutie pentru salvarea omenirii…semnez petitii, merg la mitinguri, ajut sarmani, ajut animalute, am renuntat la tigari de vreo 4 ani, la carne de vreo luna , am crezut ca trebuie sa ma schimb eu, nu lumea ,si am facut-o
  Poate vrea cineva sa discutam despre …nemurirea sufletului….
  luati adresa de la gazda
  bunica Monica 58 ani, Bucuresti

  Apreciat de 1 persoană

 3. La ce imi foloseste faptul ca citesc de 25 ani despre tot ce tine de paranormal ? Am crezut toate minciunile, am sperat, am asteptat evenimentul. Acum aflu ca evenimentul …e de rau. Poate are dreptate sotul meu, mi-au spalat creierul.
  Cu ce se schimba viata mea daca nu as fi auzit niciodata despre E.T. , despre paranormal, despre transmisii , canalizatori, posedari, implantari…..
  Cu ce m-am ales ?
  Cate o data imi doresc sa nu fi auzit niciodata de net si de paranormal. Nu am cu cine sa vorbesc , ma cred dusa. In timp ca eu caut „miezul din dodoasca” pe net, hotii imi fura tara, mi-au taiat copacii, mi-au otravit apele, , au vandut pamanturile…saraci si rupti in kur, spalam batranii altora iar ai nostrii mor singuri, fara nimeni la capatai. Unde esti tu Tepes Doamne ….
  mananc si plang, mananc
  bunica Monica

  Apreciază

  1. Evenimentul despre care se tot discută de ani buni de zile va veni…nu va pica așa, tam-nesam, precum am tot citit toți cei care, ca și tine, am intrat pe un anumit drum, cu ani de zile în urmă, ci va însemna un efect al unei înșiruiri de evenimente. Este adevărat că au fost mari așteptări, induse de către o exaltare firească a dorinței de schimbare rapidă și iminentă, ori, de cele mai multe ori, induse prin false mesaje (articole), create tocmai în scopul de a dezamăgi.
   Este posibil ca cei ce au acum o anumită vârstă să fie martorii acelei mari schimbări de paradigmă…este la fel de posibil, însă, să nu poată trăi până atunci.
   Din nefericire, la butoane (încă) se află urmașii celor ce conduc lumea de sute și mii de ani…
   Oricum ar fi, Monica, cert este că lumea se schimbă, urmând (o aparentă) politică a pașilor mărunți.

   Apreciază

 4. Am avut un vis,
  Am avut un vis frumos, in care toata lumea era fericita, toata lumea avea apa potabila , toata lumea avea cate o casuta, toata lumea lucra in aer liber la cate o gradina cu legume si fructe, toata lumea zambea fericita, copiii erau educati de catre batranii intelepti in cel mai placut fel, nu existau spitale , vaccinuri, dare toxice pe cer, razboaie , inchisori , iar sportul se practica din placere, fara premii. Am avut un vis in care nu ucideam pe nimeni pentru a ne hranii, in care moartea, asa cum o stim, nu exista, in care colaboram cu vecinii nostrii din Univers.
  Am visat vreo 25 ani , o lume perfecta, am dorit-o cu fiecare celula a fiintei mele, am asteptat-o…
  Acum m-am trezit din vis , si ce vad? In afara faptului ca suntem condusi de persoane sarace cu duhul , aflu ca nu vine nimeni sa ne salveze, ca am fost mintita un sfert din viata , ba chiar ca fiecare avem propriul nostru dracusor cu care trebuie sa ne luptam , il dam afara ziua, intra noaptea pe furis. Am fost in stare sa pacalesc moartea in urma cu 10 ani, trecand printrun cancer, am pacalit-o din nou acum 2 luni , trecand printrun atac cerebral , am vrut sa ajung sa vad schimbarea….si am aflat ca cineva sta cu mana pe butonul de „delete” pentru Terra, caci pentru ei este mai usor sa ne scoata din ecuatie , decat sa astepte sa facem lucrurile corecte.
  Daca e asa, sunt pregatita. Scurtati-mi agonia, sunt scarbita de politicieni , crime, jafuri razboaie…
  suntem in rahat pana peste cap.
  Nu imi place ce vad, mai bine ma ascund in mine, pana la hotararea finala…intru din nou in visul meu frumos, doar ca am creierul mai spalat, spre rusinea mea…
  O zi minunata va doresc , pace si benzina in rezervoare, bani in buzunare, palate , iahturi si cate un avion de fiecare, sa fiti tineri mereu si sanatosi …bucurati-va de viata, fiti fericiti.
  bunica Monica

  Apreciază

  1. Nu dispera,nu te mai framanta,nu te-ngrijora,roaga-te sincer la Dumnezeu,Creatorul nostru,roaga-te cat de des poti sau simti nevoia si El te va ajuta,negresit si fara a-ti cere nimic in schimb! Chiar si starea ta de astazi,vei intelege mai tarziu,este data tie spre a evolua.Ai incredere totala in Creatorul nostru si,repet,nu dispera! Doamne ajuta-ne!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s