Fuziunile Big-Farma și Big-Agra: drumul către organismele sintetizate artificial

Makia Freeman, colaborator Waking Times
Recent, au fost accelerate câteva mari fuziuni între Big-Farma și Big-Agra:  Syngenta a fost cumpărată de ChemChinaDow Chemical va fuziona cu DuPont, iar Monsanto va fi achiziționată de Bayer pentru suma de 66 miliarde USD (Bayer și Monsanto au semnat deja un precontract). În acest moment, Autoritățile de Reglementare din SUA și UE examinează acordul Bayer-Monsanto. În cazul în care acest acord va fi aprobat noua Mega-Corporație ar deveni cea mai mare afacere în domeniul agricol de pe Pământ, cu cote pe piețele mondiale ale semințelor și pesticidelor, de 29%, respectiv 24%. Acest acord ar reprezenta o masivă consolidare a puterii în mâinile câtorva oameni, ceea ce ar însemna controlul privind dreptul de a cultiva semințe și alimente pentru hrană. Big-Farma si Big-BioTech sunt jucători ai aceluiași tip de industrie ce folosește tehnici de sinteză artificială, chimică, pentru „înlocuirea” vieții organice și duplicarea produselor sintetizate chimic, de o calitate mult inferioară, dăunătoare organismului. Centralizarea Industriei chimice face parte din marele Plan de centralizare a puterii Noii Ordini Mondiale (Agenda non-organică fiind parte a Planului), mașinațiuni ce sunt subliniate de toate aceste acțiuni.
biotech
Centralizarea Industriilor Chimice și a Organismelor sintetizate artificial, aidoma cu centralizarea mass-media oficială
Istoria se repetă. Consolidarea și centralizarea puterii s-a făcut în MSM din SUA (mass-media oficială), caz în care numărul total al Instituțiilor mass-media s-a redus de la aproximativ 50 (în anul 1983), la numai 6, în anul 2011. Fuziunile sau achizițiile Syngenta-ChemChina, Dow-DuPont și Bayer-Monsanto înseamnă că, în loc de șase corporații (Syngenta, Bayer, BASF, Dow, Monsanto și DuPont) vor fi doar trei mari companii ce vor domina comerțul mondial cu semințe agricole și produse chimice. Înainte de aceste fuziuni, cele șase corporații dețineau 60% din piața mondială a semințelor, și peste 75% din piața chimiei agricole. Dacă vom săpa un pic vom descoperi că mulți dintre proprietarii acestor multinaționale agricole și corporații chimice sunt, de fapt, aceleași Grupuri, deținute de aceiași câțiva oameni. Colin Todhunter scrie în articolul său, Monsanto și Bayer: de ce Industria alimentară și Agricultura tocmai au luat-o pe calea răului:
„Acești manageri corporatiști aparțin sectorului agro-business la nivel mondial, iar companiile pe care le conduc sunt printre primele 500 de mari corporații listate în revista Fortune. Aceste companii dețin un rol major într-un sistem geo-politic și o producție globalizată de alimente, profiturile uriașe obținute fiind direcționate către producția de alimente de proastă calitate, ceea ce va duce către degradarea sănătății populației. Profiturile sunt direcționate și către eradicarea micilor ferme (baza producției de alimente la nivel mondial), devastarea mediului înconjurător, producția de mono-culturi și diminuarea diversității alimentelor și a dietei, distrugerea comunităților rurale, ecocid, degradarea solului, secetă și deficit de apă…toate acestea conduc către distrugerea micilor fermieri, cei care duc o existență pe muchie de cuțit și cei pentru care plata datoriilor înseamnă unicul mod de supraviețuire.”
Scurt istoric Bayer și Monsanto
Bayer a făcut parte din conglomeratul IG Farben, participând la războiul chimic nazist. IG Farben a fost fondat în anul 1925, prin fuziunea marilor companii chimice germane. IG Farben a lucrat îndeaproape cu Hitler, ajutând mașină nazistă de război, entitate finanțată de Wall Street și oameni de afaceri americani, precum George Prescott Bush, tatăl lui George H.W. Bush. După înfrângerea naziștilor, IG Farben a fost împărțită în mai multe părți, patru dintre acestea devenind cunoscute sub titulaturile de Bayer, BASF, Sanofi și AGFA. Big-Farma de azi este direct derivată din toate aceste puternice companii ale industriei chimice, ce au făcut jocul tuturor guvernelor care s-au succedat de după cel de-al Doilea Război Mondial.
Iată ce aflăm de la Truthwiki.org :
„Tribunalul Penal de Război de la Nürnberg a condamnat 24 de directori IG Farben pentru ucidere în masă, sclavie și alte crime împotriva umanității; cu toate acestea, în mai puțin de 7 ani, toți ucigașii au fost eliberați și au început acordarea de consultanță corporațiilor americane. Între anii 1950-1980, Bayer, BASF și Hoechst au angajat în pozițiile de conducere (Președinte al Consiliului de Administrație) toți acești criminali condamnați. Fritz ter Meer, condamnat pentru crimă în masă, a făcut doar 5 ani de închisoare apoi a devenit Președintele Consiliului de Supraveghere, la Bayer. Kurt Blome, cel care a recunoscut că a ucis evrei („experimente sinistre”), a fost angajat în anul 1951 de către U.S. Army Chemical Corps pentru a dezvolta arme chimice de război. Astăzi, aceste companii trimit lobbyști la Washington D.C., cheltuind milioane (dacă nu chiar miliarde) de dolari pentru a influența deciziile de reglementare luate de FDA și CDC. Astăzi, aceste companii sunt cu mult mai puternice decât a fost IG Farben în perioada celui de-al Doilea Război Mondial.”
Monsanto (cea mai rea și urâtă companie din lume) nu prea are nevoie de prezentare. În scurta istorie a existenței sale ea a produs Agentul Orange, pesticidul DDT, rBGH (hormonul bovin recombinat de creștere), îndulcitorul artificial Aspartam, semințele și organismele modificate genetic (OMG) și Glifosatul (ingredientul principal al infamului RoundUp). Monsanto are o asemenea putere asupra Guvernului SUA încât a fost capabilă să înceapă războaie comerciale cu țări ce nu acceptă OMG.
„Glifosatul distruge micronutrienții (calciu, zinc, magneziu, sulf, cobalt, etc), esențiali pentru sănătatea organismelor vegetale și animale. Mai exact, glifosatul interferează cu tiparul shikimat, o funcție metabolică ce permite plantelor să creeze aminoacizi sau proteine esențiale. Dacă acest proces metabolic nu funcționează în mod corespunzător, planta nu poate supraviețui.
Glifosatul nu acționează direct asupra animalelor și oamenilor ci acționează asupra bacteriilor din intestine (microbiome sau microbiote), microorganisme ce posedă această funcție metabolică…noi și animalele ne bazăm pe aceste microorganisme care au un rol major în menținerea sănătății intestinelor noastre („al doilea creier”). Atunci când este introdus în corpul uman, glifosatul distruge intestinele și, ulterior, sistemul nostru imunitar.” (Makia Freeman)
Big-Agra – Big-Biotech – Big-Farma: un Ciclu al morții
Convenita fuziune Bayer-Monsanto reprezintă mai mult decât Bayer și/sau Monsanto luate ca entități separate, și mai mult decât fuziunile Big-Farma și Big-Agra.
Cum funcționează acest Ciclu al morții, Big-Agra – Big-BioTech – Big-Farma? Multinaționalele-gigant cumpăra o cotă masivă din piața marilor producători de alimente, apoi, prin inginerie genetică și pulverizarea pesticidelor toxice peste culturile agricole, produc alimente otrăvite care, odată ce sunt ingerate, provoacă slăbirea sistemului imunitar al organismului. Sau, produc direct o hrană lipsită de nutrienți esențiali (alimentele modificate genetic)…produse alimentare falsificate. Efectul hrănirii constante cu astfel de produse înseamnă apariția inflamațiilor cronice și a bolilor. Apoi, același Conglomerat Corporatist, prin brațul său Big-Farma, se simte fericit să intervină și să ne ofere „medicamente” ce nu vindecă…medicamente de care nu am fi avut nevoie dacă ne-am fi hrănit natural, cu produse alimentare nealterate!
Interesant: există doctori și cercetători care afirmă că autismul este produs în mod deliberat, prin vaccinuri și toate toxinele pe care le inhalăm din mediul înconjurător, în scopul de a crea personalități-trântor (așa după cum descrie A. Huxley, în romanul Brave New World) care să alcătuiască o forță de muncă docilă, ascultătoare. Rata autismului este într-o continuă creștere la nivel mondial, șocant fiind faptul că, în prezent, 1 din 68 de copii din SUA este diagnosticat cu autism (potrivit  CDC).
Și alți compuși chimici, ca fluorul (cauzator de cancer), sunt folosiți atât în producția de „medicamente” Big-Farma (antibioticele) cât și-n pesticidele Big-Agra. Este o industrie-gigant…un gigant ciclu al morții.
Fuziunile Big-Farma – Big-Agra, un pas înainte în direcția sintetizării organice
Fuziunile Big-Farma – Big-Agra reprezintă încă un pas în direcția sintetizării organice, respectiv „negarea vieții”: semințe sintetice, produse alimentare sintetice, medicamente sintetice, etc. Planurile de afaceri ale acestor Mega-Corporații se bazează pe producția artificială, sintetică, calitativ inferioară a tot ceea ce este disponibil în natură. După ce se obține brevetul de invenție urmează crearea unui monopol de piață al respectivului produs, prin fuziuni și achiziții ale principalilor competitori. În tot acest timp se duce o asiduă propagandă mincinoasă, concepută pentru a abate atenția de la produsele naturale, calitativ superioare celor brevetate. Această propagandă implică chiar și combaterea și denigrarea alimentelor ecologice și hranei naturale, în timp ce efectul toxic al alimentelor modificate genetic este trecut sub tăcere. În același timp, se minimalizează efectele homeopatiei și nu se discută și despre alte metode naturale de tratament, concomitent cu susținerea medicinei alopate Vestice, impusă de clanul Rockefeller. De asemenea, se critică și se combat metodele agricole naturale, tradiționale, promovându-se tratamentele chimizate…pesticidele care otrăvesc și ucid.
Toate acestea sunt evidente pentru cei care au ochi să vadă.
Cât timp trebuie să mai treacă până când acea masă critică a umanității va conștientiza toată această nebunie a Agendei Sintetice?!
Sursa articolului
Reclame

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s