Scutul Spațial și Războiul împotriva libertății Conștiinței

Lucas Dare  Waking Times
„Scopul în sine al Scutului Spațial, dincolo de ceea ce se prezintă oficial, este cel de supraveghere totală…până la nivel de ADN.” – Elana Freeland
space-fence-war-on-consciousness
Lockheed Martin, unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de echipamente pentru industria militară, este lider în dezvoltarea unui „Scut Spațial” ce va înconjura Pământul cu o nouă bandă de comunicații, de înaltă frecvență, operabilă prin satelit. Scopul acestui scut este acela de a oferi Forțelor Aeriene SUA capacitatea de a identifica și urmări obiecte și deșeuri de proveniență cosmică și de a detecta posibile pericole provenite din spațiul cosmic…pe lângă acestea, sistemul va putea oferi și o capacitate fără precedent de supraveghere a întregii planete.
Construcția în curs de desfășurare pe Atolul Kwajalein (Insulele Marshall) va consta în crearea unui sistem sofisticat de apărare care să se comporte ca un scut cosmic, ceea ce va îmbunătăți considerabil modul în care Forțele Aeriene SUA vor identifica și urmări obiecte din spațiul cosmic.
Acest Scut Spațial va folosi nitrura de galiu (GaN) și va fi alimentat de la sol de către dispozitive radar în bandă S, pentru a oferi Forțelor Aeriene SUA posibilitatea de a detecta obiecte nevăzute, de a urmări și măsura cu precizie obiecte provenite din spațiu, în primul rând cele ce pot intra în zona orbitei terestre joase.
Amplasamentul și funcționarea pe frecvențe înalte de undă a noilor radare ce vor alcătui acest Scut vor permite detectarea microsateliților și a resturilor provenite de la Sistemele orbitale actuale. În plus, designul Scutului Lockheed Martin va îmbunătăți în mod semnificativ promptitudinea cu care operatorii pot detecta evenimente spațiale ce ar putea prezenta potențiale amenințări la adresa sateliților GPS, sau ISS (Stația Spațială Internațională). Flexibilitatea și sensibilitatea sistemului vor oferi posibilitatea de a observa o zonă mult mai extinsă a orbitelor geostaționare ale obiectelor din spațiul cosmic, urmărind în mod constant această zonă.” 
Filmul promoțional Lockheed Martin, ce prezintă beneficiile și caracteristicile Scutului Spațial:
Prima versiune a Scutului, numită Air Force Space Surveillance System, a intrat în funcțiune în anul 1961, devenind neutilizabilă în anul 2013. Noua versiune va funcționa în banda radar S și va urmări un număr mai mare de mici obiecte, comparativ cu radarele anterioare: „aproximativ 200.000 de obiecte și 1.5 milioane de observații pe zi, de circa 10 ori mai mult decât radarele existente sau recent ieșite din uz, din SUA.”
Scopul ascuns
Fiind o știre veridică și nu o tehnică de marketing publicitar, ca întotdeauna în cazul proiectelor industriale militare, acestui gen de informații îi este dificil de găsit adevăratul scop. Cu toate acestea, Scutul Spațial este mai mult decât un sistem complex construit pentru siguranța noastră, iar o asemenea tehnologie reprezintă o escaladare a războiului împotriva individului uman și a conștiinței acestuia.
Elana Freeland, jurnalist de investigație și autor al lucrării Chemtrails, HAARP, and the Full Spectrum Dominance of Planet Earth (Dârele chimice, HAARP și Spectrul de dominație totală a planetei Pământ), publică în anul 2017 o nouă carte, intitulată The Space Fence (Scutul Spațial), în care îmbină cunoștințele sale referitoare la tehnologiile secrete și aspecte ale Războiului frecvențelor pe planeta Pământ, cu informații specifice referitoare la Proiectul Scutul Spațial. Analiza ei conduce la concluzia că acest Proiect face parte dintr-o rețea de tehnologii ce se doresc a fi puse în aplicare pentru a monitoriza, supraveghea și influența psihic omenirea, atât la nivel de masă cât și la cel individual, cu intenția de a crea un soi de Închisoare de înaltă-frecvență, capabilă să afecteze conștiința și comportamentul speciei umane într-un mod ce va aduce numai beneficii Elitei conducătoare a planetei.
Proiectul Scutul Spațial este exact tipul de tehnologie necesară pentru a aduce conștiința umană sub un control total, într-un nou tip de Sistem mondial de Guvernare, denumit Tehnocrație. Potrivit jurnalistului Jon Rappoport, acest lucru înseamnă crearea unei realități întunecate pentru omenire…exact acea viziune pe care a descris-o Aldous Huxley în romanul său, Brave New World.
„De fiecare dată când recitesc Brave New World văd animale ce se complac, păscând pe pășuni. Asta este imaginea. Animale umane trăind în pace, pe domeniile lor. Nimic de care să le pese. Nimic care să le facă să gândească. Aplecate, mestecând. Nu vă faceți griji…fiți fericite.
Brave New World prezintă o imagine de ansamblu în care oamenii nu întorc capul și nu încearcă să iasă din paradigma creată pentru ei. Nici măcar nu iau în considerare acest aspect. N-ar avea un sistem alternativ pentru a putea face o comparație. N-ar avea nici măcar o memorie culturală.
Ei trăiesc într-un Sistem universal al bunăstării. Nevoile lor sunt satisfăcute…mai ales, nevoia de bază: plăcerea. Plăcerea nu este câștigată sau căpătată…le este dată. Este doar o stare de fapt, la fel ca ploaia și soarele…este acolo. Este cea mai scurtă distanță între momentul prezent și clipa următoare.” – Jon Rappoport
Secretul este normalitatea în lumea de azi și există, desigur, două povești în spatele acestui Proiect: versiunea oficială, aceea de a crea o lume mai sigură, și versiunea ascunsă a unei imagini de ansamblu, descoperită și prezentată public de către câțiva jurnaliști și oameni din interiorul Sistemului.
„Gradul de secretomanie al oficialităților (cu care am fost învățați să trăim în societatea modernă de azi) ajunge la un nivel maxim al disfuncționalității, ce se manifestă între Statul public, și operațiunile acoperite, cu caracter strict-secret. Programele care includ Geoingineria și manipularea vremii și încercările de a re-ioniza atmosfera în scopul supravegherii există, cu toate că acestea sunt complet ignorate de mass-media oficială. În lipsa unei explicații oficiale convingătoare, ideea unui enorm Scut Spațial construit din bani publici duce cu gândul că ar exista motive întemeiate de a ascunde adevăratul său scop.” Jurnalistul Întunecat
Închisoarea frecvențelor – modul în care Scutul Spațial va acționa ca un Sistem de blocaj la nivel planetar
Într-un recent interviu cu Jurnalistul Întunecat, Elana Freeland explică modul în care acest mănunchi de tehnologii avansate, dezvoltat de Armată și finanțat de Statul din Umbră, va însemna o barieră pusă împotriva (evoluției spirituale a) speciei umane.
Ancheta ei s-a axat pe intenția ascunsă a oficialităților de a invada și modifica structura corpului uman, folosindu-se nano-tehnologii concepute pentru a acționa în calitate de receptori a diverselor frecvențe distribuite prin programe cum ar fi HAARP și Scutul Spațial. Nano-roboținano-fibreorganisme modificate genetic, bacterii artificiale și metale grele sunt deja livrate populației prin Geoinginerie, vaccinuri, alimente, apă și medicamente.
„Ei doresc să introducă nano-roboți în corpului nostru. Aceștia sunt niște mici turnuri de control, ce vor oferi posibilitatea unui control complet…nu numai asupra corpului, ci și a creierului nostru. Acești nano-roboți reprezintă cureaua de transmisie a unei rețea wireless (fără fire), putând fi activați de la distanță.” – Elana Freeland
Vorbind despre controlul minții de la distanță, realizat printr-o Rețea electromagnetică globală de controlFreeland face următoarele observații:
„Scopul ascuns al Programului Scutul Spațial este controlul până la nivel de ADN, iar supravegherea nu este realizată de către sateliți ci de Modulele de telefonie celulară, Modulele GWEN și NEXRAD, ce împânzesc întreaga lume. Metalele grele din sânge transformă corpul într-un conductor electric (corpurile noastre sunt emițătoare și receptoare electromagnetice), făcând din acesta o parte a Sistemului de supraveghere. Spre asta ne îndreptăm. Programului Scutul Spațial face parte din conceptul Transumanismului și așa-numita Singularitate, despre care ei cred că îi va sosi timpul. Ei lucrează din greu pentru a transforma planul terestru în ceva nenatural, artificial.” – Elana Freeland
Realitatea acestei Rețele tehnologice de control devine mai complexă și mai cuprinzătoare atunci când ne gândim la toate acele rachete ce dispersează oxid de aluminiu în atmosfera superioară, pulverizarea de bariu în cer, Tehnologia CERN și Tehnologia HAARP. Scopul este acela de a forma un inel saturnian în jurul planetei, pentru supravegherea și controlul genetic al speciei umane.
Prefigurarea acestei Noi Lumi Întunecate
Precum multe alte planuri puse la cale de elita mondială și prezentate în special în filmele SF produse la Hollywood, acest proiect, Scutul Spațial, este Rețeaua SKYNET din filmul Terminator.
În anul 2009, filmul Gamer oferea perspectiva unui Sistem în care personajul negativ controlează creierul oamenilor, prin nano-roboți ce acționează în calitate de receptori ai semnalelor trimise de acesta. În filmul Kingsman: Serviciul Secret, capitalistul rău, interpretat de Samuel Jackson, oferă gratis tuturor oamenilor de pe planetă cartele SIM prin care se poate transmite un semnal ce produce stări violente de furie ucigașă. Mesajul subliminal prezentat în film este depopularea globală…a scăpa Pământul de un „virus ucigaș”, așa după cum vede el ființele umane.
Gânduri de final
Dovezile existenței unui Război împotriva Conștiinței, purtat împotriva speciei umane, sunt evidente la tot pasul. Scriitorul Graham Hancock  reușește să prezinte cu mare acuratețe modul în care Războiul mondial împotriva drogurilor încearcă să ne restricționeze accesul la marile noastre puteri spirituale. În prezent, acest război a devenit unul de natură digitală, fiind urcat la ceruri.
Informațiile de acest gen, prezentate și în acest articol, oferă posibilitatea ca fiecare cititor să-și poată eleva propria-i conștiință, lucrând totodată și pentru ridicarea conștiinței colective.
Doar așa putem rezista și supraviețui acestei nebunii.
Sursa articolului
Reclame

22 de comentarii

 1. Pentru că nu devenim conștienți că suntem manipulați inca de la naștere.Si cine credeți ca o face? Și cu al cui acord? Energia negativă pe care o producem este alimentul lor de bază. Suntem doar vaci bune de muls. Cititi-l pe Corrado Malanga, uitati-va la sesiunile de hipnoză regresivă ale lui Calogero Grifasi. Nu mai e prea mult timp, treziti-va, oameni!!! Încă se mai poate ieși din închisoare.

  Apreciază

  1. lol, liliana, tu ai iesit???? ca eu nu am intalnit pana acum pe careva

   si nici nu cred ca exista – pentru ca nu vad motivul pentru care ar sta tot mucles, cum fac si cei care ne tin in intuneric si ignoranta si ne sug ce ne-or mai suge si bla bla

   vorbesc de oameni ca noi, sa fim intelesi – ca deja in salvatori si grijulii de soarta noastra nu mai cred nici sa ma tai – si sa nu aud nici de asa zisi eliberati si kilu meu care zac in mizerie si cu foamea-n gat, ca imi vin damblalele – aci e 3DE si avem si corp si stomac, asa ca sa cante la alta masa

   nemaivorbind de nativii de pe tot pamantul, care, in afara ca ii decimam luandu-le pamantul (noi, civilizatii care cautam iesirea din inchisoare), nu au nici o problema – nu au nevoie sa iasa din ‘inchisoare’, pentru ca nu se considera intr-una – traiesc in perfecta comuniune cu ei insisi, cu natura, cu pamantul, cu tot ce ii inconjoara

   si ei sunt oameni, nu???? so, cred sunt ca prea multe pieze in puzzle care lipsesc, ca sa tragem concluzii viabile

   Apreciază

 2. Eee, pe naiba! De unde sa stiu daca am iesit sau nu? E doar o supozitie. Cine ne poate garanta ca iesim sau nu? Doar credeam ca daca devenim constienti de asta, putem cel putin sa mai tragem jugul asta cat de cat in jos. Nici eu nu mai stiu in ce sa mai cred. Dar oricum, nu in mizeria new-age, unde asteptam ca ineptii sa fim salvati de nu stiu ce fiinta de lumina din nu stiu care galaxie, in nu stiu care viitor… Am zis si eu asa, intr-o doara, fiind profund frustrata de ceea ce vad, citesc si aud.

  Apreciază

 3. Dragi doamne,
  Imediat ce subconștientul este setat pe *trecere*, respectiv *pasul dincolo* de barajul energetic al Matricei de control (și asta se face prin exprimarea intenției, conștient, repetat, și în mod ferm), fără discuție că ați ieșit. 🙂
  Chiar dacă în fizic participăm la viața de zi cu zi a *meandrelor* Sistemului (sic!), la nivel de Spirit pământean nu mai putem fi păcăliți…intenția-gând este deja exprimată și, să fiți sigure, *ei* au luat la cunoștință acest lucru și, foarte important, nu se (mai) pot opune! 🙂
  Toate cele bune!

  Apreciat de 1 persoană

   1. Te rog frumos să ne tutuim…toți suntem egali, (și) ca ființe umane.
    Îți mulțumesc, betta! 🙂
    Dincolo de Matricea de control este Câmpul Conștiinței…electric și magnetic…a se citi (și) ceea ce a afirmat Tesla, referitor la Univers. 🙂

    Apreciază

  1. revin cu o completare la intrebarea mea. candva ati scris asta:
   http://triunghiul-treimii.blogspot.ro/2015/08/sursei-nu-ii-pasa.html

   (Sursa) ,,stie că acea părticică a Sa ”va alege”, la final, auto-dezintegrarea și re-integrarea în Acasă. Dezintegrarea și re-integrarea (auto-negarea dusă la extrem) se vor manifesta, simultan, atunci când întreaga Creație va auto-evolua într-o Nouă Creație, superioară celei anterioare!”
   ,,Sursei “nu îi pasă” de ”moartea” unei părticele a Ei, pentru că știe că (se) va re-Crea ”altceva” cu/din acea Energie!”

   si de aici intrebarea mea: de ce sa ne dorim ,,dincolo” daca ,,dincolo” inseamna dezintegrare, pierderea identitatii, evident, nu ma refer la identitatea pamanteana, ci la Sine.
   Ce inseamna ,,SUNTEM ÎNSĂȘI SURSA CĂREIA NU-I PASĂ!” ? ca si cand o singura existenta si-a luat mai multe roluri intr-un joc (personaje) si odata iesite din joc acele persoane devin una si aceeasi adica sursa? adica noi suntem o singura chestie? daca ar fi asa, de ce ne-am dori sa ne pierdem existenta, vointa proprie renuntand la experiment, pentru a accede ,,dincolo”? nu e o capcana?
   in link nu am gasit spatiu pentru comentarii, s-ar putea sa fiu offtopic si imi cer scuze anticipat.

   Apreciază

   1. Mă refeream la acele Entități care au ales de bunăvoie să-și taie legătura cu Sursa, apoi au intrat în rolul de *putere asupra altora*…așa-zisele Entități malefice, care conduc *destinele* celor adormiți.
    Sursei nu îi pasă deoarece Sursa este…și atât!
    Da, împreună formăm Sursa…suntem extensii ale Sursei, ce joacă unul sau mai multe *roluri* în acest mare Joc numit Creație.
    Nu știu dacă ne dorim a ne pierde existența…existența noastră înseamnă manifestare, iar manifestarea înseamnă Creație…a crea, adică. După opinia mea, există posibilitatea ca, cândva, cumva, să *dorim* a ieși din manifestare, deci din Creație, și să intrăm în non-manifestare…cu alte cuvinte, să ne re-întoarcem la/în Sursă. De asemenea, urmând această logică, se poate ca însuși Programul Creației să conțină *ascuns* în el acest *virus*…cu alte cuvinte, să conțină *re-setarea* Creației, cu tot ceea ce implică acest fenomen. Dacă este așa, eu văd această re-setare ca fiind o transformare…o evoluție pe un alt Plan, superior, a întregii Creații și, la fel de posibil, chiar a Sursei însăși. 🙂

    Apreciază

    1. Sunt foarte multe pareri in legatura cu „we are all one consciousness experiencing itself subjectively”, „All is one” etc. Multi spun ca noi suntem una si aceeasi chestie. O singura existenta (constiinta) s-a incarnat in toate aceste corpuri. Oare e adevarat? Pai, atunci dorinta de a accede dincolo se stinge.
     De ce sa ne dorim sa aflam tristul adevar si apoi sa ne dizolvam intr-un mare aluat, unde vom inceta sa mai existam? Sau fiecare din oameni e tot : el, vecinul, Trump, animalul de companie, fratele etc. Acolo n-o sa fim decat unul, pentru ca si ceilalti eram tot noi? E trist, ce e bun in asta? Cu ce ne-ar incalzi sa ajungem acolo, pare a fi joc sinucigas… o sa stii adevarul, da’ cu pretul existentei sau existenta singulara.
     Daca asa stau lucrurile, joaca pe Terra pare mult mai interesanta. Toata lumea uraste Matrixul, dar „dincolo” e si mai rau. Nu vad de ce oamenii interesati de „evadarea din Matrix” sunt incantati de acest „dincolo” trist, unde e logica in povestea asta? Daca asta e deznodamantul, aproape orice forma de existenta cu constiinta o sa vrea sa amane momentul, eventual sa „faca o lume mai buna”. Nu inteleg ce vad altii si eu nu vad. Ce parere aveti, e adevarata teoria asta?

     Apreciat de 1 persoană

    2. Acest *Toți suntem Unu* face referire la faptul că toți și toate provin din aceeași Sursă, că toți și toate au aceeași (unică) origine a existenței…indiferent ceea ce presupune această existență (eterică și/sau materială).

     Apreciază

 4. Dana, cine stie nu vorbeste , iar cine vorbeste nu stie. Motivul pentru care nu se vorbeste, este pentru ca ” explicatia” depaseste nivelul intelectual-rational si vei intelege distorsionat ( se multileaza informatia conform nivelului fiecruia de intelegere ). Ca sa intelegi, e nevoie sa accesezi higher functions ale mintii, inconstientul, vocea interioara care iti va deschide mintea sa intelegi. SINGURA.
  Odata ce ai accesat acest nivel ( e treaba cu pazitorul pragului camerei comorilor ), incepi si intelegi si primesti din interior informatia cu ce ai de facut practic si cum sa te eliberezi. Daca primesti informatia asta, considera ca zeii, universul ti-a facut o onoare si un cadou nepretuit , care este DOAR PENTRU TINE si esti obligat sa pastrezi secretul absolut. Oricum, chiar daca l-ai spune, ceilalti nu ar intelege iota pentru ca nu isi pot accesa higher functions ale mintii.

  Acesta este motivul pentru care cei care stiu, nu vorbesc decat … la modul general.

  Apreciat de 2 persoane

  1. Multumesc, Fire… Chiar daca mesajul nu este pentru mine. Ceea ce spui tu, sinele meu cred ca intelege, chiar daca eu nu stiu sa exprim in cuvinte fenomenul. Nici macar nu pot sa reproduc in cateva cuvinte ceea ce mi se intampla. Doar atata pot spune: de la un timp, nu ma mai sperie toate acele chestii care inainte ma faceau sa-mi pierd capul. Chiar daca uneori ma indoiesc daca sunt sau nu pe drumul bun, ceva ma conduce numai spre o stare de bine si de calm, calm pe care inainte nu puteam sa mi-l impun prin niciun exercitiu mental as fi urmat. Asta este tot ce pot sa exprim si eu cu saracele mele cuvinte despre starea pe care o parcurg de cand am descoperit ca suntem pacaliti si nu stiu daca sunt pe drumul care trebuie.De multe ori ma tem sa nu fie o erezie, desi in strafundurile constiintei mele nu suna nicio alarma in acest sens… Sunt frustrata de acest lucru inca, da, dar repet: nu ma mai tem de nimic, nici macar de moarte(poate doar de cele cateva clipe dinaintea ei). Si asta-i chir un mare lucru pentru psihicul meu. Inca o data, MULTUMESC!

   Apreciat de 1 persoană

 5. Linistea si calmul sunt CONSECINTE ale UNDERSTANDING ( nu stiu cum sa zic in romana ) care se manifesta si la nivel rational. Stii ca stii.
  Daca inca nu ai obtinut understanding prin accesarea higher functions ale mintii, atunci linistea si calmul sunt autosugestii, detasarea fata de problemele lumii, atingerea unui nivel de saturatie, renuntarea, you name it ….

  Beware, „starile”, emotiile si sentimentele NU SUNT ale noastre ! ! !

  Apreciat de 1 persoană

   1. Este responsabilitatea STRICT PERSONALA a fiecaruia dintre noi sa intelegem ce ni se intampla ( cum stau lucrurile cu sentimentele si emotiile ” noastre” si cu mintea noastra).

    Nu iti va spune nimeni ce si cum, din motivele expuse in comentariile anterioare. E treaba cu ” omule, cunoaste-te pe tine insuti … „

    Apreciat de 1 persoană

  1. Cred ca ințeleg ce spui. Atunci cand in sfarsit am inceput sa-mi linistesc mintea, sa nu mai orbecai in oceanul acela intunecat si nesigur al fricii, imi veneau regulat in minte cuvintele:”acum stiu!”. Nici eu nu puteam sti de ce imi reveneau obsesiv aceste cuvinte in cap, dar ele aveau un rol special. Nu stiam cine mi le trimite, dar imi dadeau senzatia ca am descoperit o comoara de care nu aveam habar inainte. Am ținut-o ceva timp asa, dupa care au inceput sa apara sincronicitati mai multe in ceea ce faceam si gandeam. Aceasta e dovada accesarii acelor higher functions ale mintii?

   Apreciază

 6. Nu.
  Sincronicitatile alea ” adevarate” ( care vin de la Sursa ) nu se manifesta asa cum le descrii tu. In schimb, exact asa se manifesta sincronicitatile manufacturate de Matrix, ca sa ne induca in eroarea ca uite, avem sincronicitati, deci suntem pe calea cea buna.

  Apreciază

  1. Fire, n-aș fi de acord întru totul cu ceea ce afirmi…pot fi și sincronicități *pre-programate* (ca să spun astfel), respectiv cele oferite de Matricea falsă, dar sunt, cu siguranță, și sincronicități reale. Genul ăsta de sincronicități le văd ca fiind acele confirmări primite de fiecare, după ce se mai conștientizează (se depășește) o barieră a Matricei.
   Sincronicitățile pre-programate sunt, de exemplu, acele exorcizări făcute de preoți, în care spirite *demonice* sunt obligate să părăsească un corp fizic uman, prin rostirea mantrelor Sf. Vasile (Moliftele respectivului *sfânt*). Acest gen de fenomen apare ca un fel de *iată, ce putere are Dumnezeu, sau Iisus, sau nu știu care Arhanghel*, dorind a se *întări* credința bietelor ființe umane în falsa *sfântă* ierarhie cerească. În acest caz, *sincronicitatea* rezidă în prezența (coincidență, au ba) unui/unor personaj/e credincioase taman atunci și acolo unde se înfăptuiește *minunea dumnezeiască*.

   Apreciat de 1 persoană

  1. Iisus și Arhanghelii, personaje biblice, nu sunt archoni…entitățile cărora le place să se joace cu mintea umană se folosesc de aceste personaje religioase (pe care tot ei le-au inventat și servit umanității, pe post de *mântuitor al omenirii*, respectiv *ajutoare cerești, divine*) pentru a manipula ființa umană ignorantă, religioasă.
   De toate aceste entități jucăușe scapi numai după ce depășești credința în Dogma impusă de Sistemul religios.
   Mulțumesc ptr comentariu, Silvia!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s