Treziții spiritual-religioși și lanțul neîntrerupt al Valurilor energetice X

De ani buni încoace, umanitatea, printr-o droaie de mediumuri (așa-numiții canalizatori), a primit sute de mesaje ce au avut ca subiect Valul X…toate aceste mesaje au fost transmise conform unui anumit șablon, astfel: ”În ziua Y se va deschide Portalul Z, prin care va pătrunde Valul X, un Val de energii înalte, ce va avea ca efect creșterea propriilor voastre energii interioare, bla, bla, bla. Fiți pregătiți să primiți și să integrați aceste noi energii ce sosesc, ce vă vor transforma interior, bla, bla, bla. Veți experimenta posibile stări de disconfort fizic: dureri de cap, amețeli, junghiuri, înțepături, mâncărimi, bla, bla, bla.’’
Marea majoritate a acestor mesaje au fost transmise omenirii de către Arhanghelul Mihail [arhan(ghel) = ar(c)hon], șăful ’’Oștirii cerești a Domnului’’. Desigur, au mai transmis și Arhanghelul Gabriel și, poate și alți 2-3 Arhangheli, apoi, niște binecunoscute personaje celeste gen (Lord) Sananda, Comandantul Asthar, etc, dar și foștii eroi pământeni ’’Domnul vostru, Iisus’’, Fecioara Maria, Contele de Saint-Germain, etc. Câteva mesaje au fost transmise de nimeni altul decât de ’’Vă vorbește însuși Creatorul’’, sau, în unele cazuri, chiar de ’’Prim-Creator’’.
Foarte multe dintre aceste mesaje au fost preluate, traduse și postate pe renumite bloguri d-ale noastre, fiind citite de foarte multe ființe ’’trezite’’, spirituale dar foarte-foarte religioase. O mare parte a acestor gen de ființe este reprezentată de ’’sexul frumos’’, ființe evlavioase, îndegrabă închinătoare ’’la cele sfinte’’, bisericești. Nu sunt misogin, să fie bine înțeles…este o constatare și atât!
Ceea ce acești naivi nu știu este faptul că energiile tuturor acestor Valuri X nu vin de undeva anume, ci ele există dintotdeauna. Nu se deschid nu știu câte Portaluri pentru ca aceste energii să intre pe Pământ, deoarece ele, energiile, sunt aici dintotdeauna. Nu trebuie ca aceste energii să fie trimise/aduse de cineva anume…trebuie doar ca, la nivel de conștiință individuală, ele să fie accesate…să fie accesat acel Câmp Morfic/Informațional, în care ele deja există.
Ceea ce acești naivi nu știu este faptul că achiesând acestor informații transmise, integrând și acceptând, apoi confirmându-le ’’adevărul’’ (prin sute și mii de Amin-uri, de exemplu), nu fac altceva decât să contribuie la susținerea energiilor Sistemului…a Matricei de Control și manipulare a psihicului uman. Însă, este la fel de adevărat că cerând ajutor extern (arhanghelilor, îngerilor, sfinților, maeștrilor înălțați, etc, etc), acești naivi nu fac altceva decât să pecetluiască un Contract cu toți acești ”oșteni ai Domnului”, ce îi vor ajuta (eventual), dar care, totodată, vor fi foarte bucuroși să aibă la dispoziție acea energie necesară lor, Grupului din care fac parte, și Matricei pe care ei au construit-o.
Mulți dintre acești naivi vor spune că ’’Bine, bine, dar eu simt cum X îmi dăruiește/trimite/transmite acea stare de bine’’…e adevărat, da! Totuși, toți acești naivi (și ignoranți totodată) nu sunt conștienți de faptul că acele energii primite provin dintr-un Plan superior de frecvență, aflat dincolo de realitatea noastră fizică. În ciuda faptului că o anumită parte dintre acești naivi va beneficia de vreun anume ’’miracol sfânt, dumnezeiesc’’, sau va simți pe moment acea stare extatică de bine și bucurie/fericire, tot nu va conștientiza faptul că ’’binele ceresc’’ (l)i se întâmplă datorită faptului că energia lor este transmutată de aceste entități, pe o bandă superioară de frecvență…acest ”bine” reprezintă doar o mică recompensă ”fizică” vizavi de marea recompensă pe care ei o oferă, voit și nesiliți de nimeni, acestor entități și Matricei, prin asumarea Contractului.
Și, iată cum, aceste ființe naive și ignorante nu fac altceva decât să contribuie la perpetuarea Sistemului și/sau a Matricei de Control, deși ele sunt convinse că fac ceea ce trebuie…că fac ’’Lucrarea Domnului’’!
Alooooo….naivilor, ignoranților, treziților-spiritual, evlavioșilor, religioșilor, deșteptarea! Treziți-vă naiba odată și ieșiți din paradigma dogmei religioase…nu mai dormiți pe voi! Sunteți o frână…ne puneți și nouă frână, celor ce suntem cu adevărat treji!
NU AȚI VENIT AICI SĂ CREDEȚI ÎN, ȘI SĂ VĂ DEDICAȚI ENERGIA VOASTRĂ FALSELOR IERARHII CEREȘTI CONDUSE DE ’’DUMNEZEUL’’ BIBLIC, CI AȚI VENIT SĂ DESTRUCTURAȚI MATRICEA ce ne OPRIMĂ PE TOȚI!
PS: suntem în preajma deschiderii unui alt Portal, 12.12 și, cum altfel, Arhanghelul Mihail s-a simțit dator să ne mai transmită încă odată (a câta oară?!) că vine un alt Val X de energii înalte. Deja mesajul a fost tradus și postat pe blogul administrat de o doamnă, fiind repede preluat și repostat pe unul dintre vechile și binecunoscutele bloguri spirituale, administrat de un domn…or mai urma și alte preluări, cu siguranță!
Reclame

6 comentarii

 1. Punctul pe I !!! Foarte bine spus si punctat! Inotam intr-o mare de fiinte adormite…stau si ma intreb cateodata de ce nu dau si eu peste cineva ca mine.
  Foarte bun articolul! Probabil si foarte huiduit de oameni religiosi, „spirituali”…

  Apreciat de 1 persoană

 2. Decît să o dea mai toţi pe fraze pompoase preluate automat de la marrii sau MICII VIZIONARI ,DE A CĂROR VERIDICITATE NU S-A LĂMURIT NIMENI PÎNĂ ACUM,MAI BINE AR STUDIA,EXPERIMENTA ŞI ÎNŢELEGE CE SÎNT ACEŞTI PRIM CREATORI SAU ARHANGHELI sau mai bine zis energii în acţiune ,ar înţelege şi ar fi utili semenilor prin fapte,creînd dispozitive de sănătate Keshe,ar căuta cu astfel de disp. să mai cureţe mizeria şi poluarea care ne tooot îneacă cu fiecare zi ce trece …şi cîîîîte nu s-ar putea face…..Dar …e mai comod să iei prefabricatul decît să transpiri şi să gîndeşticu propriu-ţi creier făcînd cu propriile-ţi mîimi…..

  Apreciat de 1 persoană

 3. Oare nu gresim si noi fiind atat de radicali in ceea ce priveste entitatile de lumina?……oare cine detine adevarul absolut?…..ma confrunt cu aceasta informatie de ceva vreme si am ajuns la o concluzie……si tind sa o cred…de, este a mea 😉 ……..cred ca entitatile de lumina sunt cu adevarat de lumina in planurile mai inalte doar ca entitatile de vibratie joasa se folosesc de aceasta informatie folosind-o pentru a ne manipula, pacalindu-ne , canalizandu-ne spre alta directie…au succes cu persoanele de vibratie joasa ce rezoneaza la nivel subconstient (tipare si programe negative) cu ei…..cine se aseamana se aduna……. pornesc de la faptul ca ce este sus este si jos, de la macro si micro cosmos, nu exista foc fara fum, acesti Maestri Inaltati, Arhangheli, Sfinti, etc. au trait cu adevarat pe acest Pamant….de ce sa nu ma gandesc ca dintre ei au reusit sa treaca de bariera, de aceasta Matrice 3D? …..de ce sa nu ma gandesc ca au posibilitatea sa ne ajute in evolutia noastra?……si sunt convinsa ca o fac prin fiintele care deja au atis sau au venit(nascut) cu o vibratie inalta ce pot fi interfete reale si autentice…….aceasta este parerea mea dar sunt deschisa si la alte pareri

  Apreciat de 1 persoană

  1. Comentariul meu se referă strict la entitățile religioase *de Lumină* (Oștirea Dumnezeului biblic sau entitățile Falsei Lumini) , nu la entități cu adevărat înalte, dpdv a frecvenței de vibrației a Sinelor lor Individuale.
   Mulțumesc pentru comentariu, otilia!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s