20 Ianuarie 2017 – la ce ne putem aștepta

Comandantul Gărzii Naționale din Washington D.C. va fi revocat din funcție în ziua ceremoniei de investire a Președintelui Trump.

Vineri, 13 ianuarie, Generalul care conduce D.C. National Guard (cu un rol major în supravegherea ceremoniei de investire a noului Președinte) a declarat că atribuțiile sale privind comanda misiunii de supraveghere a desfășurării evenimentelor din data de 20 ianuarie îi vor fi anulate, la orele 12:01, atunci când Donald Trump va fi investit în funcția de Președinte.
Plecarea Gen. Errol R. Schwartz, cel care a pus la punct Planul de protecție a capitalei Washington D.C. în timpul ceremoniei de investire (clasificată ca eveniment de maximă securitate națională), va surveni în mijlocul evenimentelor, în timp ce mii de soldați din subordinea sa vor fi prezenți pentru a asigura protecția civilă.
Într-un interviu acordat vineri dimineață pentru The Washington Post, Gen. Schwartz a declarat că „Momentul ales pentru părăsirea conducerii este unul foarte neobișnuit”. În timpul inaugurării, Gen. Schwartz va comanda nu numai acei membri ce compun D.C. National Guard, dar și încă alți 5.000 de militari, neînarmați, sosiți din întreaga țară. De asemenea, el va supraveghea și sprijinul aerian militar de protecție a capitalei Washington D.C.
„Trupele mele vor fi în stradă…o să le pot privi dar nu voi fi putea să le și conduc înapoi, către cazarmă”, a declarat Gen. Schwartz, specificând apoi că „Nu am de gând să părăsesc conducerea unei misiuni taman în timpul bătăliei.” (sursa)
Era normal ca ambele părți să se faulteze reciproc în timpul campaniei electorale, dar este foarte neobișnuit ca să continue acest joc (și) în timpul perioadei de tranziție pentru preluarea puterii.
Dar, pe măsură ce Democrații și Organizațiile conduse și finanțate de George Soros au depus eforturi considerabile împotriva unei tranziții liniștite în preluarea puterii de către viitorul Președinte Donald Trump, cu atât mai mulți oameni au fost convinși să creadă că Trump este un personaj ce trebuie, într-adevăr, să fie împiedicat să ocupe fotoliul aflat în Biroul Oval.
Despre asta e vorba? Sau, este acest lucru real?
Două lucruri sunt posibile în acest caz: fie este vorba despre o parte a unui plan în care actorii enumerați mai sus joacă într-o piesă artistică ce proiectează imaginea unui Trump neavenit pentru funcția de Președinte, fie este o adevărată revoluție…o revoluție pentru care fiecare WhiteHat (Pălărie Albă) și patriot american luptă, pe ascuns, de ani de zile.
În cazul în care una dintre aceste două ipoteze este reală, atunci ceremonia prezidențială de pe 20 ianuarie trebuie să fie perturbată cu orice preț, fiind astfel compromisă securitatea evenimentului. Pentru asta, se impune ca fiind nevoie de crearea acelei situații în care nimeni să nu poată gestiona și controla mulțimea de protestatari inflamați, iar panica ce va urma unei posibile asasinări a Președintelui Trump să deschidă calea către impunerea Legii Marțiale.
Deja au fost organizate diferite Mișcări pentru un acord comun în acest sens și n-ar fi deloc o exagerare să credem că toate acestea dispun de finanțări masive ale Organizațiilor conduse de Soros, în același timp fiind sprijinite de actori de la Hollywood ce doresc să-și păstreze actualul lor „mod de viață”.
Iată un exemplu: Organizația DisruptJ20 intenționează să declanșeze „O serie de acțiuni de amploare care să compromită ceremonia de instalare a noului Președinte și sărbătorirea evenimentelor ce vor urma acesteia. De asemenea, vom paraliza orașul deoarece am planificat blocade și marșuri de protest ce vor opri traficul și chiar și transportul public.”
Acțiunile planificate pe 20 ianuarie ar putea fi puse în practică de către următoarele Organizații (sursa):
Organizația RefuseFascism cheamă către Luna de Rezistență afirmând că Președinția Trump este una ilegală deoarece nu are opțiunea votului popular majoritar. De asemenea, această Organizație dorește să blocheze instalarea Regimului Trump, înainte ca acesta să-și înceapă activitatea:
„Donald Trump nu a câștigat votul popular…nici măcar pe departe. El a obținut cu 2.5 milioane de voturi mai puțin dar a câștigat alegerile datorită Colegiului Electoral…o Instituție înființată în anul 1787, ce protejează sclavia. Această moștenire a opresiunii brutale a negrilor a devenit apoi sursa care a permis alegerea lui Trump și a lui Pence. 
În mod fundamental, acest lucru reprezintă o caracteristică a unui Regim Fascist, pe care o are și Regimul Trump-Pence, iar ceea ce el a planificat este ilegitim și imoral, reprezentând un pericol pentru viitorul omenirii și al Pământului. Nu dorim așa ceva, iar asta ar putea deveni realitate dacă toți cei ce urăsc ceea ce reprezintă acest Regim Fascist și-ar exprima indignarea, mobilizându-se masiv pentru a crea acele condiții politice ce vor face posibil acest lucru. Suntem milioane de oameni. Singura noastră scăpare este aceea de a acționa împreună, dincolo de condițiile normale (legale). Fiecare facțiune din cadrul actualei structuri de putere trebuie să fie forțată să răspundă conform a ceea ce noi plănuim să facem: crearea unei situații în care Regimul Trump-Pence să fie împiedicat să se instaleze.
Facem apel la fiecare dintre voi, cei ce vă opuneți ideii a ceea ce înseamnă acest Regim și ceea ce va face el, pentru a lua parte la, și a construi în mod activ, această Mișcare de Rezistență. Organizare. Planificare. Acțiune.

20-ian

Cine se află în spatele acestei Mișcări de destabilizare a ceremoniei de investire a Președintelui Trump?
Deși cele două Grupări nu recunosc afilierea lor, este destul de clar că în spatele acestora există o singură Entitate…proiectarea și aspectul paginilor lor web este izbitor de asemănătoare și, prin urmare, singura concluzie este că acestea sunt realizate de către același dezvoltator web. Dar ăsta nu e singurul indiciu…
Căutând să aflăm cine a înregistrat numele domeniilor web refusefascism.org și disruptj20.org am aflat că ambele aparțin aceluiași server proxy privat ce ascunde identitatea celui care înregistrează un domeniu, respectiv Proxy Protection LLC. Mai mult decât atât: adresele și numerele lor de telefon sunt identice.
whois-disruptj201
disruprj20.org
whois-resistfascism1
resistfascism.org
De asemenea, un alt aspect demn de remarcat este și ideologia ce a stat la baza înființării acestor două Grupări. În conformitate cu datele înregistrate, rezultă că scopul celor care au înființat RefuseFascism este acela de a provoca revolte…de asemenea, pentru a atrage și alte Grupări moderate care să se alăture proiectului lor, au decis să înființeze și Disrupt January 20.
Ce altă modalitate mai bună de a maximiza daunele pe care aceste grupuri organizate le-ar putea provoca în cazul în care sunt lăsate să-și atingă scopul, decât prezența unei Gărzi Naționale fără Comandant?!
Alături de acest haos din Washington D.C, planificat cu mare atenție, există și realitatea actuală din Europa, generată de amplificarea prezenței agresive a NATO de-a lungul graniței cu Rusia. (Articol asociat)
În cazul în care va fi proclamată Legea Marțială (pentru înăbușirea eventualelor revolte), înseamnă că în viitorul apropiat vor fi programate noi alegeri prezidențiale având ca scop impunerea „întoarcerii la normalitate”…aceste eventuale noi alegeri se vor desfășura sub controlul Department of Homeland Security (Departamentul pentru Securitate Internă) care, recent, a fost autorizat să controleze întregul exercițiu „democratic”, printr-o nouă procedură ce îi oferă acestuia posibilitatea reconsiderării procesului electoral ca reprezentând o altă „infrastructură critică” aflată sub directa sa jurisdicție.
Așadar, în aceste condiții, Mafia Khazară poate fi panicată…dar, cu siguranță că va ști cum să exploateze fiecare „nouă criză” apărută, în beneficiul propriei sale Agende.
Dacă, din nefericire, Corporatișții vor câștiga pe 20 ianuarie, tot ceea ce americanii au încercat să elimine din viața lor va fi re-actualizat.
Președintele Duterte are dreptate: Obama este un adevărat fiu de cățea.
Sursa articolului
Reclame

1 comentariu

  1. Ce dovada mai buna decat acest plan diabolic pus la cale de „establishment” poate fi adusa pentru a arata ca votul poporului poate fi anulat daca el contravine intereselor „establishmentului” ! La fel in U.K. se cauta tot felul de „formule” pentru a tergiversa sine die iesirea U.K. din U.E. E de presupus ca, daca in cele 2 tari date ca exemplu pentru democratie , una pentru abolirea monarhiei autocrate prin Magna Charta, si cealalta printr-o constitutie model adoptata la Revolutia americana, se petrec asemenea ignorari de facto a vointei populare, atunci in scurt timp alegerile prin vot ca exercitiu democratic vor fi ISTORIE.Vremurile se precipita si nu se intrevad zori luminosi .

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s