Proiectarea conștiinței într-un Univers-oglindă

Următorul articol prezintă câteva informații interesante pe care nu le-am accesat până acum, așa încât am decis să-l public. Ca întotdeauna, faceți uz de intuiție, gândirea emoțională și cea critică proprii fiecăruia, pentru a hotărî ce este cel mai bine pentru voi – Pao Chang
entrance-exit-wormhole
Articol de Taras Handziy, pentru EnergyFanatics.com
Studiul si practica „Proiectării Conștiinței Individuale într-un Univers în oglindă” sunt de o mare importanță deoarece au drept scop încetinirea curgerii timpului pentru un corp fizic. Acestea vor fi utile pentru cei care, într-o zi bună zi, vor dori nu numai să asimileze cunoștințe teoretice despre cum să-și proiecteze conștiința (sufletul) într-un Univers-oglindă (paralel) ci, de asemenea, s-o facă și practic.
Cele mai importante rezultate ar fi următoarele:
  1. Vindecarea conștiinței și a corpului
  2. Încetinirea curgerii timpului. De exemplu, asta ar însemna că începând cu momentul primului transfer (prima proiecție) de conștiință într-un Univers-oglindă (anul 2017), ceasul biologic al acelui organism ar putea măsura trecerea a doar aproximativ 5 ani, față de timpul fizic real de 15 ani (2017-2032). Asta poate conduce la o încetinire a mecanismului îmbătrânirii corpului biologic.
În cazul în care totul pare a fi în regulă în/cu viața lor, de regulă oamenii nu doresc să-și proiecteze conștiința dincolo de realitate. În cazul în care însă întâmpină probleme grave de sănătate și simt o durere accentuată ei încearcă să facă tot posibilul pentru a-și vindeca trupul. Proiecția conștiinței individuale într-un Univers-oglindă reprezintă o mare oportunitate pentru o re-echilibrare a corpului și a conștiinței. O infuzie de energie proaspătă dintr-un Univers în oglindă ar permite nu numai vindecarea ci și declanșarea procesului de încetinire a curgerii timpului biologic al respectivului organism fizic.
Introducere
Aproape toți gândim conform unor tipare mentale comune, ceea ce s-ar putea numi un dogmatism. De cele mai multe ori acceptăm ceea ce suntem învățați ca fiind un adevăr de necontestat. Învățăturile le-am primit încă din fragedă copilărie, apoi le-am studiat și aprofundat la școală, însă nici nu ne-a trecut prin minte că există probabilitatea ca multe dintre aceste învățături să poată fi greșite.
Una dintre aceste învățături ne spune că timpul curge în aceeași direcție și cu aceeași „viteză” pentru noi toți. Să luăm în considerare următorul exemplu: o persoană X, care, să presupunem, are acum, în anul 2017, vârsta de 50 de ani. Dacă socotim câți ani va avea X în anul 2037 răspunsul este 70 de ani…asta, în cazul în care această persoană va fi încă în viață, în acel an. Deși din punct de vedere matematic răspunsul este corect, nimeni nu știe cum va curge timpul pentru X. Poate că această persoană va experimenta încetinirea curgerii timpului, în perioada menționată. Sau, poate, pentru ea timpul se va opri. Criticii vor afirma că nu au auzit despre astfel de cazuri și că acest lucru este practic imposibil. Cu siguranță că acești critici nu au auzit despre astfel de cazuri, petrecute de-a lungul istoriei. Un exemplu: cine știa/auzise de internet, în secolul al XIX-lea?!
Se pare că este posibilă încetinirea curgerii timpului…astfel, în anul 2037 persoana X ar putea avea numai 55 de ani. Din punct de vedere fizic și biologic corpul său va avea doar 55 de ani. În cazul în care persoana X nu va face nimic în acest scop, probabil că timpul său fizic se va derula în mod normal.
Parte principală
Procesul prin care se poate proiecta conștiința într-un Univers paralel presupune două etape principale. În primul rând, este necesar să proiectăm conștiința proprie prin canalul central și a 7-a chakră (coroana). În al doilea rând, trebuie s-o transferăm într-un Univers-oglindă.
În budism, procesul prin care conștiința se proiectează prin canalul central și a 7-a chakră este denumit Phowa.
Procesul de proiectare a conștiinței nu înseamnă/presupune o proiecție astrală…în cazul proiecției astrale doar o parte din energia unei persoane este transpusă în afara corpului, în timp ce cea mai mare parte a ei rămâne în individ. Proiectarea conștiinței trebuie realizată prin intermediul minții conștiente, fiind totodată un act de voință.
Phowa reprezintă o formă avansată de a medita. Atunci când conștiința este mutată și focalizată pot apărea rezultate deosebite. Rezultatele pot însemna vindecarea completă a minții și corpului, și începutul încetinirii curgerii timpului fizic.
În Teza sa de Doctorat, Consciousness and Its Evolution: From a Human Being to a Post-Human (Conștiința și evoluția ei: de la o ființă umană, la post-uman), Taras Handziy descrie cazul particular al meditației Phowa, cea care ar putea duce la vindecare și încetinirea curgerii timpului fizic. Ideea principală pe care o avansează această formă de meditație este aceea de a transfera conștiința în interiorul unei găuri negre Planck (pe cât de mică ne-o putem imagina).
Cu alte cuvinte, vom imagina și proiecta pe ecranul mental un mic punct geometric, vizualizat într-un mod aparte: vom imagina o linie dreaptă, perpendiculară, ce leagă spațiul fizic al existenței noastre, un loc geometric (suprafața Pământului pe care trăim, în formă de cerc), cu acel mic punctPunctul va fi perceput ca fiind plin de putere, iubire, lumină și înțelepciune.

circle-arrow-pointing-up

De fapt, acesta va fi imaginea mentală a acestui spațiu virtual, ce poate fi comparat cu un punct geometric.
Concentrarea se realizează pe dorința individuală de a atinge marginea găurii negre Planck…mai mult, fluxul conștiinței ar trebui să curgă în interiorul acestui punct geometric.
Mintea trebuie golită de gânduri, concentrarea fiind îndreptată către fluxul de conștiință ce curge în interiorul găurii negre Planck, simultan cu exprimarea intenției conștiente a prezenței unei realități individuale perfecte, trăită pe Pământ…o realitate a bucuriei, iubirii și recunoștinței, pe care o împărtășim cu toți și toate.
Acest lucru poate conduce la proiectarea conștiinței dincolo de corpul fizic. Fluxul conștiinței va începe să aibă o curgere continuă, până la punctul geometric vizualizat.
Există și o trăsătură caracteristică, specifică acestei meditații: poate apărea un fel de “ceață” pe drumul către punctul geometric, dar conștiința o va urma. Ceața ciudată, denumită și ceață electronică, este un semn al așteptatei călătorii în timp.
Pe tot parcursul drumului până la punctul geometric vizualizat, conștiința va trebui să acopere întregul câmp al spiritelor sau sufletelor (încarnate și non-încarnate). Acest proces poate dura câteva ore și poate reprezenta o interesantă și frumoasă călătorie șamanică.
Fluxul conștiinței se va opri brusc la marginea găurii negre…asta va fi prima destinație a sa. Se pare că aceeași experiență a avut-o și Gautama Buddha atunci când a a urmat această inițiere, considerându-se că el a fost primul care a finalizat-o. De fapt, conștiința este situată la „capătul Universului”, iar mintea, ca factor al interacțiunii dintre conștiința individuală, corp și mediul înconjurător, ar putea acoperi tot acest Univers local.
După o anumită perioadă de timp conștiința va accesa interiorul găurii negre Planck, apoi, mai târziu, gaura de vierme (tunelul spațiului și timpului). Acesta va fi a doua destinație a fluxului conștiinței. Timpul și spațiul, așa după cum le definim noi, nu există în interiorul găurii de vierme. Această experiență poate fi similară cu ceea ce cunoaștem ca fiind „răstignirea lui Iisus Hristos” (experiența în sine). De fapt, cele mai puternice fluxuri de energie care curg din Universul nostru într-un Univers-oglindă (și înapoi) vor trece prin persoana ce practică această meditație. Acest lucru poate provoca anumite dureri deoarece aceste fluxuri de energie pot zgâlțâi din temelii conștiința…ele pot rupe așa-numitul „trup karmic”, respectiv acea parte a conștiinței ce nu a permis intrarea în Universul-oglindă ci, de regulă, a permis reîncarnarea.
După o altă perioadă de timp conștiința va intra în Universul-oglindă…acesta va fi cea de-a treia și ultima destinație a fluxului conștiinței și va însemna călătoria sa în timp (în viitor), pe o perioadă foarte înaintată. Timpul și spațiul dintr-un Univers paralel sunt complet diferite față de Universul nostru…cel mai probabil, acolo timpul curge invers.
Experiența cea mai interesantă, cea de folos nouă, va fi cea din Universul-oglindă…ceva ce totuși ar putea fi perceput și de aici, din Universul nostru…și multe lucruri vor fi profund înțelese.
Conștiința (mai bine spus principalul său flux de energie) se va întoarce înapoi în corp, însă o parte a sa va rămâne în Universul-oglindă.
Fizicianul irlandez John Bell a demonstrat matematic că În Universul nostru există reale conexiuni non-locale, pe distanțe foarte mari. Principiul de bază al non-localizării permite unei persoane „să simtă” un suflet din Universul nostru și, simultan, proiecția aceluiași suflet din Universul-oglindă. Mai mult decât atât, părțile acelui suflet se vor re-uni în câțiva ani. Rezultatul unei astfel de existențe simultane și re-unite, în aceste două Universuri diferite, va însemna încetinirea curgerii timpului fizic pentru respectiva persoană.
Sunt necesari câțiva ani pentru a transforma conștiința și corpul fizic, după o primă proiectare a conștiinței într-un Univers-oglindă. Apoi, conștiința individuală se va extinde tot mai mult, cuprinzând cele două Universuri. Într-o bună zi va sosi și acel moment suprem al echilibrului, iar corpul nu va mai suferi transformări.
Gânduri de final
Nu afirm că toate cele scrise în acest articol reprezintă un adevăr…această formă de meditație poate fi periculoasă pentru sănătatea și viața ta. Totuși, meditația descrisă poate duce la vindecarea unor boli ce nu au putut sau nu pot fi vindecate de medicina tradițională, și ar putea genera un proces de încetinire a curgerii timpului pentru un corp fizic.
Cercetările teoretice și practice pe această temă vor fi continuate, având ca scop o mai bună înțelegere a mecanismelor acestui fenomen de proiectare a conștiinței într-un Univers în oglindă.
Surse:
1. Through Tenabah, “Phowa (Consciousness Ejection)”, 2009: https://sites.google.com/site/amritayanabuddhism/Home/phowa (Retrieved 15 July, 2016)
2. T. Handziy, “Consciousness and Its Evolution: From a Human Being to a Post-Human” PhD, 2014, Maria Curie-Sklodowska – University in Lublin, Poland, https://db.tt/zSeYQJzE (Retrieved 15 July, 2016, pp. 98-101)
3. A. Bailey, “The Rays and the Initiations (A Treatise on the Seven Rays, Vol. V)”, Lucis Publishing Company, 1993. ISBN 10: 0853301220 / ISBN 13: 9780853301226.
4. B. Crew, “Scientists propose a ‘mirror universe’ where time moves backwards”, Jan 25, 2016, http://www.sciencealert.com/scientists-propose-a-mirror-universe-where-time-moves-backwards (Retrieved 15 July, 2016)
Sursa articolului
Reclame

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s