Cum funcționează Matricea – La început a fost CODUL

lady-in-red-790x381
Arno Pienaar – 10 iulie 2015
„La început a fost Cuvântul”…ce înseamnă, de fapt, acest citat celebru?! Pur și simplu, el spune că cuvintele și numerele au creat „O Matrice”!
Mulți Cabaliști și filosofi New Age susțin că un cuvânt rostit pe o anume frecvență specifică poate materializa din eter!
Multe texte spirituale afirmă faptul că acesta este modul în care a fost manifestată Creația…inclusiv pe această planetă. O ființă a făcut uz de „un vocabular cu un limbaj special” pentru a crea. Dacă privim această teorie în sensul ei literar, acest lucru poate fi greu de crezut…privind însă dintr-o altă perspectivă, totul poate deveni mai clar.
Dacă am cerceta semnificația cuvintelor (alcătuite frecvențe specifice) ce au fost folosite pentru a programa modul în care este percepută această construcție a realității, în special programarea modului în care mintea ființelor umane ce trăiesc în această „bulă” (Pământul) percepe realitatea, atunci ne-am putea apropia de adevăr.
Un program de calculator este scris pentru un scop anume, la fel cum (și) o anumită realitate virtuală este experimentată într-un joc video. Asemănător este creată și o anume realitate cosmică: frecvențe specifice generate de un transmițător macrocosmic afectează tot ceea ce înseamnă microcosmos, în cadrul respectivei realități.
În ceea ce ne privește pe noi, Soarele joacă rolul transmițătorului ce „împrăștie” această realitate în jurul său, iar noi o percepem sub formă de lumină. (notă: ceea ce noi vedem drept Soare este un transmițător local, posibil artificial…nu o stea)
Din nefericire, există câteva corpuri cerești în cadrul acestui Sistem Local (Luna și, fără îndoială, Saturn, de ex) din care face parte și Pământul, ce au rolul de a distorsiona lumina/frecvența originară pe care Soarele-Stea o distribuie, ceea ce face ca noi să confundăm Matricea cu o realitate „adevărată”.
light-encoded-reality-matrix
Acest lucru se face cu ajutorul unei tehnologii mai presus de înțelegerea noastră…o tehnologie care captează lumina fotonică transmisă de Soarele-Stea, îi modifică frecvența, apoi o redirecționează către Pământ. Acest lucru generează o distorsiune a câmpului terestru originar de frecvențe.
De o bună perioadă de timp, Luna reprezintă cauza unor dezbateri aprinse…destul de mulți presupun că ar fi de fapt un satelit gol în interior, cu suprafața acoperită cu titan (o materie primă folosită în construcția navelor spațiale).
De asemenea, se presupune că în trecutul îndepărtat al Sistemului Local Saturn a fost un Soare, ceea ce explică cum poate funcționa această tehnologie: Saturn este folosit pe post de generator al unei false realități, prin emiterea unor frecvențe anume ce sunt trimise spre Pământ, via Lună. (notă: totul se întâmplă la nivel eteric, hiperdimensional)
Referitor la această teorie recomand să faceți propriile cercetări ce vă pot lămuri de ce anume multe ființe de pe Pământ „își pierd mințile” atunci când este Lună plină, fenomen ce se manifestă ca urmare a faptului că lumina sau frecvența falsei realități atinge un potențial și/sau o intensitate maxime!
Cuvintele sunt Coduri
Toate cuvintele reprezintă, într-un fel sau altul, exprimarea unui anume gen de magie. Învățând încă de mici ortografia putem să scriem cuvintele corect și să le folosim apoi pe post de magii, de-a lungul vieții noastre. Cuvintele ascund o putere incredibilă, mai ales dacă nu le este deslușit adevăratul sens, ascuns, pe care multe dintre ele îl conțin. Desigur, acest sens ascuns reprezintă o formă de a ne ține prizonierii „unei vrăji” sau, cu alte cuvinte, a ne ține sub control. Sursa acestor magii o reprezintă Codul înscris în Matrice!
Un lucru este sigur: realitatea holografică în care trăim conține un Cod-Program scris de un creator. Prin urmare, toate ființele încarnate în această realitate se conformează normelor și constrângerilor, ambele fiind limitative, ale acestui Cod-Program.
Aceste norme și constrângeri creează Legile materiei, pe le cunoaștem datorită științei, cea care a decodat parțial natura fizică, materială, a acestei realități holografice.
Trezirea tot mai multor conștiințe de pe Pământ s-a realizat mulțumită limbii engleze, deoarece engleza este limba care conține toate aceste Coduri ce ne țin captivi, într-o stare de amorțeală mentală!
Credeți sau nu, eliberarea sinelui nostru infinit din această Matrice a Iluziei poate fi făcută studiind cuvintele ce alcătuiesc limba engleză, precum și originile acestora (etimologia).
Cum să folosim cuvintele pentru „a desface” Realitatea Matricei
Să analizăm cuvântul „intention” (intenție). Analizând pronunția acest cuvânt putem descoperi și o altă semantică a sa, cum ar fi expresia „in tension” (în/sub tensiune) – forța ce exercită o presiune asupra unui lucru/obiect…în același timp, poate reprezenta și o acțiune de forță verbală, sau non-verbală, ce incomodează prin exercitarea unei presiuni psihice. Din punct de vedere gramatical, cuvântului „intenție” exprimă de fapt concentrarea atenției asupra unui obiect, a unui scop sau plan anume.
Cum s-ar raporta cuvântul „intention” la Structura codată a Matricei? Păi această Structură are ca scop menținerea individului într-o permanentă tensiune…suntem niște obiecte ce sunt ținute în/sub tensiune. Prin urmare, „in tension” reprezintă o parolă a Structurii codate a Matricei.
Codurile/cuvintele dețin în ele însele un întreg arsenal de „magii”, ce este utilizat pentru a induce și a ne menține în stări permanente de confuzie, stres și amorțeală psihică. Acest efect generat de Coduri duce în cele din urmă la incapacitatea de a ne manifesta potențialul creativ. La rândul său, această incapacitate va conduce la „a deveni ceea ce Matricea a programat” sau, mai bine spus, „a deveni ceea ce Matricea a instalat”! Acest drum este, adeseori, incontrolabil.
Matricea dorește și cere fiecăruia să-și împlinească destinul (pre)programat de Ea, un drum ce este (pre)configurat pentru o absorbție maximă a energiei ființei vii, pe tot parcusul vieții sale. Motivul pentru care calea către suveranitatea și libertatea totale este una foarte dificilă rezidă în faptul că marea majoritate s-a abătut de la drumul pe care creatorul l-a stabilit ca fiind programul standard al evoluției noastre. Această abatere are drept rezultat o viață/experiență chinuită a minții umane, ca efect al dorinței de a atinge acel destin nedestinat.
Așa după cum am menționat și în alte articole, pentru a putea fi ținuți captivi psihic și a ne fi distrasă atenția de la adevărata noastră realitate, societatea modernă a inventat o multitudine de lucruri ce conferă senzația unui trai ușor. Rețineți „întrepătrunderea” sau conexiunea sensuală ce există între aceste cuvinte: captivate-captivity-captive {(a fi) captivat – captivitate – (a fi) captiv}; toți cei care sunt captivați de această realitate trăiesc de fapt în captivitate, precum păsările în colivie.
Cei care caută să se auto-extragă din această Matrice ce ține de conștiință sunt cei mai curajoși deoarece au de făcut față unor mari provocări; cu toate astea, recompensele vor fi pe măsură.
Vom redeveni noi înșine doar atunci când vom reuși să întoarcem/inversăm toate magiile, (re)transformându-le în cele cinci elemente de bază. Aceste cinci elemente alcătuiesc forța noastră creativă ce ne-a fost furată cândva…foarte multe suflete au fost păcălite să o dăruiască de bunăvoie, în schimbul unor banale iluzii.
Sursa articolului
Notă: puteți citi și acest articol, asociat subiectului de față
Reclame

3 comentarii

 1. parerea mea este ca acest articol este bine intentionat adevarat din punct de vedere al cuvintelor codate dar nu sunt deacord ca limba engleza este cea care aceasta putere, limbile vechi precum vechea greaca contine cuvinte codate si cu cat mai mult o vorbesti cu atat mai mult ai o inaltare spirituala,mai mult exista limba akasika -etherica- cunascatorii o stiu care are rolul ei,in rest mi se pare ok articolul .Chiar si OK vine din limba greaca OLA KALA adica totul bine

  Apreciază

  1. Ai citit și articolul celălalt, al cărui link este atașat la finalul acestui articol?
   Au folosit cumva grecii acronimul OK în vocabularul zilnic, înainte de anul 1839?! Dacă da, de ce acest OK nu apare și în scrierile umanității, de dinainte de secolul XX?! 🙂
   În altă ordine de idei, nu am auzit până acum ca din seminția elenă, greacă, să se fi născut o ființă iluminată, precum Buddha, de exemplu. Căci, vorba aia, elenii, și mai apoi grecii, *codau* cu sârg *înălțarea spirituală*, zi de zi, pe tot parcursul vieții! 🙂
   Mulțumesc ptr comentariu, liliana!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s