Invenția Doctorului Royal Rife – ascunsă publicului

Christina Sarich
Tacticile folosite pentru a ascunde tot ceea ce ține de Conceptul de Energie Liberă, care înseamnă și crearea de dispozitive de vindecare și/sau tehnologii benefice pentru om, sunt încă aceleași, de zeci și zeci de ani: respectivii inventatori sunt atacați de oficialități fiind catalogați drept impostori sau șarlatani, concomitent cu discreditarea invențiilor acestora, oferindu-se publicului explicații și argumente ce țin de așa-zisa știință oficială (toate aceste argumente sunt, evident, false)…sau, li se provoacă falimentul.
În cazul în care aceste tactici nu funcționează Guvernul Federal va confisca brevetul și va face uz de alte tactici diabolice, cum ar fi crima, pentru a se asigura că cel care a inventat tehnologia și/sau dispozitivul menite să vindece va dispărea fizic. Apoi, brevetul furat va fi folosit numai de către Statul din umbră, și numai în scopuri pentru care acesta nu a fost destinat de cel care l-a inventat și brevetat.
Istoria este plină de astfel de exemple. Mai mult de șapte mari invenții i-au fost furate lui Nikola Tesla. Conceptul de energie orgonică descoperit de Wilhelm Reich a fost ascuns umanității, iar tratamentele împotriva cancerului descoperite de Linus Pauling  au fost declarate șarlatanii. Una peste alta, mai mult de 5.000 de invenții ce ofereau tratamente benefice pentru om, altele decât cele ale medicinei oficiale, au fost suprimate sau furate de către Agențiile Guvernamentale.
Printre aceste brevete de tehnologii și dispozitive incredibile ce au fost mai întâi “desființate“ de comunitatea științifică, apoi furate și/sau ascunse, ulterior fiind subiecte ale campaniilor de dezinformare, se numără și Dispozitivul Rife, inventat de Doctorul Royal R. Rife. Acest aparat cu adevărat special a trebuit să fie eliminat de Statul din umbră deoarece prezenta o mare valoare științifică în diverse domenii.
Rezonanța prin simpatie
Aparatul pe care Dr. Royal Rife l-a construit în perioada anilor ’30 ai secolului trecut a reprezentat punctul de plecare (dar și un moment de cotitură în medicină) pentru ceea ce astăzi numim medicină energetică. Asta nu înseamnă că Tehnologia Rife nu a mai fost utilizată și sub alte forme, în trecutul nostru îndepărtat. Scrierile Vedice și învățăturile lui Pitagora descriu efectele benefice ale rezonanței prin simpatie. De asemena, alte numeroase culturi și civilizații au folosit din plin beneficiile rezonanței prin simpatie fără a fi, într-adevăr, capabile să cuantifice dpdv științific modul în care aceasta funcționează. Doctorul Rife a fost primul care a explicat și prezentat științific acest fenomen, unul relativ simplu pentru cei care înțeleg cum funcționează tehnologia pe bază de sunet.
Cu ceva timp în urmă, omul de știință Carl Sagan a afirmat că 97% din ADN-ul nostru este “nefolositor“ (Junk DNA). Însă, această ipoteză a sa, îmbrățișată și de mulți alți cercetători, s-a dovedit a fi greșită. Asta a demonstrat și Proiectul Genomul Uman, oamenii de știință găsind “lipsă“ un număr de 1.000 de gene, comparativ cu ceea ce se știa până atunci. Această descoperire a coincis cu momentul în care alți oameni de știință, precum Rupert Sheldrake, au început să afirme că câmpul cuantic sau câmpul morfogenetic (vibrație și energie) ce împânzește tot Universul stă la baza tuturor formelor de viață biologică existente…un adevăr pe care oamenii abia încep să-l descopere și să-l înțeleagă. Acest concept al Cuanticii reprezintă tocmai ceea ce Rife și celelalte vechi civilizații deja descoperiseră cu mult timp înainte. Drept urmare, faptul că Sheldrake a fost primul om de știință care a impus termenul de rezonanță morfogenetică pentru a descrie modul în care celulele bolnave sunt vindecate prin rezonanță electrică și magnetică, reprezintă un adevăr.
Aparatul lui Rife a reprezentat o mare amenințare pentru Sistem
Aparatul Rife a reprezentat o uriașă amenințare pentru cercetările finanțate de către Elita acelui timp…aceleași Linii Genealogice care au condus și conduc Lumea și în ziua de azi, Elită ce finanțează sistemele bancar și farmaceutic, mașina de război și războaiele, pedofilia la nivel înalt, etc.
rifeeee
Dispozitivul Rife
Aparatul Rife vindecă și tratează alunițe, boli autoimune, hernia de disc, răceala, gripa, boli de inimă, boli inflamatorii, ulcere, diabetul zaharat, afecțiuni neurologice, depresia, candidoza, intoxicațiile de tot felul, hipertensiunea arterială, anxietatea, infecțiile dentare, animalele bolnave (cai, câini, pisici, etc) și, da!, cancerul…boala de pe urma căreia se câștigă trilioane de dolari și datorită căreia, în semn de solidaritate cu bolnavii, purtăm panglici roz la rever (tot respectul și întreaga compasiune pentru toți cei care sunt suferinzi și pentru familiile ce suferă alături de aceștia).
Aparatul Rife generează o frecvență variabilă prin intermediul unui emițător de impulsuri radio, inducând astfel un fenomen de rezonanță mecanică în/cu celulele corpului. Acest fenomen de rezonanță mecanică la nivel celular restaurează echilibrul armonic originar al frecvențelor celulare. După cum poate știți, conform studiilor în bioacustica și bioenergia corpului uman, atunci când celulele sunt dpdv energetic “în armonie“, vibrând pe acea frecvență la care “se simt confortabil“, boala nu se poate manifestapur și simplu!
Aparatul Rife a sosit atunci când tehnologia transducerii (traductor) era destul de cunoscută, dar rezultatele cercetărilor și efectele generate de dispozitivele aferente nu erau prea palpabile și/sau previzibile. Aparatul Rife a schimbat tot ceea ce se cunoștea până atunci, ceea ce a obligat oficialitățile distrugă evidențele a tot ceea ce însemna electro-magnetism folosit în scopuri medicale.
Foarte probabil, datorită faptului că pe la mijlocul anilor 1920-1930 Rife a demonstrat că microorganismele sunt afectate de frecvența de rezonanță Universal Pictures a produs și difuzat în anul 1931 filmul Frankenstein, demonizându-se astfel tot ceea ce însemna medicină electro-magnetică. Impactul public al filmului și tacticile de denigrare folosite de autorități l-au determinat pe Rife să nu mai prezinte public efectele dispozitivului său, Aparatul având parte de o imagine publică negativă creată cu bună știință…apoi, proprietatea sa intelectuală i-a fost confiscată. Începând cu acea perioadă, AMA (American Medical Association) a început să distrugă reputația lui Rife și începând de atunci s-au auzit tot mai puține lucruri despre efectele rezonanței electro-magnetice în ceea ce privește tratarea și vindecarea bolilor.
rifee
Microscopul Rife
Cu toate astea, Tehnologia Rife este încă prezentă și se și utilizează. Există diferite tratamente pe baza acestei tehnologii, unele promovate chiar de către marionetele Sistemului medical oficial. Un exemplu este (și) celebrul Dr. Oz, care prezintă și-și promovează propria-i terapie intitulată Pulsed Electromagnetic Field Therapy (PEMFCâmp Pulsatoriu Electromagnetic)…ea poate fi însă aplicată utilizând-se și alte tipuri de frecvențe, cum ar fi sunetul, culoarea și lumina.
Cu mii de ani în urmă, egiptenii au construit temple de vindecare cu lumină. Tratarea unui pacient cu ajutorul cromoterapiei va produce anumite efecte dorite. Astăzi se cunoaște faptul că o persoană cu ochii acoperiți, supusă unei infuzii cromatice cu raze de diferite culori, va manifesta reacții fiziologice ca răspuns. Cu alte cuvinte, pielea “vede” cromatica culorilor deoarece percepe vibrațiile electromagnetice și/sau vibrația materiei.
Conexiunea cu Câmpul Bio-Electric înseamnă Forță de Viață
În principiu, forța noastră de viață înseamnă molecule excitate energetic sau, altfel spus, vibrație moleculară. Această vibrație poate fi coborâtă sau ridicată dpdv energetic prin expunerea la alte vibrații. Vibrațiile înseamnă ioni (electrolit) cu sarcină pozitivă sau negativă. Acest lucru este cunoscut sub numele de magnetism sau energie și se manifestă și în toate ființele vii. Spre deosebire de electricitatea statică, fenomen ce presupune că ionii se mișcă în toate direcțiile, energia electrică prezentă în ființele vii presupune o curgere direcționată și precisă ce formează structuri simple și complexe, uimitoare prin armonia lor desăvârșită.
Atunci când această energie a viului este bombardată cu alte forme/tipare energetice de o înaltă coerență armonică (culori, muzică, lumină), Forța Vieții prezentă în corpul nostru va vibra la potențialul ei maxim. Doctorul Rife a înțeles acest lucru…doar a folosit curenți electrici.
Un corp sănătos presupune manifestarea unui anumit număr de frecvențe și vibrații, la nivelul tuturor componentelor sale. Doctorul Norman Walker a descoperit faptul  celulele unui corp uman sănătos vibrează cu cca. 47.000.000.000 (47 miliarde) de cicli/secundă pe o unitate ångström (sursa). (sublinierea îmi aparține; 1 Å = 10−7 mm = 10−10 m)
Oscillations of a Bowed String
http://yogaforthenewworld.com/21-ways-to-raise-your-vibration/
“Durerile cronice, ce se pot manifesta prin fibromialgie, sindrom miofascial, artrită, sindrom de colon iritabil, etc, sunt exemple clare de perturbare a energiei din organism. Terapia sau tratamentul meridianelor energetice se bazează pe conceptul existenței unor blocaje ale fluxului de energie din organism, blocaje ce nu permit circulația lină a sângelui și limfei, ceea ce are drept efect inervarea defectuoasă a organelor. Atunci când o anumită zonă de pe un meridian indică prezența unui stres și/ sau atunci când răspunsul la anumiți stimuli mecanici nu se face în mod conștient, aceste lucruri indică existența unei zone de congestie a căilor energetice.” – Dr. Norman Walker
Orice modalitate ce permite libera circulație a acestei energii a viului va conduce la vindecarea organismului. Atâta timp cât Tehnologia Rife și alte tehnologii asemănătoare sunt ascunse publicului, există puține modalități de a trata un organism uman al cărui câmp bio-electric este dezechilibrat.
Sursa articolului
Reclame

7 comentarii

  1. Mulțumesc frumos, dragă domnule!
   Informații despre Dispozitivul Rife cunosc de multă vreme și, dacă țin bine minte, am accesat informații chiar și de pe Ieșirea din Matrix. Ceea ce am dorit să fac traducând acest articol a fost să asociez ceea ce deja se cunoștea referitor la Rife (cine cunoștea, desigur), cu (mai) noile descoperiri ale fizicii cuantice, aplicabile medicinei…și anume, faptul că Totul este Energie! 🙂

   Apreciază

   1. Cautati si despre romanul Lakovschi….sper ca am scris corect….experienta proprie…De curand am facut un RMN….am iesit de acolo ca si cum m-ar fi batut cineva…chiar ma intrebam daca exista aparate de tratament pe baza de vibratii,frecvente.Aveti idee unde se gaseste aparatul lui Rife?Despre Torser ce parere aveti ? Multumesc

    Apreciat de 1 persoană

    1. Nu știu dacă Dispozitivul Rife mai există…cel original, desigur. Dacă da, este foarte probabil ca el să fie ascuns, depozitat cine știe prin ce camere ale unei Agenții Secrete americane (conform articolului, dar și celorlalte informații ce se găsesc pe net, dispozitivul a fost confiscat de o Agenție SUA).
     Oricum, din moment ce invenția și brevetul lui Rife au fost confiscate este clar că anumite aparate medicale ce utilizează această tehnologie au fost construite conform respectivei invenții.
     Referitor la dispozitivul Torser nu am ce să comentez (o face Oreste) deoarece nu am folosit un asemenea aparat. Nu am pregătire medicală și nici nu am practicat terapii alternative de vindecare. 🙂
     Dar îți pot recomanda, dragă doamnă, tehnologia Perfect Mind…este dezvoltată de un român!
     Mulțumesc pentru comentariu…toate cele bune!

     Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s