Războiul Administrației Trump

Bomb-explosions-1024-850x546

Lee Camp

Trăim într-o stare de război perpetuu…nu o știm și nici n-o simțim. O dată la fiecare 12 minute Armata SUA detonează un explozibil a cărui putere de distrugere nu o cunoaștem. Și asta e foarte ciudat pentru că, dpdv militar, SUA nu se află în starea de război…drept urmare, zero bombe, nu?!

În niciun caz! Ai făcut greșeala, obișnuită și comună tuturor, de a crede că trăiești într-o Lume rațională…nu, nu trăim într-o astfel de Lume!

În schimb, trăim într-o Lume în care Pentagonul este complet în afara oricărui control. Cu câteva săptămâni în urmă am scris despre cele 21.000 de MILIARDE de dolari pe care Pentagonul le-a cheltuit (între 1998 și 2015 – n. tr.) și a căror evidență contabilă nu există.

Administrația George W. Bush a aruncat 70.000 de bombe, în 5 țări. Din acest scandalos de mare număr, doar efectele a 57 dintre acestea au produs rumoare în comunitatea internațională…57 de lovituri în Pakistan, Somalia și Yemen, țări cu SUA nu au fost în război și nici nu au avut alt gen de conflicte. Lumea a fost destul de îngrozită și a gândit cam așa: „Oricare alt președinte ce îi va urma lui Bush va fi o persoană matură (cu un creier și minte funcționale) și, prin urmare, va opri această nebunie.”

Am fost atât de simpatici în naivitatea noastră de atunci…

Biroul de Investigații Jurnalistice a raportat „În timpul presedinției lui Barack Obama, Pakistan, Somalia și Yemen au fost bombardate de 563 de ori, marea majoritate a loviturilor fiind efectuată cu drone.“

Nu numai faptul că bombardarea în afara unei zone de război este o încălcare flagrantă a Dreptului Internațional și a Legislației ONU ci, totodată, reprezintă o manipulare psihică a oamenilor în a accepta pre-crima (vezi filmul „Minority Report”, cu Tom Cruise). Dacă am fi ascultat de George Orwell și al său „1984” nu am fi permis existența Agenției Naționale de Securitate (NSA). Dacă am fi ascultat de „The Terminator” nu am permis existența războiului cu drone și dacă am fi ascultat ​​și de „The Matrix” n-am fi permis ca marea majoritate a oamenilor să se piardă într-o realitate virtuală a spectacolului și nonsensului, în timp ce oceanele ne mor înecate într-o mlaștină de deșeuri de plastic

Ar fi bine să uităm ideea că „armamentul nostru avansat” îi lovește doar pe „cei răi”. Conform lui David DeGraw, „Potrivit documentelor CIA, cei de pe” lista neagră”, vizați de „moartea adusă de drone”, au reprezentat doar 2% din decesele provocate de loviturile dronelor”două procente! Pentagon, doar atât poți?! Ai luat nota 2 la test (se obțin 5 puncte doar dacă-ți completezi corect numele)?!

Dar cele 70.000 de bombe ale lui Bush au fost un joc de copii. Același DeGraw: „Obama a aruncat 100.000 de bombe, în 7 țări. În comparație cu Bush, Obama a aruncat cu 30.000 de bombe mai mult și, în plus, a mai adăugat pe listă alte 2 țări.”

Trebuie să recunoaștem că e impresionant, dar și oribil. Asta îl pune pe Obama alături de un grup restrâns și elitist de câștigători ai Premiului Nobel pentru Pace, ce au contribuit la uciderea a numeroși civili nevinovați.

Trecând peste toate acestea, astăzi știm cu certitudine faptul că Administrația Donald Trump îi face de rușine pe toți ceilalți președinți anteriori ei. Documentele de la Pentagon arată că, în timpul celor 8 ani de mandat, George W. Bush a lansat, în medie, 24 de bombe pe zi…respectiv, 8.750 pe an. În timpul mandatului său, Obama a lansat 34 de bombe pe zi…respectiv, 12.500 pe an. Actualmente, în primul său an de mandat Trump a lansat, în medie, 121 de bombe pe zi…doar în primul an de mandat Trump, Armata SUA a lansat 44.096 de bombe! Sub conducerea lui Trump sunt lansate 5 bombe pe oră…în fiecare oră a fiecărei zi. Asta înseamnă că la fiecare 12 minute este aruncată câte o bombă!

Ce este mai scandalos, toată nebunia asta a morții și distrugerile pe care SUA le creează în întreaga Lume, sau faptul că mass-media corporatistă oficială NU investighează și NU prezintă REALITATEA?! În schimb, mass-media vorbește despre defectele lui Trump…că este rasist, un cap-pătrat și un idiot plin de sine (ceea ce este perfect adevărat), dar nu critică și fără de sfârșitul masacru pe care Armata SUA îl face atunci când, la fiecare 12 minute, lansează câte o bombă ce ucide în procent de 98% doar oameni nevinovați.

Atunci când există un Departament de Război (cu un buget complet incontrolabil – vezi cele 21.000 de miliarde de dolari) și un președinte SUA ce nu are interes (sau nu poate – n. tr.) în a veghea la cât de mult este responsabil acest Departament vom înțelege de ce Pentagonul a raportat faptul că nu mai are bombe. Și ce i-ar putea spune Pentagonul președintelui?! „Oh, Doamne!, dacă nu ne mai lansăm bombele cum îi vom mai putea opri pe toți acei civili nevinovați să facă agricultură?! În plus, gândește-te și la toate acele capre ce-și vor duce viața la bun sfârșit.”

În februarie, jurnalistul Witney Webb a scris: „Ce este șocant este faptul că mai mult de 80% dintre cei uciși nu au fost niciodată identificați, documentele CIA arătând că nici măcar nu se știe cine este ucis, evitându-se astfel problema raportării deceselor civile, pur și simplu numind pe toți cei din zona de luptă drept combatanți inamici.”

Asta e corect…am ucis doar inamici. De unde știm că erau inamici? Păi, se aflau în zona de luptă. De unde știm că era o zonă de luptă? Păi, acolo erau inamicii. De unde știm că erau inamici? Păi, erau în zona de luptă. Și tot așa…

Nu este vorba despre Trump, chiar dacă este un maniac. Nu e vorba de Obama, deși este un criminal de război. Nu este vorba nici de Bush, chiar dacă inteligența sa este aidoma cu cea a unei verze murate. Este vorba de continuitatea unui Complex Militar-Industrial, pe care elita ce domină Lumea este mai mult decât fericită să îl lase liber să facă ceea ce dorește. Aproape nimeni din Congres sau din Administrația SUA nu încearcă să împiedice lansarea zilnică a celor 121 de bombe. Aproape nimeni din mass-media oficială nu încearcă să-i facă pe oameni să conștientizeze lucrul ăsta.

Recent, haștagul #21Trillion (pentru banii necontrolabili ai Pentagonului) a căpătat o anumită notorietate. Să creăm altul: #121BombsADay. Una la fiecare 12 minute.

Știm unde lovesc ele și pe cine ucid, știm de ce sunt aruncate?! Zilnic, 121 de bombe distrug viețile unor familii dintr-o zonă îndepărtată a Lumii…în numele tău, în numele meu și al tuturor.

Suntem o națiune ce nu ține cont de Legile internaționale, cu o armată și o elită de guvernământ cărora puțin le pasă de ele. Guvernul și militarii pe care tu și cu mine îi susținem, ca parte a acestei societăți, ucid oameni la fiecare 12 minute și, drept răspuns din partea lor, nu există nimic altceva decât o tăcere totală. Este mai prejos de noi, ca popor și națiune ce facem parte din aceeași specie umană, să acordăm acestei realități nimic altceva decât tăcere…este o crimă împotriva umanității!

Sursa articolului

Reclame

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s