Spiritualitate

Triunghiul treimii

9 comentarii

  1. După id-ul ales, ești habotnic. Este dreptul tău, este alegerea ta să crezi în ceea ce vrei, dar caută să nu mai faci confuzie între spiritualitate și dogma religioasă impusă!
   Rămâi în/cu adevărul tău „sobornicesc și apostolic”, spălat pe creier de dogmele religioase… cam atât deocamdată! 🙂

   Apreciază

   1. Adevarat! Adevarul revelat si absolut esti tu insuti! Viata, Lumina, Sensul Vietii, Calea, Vesnicia, Desavarsirea, esti tot tu… Sorry. Dar eu consider asa pe Hristos-Dumnezeu, nu pe tine.

    Apreciază

    1. ”dar caută să nu mai faci confuzie între spiritualitate și dogma religioasă impusă”

     Dar ce e spiritualitatea? Ce-ti nascoceste mintea ta ? Dar cine esti tu? Daca Hristos-Dumnezeu nu e nimeni pt tine, cine esti tu?

     Apreciază

    2. Carnavalul din capul tau e Adevarul? Tu esti Adevarul? Cine ti-a zis tie ca parerea proprie a unui muritor, este Adevarul? Dracii? Eu sunt un simplu preot care citez pe Hristos-Adevarul. Eu nu spun nimic de la mine ca sa ma acuzi de ce te acuz eu. Dar cine esti tu?!

     Apreciază

    3. Acest *Hristos-Dumnezeu* la care faci referire este un Tipar Energetic Primordial Divin. Dacă ai putea să ieși din închistările dogmei religioase pe care ai învățat-o la Institutul Teologic, și să admiți că acel *Cuvânt de Început* înseamnă Energie (cuvântul este sunet iar sunetul este vibrație…deci frecvență, adică Energie), vei putea conștientiza că *Hristos-Dumnezeu* sunt și eu, și tu, și orice altă entitate de pe această planetă și din Marea Creație!
     Dacă nu, rămâi preot în continuare și îți vei pune aceleași întrebări referitoare la ce vrea să însemne acest *Carnaval*: cine este *lumea*, ce este *jocul*, cine este *elita*, și de ce am ales să botez astfel acest blog. 🙂

     Apreciază

    4. Ramai tu autointitulat dumnezeu al tau, iar eu raman om netrebnic si pacatos. Sa-mi dai voie sa nu cred in tine in veci, eu sa ma cred un nimic -in veci-, si ramane sa faca Judecata Cel Ce este Fara de Ani, Fiinta Personala si Vesnic Minunata. Scuze ca ti-am perturbat autodumnezeirea…

     Apreciat de 1 persoană

 1. Oamenii au nevoie de Adevăr ,iar cei mai mari oamenii ai Lumii certifica si cred cu putere in singurul Mântuitor ! Acum nimeni numai citește decât „basme” si minciuni bazate pe NIMIC!

  De la Kepler ,Newton,Pasteour ,Kelvin,Boyle….si multi altii.
  http://www.zodiace.ro/ajutor_biblic/…lia/index.html

  Dr.Hugh Ross…Doctorat in Astrofizica.
  (7 minute )

  Sir William Ramsey este indiscutabil cel mai mare arheolog din intreaga lume din epoca sa. Despre Faptele Apostolilor spunea candva ca s-ar fi scris dupa anul 150 d.Hr. si nu considera ca erau importante si demne de atentie. Dar a fost nevoit sa-si schimbe parerea. Sapaturile din Asia Mica l-au fortat sa declare ca pana atunci a fost gresit, ca Faptele Apostolilor este o valoroasa carte cu informatii istorice, ca scriitorul lor, Luca, trebuie sa fie plasat printre cei mai mari scriitori ai lumii, ca toate informatiile furnizate sunt absolut exacte. (Ramsay, William, The Bearing of Recent Discovery on the New Testament, London 1915, pag. 222).
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/William_Ramsay
  a descoperit gazele nobile și a primit Premiul Nobel pentru Chimie în 1904

  Joseph Free, un remarcabil arheolog american spune: „Arheologia a confirmat nenumarate pasaje biblice care fusesera respinse de catre critici pe motiv ca ar fi fost inexacte din punct de vedere istoric sau s-ar fi aflat in contradictie cu fapte cunoscute”. (Archaeology and Bible History, Wheaton III. 1969, pag. 1).

  F.Bruce, un alt remarcabil arheolog american, scrie: „Avem tot dreptul de a spune ca descoperirile arheologice confirma Noul Testament. Astazi toate pasajele din Luca, care in trecut erau considerate neadevarate de catre istorici, datorita marturiilor externe ale cercetarilor arheologice, au fost pe deplin recunoscute ca fiind adevarate si demne de incredere”. (Bruce, F.F., Archaeological Confirmation of the New Testamentεν Carl Henry, Revelation and Bible, Grand Rapids 1969, pag. 331).

  A.N. Sherwin White, un cercetator al istoriei antice, scrie: „Astazi avem atatea elemente care ne arata ca marturiile Noului Testament sunt adevarate, incat confirmarea istoricitatii lui este coplesitoare. Nu avem nevoie de mai mult! Orice incercare de a respinge istoricitatea acestei carti, chiar si in chestiuni de detaliu, trebuie sa fie privita acum ca absurda”. (Roman Society and Roman Law in the New Testament, Oxford 1963, σελ. 189).

  Burrows Millar, de la Universitatea Yale (SUA), scrie: „O comparatie a Evangheliilor cu limba papirusurilor din primul secol d.Hr., a fixat convingerea mea in acuratetea transmiterii textului Noului Testament. Asemenea descoperiri (papirusurile din sec.1), au sporit increderea cercetatorilor in validitatea textului biblic”. (Burrows Millar, What mean these stones, New York 1956, σελ. 52).

  W. Albright, cel mai de seama arheolog biblic al lumii, scrie ca putem sa afirmam deja cu certitudine ca nu exista absolut niciun motiv de a crede ca macar o carte din Noul Testament ar fi fost scrisa dupa secolul 1, d.Hr. (Albright, W.F. Recent Discoveries in Bible Landw, NewYork 1955 pag. 136)

  2 Timotei
  3. Caci va veni vremea cand oamenii nu vor putea sa sufere invatatura sanatoasa; ci ii vor gadila urechile sa auda lucruri placute si isi vor da invatatori dupa poftele lor.
  4. Isi vor intoarce urechea de la adevar si se vor indrepta spre istorisiri inchipuite.
  5. Dar tu fii treaz in toate lucrurile.

  NEAPARAT DRAGUL MEU PRIVESTE ASTA:
  Documentar” Procesul „Bibliei..” in sala de judecată” , ambele parți.http://www.dailymotion.com/video/x36…lie_shortfilms

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s