Spiritualitate

Triunghiul treimii

8 comentarii

  1. După id-ul ales, ești habotnic. Este dreptul tău, este alegerea ta să crezi în ceea ce vrei, dar caută să nu mai faci confuzie între spiritualitate și dogma religioasă impusă!
   Rămâi în/cu adevărul tău „sobornicesc și apostolic”, spălat pe creier de dogmele religioase… cam atât deocamdată! 🙂

   Apreciază

   1. Adevarat! Adevarul revelat si absolut esti tu insuti! Viata, Lumina, Sensul Vietii, Calea, Vesnicia, Desavarsirea, esti tot tu… Sorry. Dar eu consider asa pe Hristos-Dumnezeu, nu pe tine.

    Apreciază

    1. ”dar caută să nu mai faci confuzie între spiritualitate și dogma religioasă impusă”

     Dar ce e spiritualitatea? Ce-ti nascoceste mintea ta ? Dar cine esti tu? Daca Hristos-Dumnezeu nu e nimeni pt tine, cine esti tu?

     Apreciază

    2. Carnavalul din capul tau e Adevarul? Tu esti Adevarul? Cine ti-a zis tie ca parerea proprie a unui muritor, este Adevarul? Dracii? Eu sunt un simplu preot care citez pe Hristos-Adevarul. Eu nu spun nimic de la mine ca sa ma acuzi de ce te acuz eu. Dar cine esti tu?!

     Apreciază

    3. Acest *Hristos-Dumnezeu* la care faci referire este un Tipar Energetic Primordial Divin. Dacă ai putea să ieși din închistările dogmei religioase pe care ai învățat-o la Institutul Teologic, și să admiți că acel *Cuvânt de Început* înseamnă Energie (cuvântul este sunet iar sunetul este vibrație…deci frecvență, adică Energie), vei putea conștientiza că *Hristos-Dumnezeu* sunt și eu, și tu, și orice altă entitate de pe această planetă și din Marea Creație!
     Dacă nu, rămâi preot în continuare și îți vei pune aceleași întrebări referitoare la ce vrea să însemne acest *Carnaval*: cine este *lumea*, ce este *jocul*, cine este *elita*, și de ce am ales să botez astfel acest blog. 🙂

     Apreciază

    4. Ramai tu autointitulat dumnezeu al tau, iar eu raman om netrebnic si pacatos. Sa-mi dai voie sa nu cred in tine in veci, eu sa ma cred un nimic -in veci-, si ramane sa faca Judecata Cel Ce este Fara de Ani, Fiinta Personala si Vesnic Minunata. Scuze ca ti-am perturbat autodumnezeirea…

     Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s